-
Απλά ο mousatos μας λέει οτι όλοι εμείς που πληρώνουμε τέλη είμαστε μαλακες.
-
Σ'αυτή τη χώρα όποιος πληρώνει είναι, ακόμη να το καταλάβεις;
-
Δυστυχώς δεν το είχα καταλάβει, αλλά είναι πολύ τυχεροί οι χρήστες του 4tforum που βρέθηκες στο δρόμο μας και μας μαθαίνεις 2 χρήσιμα πράματα δάσκαλε.
Μοιράσου τις πολύτιμες γνώσεις σου μαζί μας. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Σ'αυτή τη χώρα όποιος πληρώνει είναι, ακόμη να το καταλάβεις;+1!
(με εμένα μέσα, που τα πληρώνω) -
Ναι αφήστε τα τέλη απλήρωτα για ένα Matiz. Μετά αφήστε και το νερό και το ρεύμα απλήρωτο για να μην εστε μαλάκες με το Μ κεγαλαίο. Μετά ας μην πληρώνουμε φόρους καθώς ούτε ο Βοσκόπουλος τους πληρώνει. Χμ και μετά μην ξαναγοράστε ρούχα και τρόφιμα και γενικά τίποτα γιατί πιος ηλίθειος πληρώνει ΦΠΑ; Ο Πάγκαλος όχι άρα ούτε και εμείς. Τέλος αφού γίνουμε όλοι ζώα και κάνουμε και τη χώρα ζούγκλα λέω να μην ξαναβρεθεί κανενας βλάκας να αναρωτηθεί γιατί δεν πάμε μπροστά. Και τέλος μακρία από τη τουαλέτα γιατί ο Παπανδρέου ενεργείται τσάμπα. Σορυ για τη γλώσσα και τις εκφράσεις μου άλλα και η ηλιθειότητα κάπου πρέπει να σταματήσει.
-
Για το 2009 είτε δεν έχουν στοιχεία είτε μου κάνουν χάρη. MAtiz έχω άρα κάπου στα 90-110 το χρόνο πλήρωνα κανονικά.
Το μπιλετάκι είναι ειδοποίηση να περάσω από την εφορία εντός 10 ημερών για να εξηγήσω τους λόγους που δεν πλήρωσα και να παρουσιάσω τυχών αποδείξεις πληρωμής.
Πράγματι η συμπεριφορά μου δεν ήταν σωστή αλλά εκείνες τις εποχές είχα πολλά νεύρα με αυτά που έβλεπα και δεν άντεχα να πληρώνω. Κακώς μεν αλλά.Tωρα, σου πέρασαν τα νεύρα με αυτά που βλέπεις?
Στοιχεία δεν ξέρω πώς μπορεί να μην έχουν. Αν είχες αμάξι στο όνομά σου βλέπουν στο κομπιούτερ αν φαίνεται ότι χρωστάς ή όχι.
Προσωπικά πάντως χαίρομαι που το γράφεις εδώ παρότι ξέρεις ότι θα πέσει κράξιμο. Τουλάχιστον δεν κρύβεσαι.
Τώρα, αν είναι (είμαστε...) μ@λάκες όσοι κόβουν από αλλού και τα πληρώνουν κανονικά (ένα νέο λαπτοπ το χρόνο θα μπορούσα να παίρνω αντί να πληρώνω 'τέλη' για το ...206 ) παρότι κάποιοι άλλοι κάνουν γλέντια εκατομυρίων με τα λεφτά μας.... είναι μεγάλη συζήτηση. -
Πράγματι δεν τα έχω πληρώσει αλλά θα πληρώσω ευχαρίστως αν τα πάρουν από τον Τόλη ( Βοσκόπουλο) ή αν καταργηθούν οι νόμοι με τις παραγραφές για τις ευθύνες υπουργών και μπει κάποιος από δαύτους φυλακή.
Εγώ δηλ. πώς καλούμαι να καταβάλω πρόστιμο για κάτι που έγινε το 2006;Δηλαδή ΠΟΤΕ.
Και μην ξεχνάτε οι εκλογές προ των πυλών!!
Τα πρόβατα οδηγηθήκαν να ψηφίσουν.
Έχει εφτά γνωστές εξόδους που όλες γράφουν από πάνω: ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΕΣ, ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Έχει πληθώρα άγνωστων αξόδων που γράφουν τα πάντα, μόνο που δεν είναι γνωστά, κοινώς δοκιμασμένα.Και τα πρόβατα πήγαν σε κάποια από τις γνωστές εξόδους.
Είπαμε, εμείς είμαστε το κράτος, όσο και αν δεν θέλουμε να το καταλάβουμε.
Σήμα Τελών Κυκλοφορίας