-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
**Να θυμίσω ότι τα τέλη κυκλοφορίας είναι ένας φόρος που δεν σχετίζεται με τη χρήση αλλά με την κατοχή με ότι αυτό σημαίνει.
**β. Θερμοκρασίες χώρων όχι μεγαλύτερες των 18 βαθμών το χειμώνα και όχι μικρότερες των 26 βαθμών το καλοκαίρι.
το έχουμε ξαναπεί, φόρος μόνο στα καύσιμα και τέλη ένα πόσο μικρό και ανάλογο του μήκους για να μην παρατάει ο καθένας τις μαούνες του 364 μέρες το χρόνο σε ολόκληρο στο στενό του τζάμπα.
άλλο καπέλο αυτό, φοράμε χειμώνα καλοκαίρι τα ίδια ρούχα μόνο σε άλλα χρώματα και μετά κρυώνουμε άμα δεν έχει 20 ξεσταινόμαστε άμα έχει 21
-
σιγουρα το σημα της ασφαλειας δεν ειναι πλεον υποχρεωτικο? βγηκε καινουρια διαταξη?
γιατι πηρα τηλ τον ασφαλιστη μου και ειπε υποχρεωτικο. πηρα εναν αλλο και ειπε δεν ειναι υποχρεωτικο. περνω και τα στρουμφ και ειπαν υποχρεωτικο. απο την αλλη οσες φορες με σταματαει στο δρομο καποιο στρουμφ ζηταει διπλωμα, αδεια και ασφαλεια αλλα δεν λεει τπτ που δεν την εχω κολλημενη στο τζαμι..τι ισχυει τελικα?
-
Ο χρήστης GolfRider έγραψε:
σιγουρα το σημα της ασφαλειας δεν ειναι πλεον υποχρεωτικο? βγηκε καινουρια διαταξη?
γιατι πηρα τηλ τον ασφαλιστη μου και ειπε υποχρεωτικο. πηρα εναν αλλο και ειπε δεν ειναι υποχρεωτικο. περνω και τα στρουμφ και ειπαν υποχρεωτικο. απο την αλλη οσες φορες με σταματαει στο δρομο καποιο στρουμφ ζηταει διπλωμα, αδεια και ασφαλεια αλλα δεν λεει τπτ που δεν την εχω κολλημενη στο τζαμι..τι ισχυει τελικα?
14 χρόνια δεν το έχω βάλει ποτέ σε κανένα από τα αμάξια μου.
Με έχουν σταματήσει, μου το έχουν ζητήσει αλλά ποτέ δεν μου είπαν γιατί δεν είναι κολλημένο.και δεν καταλαβαίνω τον λόγο του να είναι κολλημένο; Αφού όταν με ελεγξει θα μου το ζητήσει. Για να διαφημίζω τις ασφαλιστικές με εκείνα τα 'έξυπνα' αυτοκόλλητα θήκες;
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
14 χρόνια δεν το έχω βάλει ποτέ σε κανένα από τα αμάξια μου.
Με έχουν σταματήσει, μου το έχουν ζητήσει αλλά ποτέ δεν μου είπαν γιατί δεν είναι κολλημένο.και δεν καταλαβαίνω τον λόγο του να είναι κολλημένο; Αφού όταν με ελεγξει θα μου το ζητήσει. Για να διαφημίζω τις ασφαλιστικές με εκείνα τα 'έξυπνα' αυτοκόλλητα θήκες;
Το ειδικό σήμα πρέπει απλά να το έχεις μαζί ως αποδεικτικό ότι έχεις ασφάλεια και να το δείξεις όταν σου ζητηθεί ή χρειαστεί. Στο τζάμι τοποθετείται ως πιο εύκολος και άμεσος τρόπος πρόσβασης σε αυτό. Δεν είναι υποχρεωτικό.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Το ειδικό σήμα πρέπει απλά να το έχεις μαζί ως αποδεικτικό ότι έχεις ασφάλεια και να το δείξεις όταν σου ζητηθεί ή χρειαστεί. Στο τζάμι τοποθετείται ως πιο εύκολος και άμεσος τρόπος πρόσβασης σε αυτό. Δεν είναι υποχρεωτικό.
Στο πίσω μέρος της αποδείξεως πληρωμής των τελών κυκλοφορίας αναγράφεται:
-ΤΟ ΣΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΜΕΝΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΧΗΜΑ
-ΠΡΟΣΟΧΗ:ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΟΤΑΝ:
Α)ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ
Β)ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΛΛΗΘΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Στο πίσω μέρος της αποδείξεως πληρωμής των τελών κυκλοφορίας αναγράφεται:
-ΤΟ ΣΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΜΕΝΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΧΗΜΑ
-ΠΡΟΣΟΧΗ:ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΟΤΑΝ:
Α)ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ
Β)ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΛΛΗΘΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑΟ** Vasgti** αναφέρεται στο αποδεικτικό του ασφαλιστηρίου.
(Κι εγώ δε το έχω κολλήσει ποτέ το ασφαλιστήριο.
Σε έναν λίγο 'παράξενο' που με σταμάτησε για έλεγχο και μου είπε γιατί δε το έχεις κολλημένο του απάντησα, αν προτιμά ένα ασφαλιστήριο κολλημένο στο τζάμι και ας έχει λήξει ή ένα σε ισχύ που το έχω μαζί με τα έγγραφα του αυτοκινήτου;
Απλά γέλασε και μου είπε να φύγω. ) -
ευχαριστω παιδες.. μια ταμπελα στο παρμπριζ μου ειναι οντως πολυ αντι-αισθητικη..
-
Αν είχε νόημα ο οπτικός έλεγχος και ήταν υποχρεωτικό να κολλάμε στο τζάμι το ασφαλιστήριο θα ήταν λογικό να κολλάμε και την άδεια κυκλοφορίας, την κάρτα καυσαερίων, την απόδειξη του ΚΤΕΟ, και πάει λέγοντας.
Το θυμάστε αυτό?
http://xs223.xs.to/xs223/08030/windshield_93-05124.jpg -
σήμερα είδα ένα Σάξο με μια κοπελιά και είχε κολλημένα σηματάκια τελών από το 01 ...ξεκίναγαν από πάνω από το καθρέπτη κι έφταναν μέχρι κάτω...μια διαχωριστική γραμμή...
...στην μέση του παμπρίζ -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
:lol:σήμερα είδα ένα Σάξο με μια κοπελιά και είχε κολλημένα σηματάκια τελών από το 01 ...ξεκίναγαν από πάνω από το καθρέπτη κι έφταναν μέχρι κάτω...μια διαχωριστική γραμμή...
...στην μέση του παμπρίζΑυτό θα ήθελα να το δώ...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
:lol:
σήμερα είδα ένα Σάξο με μια κοπελιά και είχε κολλημένα σηματάκια τελών από το 01 ...ξεκίναγαν από πάνω από το καθρέπτη κι έφταναν μέχρι κάτω...μια διαχωριστική γραμμή...
το εχω δει και αυτο!
-
Ο χρήστης x-origin έγραψε:
:lol:
το εχω δει και αυτο!
Κανονικά σηκώνει πρόστιμο κάτι τέτοιο.
Καλά, όχι εδώ, για τις πολιτισμένες χώρες λέμε... -
Επαναφέρω το θέμα...
Σε ποιά σημεία του παρμπρίζ πρέπει να κολληθεί το σήμα τελών?
-
Ο χρήστης k_kb312 έγραψε:
Επαναφέρω το θέμα...Σε ποιά σημεία του παρμπρίζ πρέπει να κολληθεί το σήμα τελών?
Βασικα λεει στο σηματακι καποιες θεσεις που μπορεις να το κολλησεις στο παρμπριζ. Βαλτο ωπου σε βολευει.
-
Γιατί πολλοί έχουν όλα τα σήματα των τελευταίων ακόμα και 10 ετών κολλημένα? Απλά δεν μπορούν να τα ξεκολήσουν? Σοβαρά ρωτάω.
-
βαριουνται να τα βγαλουν
-
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Γιατί πολλοί έχουν όλα τα σήματα των τελευταίων ακόμα και 10 ετών κολλημένα? Απλά δεν μπορούν να τα ξεκολήσουν? Σοβαρά ρωτάω.Κανουν συλλογη σα τα γραμματοσημα
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Γιατί πολλοί έχουν όλα τα σήματα των τελευταίων ακόμα και 10 ετών κολλημένα? Απλά δεν μπορούν να τα ξεκολήσουν? Σοβαρά ρωτάω.Βασικά βγαίνουν δύσκολα. Ή τουλάχιστον πρέπει να ασχοληθεί κάποιος αρκετή ωρα για να το ξεκολλήσει. Βαρετή δουλειά!
Εγώ -με λίγη χειροτεχνία- σε ένα κομμάτι διαφανο αυτοκόλλητο (απ' αυτό που έντυναν παλιά τα σχολικά βιβλία) τα κολλάω ανάποδα και κολλάω στο τζάμι το αυτοκόλλητο. Κάθε χρόνο μετά την Πρωτοχρονιά βγαίνει εύκολα για να βάλω το καινούριο. Το ίδιο κάνω και για το απόκομμα της ασφάλειας. -
Εγω δεν ειχα καποιο προβλημα απο το 2008 στο να ξεκολησω το σηματακι. Παντα αφηνω μια γωνιτσα που δεν την κολλαω ωστε οταν ερθει η στιγμη να βγει ανετα
Σήμα Τελών Κυκλοφορίας