-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Η 33 που θελει κασμα για να βαλεις ταχυτητα, δεν ειναι σφαλμα.Ετυχε μονο στην κυρια κουλα.Η αλφα στα 50.000 km που κροταλιζουν τα ωστηρια σαν πετρελαιο, ααα δεν ειναι αλφα, στραβοι εισται και μπερδευετε το σημα με αυτο της toyota.Για γελια ειστεεεεεε
Εγώ δεν σου είπα πως τα Ιταλικά είναι ΤΕΡΑΤΑ αξιοπιστίας. Εσύ όμως το υποστήριξες για τη Μερσεντέ. Μη με προκαλείς λοιπόν....το έχεις κάνει αρκετές φορές και τελικά το μετανιώνεις...
[list:yx96736j]Aσε τα μερσεντερια να δουλευουν και βγαλε το γρασσο απ τα ματια[/list:u:yx96736j]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Η 33 που θελει κασμα για να βαλεις ταχυτητα, δεν ειναι σφαλμα.Ετυχε μονο στην κυρια κουλα.Η αλφα στα 50.000 km που κροταλιζουν τα ωστηρια σαν πετρελαιο, ααα δεν ειναι αλφα, στραβοι εισται και μπερδευετε το σημα με αυτο της toyota.Για γελια ειστεεεεεε
Εγώ δεν σου είπα πως τα Ιταλικά είναι ΤΕΡΑΤΑ αξιοπιστίας. Εσύ όμως το υποστήριξες για τη Μερσεντέ. Μη με προκαλείς λοιπόν....το έχεις κάνει αρκετές φορές και τελικά το μετανιώνεις...
[list:1d7qf2an]Aσε τα μερσεντερια να δουλευουν και βγαλε το γρασσο απ τα ματια[/list:u:1d7qf2an]
Με έκανες και γέλασα πάλι!!!
Για λέγε για Μερσεντέρια...Θέλω να τ'ακούω!!!! -
...Golf...εργοστασιακο ελλατωμα.Τώρα αρχίζεις και μιλάς σωστά!!!
-
το προβλημα με το 5αρι γκολφ ειναι το σχημα του μαλλον
Και κριμα γιατι κατα αλλα ειναι κορυφη(απο οτι λενε)
Με τον kyan δε θα διαφωνισω στο οτι ο κοσμος παντα περιμενει απο τη VW το καλυτερο, οποτε κατανοητη η γκρινια για τα ελλατωματα.
Αλλα ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ επαναλαμβανω οτι το γκολφ ηταν και ειναι οτι πιο ολοκληρωμενο. Αυτο συνεπαγεται κοστος. Πολυ ή λιγο δε κανουμε κουμαντο στη τσεπη κανενος.
Λυσεις υπαρχουν απο τον ανταγωνισμο πολυ καλες.
Προς τι το κολλημα με το φοκους? Ειναι πολυ καλο και καλα κανει ο κοσμος και το αγοραζει. τα περισσοτερα μικρομεσαια καλα ειναι σημερα δεν ειπε κανεις το αντιθετο.
Ο καθενας επιλεγει συμφωνα με τη τσεπη του και τις αναγκες του.
Το λαθος που γινεται στη κουβεντα ειναι οτι βλεπουμε τα αυτοκινητα συμφωνα με το τι επιλεγουμε για μας. Κραυγαλεο παραδειγμα το τοπικ '+ και - των αυτοκινητων που οδηγουμε'. Μπραβο στους αντικειμενικους που τα λενε οπως ειναι. Τους υπολοιπους τους καταλαβαινωΠαντως το αστειο ειναι οτι οι πιο πολλοι που δεν εχουν στο αμαξι τους κατι που λειπει , ψαχνουν στον 'αντιπαλο' το σφαλμα. πχ.:
'μα να και το γκολφ χαλανε'
ή 'εβαλα κατι ζαντολαστιχα και ..οριστε τι παραπανω εχει το ραλλυ απο το δικο μου?'
ή 'παρειγγειλα το toyota μου με ξυλα μεσα και δερμα. Τι παραπανω εχει δηλαδη η μερσεντες?'και αλλα τετοια...
σε πολλα απο αυτα που διαβαζω στο φορουμ μου δινεται αυτη η εντυπωση.... -
...Golf...εργοστασιακο ελλατωμα.
Τώρα αρχίζεις και μιλάς σωστά!!!
[list:k9dz2v18]Me ενα playstation καλλιεργεις το ταλεντο που διαθετεις(καθως τωρα βγαζεις δοντια) και πανω απ ολα νεξοδα χωρις συνδεσεις στο ιντερνετ[/list:u:k9dz2v18]
-
μεγαλε μας τα χεις ζαλισει
παρτο χαμπαρι στο εχω ξαναπει γιατι δε το καταλαβαινειςη αλφα ειναι τα καλυτερα αμαξια στο κοσμο ολο
πηγαινε διαβασε εκεινο το ποστ για την Ιταλια που σου ειχα γραψει, να αισθανθεις καλυτεραΝα βοηθησω και αλλο:
η VAG ειναι η πιο γ@μιολ@ εταιρεια. Εισαι ΟΚ τωρα? -
[list:4f5wmre1]Me ενα playstation καλλιεργεις το ταλεντο που διαθετεις(καθως τωρα βγαζεις δοντια) και πανω απ ολα νεξοδα χωρις συνδεσεις στο ιντερνετ[/list:u:4f5wmre1]
Πάλι το έριξες στις μικρότητες?
Περιμένεις να με εκνευρίσεις με αυτά που λες?
Α, ρε Μάκη, καλά τα αστεία, δε λέω. Οι γιατροί λένε πως το γέλιο κάνει καλό, αλλά εκτός από αυτό υπάρχουν και οι ουσιαστικές απαντήσεις... Άντε λοιπόν, πάρε μπροστά!!! -
Ο χρήστης alfa romeo έγραψε:
Άντε λοιπόν, πάρε μπροστά!!![list:329ky0mn]Κυριε αλφα σπρωχτεο.......ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ ΣΑΣ[/list:u:329ky0mn]
-
Άντε λοιπόν, πάρε μπροστά!!!
[list:3h3pvfxg]......ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ ΣΑΣ[/list:u:3h3pvfxg]
Από τώρα θα πας για ύπνο? Μόνο οι κότες κοιμούνται τόσο νωρίς...
-
Μηπως διαβαζετε και καταλαβενετε οτι θελετε?Δεν ειπαμε μηχανικο, αλλα μεταλλικο.ΕΝΑ αυτοκινητο golf ειδες στα χρονικα να καιει λαδια(και διατηρω καποιες επιφυλαξεις ως προς την ποιοτητα του λιπαντικου αλλα και τα χρονικα διαστξματα αλλαγης) και το εκανες κραχτη.Και εγω σου λεω οτι εχει σπασμενο ελατηριο(υποθετικα), εργοστασιακο ελλατωμα.[/list][list]Το οτι τα ιταλικα θελουν αναμεσασ στις αλλαγες αλλα 8 λιτρα λαδι, δεν ετυχε να το ακουσεις εε?ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ? Πεταει ο γαιδαρος?Πεταει βρε πως δεν πεταει?
8 λίτρα λάδι ευτυχώς που έχω εμπειρία και από ιταλικό γιατί μπορεί και να σε πίστευα
E ναι, σπασμένο ελατήριο (υποθετικά) είναι φυσιολογικό. H ποιότητα του λιπαντικού είναι αυτή που προτείνει το βιβλίο και τα λιπαντικά πληρούν τις τελευταίες προδιαγραφές, ACEA και API.
-
Το οτι τα ιταλικα θελουν αναμεσασ στις αλλαγες αλλα 8 λιτρα λαδι, δεν ετυχε να το ακουσεις εε?ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ?Είναι φυσιολογικό αν αλλάζεις λάδι κάθε που αλλάζει ο ιδιοκτήτης!
Τα τελευταία 30 χρόνια είχε η οικογένειά μου περίπου 10 ιταλικά. Ε, κανένα δε χρειάστηκε λάδι ανάμεσα στις αλλαγές (όσα πρόλαβα εγώ τα αλλάζαμε κάθε 7.500 χιλιόμετρα στην Αθήνα). Μόνο ένα από τα Τίπο χρειάστηκε, και έχανε από το φίλτρο λαδιού. Όμως με αυτό είχα αναγκαστεί να περάσω πάνω από έναν ογκώδη νεκρό σκύλο, και μάλλον αυτός το μετατόπισε. Το ξανατοποθέτησαν και δεν ξανάχασε...Το Ίμπιζα όμως καίει, το ρημάδι...
-
Alfa romeo..δωσε μου μερικα κριτιρια γιατι να ειναι ενα ιταλικο αυτοκινητο καλυτερο απο ενα γερμανικο και γαμα τις στατιστικες....
Dimitris....
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
μεγαλε μας τα χεις ζαλισει
παρτο χαμπαρι στο εχω ξαναπει γιατι δε το καταλαβαινειςη αλφα ειναι τα καλυτερα αμαξια στο κοσμο ολο
πηγαινε διαβασε εκεινο το ποστ για την Ιταλια που σου ειχα γραψει, να αισθανθεις καλυτεραΝα βοηθησω και αλλο:
η VAG ειναι η πιο γ@μιολ@ εταιρεια. Εισαι ΟΚ τωρα?Τσκ, τσκ, τσκ...
Ανδρέα μην είσαι τόσο τσαντήλας αγόρι μου, όταν φτάσεις στην ηλικία μου θα έχεις ένα έλκος στο μέγεθος τουρμπίνας ... G60!
-
Μερικές παρατηρήσεις.
Η Ιταλική σχολή έχει πράγματι να επιδείξει αξιοζήλευτα μοντέλα έναντι των Γερμανών, όσο και αν αυτό δεν σου αρέσει Μάκη.
Εγώ δεν ξέρω ποιός ανακάλυψε τί! Και στον πάτο της γραφής δεν με ενδιαφέρει! Αυτό που ξέρω είναι ότι μέχρι τα μέσα της 10ετίας του 1980, δηλαδή απο τη στιγμή που κάπου έκανε κοιλιά η Ιταλική βιομηχανία παρήγε μοντέλα τρομερά. Τι να πρωτοθυμηθούμε? και τι είχε να αντιπαραβάλει η Γερμανική βιομηχανία, πέρα απο την απαράμιλη αντοχή? Τίποτα! Και δεν θα πάω σε ακριβά μοντέλα αλλά στο καθημερινό αυτοκίνητο. Οταν λοιπόν η Lancia έβγαζε τις Fulvia, Flavia κλπ. (δηλαδή όταν η Lancia ήταν Lancia και όχι Gruppo), ναι τα αυτοκίνητα αυτά που όταν άνοιγες το καπάκι της μηχανής θαύμαζες τον 4κύλινδρο V κινητήρα με τα 4 καρπυρατέρ και το αλουμινένιο καπάκι, όταν αυτό το αυτοκίνητο διέθετε 5η ταχύτητα απο το 1970, όταν με 1300 κυβικούλια γινόσουνα αεροπλάνο, οι Γερμανική βιομηχανία είχε το beetle με πίσω μηχανή, ένα οικτρό υπόλοιμα του Β! Παγκοσμίου πολέμου. Κάποτε έκανα ένα μακρυνό ταξίδι με ένα beetle και βρισκόμουνα στο πίσω κάθησμα. Ηταν δε τόσο θορυβώθες που όταν έφτασα στον προορισμό μου και βγήκα έξω, έκανα ένα τέταρτο για να έλθω πάλι σε επαφή με το περιβάλον. Τα Fiat 124 έγραψαν την δική τους ιστορία. Ομορφα και ταχύτατα αυτοκίνητα παρά τα 1200 κυβικά τους. Και για τους ποιό ενθουσιώθεις υπήρχαν οι εκδόσεις 1600 και το κορυφαίο Fiat 124 Sport στα 1800 με την περίφημη μηχανή spider που γάζωνε στην κυριολεξία. Για να μην πώ για τα Fiat 125 Mirrafiori, για να μήν πώ για τη Lancia Betta Sport, που ωραιότερο sport σουλούπι δεν θα ξαναβγεί. Για να θυμηθούμε το θρυλικό Fiat 128 σε όλες του τις εκδόσεις. Το Autobianchi, που αυτό και αν κυκλοφόρισε. Το abarth το θυμάσε Μάκη που δεν πιανόταν με τίποτα? Τις Alfa Romeo Julia, Julietta, Junior, Veloce δεν λένε τίποτα σε σένα Μάκη? Και απέναντι σε αυτά τα μοντέλα, τί έβγαζε ο Γερμανός Μάκη? Συνέχειζε το οικρό beetle που στο παρά πέντε έλειψε να καταρακώσει οικονομικά την Volkswagen, άν το 1974 τελικά δεν αποφάσιζε να βγάλει το Golf. Απο εκεί και μετά τί? Θα μου πείς για τα audi. Ναι τα έβγαλε απο τις αρχές τις 10ετίας του 1970. Καλά και πασίβαρα αυτοκίνητα χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο. Αυτοκίνητα για δημοσίους υπαλλήλους θα έλεγα, με μόνη εξαίρεση το audi 80 GT που έκανε το νταή απέναντι σε κάτι Εγγλέζικες μαλακίες, γιατί απέναντι στα Ιταλικά έκλανε πόμολα. Τα μόνα που κάτι πήγαν να κάνουν ήταν τα NSU. Αλλά να ήξερες πόσα απο αυτά τα είχα δεί να πιάνουν φωτιά εν κινήσει λόγο του μαλακισμένου ηλεκτρικού ζιγκλέρ που είχαν. Ναι θα έλεγα ότι τα NSU ήταν πρωτοποριακά μοντέλα, αλλά τα σταμάτησαν. Είμαι βλέπεις μιάς κάποιας ηλικίας και τα έζησα όλα αυτά τα μοντέλα. Τώρα ίσως να μας πείς για Mercedes κλπ. Ναι σωστά, αλλά όπως και σήμερα τα αυτοκίνητα αυτά δεν απευθύνονται στο ευρύ κοινό, και τέλος η Opel με τα kaddet, record αυτοκίνητα για συνταξιούχους, και κατ' όνομα μόνο sport μοντέλο της το Manta! Α1 παρα λίγο να ξεχάσω την Ford με τα taunus. Το μοντέλο 17Μ ξέρεις πως το λέγανε οι ταξιτζίδες? Βάρκα, το λέγανε Μάκη μου! Το μόνο όμως που μπορώ να πώ με συγουριά ήταν ότι τα Γερμανικά κατασκευάσματα ήταν πολύ ποιό ανθεκτικά και στιβαρά, και δεν χαλάγαν εύκολα. Να γιατί το beetle πούλησε! Ο απλός τότε κόσμος δεν ενδιαφερόταν και πολύ για επιδόσεις και άλλα τέτοια. Αυτό που ζητούσε ήταν ένα αυτοκίνητο οικονομικό στην συντήρησή του. Και το beetle ήταν το κορυφαίο σε αυτόν τον τομέα. Τα χρόνια όμως πέρασαν Μάκη. Οι Ιταλοί κάνανε κοιλιά και οι Γερμανοί άδραξαν την ευκαιρία, αλλά! κάτω απο δυσκολότερες οικονομικές συνθήκες και την πετρελαική κρίση στο κορύφομά της δεν ήταν δυνατό τα αυτοκίνητά τους να έχουν την ίδια ποιότητα κατασκευής. Ετσι έβαλαν πολύ, μα πάρα πολύ νερό στο κρασί τους. Μη έχοντας ουσιαστικό αντίπαλο, τους Ιταλούς και με την φήμη της στοιβαρής κατασκευής του beetle, πέρσαν στην αγορά τα μοντέλα τους. Οταν λοιπόν το Golf GTI με μόλις 75 αλογάκια (που τόσα είχε η Lancia Fulvia 1300 από το 1965) μεσουρανούσε σαν απόλυτος κυρίαρχος, τι είχαν να αντιπαραβάλουν οι Ιταλοί? Στην προσπάθειά τους να μειώσουν τα έξοδά τους, την πάτησαν βγάζοντας στην αγορά ελατωματικά κατασκευάσματα. Και τέλος το μεγαλύτερο λάθος των Ιταλών ήταν να συγκεντρώσουν όλες τις μάρκες τους κάτω απο το gruppo. Τη σήμερον ημέρα λοιπόν Μάκη μου, και οι Γερμανοί ακολουθούν την πεπατημένη. Δηλαδή αυτοκίνητο φασόν. Τέρμα οι στοιβαρές και ανθεκτικές κατασκευές του παρελθόντος. Γιατί αν συνέχιζαν κάτι τέτοιο το κόστος παραγωγής τους θα ήταν τέτοιο που το τελικό προϊόν θα ήταν μη ανταγωνιστικό, και θα την έκαναν στην απ' έξω.
Πάρτε λοιπόν όλοι σας χαμπάρι! Τη σήμερον ημέρα τα πάντα είναι θέμα marketing. Και όταν λέμε τα πάντα ενοούμε τα πάντα. Για να το καταλάβουμε αυτό καλύτερα, ας σταματήσουμε για λίγο καιρό να πλασσάρουμε το image μας (αυτό που τέλος πάντων ο καθένας νας έχει) στην παρέα μας, στα παιδιά μας, ακόμη και στίς γυναίκες μας, Και θα δείς που θα βρεθούμε!Χρονια Πολλά σε όλους σας!
Απο τα Ελληνικά Ευβοίας
Τάκης!
-
Πέραν του ότι συμφωνώ με αυτά που έγραψες, έχω να πω ότι τα Ελληνικά είναι φανταστικό μέρος. (Πιο πολύ γι' αυτό έγραψα αυτό το post!). Kαλά Χριστούγεννα!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Και η αποτυχία του Φαέθων στο πιο κάτω άρθρο μάλλον έτσι εξηγείται.
Kι από άλλους λόγους... με κυριότερο την προκατάληψη. Όσο καλό και να είναι το Phaeton, A8 (ή S-Class ή 7άρα) θα πάρουν όσοι έχουν ευρώ.
Tο Audi Touareg δεν θα πουλούσε περισσότερα; Ή θα πουλούσε ποτέ το Toyota RX300;
Δημιουργούμε τη Lexus και πουλάμε πολυτέλεια.
Το Touareg πουλάει αρκετά καλά σε αντίθεση με το Phaeton. Ούτε οι της εταιρειας δεν περίμεναν τέτοια αποτελέσματα για το πρώτο.
Επιπλέον, τα δύο αυτά μοντέλα, ιδίως το Phaeton, πρέπει να διανύσει πολλά χρόνια ακόμη για να ανταγωνιστεί την S class κτλ...
Το Α8 εδώ και χρόνια προσπαθεί να αντιπαραταχθεί στην ''συμβατική'' λύση της S Class, πασσάροντας νέα, φρέσκια τεχνολογία.
Τέλος, Phaeton και Touareg, φωτογραφίζουν τη ματαιοδοξία του πρώην προέδρου, του κ. Πίχ... -
Ο χρήστης Dimitris_ έγραψε:
Alfa romeo..δωσε μου μερικα κριτιρια γιατι να ειναι ενα ιταλικο αυτοκινητο καλυτερο απο ενα γερμανικο και γαμα τις στατιστικες....Dimitris....
Ας μου απαντήσει ο Μάκης γιατί η Μερσεντέ είναι η κορυφαία αυτοκινητοβιομηχανία η οποία βγάζει τα κορυφαία αυτοκίνητα στον κόσμο και τότε θα βρεις την απάντησή μου στην απάντηση που θα δώσω στον Μάκη.
-
Kι από άλλους λόγους... με κυριότερο την προκατάληψη. Όσο καλό και να είναι το Phaeton, A8 (ή S-Class ή 7άρα) θα πάρουν όσοι έχουν ευρώ.
Tο Audi Touareg δεν θα πουλούσε περισσότερα; Ή θα πουλούσε ποτέ το Toyota RX300;
[list:36ra3xpn]Τα πραγματα ειναι απλα.Η κορυφαια αυτκινητοβιομηχανια στον κοσμο ειναι η mercedes benz.Δεν μπορει να την χτυπησει ΚΑΝΕΙΣ, οχι για το σημα (που θα βιαστουν καποιοι να απαντησουν βλακωδως) αλλα γιατι δεν διαθετει κανεις την πειρα σε αυτην την κατηγορια οχηματων [/list:u:36ra3xpn][list:36ra3xpn]Αν η VW εκανε ενα πολυτελες(ασχετα ποσο καλο ειναι, και ειναι καλο) για να σαρωσει την αγορα, λαθος σκεφθηκε.Αν το κατασκευασε για να πουλησει μερικα κοματια ποιο πολυ για να αποδειξει την φιλοσοφια της καλα εκανε [/list:u:36ra3xpn]
Το ότι η Mercedes είναι ''η'' εταιρεία, αυτό όλοι το γνωρίζουμε, όπως και αν το μεταφράσει κανείς αυτό.
Το ότι δεν μπορεί να την χτυπήσει κανείς, δηλαδή δεν έχει ανταγωνιστή, δεν μπορώ να το δεχτώ.
Και κάνοντας μια ερώτηση.Στην κατηγορία π.χ των πολυτελών δεν υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός?
Α8, ΣΕΙΡΑ 7, S CLASS, JAGUAR...
Nαί, στις πωλήσεις είναι πρώτη η Mercedes.Aλλά ή καθεμιά εταιρεία έχει να επιδείξει κάτι διαφορετικό στην κατηγορία.
Το Phaeton, καλώς ή κακώς, αποτελεί μια ματαιοδοξία του κ. Πίχ.
Προφανώς η VW ήθελε να δείξει τις δυνατότητές της με το μοντέλο αυτό, και το έκανε.Οι πωλήσεις του μοντέλου, από τις 12.000 που είχαν υπολογιστεί να πετύχουν, διορθώθηκαν στις 7.000... -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Το Touareg πουλάει αρκετά καλά σε αντίθεση με το Phaeton. Ούτε οι της εταιρειας δεν περίμεναν τέτοια αποτελέσματα για το πρώτο.
Επιπλέον, τα δύο αυτά μοντέλα, ιδίως το Phaeton, πρέπει να διανύσει πολλά χρόνια ακόμη για να ανταγωνιστεί την S class κτλ...
Το Α8 εδώ και χρόνια προσπαθεί να αντιπαραταχθεί στην ''συμβατική'' λύση της S Class, πασσάροντας νέα, φρέσκια τεχνολογία.
Τέλος, Phaeton και Touareg, φωτογραφίζουν τη ματαιοδοξία του πρώην προέδρου, του κ. Πίχ...Δεν έγραψα ότι δεν πουλάει, απλώς πιστεύω ότι το Audi Touareg ή A7 ή όπως αλλιώς θα το ονόμαζαν θα πουλούσε περισσότερα. Ίσως αργότερα βγει το Pikes Peak, αλλά μέχρι τότε...
Σε αυτήν την κατηγορία -κι όχι μόνο- το πιο δημοφιλές δεν είναι κατ' ανάγκη και το καλύτερο. Στις HΠA πχ τα πιο δημοφιλή -με τις περισσότερες πωλήσεις- αυτοκίνητα πολυτελείας είναι τα Lexus, έχοντας ξεπεράσει σε πωλήσεις τις MB.
-
Ο χρήστης takiskoym έγραψε:
Για να μην πώ για τα Fiat 125 Mirrafiori,Το Μιραφιόρι ήταν το 131, που πήρε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλι 3 φορές γύρω στο 1980. Το 125 ήταν σαν το 124 σε πιο βαρύ-μεγάλο αμάξωμα. Ο πατέρας μου είχε το 125S στα 1600 και το εξυμνεί συνεχώς! Σε κρατήματα, εμφάνιση, κινητήρα! Βέβαια ενώ στην αρχή δε χάλαγε απολύτως τίποτα, αργότερα μόλις χάλασε το πρώτο εξάρτημα (αρκετά, αν και όχι πολλά χρόνια μετά όμως) άρχισαν να χαλάνε όλα, οπότε το άλλαξε, πάλι για Φίατ. Ναι, χαλάγανε στο μισό χρόνο, αλλά τα αγόραζες και με μισά λεφτά. Πλέον όμως μάλλον πιο δύσκολα χαλάνε. Πάντως τα γερμανικά και 'γερμανικής προέλευσης' που έχουμε σίγουρα χαλάνε πιο εύκολα από τα ιταλικά που είχαμε. Και αφού ΟΛΟΙ λένε πως βελτιώθηκε η ιταλική αξιοπιστία από τότε που είχα ιταλικό, θα πρέπει να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο (και από την άλλη μεριά, γιατί τη μία ήδη την ξέσκισα! ) για την γερμανική επιλογή μου...
Γερμανια-Ιταλια 1-0