-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Περί λαμπακίων....Ουδέν σχόλιο....
Εγώ πάντως νομίζω ότι ο συγκεκριμένος φωτισμός τονίζει το δυναμισμό του Ιταλικού Design, δίνοντάς του μια σουρεαλιστική χροιά, κατευθύνοντας το βλέμμα των απανταχού νοημόνων όντων αυτού του σύμπαντος (ή και άλλων παράλληλων) στον 'θυρεό' της AlfaRomeo.. ένας πραγματικός, δια-συμπαντικός Alfista!
-
με τόσα quote που κάνατε στο ποστ του cmarin θα το συνηθίσουμε και θα μας αρέσει στο τέλος
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
με τόσα quote που κάνατε στο ποστ του cmarin θα το συνηθίσουμε και θα μας αρέσει στο τέλοςΣπύρος
Εδώ ισχύει η γνωστή παροιμία ' Όποιος κοιμάται με τον στραβό, το πρωί αλοιθωρίζει '
-
Χεχε, έχω και άλλα, αν και όχι τόσο χτυπητά όσο η Alfa... Δείτε αυτό και πείτε μου. Ο τύπος δεν έχει πάρει καν πινακίδες ακόμα, αλλά τα μπλε λαμπάκια στα πίσω φανάρια πήγε να τα βάλει. Τι να πω εγώ τώρα; Η εικόνα μιλάει από μόνη της.
-
Eτσι ειναι εργοστασιακα!! Δεν τα εβαλε αυτος.. Ειναι η ti εκδοση με ποδιες, σπορ προφυλακτηρες κτλ..
-
.. μπλε λαμπάκια στα πίσω φώτα, να μην το ξεχνάμε..
-
Βγάζει η BMW τέτοια φωτιστικά σώματα; Την είχα για σοβαρή εταιρία. Εν πάση περιπτώσει, το φοβόμουν ότι θα έκανα καμία τέτοια πατάτα, αλλά είπα να το ρισκάρω γιατί μου φάνηκε πολύ κακόγουστο το όλο αποτέλεσμα. Για το λόγο αυτό, δεν σβήνω τη φωτό. Έστω και εργοστασιακό, εξακολουθεί να μου φαίνεται κιτς.
-
Μαζι σου Νασσο! ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ εχω δει τα τελευταια χρονια σε εργοστασιακο αμαξι! Αν ειναι δυνατον να παρεις τετοιο πραγμα. Ελεος. (να δεις θα ειναι 'ειδικη' εκδοση για ελλαδα. )
-
Συμφωνω απολυτα! Μαλλον εκδικηση προς την BMW ηταν απο τον προηγουμεο σχεδιαστη πριν παρουν τον Bangle..
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Βγάζει η BMW τέτοια φωτιστικά σώματα;Όχι, τα φανάρια της ti είναι εντελώς διαφανή. Εξακολουθούν να μην μου αρέσουν βέβαια, εκτός από το ασημί αμάξωμα, άντε και το μαύρο.
-
και για να μη νομιζεις οτι εισαι ο μονος που νομιζε οτι ειναι αφτερ-μαρκετ, το εβλεπα στο δρομο, και ελεγα, καλα ποιος λαλακας, παει και δινει λεφτα για τετοια φαναρια σε BMW!
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Βγάζει η BMW τέτοια φωτιστικά σώματα;
Όχι, τα φανάρια της ti είναι εντελώς διαφανή. Εξακολουθούν να μην μου αρέσουν βέβαια, εκτός από το ασημί αμάξωμα, άντε και το μαύρο.
Οι λαμπες ομως εχουν μια μπλε αποχρωση..
-
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Είναι γεγονός...ζούν αναμεσά μας!!! Οι μπλεφωτάκηδες ειναι εδώ. Αν κάνουν ένα κόμμα μαζί με αυτούς που ανάβουν τους προβολείς ομίχλης μεσημεριάτικα θα μπουν και στη βουλή Προβόλια και φωτάκια για όλα τα παιδακιαΒαλτους ιδεες ....σε λιγο θα βαλουν και στην οροφή λεντακια......μαλιστα ειδα και σε κοκκινο χρωμα.
Ασε που αυτες τις μερες ολοι νομιζουν οτι εχει ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ομιχλη.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
...Ασε που αυτες τις μερες ολοι νομιζουν οτι εχει ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ομιχλη.
προσωπικά κ ελπίζω χωρίς παρεξήγηση νομίζω ότι πολύς κόσμος έχει 'ομίχλη στο μυαλό'..... μιας κ τόσα προβολάκια ομίχλης..... κ πλέον σε πολλά το ένα έχει καεί από την ... υπερβολική χρήση!
Φυσικά θα ακουστούν δικαιολογίες για νυχτερινή οδήγηση (κατανοητό μόνο σε ανάβαση ή γενικά σε κλειστές στροφές) κ για τις λακούβες, αλλά στο δεύτερο ειδικά έχω ένσταση αφού αφενός με 6+ χαμηλωμένο στο παρελθόν αυτοκίνητο ουδέποτε είχα πρόβλημα με τις λακούβες κ δεν τα ανάβω ΠΟΤΕ! χώρια που με αναμένα πολλές φορές οι ανωμαλίες στους δρόμους σχηματίζουν τέτοια σκιά που είναι χειρότερα έτσι....
Τέλος ελάχιστοι ελέγχουν τα φώτα τους κ έτσι πάνω κάτω στραβώνουν όλα κ στο Αθήνα-Πάτρα-Αθήνα που κάνω συνεχώς κ μάλιστα βράδυ δεινοπαθώ
Φιλικά
Νικόλας -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Ε, μα κι εσύ!... Θα σου πω εγώ άμα σκάσει καμιά ομίχλη ξαφνικά μέσα στην πόλη από του πουθενά και χάσεις τον κόσμο από τα μάτια σου πριν προλάβεις να βρεις το κουμπάκι για τα προβολάκια. Η ομίχλη δεν κοιτάει τι ώρα είναι, καραδοκεί άγρυπνα από στενό σε στενό!
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Ε, μα κι εσύ!... Θα σου πω εγώ άμα σκάσει καμιά ομίχλη ξαφνικά μέσα στην πόλη από του πουθενά και χάσεις τον κόσμο από τα μάτια σου πριν προλάβεις να βρεις το κουμπάκι για τα προβολάκια. Η ομίχλη δεν κοιτάει τι ώρα είναι, καραδοκεί άγρυπνα από στενό σε στενό!
-
[>quote='nidosan']>Ο χρήστης GFON έγραψε:
[/quote]
Eτσι ετσι....
και για να μην την τρομαξουμε και φυγει δεν αναβουμε τα κανονικα φωτά παρα μονο τα προβολακια για να της κανουμε surpise...........
-
οι προηγούμενες μέρες με τις βροχές ήταν τραγικές πάντως
οι οδηγοί, σαν μαστουρωμένοι... άλλος να πηγαίνει με δέκα, άλλος να αλλάζει λωρίδες όπως να ναι για να αποφύγει νερά, άλλος με θολωμένα ΟΛΑ τα τζάμια, άλλος με αναμμένο ό,τι λαμπάκι έχει και δεν έχει το αυτοκίνητο... καλημέρα με τα νεύρα φιτίλια κάθε πρωί, και βουρ για το γραφείο...
-
Εγώ πλέον αποφάσισα όταν βλέπω τα προβολάκια που σε τυφλώνουν (είναι και μερικά που δεν ενοχλούν....) να ανάβω την μεγάλη σκάλα με τα φώτα και αν μου 'παίξουν' απέναντι τα μεγάλα ανταποδίδω με τα προβολάκια.... Έχει πλάκα
Krusenstern έχεις απόλυτο δίκιο... Μιλάμε να κοιτάς αγχομένος γύρω σου και να λες τώρα θα με κοπανήσουν.... Φταίνε και οι τραγικοί δρόμοι, φταίνε και οι οδηγοί... άστα να παν..
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
άλλος με θολωμένα ΟΛΑ τα τζάμια,Καλά, αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ... Πως βλέπουνε ρε παιδί μου που πάνε;; Ή μήπως δε βλέπουνε;(':roll:')
(':roll:')Και billlll επειδή όμως η κατάσταση των δρόμων είναι γνωστή και δεν αλλάζει, γι'αυτό θα έπρεπε να προσέχουμε παραπάνω εμείς οι οδηγοί, και όχι λιγότερο λες και είναι δικαιολογία το ότι οι δρόμοι μας είναι τραγικοί.
Περι Λαμπακίων...