-
Θενξ παιδιά.
Μάλλον κατα τις 15 Δεκεμβρίου λέω να πάω να τα δώσω ... -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Πρόσεχε μόνο, γιατί κάποια τμήματα των 'εφοριών' είναι ΚΛΕΙΣΤΑ την Παρασκευή (χωρίς να καταλάβει ποτέ κανείς για ποιόν λόγο... )!!Είναι κλειστά γιατί εκείνη τη μέρα κάνουν εσωτερικές εργασίες (π.χ. τακτοποιούν τα βιβλία τους κ.ο.κ.) που απαιτούν να μην υπάρχει κοινό.
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Πρόσεχε μόνο, γιατί κάποια τμήματα των 'εφοριών' είναι ΚΛΕΙΣΤΑ την Παρασκευή (χωρίς να καταλάβει ποτέ κανείς για ποιόν λόγο... )!!
Είναι κλειστά γιατί εκείνη τη μέρα κάνουν εσωτερικές εργασίες (π.χ. τακτοποιούν τα βιβλία τους κ.ο.κ.) που** απαιτούν** να μην υπάρχει κοινό.
Από πότε ο υπάληλος μου/σου απαιτεί.
Αν δε του αρέσει να δουλεύει και Παρασκευή και θέλει να τη κοπανάει νωρίτερα, ας παραιτηθεί, δε τον εμποδίζει κανείς. Εξάλου δικό τους λάθος είναι το ότι δεν έχουν φτάσει έγκαιρα οι ειδοποιήσεις για την πληρωμή των τελών κι όχι του πολίτη.
Τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα και συγνώμη.@ 'elteo', Μην αφήσεις πολύ αργά την 'επίσκεψη' στην εφορία γιατί μπορεί να υπάρχουν τα προβλήματα του στύλ δεν έχουμε, τελείωσαν, κ.λ.π. . Το είχα πάθει κι εγώ όταν πήρα το καινούργιο 'τουτού'.
Το αργότερο μέχρι μέσα Δεκέμβρη να πας. -
Μου ήρθε την Παρασκευή.
93 ευρώ.Στο διπλανο φάκελο ήρθε και η ασφάλεια (240), ο λογαριασμός του κινητού και ο ΟΤΕ...
Ευτυχως που δεν εχω και πιστωτικες.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πρόσεχε μόνο, γιατί κάποια τμήματα των 'εφοριών' είναι ΚΛΕΙΣΤΑ την Παρασκευή (χωρίς να καταλάβει ποτέ κανείς για ποιόν λόγο... )!!
Είναι κλειστά γιατί εκείνη τη μέρα κάνουν εσωτερικές εργασίες (π.χ. τακτοποιούν τα βιβλία τους κ.ο.κ.) που** απαιτούν** να μην υπάρχει κοινό.
**Από πότε ο υπάληλος μου/σου απαιτεί. **
Αν δε του αρέσει να δουλεύει και Παρασκευή και θέλει να τη κοπανάει νωρίτερα, ας παραιτηθεί, δε τον εμποδίζει κανείς. Εξάλου δικό τους λάθος είναι το ότι δεν έχουν φτάσει έγκαιρα οι ειδοποιήσεις για την πληρωμή των τελών κι όχι του πολίτη.
Τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα και συγνώμη.@ 'elteo', Μην αφήσεις πολύ αργά την 'επίσκεψη' στην εφορία γιατί μπορεί να υπάρχουν τα προβλήματα του στύλ δεν έχουμε, τελείωσαν, κ.λ.π. . Το είχα πάθει κι εγώ όταν πήρα το καινούργιο 'τουτού'.
Το αργότερο μέχρι μέσα Δεκέμβρη να πας.Δεν απαιτούν οι υπάλληλοι. Οι δουλειές 'απαιτούν'! κατανοητό τώρα?
-
Μια ερώτηση περί προμήθειας των τελών κυκλοφορίας. Μου έχει έρθει η ειδοποιηση για παραλαβή του μέχρι τις 15 Δεκεμβριου. Αν εγω πάω και το πάρω στις 27 θα πρέπει να πάω στην εφορία να το προμηθευτώ ή μπορώ να το πάρω και απο τις τράπεζες???
-
Ο χρήστης stilskin έγραψε:
Μια ερώτηση περί προμήθειας των τελών κυκλοφορίας. Μου έχει έρθει η ειδοποιηση για παραλαβή του μέχρι τις 15 Δεκεμβριου. Αν εγω πάω και το πάρω στις 27 θα πρέπει να πάω στην εφορία να το προμηθευτώ ή μπορώ να το πάρω και απο τις τράπεζες???Ειναι μεχρι την τελευταια εργασιμη μερα του 2005 και στις τραπεζες αν εχεις την ειδοποιηση.Αλλιως μονο στην εφορια.Η ημερομηνια που γραφει η ειδοποιηση ειναι για διευκολυνση ,δικη τους και οχι δικη μας.
-
Τελικά μου ήρθε σήμερα. Ευτυχώς γιατί βαριόμουν την εφορία και τις ουρές.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τελικά μου ήρθε σήμερα. Ευτυχώς γιατί βαριόμουν την εφορία και τις ουρές.Σου αρέσουν οι ουρές στις τράπεζες πονηρέ.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τελικά μου ήρθε σήμερα. Ευτυχώς γιατί βαριόμουν την εφορία και τις ουρές.
Σου αρέσουν οι ουρές στις τράπεζες πονηρέ.
Μπααα εδώ Ραφήνα δεν παίζει ουρά εκτός και αν πας στην Εθνική. Εγώ πάω Εμπορική και σε ένα 5λεπτο είμαι έτοιμος.
-
ξερει κανεις απο ποιες τραπεζες μπορουμε να παρουμε το σημα? Περσυ μπορουσαμε και απο το ταχυδρομικο ταμιευτηριο....ισχυει και φετος αυτο ?
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
ξερει κανεις απο ποιες τραπεζες μπορουμε να παρουμε το σημα? Περσυ μπορουσαμε και απο το ταχυδρομικο ταμιευτηριο....ισχυει και φετος αυτο ?νομιζω πως ναι.
-
Πρέπει να είναι όλες οι Τράπεζες, και το ΤΤ, εκτός από την Eurobank . Πολύ ελιτίστικη αντιμετώπιση
-
Ο χρήστης piko έγραψε:
Πρέπει να είναι όλες οι Τράπεζες, και το ΤΤ, εκτός από την Eurobank . Πολύ ελιτίστικη αντιμετώπισηΠερσι αν θυμαμαι καλα το πηρα απο τη Eurobank. Φετος δεν ισχυει;
-
Citibank, σε 3 λεπτά.
-
ναι αλλα που να βρεις citibank?
ειναι παρα πολυ λιγες και δεν εχουν ολες ταμεια -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Πρέπει να είναι όλες οι Τράπεζες, και το ΤΤ, εκτός από την Eurobank . Πολύ ελιτίστικη αντιμετώπιση
Περσι αν θυμαμαι καλα το πηρα απο τη Eurobank. Φετος δεν ισχυει;
Όχι. Πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα και με έστειλαν σε άλλη Τράπεζα
-
δυστυχώς 8/12 κ ακόμα καμία ειδοποίηση για κανένα αυτοκίνητο.....
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
δυστυχώς 8/12 κ ακόμα καμία ειδοποίηση για κανένα αυτοκίνητο.....σε εμας παντως ηρθαν σχεδον σε ολοι την πολυκατοικια μαζι και οταν λεω μαζι εννοω την ιδια μερα
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
ναι αλλα που να βρεις citibank?
ειναι παρα πολυ λιγες και δεν εχουν ολες ταμειαΣτην Αθήνα έχει αρκετές και οι περισσότερες έχουν ταμείο...καταστήματα
Σήμα Τελών Κυκλοφορίας