-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Θα κάνω μία προσέγγιση του θέματος απο άλλη 'οπτική' γωνία.Οι νόμοι του Ελληνικού Κράτους ισχύουν σε όλη την επικράτειά του...
Δέκα χρόνια ακόμα...
Στις 1 Δεκ 2013 λήγει (ή πρέπει να επικυρωθεί πάλι) η συνθήκη για την προσχώρηση της Κρήτης στην υπόλοιπη Ελλάδα (υπογράφτηκε 1 Δεκ 1913).
Σε 10 χρόνια λοιπόν θα έχουμε δικούς μας νόμους και δεν θα λογοδοτούμε σε κανένα...ας κάνουμε υπομονή!
Ζήτω η λευτεριά! -
Εμένα, πάντως, συνεχίζει να μου φαίνεται απίθανο να όπλισε η Κυβέρνησή μας καμπόσους άνεργους σαν αστακούς, να τους ονόμασε 'ειδικούς φρουρούς' και να τους έστειλε στην Κρήτη μόνο και μόνο για να καλύψει κάποιες 'ανάγκες τακτοποίησης'. Μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο, ακόμα και για τη σημερινή Ελλάδα.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Εμένα, πάντως, συνεχίζει να μου φαίνεται απίθανο να όπλισε η Κυβέρνησή μας καμπόσους άνεργους σαν αστακούς, να τους ονόμασε 'ειδικούς φρουρούς' και να τους έστειλε στην Κρήτη μόνο και μόνο για να καλύψει κάποιες 'ανάγκες τακτοποίησης'. Μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο, ακόμα και για τη σημερινή Ελλάδα.Στην Ελληνική Πραγματικότητα όλα είναι δυνατόν να συμβαίνουν !!!
Και απλά , πολύ απλά , ότι γίνεται στην Κρήτη με τους ειδικούς φρουρούς,
ότι γίνεται στις φυλακές όλης της Χώρας με τους ειδικούς φύλακες και ότι
γίνεται σε αρκετές περιοχές της Χώρας με τους πρώην συνοριοφύλακες και
νύν διώκτες λαθρομεταναστών (βλέπεις δέν στέκει συνοριοφύλακας σε νομό χωρίς σύνορα με άλλη χώρα ....), τόσο απλά λοιπόν , πολύ τραβηγμένο είναι , δυστυχώς όμως συμβαίνει.Αποστόλης.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Εμένα, πάντως, συνεχίζει να μου φαίνεται απίθανο να όπλισε η Κυβέρνησή μας καμπόσους άνεργους σαν αστακούς, να τους ονόμασε 'ειδικούς φρουρούς' και να τους έστειλε στην Κρήτη μόνο και μόνο για να καλύψει κάποιες 'ανάγκες τακτοποίησης'. Μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο, ακόμα και για τη σημερινή Ελλάδα.Να μη σου φαίνεται καθόλου παράξενο. Έχουν δει τα μάτια μου τόσα πολλά, που πλέον τίποτα δε με εκπλήσσει.
-
Ξεκολλήστε λίγο!!
Ο λόγος που οι Ειδικοί Φρουροί δεν είναι Κρητικοί είναι για να μην έχουν σχέσεις με τις οικογένειες της Κρήτης και να μην επηρεάζονται απο απειλές και διάφορες άλλες καταστάσεις που συμβαίνουν στο νησί!!
Συνωμοσιολογίας το ανάγνωσμα!!
... ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ...