-
Μάλλον θα πρέπει να αποκτήσει κάποιο τρόπο απενεργοποίησης του VDC... Θυμάμαι ότι στο Drive λέγανε για το σύστημα αυτό 'ανοίξτε τις πόρτες να φύγουνε οι κότες (VDC drivers)'.
-
Εκτός κι αν εννοείς αυτό
'όταν τα χιλιόμετρα κίνησης είναι 'λίγα', τότε το αυτοκίνητο είναι αρκετά σκληρό, με μεγαλύτερη ευαισθησία τα εγκάρσια 'σαμαράκια', όπου φαίνεται το μεγάλο βάρος που έχει τοποθετηθεί στον εμπρός άξονα, αυτού του τεράστιου εξακύλινδρου κινητήρα'... -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Αλήθεια, πόσοι από εδώ μέσα ξέρουμε ότι ο Αϊνστάιν είχε ρημάξει στην αντιγραφή τον Τέσλα;
Καθώς και τον Έλληνα Κ. Καραθεοδωρή...
όπου στη Γαλλία το όνομά του ''φιγουράρει'' σε δρόμους , κεντρικές πλατείες κτλ, και στην Ελλάδα μόνο στα σκονισμένα βιβλία.ΑΛΛΟΣ έχει το όνομα και ΑΛΛΟΣ έχει τη χάρη...
ΥΓ: εκτός θέματος, αλλά πρέπει να λέγονται πού κ πού
Γιά τόν Τέσλα,δέν γνωρίζω,αλλά ο Καραθεοδωρής ήταν μαθηματικός
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μάλλον θα πρέπει να αποκτήσει κάποιο τρόπο απενεργοποίησης του VDC... Θυμάμαι ότι στο Drive λέγανε για το σύστημα αυτό 'ανοίξτε τις πόρτες να φύγουνε οι κότες (VDC drivers)'.Καλό!
Φημολογείται ότι οι επόμενες εκδόσεις θα το έχουν απενεργοποιούμενο...
Βελτιωτικός οίκος του Λονδίνου ήδη δουλέυει πάνω στην απενεργοποίηση του...
Για να κάνουμε όμως και το δικηγόρο του διαβόλου 250 ίπποι είναι αρκετοί (έως πολλοί) για μπροστινή κίνηση.
Σε τρομάζουν τις πρώτες φορές που δοκιμάζεις, εδώ που τα λέμε και οι 200 ίπποι του 2.5 V6 σε τρομάζουν τις πρώτες φορές... -
Ο χρήστης harryv έγραψε:
Δεν έχω εμπλακεί στο θέμα, αλλά εδώ και μερικές σελίδες βλέπω τον Alfaromeo και κάποιους άλλους να επιχειρηματολογούν, και εσένα με το Μάκη απλώς να ειρωνεύεστε
Βασίλη, συγγνώμη, αλλά που τα βλέπεις τα επιχειρήματα ? Εκτός κι αν το παρακάτω
- Ο τύπος του κινητήρα του VW VR6, αποτελεί ευρεσιτεχνία της Lancia από την 1η Ιουλίου του 1915!!!
το θεωρείς επιχείρημα. Γιατί εγώ το θεωρώ ανέκδοτο, εκτός αν ο φίλος Alfa Romeo μας πει :
α) Ποια μέτρα πήρε η Lancia έναντι της VW ή
β) Πόσα πλήρωσε η VW για να χρησιμοποιήσει τη πατέντα της Lancia.Aυτά και για να μη θεωρηθώ πολωμένος, απλά να πω ότι έχω δύο αμάξια : ένα made in Italy και ένα made in Germany. Kι έχω καταλήξει ότι στο τέλος (πλην εξαιρέσεων) παίρνεις ότι πληρώσεις.
Φίλε μου, δεν έχουμε συζητήσει ξανά μαζί σε αυτό το φόρουμ, δεν σε γνωρίζω, αλλά μη με αναγκάσεις να σε κατατάξω σε κατηγορίες στις οποίες ήδη έχω κατατάξει κάποιους άλλους....
Αν θεωρείς ανέκδοτο κάτι που έχω πει, υποστήριξε με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ πως όντως αποτελεί ανέκδοτο. Μήπως νομίζεις πως μπορεί ο καθένας να λέει ό,τι θέλει εδώ μέσα? Δεν είναι ούτε σπίτι μου, ούτε σπίτι σας. Γι'αυτό attenzione.....
Πριν πεις το οτιδήποτε ρίξε μια ματιά στο παρακάτω σάιτ και ΜΑΘΕ ιστορία.... Αν σου αρέσει να ειρωνεύεσαι βρες κάποιον άλλο. Υπάρχουν πολλοί εθελοντές....
Μήπως θέλεις να σχολιάσω αυτό που λες περί δικαιωμάτων ευρεσιτεχνίας τα οποία έχουν λήξει από τότε που ο παππούς μου ήταν χαιβάνι?
-
Θοδωρή, ξέχασες το link.
-
-
στεφανια κ παρασημα που καταθετουμε τελικα???
-
Πάλι ειρωνείες;
-
Πάλι ειρωνείες;Η ειρωνία είναι ότι, το άρθρο είναι από γερμανικό site....
'Der Motor aus dem relativ neuen Volkswagen VR6 ist ein Lancia Patent vom 1.Juli 1915 !!'
Μου φαίνεται λίγο αστείο... Όχι το νόημα! Το ότι είναι γραμμένο στο γερμανικά... -
ε μα ρε παιδια συνεχιζουμε μια συζητηση για να καταληξουμε ΠΟΥ?
περιμενω απαντηση
να διελευκανουμε και να οριοθετησουμε την ιστορια του καθε κατασκευαστη απο εδω ΑΔΥΝΑΤΟΝ
αρα? -
'the engine from the relatively new Volkswagen VR6 is a Lancia patent of the 1.Juli 1915
-
Dev katalabes, giati sta Germavika?Ekei ntav to zoumi!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αλήθεια, πόσοι από εδώ μέσα ξέρουμε ότι ο Αϊνστάιν είχε ρημάξει στην αντιγραφή τον Τέσλα;
Καθώς και τον Έλληνα Κ. Καραθεοδωρή...
όπου στη Γαλλία το όνομά του ''φιγουράρει'' σε δρόμους , κεντρικές πλατείες κτλ, και στην Ελλάδα μόνο στα σκονισμένα βιβλία.ΑΛΛΟΣ έχει το όνομα και ΑΛΛΟΣ έχει τη χάρη...
ΥΓ: εκτός θέματος, αλλά πρέπει να λέγονται πού κ πού
Γιά τόν Τέσλα,δέν γνωρίζω,αλλά ο Καραθεοδωρής ήταν μαθηματικός
Aριβώς...
Μεγάλος Μαθηματικός, η αξία του οποίου δεν αναγνωρίστηκε ποτέ στην Ελλάδα (όπως και πολλοί άλλοι), σε αντίθεση με την υπόλοιπη Ευρώπη.
Ο Αινστάιν, κατηγόρησε τον Καραθεοδωρη για τις απόψεις του στη Θεωρία Πιθανοτήτων, για τη θεμελίωση, καθώς και για την ίδια την ύπαρξή της(!).Τον κατηγόρησε έντονα, και μετά τον θάνατο του Αινστάιν, τεκμηριώθηκαν οι θεωρίες του Έλληνα Καραθεοδωρή.
Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, ήρθε η ''Θεωρία των Πιθανοτήτων'' (μαζί με τη θεωρία του μεγάλου επιστήμονα Kolmogorov, που τη θεμελίωσε).
Με τη συμβολή του Καραθεοδωρή, έγινε η ''επανάσταση'' σε όλες τις επιστήμες που είχαν αναπτυχθεί και τους έδωσε νέα πνοή για την περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξή τους.Γιατί ακόμα και στην αυτοκίνηση, στα αυτοκίνητα δηλαδή, κάνουμε μέτρηση ''σφαλμάτων'', μέχρι να βρούμε το ιδανικό ''τυποποιημένο μοντέλο'' που θα περιορίσει ή θα εκτιμήσει τα σφάλματα αυτά.
Γιατί, όπως είχε πεί και ο Αινστάιν,
''Πιστεύω ότι πρέπει να τυποποιήσουμε τα αυτοκίνητα, ποτέ όμως τους ανθρώπους'' -
Μια ακόμη ειρωνία και μάλιστα 'τραγική' είναι πως η Μερσεντέ (ναι, γνωρίζω για το θέμα 'ΜακΛάρεν', αλλά ας μην στεναχωρήσουμε άλλο κάποιους... ) βγάζει αμάξι με την ονομασία SLR. Μια ονομασία δηλαδή που έχει γραφτεί στην ιστορία των αγώνων αυτοκινήτου με χρυσά γράμματα...
Κάτι σαν να βγάζει σήμερα η Άλφα Ρομέο μια Άλφα Άρνα...Θεός φυλάξει...
-
Και το σκορ αλλαζει κυριες και κυριοι. ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ 1-2
Με την χρυση αλλαγη ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ
Καθηστε εσεις να ασχοληστε με αλουμινια, μπιελες,πορτες με ηχο χρηματοκιβωτιου(μου θυμιζει τα καγκελα ΜΠΕΣΕΜΕΡ απο τον ΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ).
Να δω τι παικτη θα βαλουν τωρα οι Γερμανοι για να ισοφαρισουν
Υ.Γ το παραπανω ειναι μονο για να ελαφρυνει λιγο η ατμοσφαιρα γιατι δεν μου φαινετε οτι γινεται και πολυ πλακα.
Φιλικα, Βασιλης
-
Ξεχνάς και τη Σοφία Λώρεν, και την Ορνέλλα Μούτι... Βάλε και κάτι θεογκόμενες παρουσιάστριες της RAI που τις βλέπεις και λες 'μάνα μου το διαφορικό σου το μπλοκέ'...
Άραγε τα kraut τι έχουν να αντιπαρατάξουν; Τις φραουχέλγκες που μετά τα τριάντα δε βλέπονται με τίποτα και ντύνονται και κακόγουστα; ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ!!!
Αλλά τι περιμένεις από λαό που δεν πίνει νερό... Που λέει κι ο Κοντογιαννίδης.
-
Ξεχνάς και τη Σοφία Λώρεν, και την Ορνέλλα Μούτι... Βάλε και κάτι θεογκόμενες παρουσιάστριες της RAI που τις βλέπεις και λες 'μάνα μου το διαφορικό σου το μπλοκέ'...Άραγε τα kraut τι έχουν να αντιπαρατάξουν; Τις φραουχέλγκες που μετά τα τριάντα δε βλέπονται με τίποτα και ντύνονται και κακόγουστα; ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ!!!
Και μιας και πήγες αρκετά πίσω, ποιος αγνοεί την Τζίνα Λολομπρίτζιντα...?
-
File Skullone, 3exases tnv Germavikn folk-music, yoloyoloyoloyoloyoloyoloyoloyolo..................... to idio baretn opws ta kara tous!
-
Άραγε τα kraut τι έχουν να αντιπαρατάξουν; Τις φραουχέλγκες που μετά τα τριάντα δε βλέπονται με τίποτα και ντύνονται και κακόγουστα; ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ!!!
Πόσα χρόνια ήσουν Γερμανία είπες;
Γερμανια-Ιταλια 1-0