-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Για εξήγησέ μας το λόγο για τον οποίο αδιαφορείς....
Βέβαια είναι φυσικότατο να αδιαφορείς μόνον εσύ γι' αυτούς. Γιατί εκείνοι εκεί οι γραβατομαλακοκαύληδες της Mercedes πρέπει να έχουν ανεβάσει πίεση. Αν από την άλλη αδιαφορούν και αυτοί τότε ας αποσύρουν τα αυτοκίνητά τους από την Εγγλέζικη αγορά. Τόσο απλά!Όσο για το γκρούπο, πες μου λίγο για την πορεία της Άλφα Ρομέο, όσο και για την πορεία της Πόρσε όταν με το καλό κυκόφορήσει η 8C.
[list:3ee526i6]Καλα, πρεπει να εισαι πολυ φαντασμενος, να συγκρινεις την porsche με την alfa.Η porsche εχει βγαλει και ΒΓΑΖΕΙ αυτοκινητα που γραφουν ιστορια.Η 8C ΑΝ και ΟΠΟΤΕ βγει(γιατι ειναι ενα σχεδιαστικο τρικ) ας ψαξει την πελατεια της σ αυτους που δεν μπορουν να αγορασουν ενα πορσικο. [/list:u:3ee526i6][list:3ee526i6]Οσο για τις αδερφοαγγλιδες?Ξερεις πολυ καλα οτι ως λαοι απ τον πολεμο και μετα, τους εχουν ξεσκισει οι Γερμανοι τεχνολογικα.Ε δεν εχουν αλλο τροπο να επιτεθουν εκτος απ τον πολεμο λασπης.Κι αφου δεν μπορεσαν να φτιαξουν αυτοκινητα, ασχοληθηκαν με βελτιωση ιαπωνικων(οχι εγκεκριμενα ομως ) και τα περιοδικα [/list:u:3ee526i6]
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
ΒΟΡΣΠΡΟΥΝΓΚ ΝΤΟΥΡΧ ΤΕΚΝΙΚ ΚΑΙ ΠΑΠ...ΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ.......
Nα αποκαταστήσω την τάξη :
Vorsprung durch TechnikΞέχασες να αποκαταστήσεις το ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ!!!
Π@Π@ΡΙ@ Μ@ΝΤΟΛΕΣ = Horch, Audi, DKW, ΝSU, Auto Union,.............quattro, Michele Mouton,.............Le Mans
etc
Λεπτομέρειες...Αρχίζεις και μπαίνεις στο νόημα και μάλιστα χρησιμοποιώντας επιστημονικούς μαθηματικούς όρους. Εύγε!
Για Audi, DKW, NSU δεν θα αναφερθώ καν. Δεν αξίζουν ιδιαίτερης μνείας, άσε που τώρα τελευταία τα πληκτρολόγια φθείρονται ιδιαίτερα....Για Auto Union, πες μου ποιος χρηματοδοτούσε την προσπάθεια, με ποιά μέσα, με ποιούς αντικειμενικούς σκοπούς και έναντι ποιών. Αυτά για αρχή. Για τη συνέχεια θα τράβαγε αρκετά η όρεξή μου μια αναλυτική (ντάξει, δεν σε πιέζω...) περιγραφή του Grand Prix Γερμανίας του 1935. Σε παρακαλώ...είναι σκέτη απόλαυση!!!
quattro....Μάλιστα...πόσα πρωταθλήματα πήρατε? Γνωρίζετε τι θα επακολουθούσε αν το Group B δεν κατεργήτο και έμπαινε στο κόλπο η Lancia ECV 1 και ECV 2?
Le Mans....το καλύτερο ανέκδοτο της δεκαετίας. Κερδίσατε ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ...αυτό δεν το σημέιώνεις?
-
Στην ενικη Κατερινης-Θεσ/νικης, μεσα σε 2 χρονια, ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ εχω δει τρεις ferrari στρογγυλεμενες (κοινως διαλυμενες) απ την βλαχογκλαμουρια που γνωριζει απο αυτοκινητα.Ασε μας ρε Θοδωρε τωρα με τα σαπιοκαραβα.
Ξερεις το μεγαλυτερο ανεκδοτο ποιο ειναι στην ιταλια φυσικα............η αξιοπιστιαΠοιά η λογική σου...δεν μπορώ να καταλάβω. Τί εννοείς στρογγυλεμένες? Προφανώς τρακαρισμένες. Επομένως, αν κατάλαβα καλά, δεν μιλάς για αξιοπιστία. Επομένως κανένας λόγος να αναφερθείς σε σαπιοκάραβα....
[list:31twttxa]Γιατι γυρνατε την κουβεντα οπως σας βολευει?Μιλησες για βλαχογκλαμουρες ιδιοκτητες πολυτελων αυτοκινητων.Εξαιρεις βεβαια τα ιταλικα γιατι ετσι σε συμφερει.Μιλησες επισης, για πελατολογιο ΓΝΩΣΤΕΣ της ferrari.Και σου λεω τρια τρακαρισμενα που εχω δει στην εθνικη απο αυτους που δεν θεωρεις βλαχογκλαμουρες αλλα ΓΝΩΣΤΕΣ οδηγους [/list:u:31twttxa][list:31twttxa]Το σαπιοκαραβο, και βεβαια παει στην αξιπιστια σας [/list:u:31twttxa]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Στην ενικη Κατερινης-Θεσ/νικης, μεσα σε 2 χρονια, ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ εχω δει τρεις ferrari στρογγυλεμενες (κοινως διαλυμενες) απ την βλαχογκλαμουρια που γνωριζει απο αυτοκινητα.Ασε μας ρε Θοδωρε τωρα με τα σαπιοκαραβα.
Ξερεις το μεγαλυτερο ανεκδοτο ποιο ειναι στην ιταλια φυσικα............η αξιοπιστιαΠοιά η λογική σου...δεν μπορώ να καταλάβω. Τί εννοείς στρογγυλεμένες? Προφανώς τρακαρισμένες. Επομένως, αν κατάλαβα καλά, δεν μιλάς για αξιοπιστία. Επομένως κανένας λόγος να αναφερθείς σε σαπιοκάραβα....
[list:mm4they0]Γιατι γυρνατε την κουβεντα οπως σας βολευει?Μιλησες για βλαχογκλαμουρες ιδιοκτητες πολυτελων αυτοκινητων.Εξαιρεις βεβαια τα ιταλικα γιατι ετσι σε συμφερει.Μιλησες επισης, για πελατολογιο ΓΝΩΣΤΕΣ της ferrari.Και σου λεω τρια τρακαρισμενα που εχω δει στην εθνικη απο αυτους που δεν θεωρεις βλαχογκλαμουρες αλλα ΓΝΩΣΤΕΣ οδηγους [/list:u:mm4they0][list:mm4they0]Το σαπιοκαραβο, και βεβαια παει στην αξιπιστια σας [/list:u:mm4they0]
Τους βλαχογκλάμουρες της Φερράρι ποτέ δεν τους αμφισβήτησα. Απλά είπα πως ο παραδοσιακός αγοραστής Μερσεντέ δεν θα αγόραζε ποτέ Φερράρι. Θα αγόράσει Φερράρι ένας βλαχογκλάμουρας άλλου τύπου, σίγουρα έστω και στοιχειωδώς γνώστης....
Όσο για την αξιοπιστία, αν θες μίλα με στοιχεία, έρευνες και τα τοιαύτα, αν θες να μιλάμε σε κοινή βάση....
-
[list:3l4tgb1j]Miaς και μιλησες για αγωνες alfa romeo.....[/list:u:3l4tgb1j][list:3l4tgb1j]Μια κατ εξοχην αγωνιστικη εταιρια, ιταλικης προελευσης, εκανε 20 χρονια να παρει πρωταθλημα αφου πρωτα σας περασαν απο ενα χερακι απαντες, ακομα και ιαπωνες [/list:u:3l4tgb1j][list:3l4tgb1j]Το Quattro ειναι το αυτοκινητο που σας ανοιξε τα ματια.Θυμασε φυσικα πως οι Ιταλοπιθηκοι το κατηγορουσαν ως βαρυ και δυσκινητο, μεχρι που σας συνετριψε Ε ποσα χρονια θα μεινει στους αγωνες, δεν το καταλαβα?[/list:u:3l4tgb1j][list:3l4tgb1j]Στο DTM τελευταια, σας πηρε τα σωβρακα η audi, μεχρι που αποσυρθηκε και κερδισε η...........skoda [/list:u:3l4tgb1j][list:3l4tgb1j]H VW στη Γερμανια τρεχει με πετρελαικινητα, κατι το οποιο ειναι αγνωστο στους ιταλους [/list:u:3l4tgb1j]
-
[list:3augjwtz]Γιατι γυρνατε την κουβεντα οπως σας βολευει?Μιλησες για βλαχογκλαμουρες ιδιοκτητες πολυτελων αυτοκινητων.Εξαιρεις βεβαια τα ιταλικα γιατι ετσι σε συμφερει.Μιλησες επισης, για πελατολογιο ΓΝΩΣΤΕΣ της ferrari.Και σου λεω τρια τρακαρισμενα που εχω δει στην εθνικη απο αυτους που δεν θεωρεις βλαχογκλαμουρες αλλα ΓΝΩΣΤΕΣ οδηγους [/list:u:3augjwtz][list:3augjwtz]Το σαπιοκαραβο, και βεβαια παει στην αξιπιστια σας [/list:u:3augjwtz]
Τους βλαχογκλάμουρες της Φερράρι ποτέ δεν τους αμφισβήτησα. Απλά είπα πως ο παραδοσιακός αγοραστής Μερσεντέ δεν θα αγόραζε ποτέ Φερράρι. Θα αγόράσει Φερράρι ένας βλαχογκλάμουρας άλλου τύπου, σίγουρα έστω και στοιχειωδώς γνώστης....
Όσο για την αξιοπιστία, αν θες μίλα με στοιχεία, έρευνες και τα τοιαύτα, αν θες να μιλάμε σε κοινή βάση....
[list:3augjwtz]Πριν λιγες μερες ειχα ενα punto gt.Ξερεις τι επαθε το καμαρι σας?Στα 140.000km ραγισε κεφαλη, συχνοτατο φαινομαινο για το συγκεκριμενο αμαξι Πριν βιαστεις να πεις οτι ο οδηγοις του το εσκιζε, σε πληροφορω οτι ηταν αρτια συντηρημενο, και οχι σκισμενο καθως ο ανθρωπος ειναι οικογενοιαρχς.Ακομα ομως και αν λαβεις το γεγονος οτι λεω ψεματα, δεν ειναι ψεμα οτι τα αυτοκινητα αυτα παρουσιαζουν συχνοτατα το συγκεκριμενο προβλημα Στην αγορα δεν υπαρχει μεταχειρο κεφαλη ουτε για δειγμα, κι αν βρεις θα ειναι θαυμα.Ξερεις ποσο του κοστισε το αθωο φιατακι του λαου?600 χιλιαρικα [/list:u:3augjwtz][list:3augjwtz]Αυτα ειναι στοιχεια για μενα.Αυτα που βλεπω και ζω.Εσυ μεινε στην αποψη των πειοδικων [/list:u:3augjwtz][list:3augjwtz]Ρωτα στην αγορα τι εστι 1.8Τ [/list:u:3augjwtz][list:3augjwtz]Τα παλιοχρεπια σας!!![/list:u:3augjwtz]
-
[list:3v5c7k13]Miaς και μιλησες για αγωνες alfa romeo.....[/list:u:3v5c7k13][list:3v5c7k13]Μια κατ εξοχην αγωνιστικη εταιρια, ιταλικης προελευσης, εκανε 20 χρονια να παρει πρωταθλημα αφου πρωτα σας περασαν απο ενα χερακι απαντες, ακομα και ιαπωνες [/list:u:3v5c7k13][list:3v5c7k13]Το Quattro ειναι το αυτοκινητο που σας ανοιξε τα ματια.Θυμασε φυσικα πως οι Ιταλοπιθηκοι το κατηγορουσαν ως βαρυ και δυσκινητο, μεχρι που σας συνετριψε Ε ποσα χρονια θα μεινει στους αγωνες, δεν το καταλαβα?[/list:u:3v5c7k13][list:3v5c7k13]Στο DTM τελευταια, σας πηρε τα σωβρακα η audi, μεχρι που αποσυρθηκε και κερδισε η...........skoda [/list:u:3v5c7k13][list:3v5c7k13]H VW στη Γερμανια τρεχει με πετρελαικινητα, κατι το οποιο ειναι αγνωστο στους ιταλους [/list:u:3v5c7k13]Την καραμελίτσα των 20 ετών που έχετε νομίζω ότι θα έπρεπε ήδη να την έχετε φτύσει γιατί έχει λιώσει επικίνδυνα.... Ελάτε στο σήμερα, να συγκρίνουμε, αλλά και στο χθές συνολικά. Ουδένα πρόβλημα. Αλλά ΦΤΥΣΤΕ λιγο την καραμέλα......
Το Quattro μας άνοιξε τα μάτια....μάλιστα....νομίζετε πως έχετε τα πρωτεία στην τετρακίνηση Γερμανοτσοπανόσκυλα ε....? Κούνια που σας κούναγε.....
Ας εξελισσόταν όσο έπρεπε η S4 και τα λέγαμε... Το μεγαλύτερο τεχνολογικό διαμάντι στο χώρο των αγώνων ράλλυ μαζί φυσικά με τις ECV οι οποίες δεν έτρεξαν ποτέ. ΛΑΜΠΑΔΑ ανάψατε για να καταργηθεί το Group B.Όσο για το DTM τα μόνα σώβρακα που 'κατασχέθηκαν' ήταν κάτι Γερμανικά 'Σωβρακούνεν-Κιλοτούνεν' , τα οποία ήταν και λερωμένα... από κάτι Ιταλιάνικα τσακάλια!!!
Όσο για κινητήρες ντίζελ, θα πρέπει να σιωπάτε αφού γνωρίζεις ποιος εφήυρε το common rail.... Όσο για αγώνες diesel και τρίχες κατσαρές...τί να κάνει βρε η VW? Διάλεξε μια μούφα κατηγορία αγώνων χωρίς ανταγωνισμό για να μπορέσει να φανεί λίγο, αφού ως γνωστόν έχει τόση σχέση με τους αγώνες όση σχέση έχω εγώ με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς...
-
[list:14q3dd0u]H καραμελα ποναει εε?Οταν η ιστορια ποναει, παμε στο σημερα.Κατα τα αλλα,η ιστορικη alfa εε?[/list:u:14q3dd0u]
-
[list:22ynq6ng]Γιατι γυρνατε την κουβεντα οπως σας βολευει?Μιλησες για βλαχογκλαμουρες ιδιοκτητες πολυτελων αυτοκινητων.Εξαιρεις βεβαια τα ιταλικα γιατι ετσι σε συμφερει.Μιλησες επισης, για πελατολογιο ΓΝΩΣΤΕΣ της ferrari.Και σου λεω τρια τρακαρισμενα που εχω δει στην εθνικη απο αυτους που δεν θεωρεις βλαχογκλαμουρες αλλα ΓΝΩΣΤΕΣ οδηγους [/list:u:22ynq6ng][list:22ynq6ng]Το σαπιοκαραβο, και βεβαια παει στην αξιπιστια σας [/list:u:22ynq6ng]
[list:22ynq6ng]Πριν λιγες μερες ειχα ενα punto gt.Ξερεις τι επαθε το καμαρι σας?Στα 140.000km ραγισε κεφαλη, συχνοτατο φαινομαινο για το συγκεκριμενο αμαξι Πριν βιαστεις να πεις οτι ο οδηγοις του το εσκιζε, σε πληροφορω οτι ηταν αρτια συντηρημενο, και οχι σκισμενο καθως ο ανθρωπος ειναι οικογενοιαρχς.Ακομα ομως και αν λαβεις το γεγονος οτι λεω ψεματα, δεν ειναι ψεμα οτι τα αυτοκινητα αυτα παρουσιαζουν συχνοτατα το συγκεκριμενο προβλημα Στην αγορα δεν υπαρχει μεταχειρο κεφαλη ουτε για δειγμα, κι αν βρεις θα ειναι θαυμα.Ξερεις ποσο του κοστισε το αθωο φιατακι του λαου?600 χιλιαρικα [/list:u:22ynq6ng][list:22ynq6ng]Αυτα ειναι στοιχεια για μενα.Αυτα που βλεπω και ζω.Εσυ μεινε στην αποψη των πειοδικων [/list:u:22ynq6ng][list:22ynq6ng]Ρωτα στην αγορα τι εστι 1.8Τ [/list:u:22ynq6ng][list:22ynq6ng]Τα παλιοχρεπια σας!!![/list:u:22ynq6ng]
Ε δεν μπορεί να μην το έσκιζε καθόλου...έστω λίγο τόσο δα βρεε.... Αλλίως θα έπερνε Κια Σέφια....
Και εγώ μπορώ να σου΄φέρω χίλια παραδείγματα Ιταλικών που είναι άψογα... Η 33 του πατέρα μου άλλαξε κινητήρα μετά από 400.000 χλμ και όχι γιατί είχε σοβαρό πρόβλημα, αλλά γιατί δεν συνέφερε η επισκευή του. Συγκεκριμένα χτυπάγανε τα ωστήρια, τα οποία ως υδραυλικά είναι και ιδιαίτερα ακριβά...και χίλια άλλα δύο. Έτσι δε βγάζουμε άκρη. Μόνο από σοβαρές και τεκμηριωμένες έρευνες βγάζεις συμπεράσματα σε πραγματικό χρόνο και σε άμεση σύγκριση η οποία να λαμβάνει χώρα στο ίδιο χρονικό διάστημα...έτσι γίνονται οι δουλειές.Κι'αλλη καραμέλαααααααααα.....
-
[list:27rhabep]H καραμελα ποναει εε?Οταν η ιστορια ποναει, παμε στο σημερα.Κατα τα αλλα,η ιστορικη alfa εε?[/list:u:27rhabep]Είτε χθες, είτε σήμερα είτε αύριο, η ιστορία γράφεται και δεν ξεγράφεται.... Την ιστορία μας δεν την πλησιάζετε ούτε στον ύπνο σας. Στο έχω ξαναπεί. Κοντραριστήτε με τους Ιταλιάνους σε άλλο χώρο. Όχι μέσα στην έδρα τους γιατί πονάει. όπου έδρα τους=αγώνες.
-
Ε δεν μπορεί να μην το έσκιζε καθόλου...έστω λίγο τόσο δα βρεε.... Αλλίως θα έπερνε Κια Σέφια....
Και εγώ μπορώ να σου΄φέρω χίλια παραδείγματα Ιταλικών που είναι άψογα... Η 33 του πατέρα μου άλλαξε κινητήρα μετά από 400.000 χλμ και όχι γιατί είχε σοβαρό πρόβλημα, αλλά γιατί δεν συνέφερε η επισκευή του. Συγκεκριμένα χτυπάγανε τα ωστήρια, τα οποία ως υδραυλικά είναι και ιδιαίτερα ακριβά...και χίλια άλλα δύο. Έτσι δε βγάζουμε άκρη. Μόνο από σοβαρές και τεκμηριωμένες έρευνες βγάζεις συμπεράσματα σε πραγματικό χρόνο και σε άμεση σύγκριση η οποία να λαμβάνει χώρα στο ίδιο χρονικό διάστημα...έτσι γίνονται οι δουλειές.Κι'αλλη καραμέλαααααααααα.....
[list:tuloe9l0]Εγω στο ειπα πριν ακομα απαντησεις Οτι αυτο που επαθε ο ενας το επαθαν αλλοι χιλιοι.Τωρα τα συνεργεια ειναι χαζοι κι εσυ εισαι ο εξυπνος.Ακομα και να το εσκιζε.Φερε μου ΕΝΑ σπασμενο μοτερ 1.8Τ που να ειναι και τουμπανο [/list:u:tuloe9l0][list:tuloe9l0]Η alfa του πατερα σου μπορει να εβγαλε χ χιλιομετρα αλλα δε μας ειπες ποσες φορες καεβασε καντηλια με σιχαμενα προβληματα.Σε λιγο θα μας πεις οτι ειστε κορυφη στην αξιοπιστια.Δε μεταφερομαστε στα ανεκδοτα?[/list:u:tuloe9l0][list:tuloe9l0]Καλα παθαινετε ομως οταν πληρωνετε για τεραστιες ζημιες Καλα να παθετε [/list:u:tuloe9l0]
-
''To quattro coupe έφθανε τα 100 χλμ σε 7,1'' χωρίς ολίσθημα των τροχών''.
Το quattro του '81 κέρδισε τρείς αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι της χρονιάς εκείνης.Ακολούθησαν άλλες 7 ακόμη νίκες το 1982 και η Αudi έγινε η πρώτη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία που κέρδισε τον τίτλο του κορυφαίου κατασκευαστή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι.
Από την εποχή εκείνη και μετά, κανένας κατασκευαστής δε σκεφτόνταν να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι με αυτοκίνητο που δεν θα είχε κίνηση στους 4 τροχούς. -
Καλό είναι να ηρεμήσει λίγο η κατάσταση,γιατί θα φύγει πάλι εκτός ελέγχου.
-
[list:2y4uano3]Εγω στο ειπα πριν ακομα απαντησεις Οτι αυτο που επαθε ο ενας το επαθαν αλλοι χιλιοι.Τωρα τα συνεργεια ειναι χαζοι κι εσυ εισαι ο εξυπνος.Ακομα και να το εσκιζε.Φερε μου ΕΝΑ σπασμενο μοτερ 1.8Τ που να ειναι και τουμπανο [/list:u:2y4uano3][list:2y4uano3]Η alfa του πατερα σου μπορει να εβγαλε χ χιλιομετρα αλλα δε μας ειπες ποσες φορες καεβασε καντηλια με σιχαμενα προβληματα.Σε λιγο θα μας πεις οτι ειστε κορυφη στην αξιοπιστια.Δε μεταφερομαστε στα ανεκδοτα?[/list:u:2y4uano3][list:2y4uano3]Καλα παθαινετε ομως οταν πληρωνετε για τεραστιες ζημιες Καλα να παθετε [/list:u:2y4uano3]
Εκ παραδρομής ίσως να παρέλειψα πως ΟΥΔΕΠΟΤΕ παρουσιάστηκε το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ μηχανικό πρόβλημα στο αυτοκίνητο, είτε αυτό λέγεται κινητήρας, είτε σασμάν, είτε σασί, είτε αναρτήσεις. Το αμάξι έχει αλλάει στα 12 χρόνια ζωής του 2-3 φορές μπαταρία, ένα φλας μπροστά δεξια που είχε σπάσει, ένα καταλύτη, δίσκο συμπλέκτη στα 400.000 χλμ (!!!!!!!) μαζί με τη νέα μηχανή, εξάτμιση από καταλύτη και πίσω ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΑΝ ΘΕΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.....
-
**προς:G60POWER **
Oταν θα διαβάσεις μερικά βιβλία για τα εξής:Fordism, Taylorism, και ειδικότερα **lean production **θα καταλάβεις ποιοι αντιγράφουν ποιους και γιατί.Ειδικά για το lean production=φιλοσοφία κατασκευής αυτοκινήτων της ΤΟΥΟΤΑ θα δεις ότι όλοι προσπαθούν να την αντιγράψουν και όχι η ΤΟΥΟΤΑ τους άλλους.Επίσης όταν θα είσαι σε θέση εσύ ο ίδιος να καταλάβεις με το μάτι ανάμεσα σε δύο κινητήρες ποιος είναι ΗΟΝDA και ποιος VOLKSWAGEN τότε έλα να μου πεις ποιος κατασκευάζει καλύτερους κινητήρες. -
Ο χρήστης technik έγραψε:
''To quattro coupe έφθανε τα 100 χλμ σε 7,1'' χωρίς ολίσθημα των τροχών''.
Το quattro του '81 κέρδισε τρείς αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι της χρονιάς εκείνης.Ακολούθησαν άλλες 7 ακόμη νίκες το 1982 και η Αudi έγινε η πρώτη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία που κέρδισε τον τίτλο του κορυφαίου κατασκευαστή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι.
Από την εποχή εκείνη και μετά, κανένας κατασκευαστής δε σκεφτόνταν να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι με αυτοκίνητο που δεν θα είχε κίνηση στους 4 τροχούς.Ευχαριστούμε θερμά για την ιστορική επιμόρφωση. Ευκαιρία να περάσεις τώρα στο επόμενο έπίπεδο όντας εμφανώς ενημερωμένος. Μια τεχνική ή εφ'ολης της ύλης σύγκριση της S4 με το Κουάτρο?
-
[list:3t9b7pxf]Aσε μας ρε alfa τωρα βραδυατικα με τα ευτραπελα.Εχουμε αγανακτησει με τα κ@λοαμαξα.Δε τα συμαζευεις με τιποτα απο προβληματα.Πες τα σε κανεναν που δεν ξερει τι θα πει ροδα.[/list:u:3t9b7pxf][list:3t9b7pxf]Κι αντε κι βγηκε αξιοπιστο.Τι σημαινει?Οτι τα 33 βγηκαν τερατα αντοχης?Απο που να αρχισω?Απο ηλεκτρικα?Απο πλαστικα που ειναι τρισαθλια και ελεεινα?Σασμαν που η τριτη θελει σφαλιαρες?Τα οργανα που εχουν αποκλιση της ταξης του 90%?Οι πορτες που κλεινουν λες και ειναι γκοζοτενεκες?[/list:u:3t9b7pxf][list:3t9b7pxf]Εσεις τα αγοραζετε, πληρωνετε τα μαλικεφαλα σας για προβληματα, στα φορουμ λετε' εγωωωω?τι λες?10 χρονια δεν εβαλα δραχμη πανω' κι ας ειστε την αλλη μερα συνεργειο.[/list:u:3t9b7pxf][list:3t9b7pxf]Ο αλλος που πηρε audi και ειδε οτι εχει αυτοκινητο στα χερια του, δε σου καλοεκατσε εε?Κολημενος ηταν κι αυτος σαν κι εσενα.Επρεπε να αλλαξει 20 αμαξια ομως για να το καταλαβει.Ετσι ειναι αυτα.Καποτε θα το καταλαβετε κι εσεις [/list:u:3t9b7pxf]
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
**προς:G60POWER **
Oταν θα διαβάσεις μερικά βιβλία για τα εξής:Fordism, Taylorism, και ειδικότερα **lean production **θα καταλάβεις ποιοι αντιγράφουν ποιους και γιατί.Ειδικά για το lean production=φιλοσοφία κατασκευής αυτοκινήτων της ΤΟΥΟΤΑ θα δεις ότι όλοι προσπαθούν να την αντιγράψουν και όχι η ΤΟΥΟΤΑ τους άλλους.Επίσης όταν θα είσαι σε θέση εσύ ο ίδιος να καταλάβεις με το μάτι ανάμεσα σε δύο κινητήρες ποιος είναι ΗΟΝDA και ποιος VOLKSWAGEN τότε έλα να μου πεις ποιος κατασκευάζει καλύτερους κινητήρες.[list:5ks4vih9]Καλα.Μαθε πρωτα πως αλλαζουν λαδια και μετα μου κανεις μαθημα [/list:u:5ks4vih9][list:5ks4vih9]Ελα μπαμπα να σε δειξω που το εχει η μανα [/list:u:5ks4vih9]
-
Η γνωστή καραμέλα των ηλεκτρικών....μάλιστα....και η άλλη των πλαστικών....εσείς φτιάχτε πλαστικά που αντέχουν μια ζωή και αφήστε εμάς να φτιάχνουμε κινητήρες και σασμάν...έτσι μάλιστα!
-
audi a3 1.6:
στα 5000 χλμ ενώ προσπερνούσαμε προπερευόμενο αυτοκίνητο σβήνει η μηχανή.
καλό εεε?ευτηχώς που δεν σκοτωθήκαμε.
ζημιά-καμμένος εγκέφαλος
στο σέρβις οι μηχανίκοί-τσακάλια σπάνε το παρμπίζ και δεν μας λένε τίποτα!
το βλέπουμε μετά από μια εβδομάδα,τελικά δέχονται και το αλλάζουν.
το αποκορύφωμα στα 20000.
σπάει κατι στο σασμάν και πέρνει σβάρνα δίσκους μίσκους,συμπλέκτες,σπάει το κέλυφος του κιβωτίου!!!.ζημιά 2 μύρια.για εγγύηση ούτε λόγος.επιστολή στην γερμανία και αποτέλεσμα 0.Τι μου λες τώρα για Αudi.σε όποιο golf εχω μπει έχει πρόβλημα με το κιβώτιο.
για αυτό ιάπωνα φίλε μου.κόφτη σε κάθε αλλαγή και στο σέρβις αλλαγή μόνο λάδια και φίλτρα.και όλα τά άλλα είναι π@π@ριες. Εσύ νομίζεις δηλαδη ότι αν το έσκιζες το golf σου κάθε μέρα δεν θα είχε προβλήματα?κάθε μέρα στα συνεργεία θα ήσουν
Γερμανια-Ιταλια 1-0