-
Oύτε πάλι λέει κάτι αυτό. Με το πούντο 1,2 sporting που είχα με 110 ιππους (απο βελτίωση) σε φαναρι με audi A3 1,6fsi απλά δεν με 'εφτανε. Στο επόμενο με σταματησε .Μου λέει έχεις την gt πάνω σίγουρα. Οχι του λέω. Εεεεε 1,6 τότε? Οχι,1,2 86 ίππους. Πήγε να βαλει τα κλάματα ο τυπος . Ότι ήθελα του ελεγα. Άνοιξα καπό κοίταξε ειδε τον sporting kινητηρα ,τον εργοστασιακό παπά άντε και την πολλαπλή εξαγωγής .Τιποτε άλλο. Εφυγε για να κοιταξει το αμαξι του στο συνεργείο ή να το πουλήσει.
Φίλε μου ποτέ δεν ξερεις πως το παιρνει ή πως σκέφτεται ενας οδηγός σε τέτοιες περιπτώσεις. Μπορούσα να του πω την αλήθεια. Ομως η αλήθεια πολλές φορές δεν πιστεύεται εξίσου. 1,2 110 ατμοσφαιρικούς ίππους? Δεν θα το πίστευε ο φίλος!
Ειδε ενα sporting 1,2 απο το Μεσολόγγι το κυνηγησε μεχρι το Αγρίνιο και δεν το εφτασε-πλησίασε- ποτέ με τα 1,6 γερμανικά κυβικά.
Ο φίλος με την ΜΙΤΟ θεωρησε πιο τιμητικό να χασει ο οδηγος παρα το αυτ/το. Η 135ρα έιναι πιο γρηγορή εκτος αν ειχες ασσο στο μανικι σου.Βελτίωση δηλ.Εκει παω πάσο!
Κοίτα ομως ενα κουλάδι που θελει να κανει 0-160 με την 135ρα και κοίτα πως επιταχύνει παρ'ολα αυτά.Μπορούσε και καλυτερα δηλ. Αν δεις την πίεση θα καταλάβεις ,ειδικά στην εκκίνηση
Youtube Video -
Οι κοντρες δεν ειναι για αυτο το θεμα [mod]
-
Οκ !
-
Από 86 άλογα ατμοσφαιρικά έβγαλες 110; Τι έχεις αλλάξει για να το πετύχεις αν επιτρέπεται;
24 άλογα ατμοσφαιρικά σε αυτά τα κυβικά δύσκολα τα βγάζεις δίχως να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη αλλά και δίχως να γίνεται αντιληπτό από τους άλλους!
Τώρα για το α3 1.6 λογικό να το ανταγωνίζεσαι αφού είναι βαρύτερο και...μαμά ενώ μπορεί να το είχε με 95άρα βενζίνη που το χαντακώνει ακόμα περισσότερο! -
-
Εκτος απο κυβικά και τουρμπο ,ολα τα αλλα. Υπάρχουν καλα μαστορια στην ελλάδα για τα πάντα.Το ειχαν βαλει σε καγκουρικο περιοδικό. 95 me 100 εβγαζαν τα 1100 σε'ι'.
Σορρυ mod i don't continue! -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μετα απο ενα τετοιο αμαξι θεωρεις ολα της παρομοιας κατηγοριας παιχνιδια
Μια 158 TBi είναι παιχνίδι μετά από μοα 316...
Aμα λες για ταλαιπωρα ιταλικα που δε πατανε στο δρομο και δε χαλανε τα λαστιχα τους, αφου πανε καβαλα στη πλατφορμα του γερανου της οδικης.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:offtopicviii:Δίκιο έχεις...απλά απόρησα που τα άλογα βγήκαν σαν...στραγάλια!
-
Ο χρήστης chris palas έγραψε:
Aμα λες για ταλαιπωρα ιταλικα που δε πατανε στο δρομο και δε χαλανε τα λαστιχα τους, αφου πανε καβαλα στη πλατφορμα του γερανου της οδικης.
Toll ή απλά ανίδεος;
-
Κόντρα στο δρόμο = Καμία αξιοπιστία για τις δυνατότητες του αυτοκινήτου.Μια χαρα καταλαβαινεις για τις δυνατοτητες του αυτοκινητου
-
Δεν μπορείς να κάνεις συγκρίσεις καθώς ο άλλος οδηγός είναι άγνωστη ποσότητα. Μόνο σε κλειστό περιβάλλον με οδηγό-γνώστη μπορούν να βγούνε ασφαλή συμπεράσματα.
-
Δεν μπορείς να κάνεις συγκρίσεις καθώς ο άλλος οδηγός είναι άγνωστη ποσότητα. Μόνο σε κλειστό περιβάλλον με οδηγό-γνώστη μπορούν να βγούνε ασφαλή συμπεράσματα.Παντως αν ειχε τοσο μεγαλη διαφορα η mITO σε επιδοσεις απο το δικο μου τοτε θα με παιρνουσε οσο κουλος και να ταν και δεν δεχομαι οτι δεν ειχε σκοπο να το πατησει γιατι δεν αφησε το γκαζι μεχρι να με περασει,μετα τα 140(ασχετα αν 50 μετρα πιο κατω επρεπε να αρχισουμε να κοβουμε)συνεπως οπως ειπα και πιο πριν.Παντως συμφωνω οτι για να βγουνε απολυτα σωστα συμπερασματα πρεπει να γινει συγκριση με ιδιες συνθηκες για το καθε αυτοκινητο και οτι υπερεβαλα ισως λιγο στα λεγομενα μου.
Απλα το οτι περασα μια mito σημαινει σιγουρα οτι εχει παρομοιες επιδοσεις,ειτε προς τα πανω ειτε προς τα κατω.Παντως αμα ειναι να ανοιξουμε καινουριο θεμα να βγαλουμε εκει το αχτι μας. -
Γράψε το απο την αρχή να μην σε παίρνουμε στα σοβαρά...
@κρητη
Και εγω έχω ρίξει με c200 σε s3 , δεν λεει κάτι αυτο
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
F430
+έχεις πρώτη θέση στις πίστες (όχι Σερρών και Μεγάρων)μηπως εισαι ο Σειταριδης?? φυγε απο τον ΠΑΟ μπουζουκοβιε!
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
F430
+έχεις πρώτη θέση στις πίστες (όχι Σερρών και Μεγάρων)μηπως εισαι ο Σειταριδης?? φυγε απο τον ΠΑΟ μπουζουκοβιε!
Βρήκες άτομο τώρα... Ούτε τα λαϊκά άσματα στις ταβέρνες που τρώμε δεν αντέχει ο φίλος μου.
-
Toll ή απλά ανίδεος;
Υφακι βλεπω!!!!! Χαρακτηριστικο των ξερολων. Συμβουλη αμα μιλας με αγνωστους να εισαι προσεκτικος μικρουλι, θα μου πεις εδω εισαι ανωνυμος και μπορεις να λες οτι θες .
-
Toll ή απλά ανίδεος;
Υφακι βλεπω!!!!! Χαρακτηριστικο των ξερολων. Συμβουλη αμα μιλας με αγνωστους να εισαι προσεκτικος μικρουλι, θα μου πεις εδω εισαι ανωνυμος και μπορεις να λες οτι θες .
Ασε τα υφακια και τις συμβουλες για αλλου ,οχι εδω.[mod]
-
**edit mod **
-
μαλλον καποιοι ειναι εκτος πνευματος των 4 τροχων.
-
Συμβουλη το υφακι κανει ρυτιδες
+ KAI - ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΜΕ!