-
Τό μόνο σεντάν πού μου αρέσει οπτικά περισσότερο από τό χάτσμπακ από τό οποίο προηλθε,είναι τό Μαζντα 3.
Ολα τα άλλα,λές καί τούς τόν...κοτσάρανε τόν κώλο μέ περτσίνια στό μηχανουργείο τής γειτονιάς ενα πράμα. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τό μόνο σεντάν πού μου αρέσει οπτικά περισσότερο από τό χάτσμπακ από τό οποίο προηλθε,είναι τό Μαζντα 3.
Ολα τα άλλα,λές καί τούς τόν...κοτσάρανε τόν κώλο μέ περτσίνια στό μηχανουργείο τής γειτονιάς ενα πράμα.A μπράβο ρε Αντρέα!
Είσαι μέσα στο μυαλό μου...
Το μοναδικό sedan που μου αρέσει πολύ περισσότερο από το hatchback
(το hatchback δε μ' αρέσει καθόλου )
-
Λοιπον το αγορασε κανεις? Σκεφτομαι να αγορασω το 1600, σε κοκκινο και θα ηθελα να ακουσω γνωμες.
-
Ο χρήστης psypunk έγραψε:
Λοιπον το αγορασε κανεις? Σκεφτομαι να αγορασω το 1600, σε κοκκινο και θα ηθελα να ακουσω γνωμες.Kαλωσήρθες φίλε
Το 3θυρο ή το 5θυρο ?
Έχει διαφορά
-
Λοιπον το αγορασε κανεις? Σκεφτομαι να αγορασω το 1600, σε κοκκινο και θα ηθελα να ακουσω γνωμες.Το αγορασα εγω οχι σε κοκκινο αλλα σε ενα γκρι-φερ οπως το ονομαζει.Αλλα δεν ειμαι και ο ποιο αντικειμενικος .Το αμαξι μου αρεσε απο την μερα που το ειδα στην εκθεση μιλαω για το coupe ειναι αυτο που λενε μου εκανε κλικ πες με γκατζετακια .Παντως μεχρι στιγμης (το εχω 1 1/2 μηνα) με χαλανε 2
πραγματα. 1) το ηλεκτρογκαζο και 2)το ηλεκτρογκαζο -
Ο χρήστης apollo έγραψε:
Λοιπον το αγορασε κανεις? Σκεφτομαι να αγορασω το 1600, σε κοκκινο και θα ηθελα να ακουσω γνωμες.
Το αγορασα εγω οχι σε κοκκινο αλλα σε ενα γκρι-φερ οπως το ονομαζει.Αλλα δεν ειμαι και ο ποιο αντικειμενικος .Το αμαξι μου αρεσε απο την μερα που το ειδα στην εκθεση μιλαω για το coupe ειναι αυτο που λενε μου εκανε κλικ πες με γκατζετακια .Παντως μεχρι στιγμης (το εχω 1 1/2 μηνα) με χαλανε 2
πραγματα. 1) το ηλεκτρογκαζο και 2)το ηλεκτρογκαζοΜάλλον δεν το έχεις αγοράσει αλλά μας λές παραμύθια όπως πολλά ανήλικα εδώ μέσα γιατί αν το είχες αγοράσει σίγουρα θα σε είχε ενοχλήσει το... ηλεκτρόγκαζο
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Μάλλον δεν το έχεις αγοράσει αλλά μας λές παραμύθια όπως πολλά ανήλικα εδώ μέσα γιατί αν το είχες αγοράσει σίγουρα θα σε είχε ενοχλήσει το... ηλεκτρόγκαζοΑληθεια το εχω παρει στην ειδικη εκδοση Matchbox επισης με ενοχλει και το ESP που πανω απο τα 50 χλμ μπαινει απο μονο του σε λειτουργια
-
Για το coupe μιλαω φυσικα.Λοιπον καταρχαν ημουν αναμεσα σε 4 αμαξια. Τα γνωστα, Golf, Astra, Focus II και C4. Μετα απο σκεψη και πολυ μελετη, με δικα μου κινητρα διαλεξα το C4. Evvoειται ολα 1600 και διπορτα.
Οποτε προχοραω και ο Θεος βοηθος. Σε κανενα μηνα θα παω να το κλεισω και ελπιζω να μην εχω αλλαξει γνωμη. -
Για το coupe μιλαω φυσικα.Λοιπον καταρχαν ημουν αναμεσα σε 4 αμαξια. Τα γνωστα, Golf, Astra, Focus II και C4. Μετα απο σκεψη και πολυ μελετη, με δικα μου κινητρα διαλεξα το C4. Evvoειται ολα 1600 και διπορτα.
Οποτε προχοραω και ο Θεος βοηθος. Σε κανενα μηνα θα παω να το κλεισω και ελπιζω να μην εχω αλλαξει γνωμη.Πάντως οι Αγγλάρες δηλώνουν ενθουσιασμένοι
Ανυπομονώ να οδηγήσω κανένα όπως και Φόκους. Για Γκολφ και Άστρα πχ, δε με νοιάζει καθόλου -
5θυρο μπορντώ μου άρεσε, 5θυρο ανθρακί ΔΕΝ μου άρεσε. Ο πισινός του 5θυρου τελικά δεν μου αρέσει, του 3θυρου ναι.
Τελικά το χρώμα που πηγαίνει σ'ένα αυτοκίνητο δεν πηγαίνει σε κάποιο άλλο ή 'κάθε μοντέλο έχει το χρώμα του'.
-
Τα πρωσωπικα μου κτιτηρια και το τονιζω το πρωσωπικα για να μην παρεξηγηθουμε,ηταν τα εξης:
1)Golf=δινω περισσοτερα απο οτι παιρνω service φωτια
2)Astra=καλο αλλα λιγο συντηριτικο
3)Focus II=καλο και τιμιο αλλα ταιριαζει περισσοτερο στον πατερα μου 55+ του ειπα να παρει το Modeo
Ετσι πηρα στο C4 coupe γιατι ο κινητηρας του ειναι δοκιμασμενος γιατι μου αρεσουν τα ηλεκτρονικα κολπακια του (ο θεος να βαλει το χερι του να δουλευουν σωστα για παντα ) και γιατι ηταν το μονο απο τα παραπανω
που το ηθελα απο την στιγμη που το ειδα.
Με λιγα λογια περι ορεξεως κολοκυθοπιτα -
Pedia to exo to aftokinito apo tis 19 dekembriou pira to 1.6 VTS . Otan piga na to paro ilpiza oti tha eperna to dilitro pou diafora me to iparxon pou pira exi mono 3 xiliarika alla distixos den ipirxe akoma dilitro stin elada.Epidi ixa to xsara prin kai boro na exo ena metro sigrisis anamesa se afta ta dio exo na po oti ine mera me nixta se polous tomis, fenete pos i citroen perni mathimata apo ta pathimata pou ixe, ean de krinoume kai tin piotita kataskevis tou men xsara me to de C4 kalitera na min to sizitisoume , episis pistevo pos to diorthosane se megalo vathmo se epipedo odigikis siberiforas , ego prosopika se afton ton tomea ida poli megali diafora ...pou sinepagete oti to xsara otan exane ton kolo tou den borouses na to epanaferis efkola eno aditheta to C4 den fenete na adimetopizi tetia provlimata ...tora to mixaniko sinolo pou exi dld kinitiras den fenete na exoune kani tipota se ekseliksi se sxesi me ton proigoumeno 1.6 16v afou prokite pali gia ton TU5JP4 me ta ergostasiaka 110 ps (to exo di se dinamometro na apodidi 118 xoris kamia epemvasi) , kapies alages pou ida ine sto kivotio to opio fenete na ine pio kodo kai pio sibages apo to adistixo proigoumeno pou forouse i xsara 1.6 . Kati telefteo pou me ediposiase ine oti exi plastika ftera ta opia ean den ta paratirisi kapios apo koda na ta piasi den bori na to katalavi ....afta ta oliga
Perimenoume ediposis apo kapion pou exi pari 2.0
-
xsystem εχεις υποψη σου κανενα τροπο να απενεργοποιουμε το ESP πανω απο τα 50
-
Ο χρήστης xsystem έγραψε:
to xsara otan exane ton kolo tou den borouses na to epanaferis efkolaΜπα? Εγώ δεν έχω συμπεράνει το ίδιο...
Καλοτάξιδη η C4 σου.
-
Το ίδιο και εγώ απόψεις είναι αυτές
-
Ο χρήστης apollo έγραψε:
xsystem εχεις υποψη σου κανενα τροπο να απενεργοποιουμε το ESP πανω απο τα 50Afti tin evdomada tha vgalo ton egefalo gia na ton kitaksi enas gnostos mou pou asxolite tha tou po ean bori na kani kati me to ESP ...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
to xsara otan exane ton kolo tou den borouses na to epanaferis efkola
Μπα? Εγώ δεν έχω συμπεράνει το ίδιο...
Καλοτάξιδη η C4 σου.
Thanx man !!!!
Distixos etsi dialisa to xsara mou mou efige se mia aristeri anikti me 160 kai parolou ton apegnozmenon prospathion mou kateliksa toubarizmenos se ena xorafi : (
-
Ο χρήστης xsystem έγραψε:
Καλοτάξιδη η C4 σου.
Thanx man !!!!
Distixos etsi dialisa to xsara mou mou efige se mia aristeri anikti me 160 kai parolou ton apegnozmenon prospathion mou kateliksa toubarizmenos se ena xorafi : (
...πλάκα μας κάνεις..;;;;
160 σε στροφή...;;;; -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καλοτάξιδη η C4 σου.
Thanx man !!!!
...πλάκα μας κάνεις..;;;;
160 σε στροφή...;;;;Έχουν κινητά στον Παράδεισο? Έφυγες με 160 με το πλάι και μετά απο τούμπες βγήκες ζωντανός? Πόσα αστέρια είχε το xsara σε δοκιμές πρόσκρουσης, 500?
Έλα, Πέτρο...
(Τα 160 σε ανοιχτή καμπή δεν λένε και τίποτα, γιατί παραξενεύεστε?!)
-
I strofi itane anixti kai tin pernis kai me poli perisotera
Ama katafero kai sas fero fotografia tha dite pos egine to aftokinito kai to koufo ine pos den forousa zoni ...............Xilia euro mou to krtatise i adiprosopia den exi mini tipota
CITROEN C4 (NEW XSARA)