-
Nass, απο καταναλωση τι βλεπεις με τον Ιαπωνα?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Nass, απο καταναλωση τι βλεπεις με τον Ιαπωνα?11-12 lt/100 Km με χαλαρή χρήση (γενικά δεν πολυκυκλοφορεί στην πόλη, μιλάω για απλά ταξιδάκια κοκ.)
12-14 lt/100 Km για γρήγορο (180+) ταξίδι στον αυτοκινητόδρομο (ένα ρεζερβουάρ βγάζει περίπου 350-400 χιλιόμετρα)
16+ lt/100 Km για track day
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μονο;Το δικο μου ξεπερναει τα 25!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
το δικο μου το μετρησα στα 20 στα Μεγαρα! Οι 4Τ στη 3ωρη δοκιμη στη πιστα το ειχαν μετρησει στα 21-22 αν θυμαμαι καλα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το δικο μου το μετρησα στα 20 στα Μεγαρα! Οι 4Τ στη 3ωρη δοκιμη στη πιστα το ειχαν μετρησει στα 21-22 αν θυμαμαι καλα.
Μπορεί να είναι και 20. Δεν έχω trip computer και άρα έκανα έναν χοντρικό υπολογισμό όταν πήγα μία φορά για track day όπου έκανα γύρω στους 25-30 γύρους, μερικούς χαλαρά, μερικούς πιο γρήγορα και άρα σίγουρα δεν μπορώ να το υπολογίσω με ακρίβεια.
-
Fiat Seicento 1.1 S 45.500χμ.
(+)
Μικροσκοπικούλι σε μέγεθος που παρκάρει παντού... Ιδανικό για μες την πόλη (και πολύ φτηνότερο σε σχέση με smart)
Eλαφρύύύύύύύύύύ και παρ'όλα τα 54αλογάκια του είναι σπιρτόζικο και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει σε εκκινήσεις ακόμα και από ορισμένα 1.4
Είναι Fiat και έχει φτηνά ανταλλακτικά
Μικρή έως ελάχιστη κατανάλωση εντός & εκτός πόλης (εντάξει αν πας στην Θεσσαλονίκη με μέση ωριαία 120χμ./ώρα θα κάψει και αυτό τι θα κάνει )
Έχει σχετικά καλό στήσιμο και με μια καλύτερη ανάρτηση στρίβει πολύ καλύτερα από αρκετά τις κατηγορίας του
Αξιοπιστία κινητήρα. Δεν έχει βγάλει κανένα απολύτως πρόβλημα παρ'όλο που όσο μπορώ του πίνω το αίμα. Άνετα αντέχει 150.000χμ ακόμα
Ποιότητα κατασκευής εσωτερικού. Λητό και εύκολα συναρμολογούμενο Δεν έχει τρίξει ποτέ και ούτε πρόκειται
Υπεράνετο με τις μαμά αναρτήσεις
Εμφανισιακά κουκλάκι!
Πλένεται εύκολα και γρήγορα με 1 κουβά νερό!
(-)
Ασφάλεια! Δυστυχώς προσφέρει την χειρότερη παθητική ασφάλεια στην κατηγορία των super-mini
Tιμόνι... Λόγω έλειψης βάρους δεν έχεις καλή αίσθηση των τροχών
Για πολλούς οι χώροι. Εγώ πάντως και super market πάω και όλα τα χωράω στο πορτμπαγκαζ
Σταθερότητα. Με τα μαμά ελαστικά ξεχάστε το.... Αλλού πατάς και αλλού βρίσκεσαι στα πολλά χιλιόμετρα κυρίως λόγω χαμηλού βάρους. Γλυστράει υπερβολικά.
Λόγω έλειψης βάρους πίσω 'διπλώνει' πολύ εύκολα. Ειδικά με τα εργοστασιακά ελαστικά φτάνει να αφήσεις ελαφρώς το γκάζι για να κάνεις ένα μεγαλοπρεπέστατο τετακέ!
Εσωτερικοί χώροι οι οποίοι δεν ενδείκνυνται για αυτό που έλεγε και ο Κ.Τουρνάς σε παλιό τραγουδάκι....
Edit: Ξέχασα να αναφέρω τα ηλεκτρικά!!! Μπορεί το δικό μου (Δόξα το Θεό) να μην έχει βγάλει πρόβλημα ακόμα... Αλλά είναι θέμα χρόνου... Η Fiat και τα ηλεκτρικά έχουν χρόνια τσακωμένοι
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Εσωτερικοί χώροι οι οποίοι δεν ενδείκνυνται για αυτό που έλεγε και ο Κ.Τουρνάς σε παλιό τραγουδάκι....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
Μα αυτός έλεγε για Οτομπιάνκι!!!!
Άσε που άμα υπάρχει θέληση (και καλή γνώση του Κάμα Σούτρα) όλα γίνονται...
-
Πάντως υπάρχει απόφαση ιταλικού δικαστηρίου ότι δεν είναι δυνατόν να τελεστεί βιασμός στο πίσω κάθισμα ενός Fiat 126.
-
Εντάξει δεν είπαμε δεν γίνεται... Όλοι οι καλοί χωράνε και όλα γίνονται, απλά δεν ενδείκνυται
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Όλοι οι καλοί χωράνεΕεεεε....χμμμμ... το παραχοντρύναμε νομίζω το θέμα...
-
Na kai ta dika mou sxolia apo Honda Civic Type S. Gia osous den to 3eroun einai 5thyro 2.0lt, 160bhp.
(+)
Kinhthras. Ayto to i-Vtec me exei trellanei. Arketh roph apo (sxetika) xamhla (18.3 kg.m - Kanei 110km/h me ~3000 rpm me 90% ths rophs akoma diathesimo gia prosperaseis klp), 'skotwnei' panw apo tis 4000 kai mexri tis 7000rpm.Kibwtio. 5ari mono (se sxesh me to type R) alla apsogo. Beloudino sthn leitourgia, thetiko, grhgoro kai me kalh klimakwsh. Ase pou epeidh to exei panw sthn konsola einai konta sto timoni gia grhgores allages (kapou diabasa oti exei thn idia apostash pou exei kai h 911)
Krathma. Sthn arxh einai ligo periergo kai sou fainetai sklhro alla mwlis anebaseis taxythta katalabaineis thn douleia pou exei ginei sto sthsimo.
Xwroi. Edw ti na pw. Einai terastio. Logw ypsous (1.96m) spania aisthanomai aneta se mikromesaia hatchback. Sto Civic kathomai mprosta kai pisw atoma panw apo 1.80 kai eimaste oloi aneta.
Poithta-A3iopistia. Honda. Gia 20000 km den exei zhthsei tipota (mono ladia kai ygro katharisthrwn)
E3oplismos. Dixnei lito logw sxediashs konsolas alla den tou leipei tipota (half leather, climate control, ola hlektrika kai thermainoma. Sto montelo 2004 exei kai cruise control kai Vehicle Stability Assist)
Katanalwsh. Mesa sthn polh kai xwris oikonomikh odhghsh kaiei 9.2lt/100km. Peripou 1 litro ligotero apo oti leei h Honda.
Diakritikothta. An den 3ereis to pernas gia 1.6 kai meta pikrenesai pou sou ta rixnei.
(-)
Thorybos. Meta ta 130-140 arxizei kai akougetai (eidika thorybos kylhshs)Xwros Aposkeywn. Kalos gia 2 atoma sta 4 arxizeis na zorizesai.
Emfanish. Moiazei me vanaki (as'opsontai oi xwroi). Parola ayta ths gynaikas mou ths aresei (kai as hthele to 307 sthn arxh)
Aisthhsh sto timoni. Panalafro sth polh logw hlektrikhs ypobohthhshs alla sta grhgora tha to thela ligo pio bary.
Elastika. H Honda tou foraei periergh diastash (195/65 R15) gia na syndyasei krathma kai anesh oote oi epiloges se super sport elastika einai
periorismenes (Michelin Pilot Synergie oti kalytero brhka). To montelo tou 2004 exei 205/55 R16 opote logika briskeis pio aneta.Gia test kai fotos deite: http://www.carenthusiast.com/20030419_f ... types.html
-
Αν έγραφες και με ελληνικούς χαρακτήρες θα τα διάβαζαν περισσότεροι...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Áí Ýãñáöåò êáé ìå åëëçíéêïýò ÷áñáêôÞñåò èá ôá äéÜâáæáí ðåñéóóüôåñïé...Sorry gia ta greeklish alla grafw apo Agglia kai o sygkekrimenos ypologisths den yposthrizei ellhnikous xarakthres
-
Opel corsa 1.4 Sport '04 με 5500 km
(+)
Οι χώροι του που είναι πολύ πανω από τον μεσο ορο τησ κατηγοτιας του.
Ο κινητήρας του που έχει ικανοποιητηκή επιτάχυνση και είναι αξιόπιστος.
Οι 16αρες 9ακτινες ζαντες του που το κάνουν να δείχνει πολύ όμορφο.
Τα Dunlop spsport9000 που φοραγε από μαμα
Γενικα το λουκ του με τα φιμε τζαμια και τα xenon φανάρια.
Τα περιθώρια προσφυσης
Πολυ καλό στον αυτοκινιτοδρομο που ανετα ταξιδεύεις με 160+
Τα τυπου μπακετ καθίσματα με πολή καλη πλευρική στήριξη.
Το εσωτερικό του με τα ασπρα οργανα και με ασημένια κονσόλα και λεπτομέρειες
Καταναλωση(-)
πολύ ελαφρια πετάλια με μεγάλες διαδρομές
Μεγάλης διαμέτρου τιμόνι και πολύ ελαφρύ στις μικρές τχύτητες.
Το συστημα διεύθηνσης που δεν πληροφορεί και δεν βοηθάει στην γρήγορη οδήγηση.
Δεν εχει ηλεκρικους καθρεπτες.
Μειωμένη άνεση με την σχετικά σκληρή ανάρτηση και το 45αρι προφίλ των ελαστικών
Ο ήχος του (ακούγεται σαν ηλεκτρικός) -
Φορντ Μαβερικ 3.0 (νεο)
Πολυ καλο για τα λεφτα του....37.000ευρω(το δικο μου 43.500)
Δυνατο
καλη τετρακινηση(πραγματικα εξυπνη)
πολυ καλοι χωροι
καλα φρενα
επιταχυνση σε κινηση
δυναμη
κρατημαΟχι ESP
Οχι αργα
Οχι κλιμα
πολυ κακη καταναλωση...... -
rav4 μοντ '98
τα +
-λογική κατανάλωση (10-15 λίτρα ανάλογα το ποδι)
-επιδόσεις (για suv)
-κρατήματα (για suv)
-τετρακίνηση-δεν μου εχει κολήσει πουθενά
-χαμηλά σερβις
-αξιοπιστία
-εγγύηση
-ευχρηστο κιβώτιο και μαλακός συμπλέκτης
-γαλλικό τιμόνι
-χώρος αποσκευώντα -
-θέλει ακόμη 30 άλογα
-ηχομόνωση (μετα τα 140 κλείνεις τη μουσική)
-χωροι στο πίσω κάθισμα
-ελλειψη δισκων στον πίσω αξονα-αν και τα φρενα του ειναι αποτελεσματικά και δυνατα
-aircondition και οχι κλιματισμόςyaris Tsport μοντ '02
τα +
-full εξοπλισμός
-αξιοπιστία
-φθηνά σερβις
-εγγυηση
-τιμή (το πήρα μεταχειρισμένο)
-ρεπριζ
-κατανάλωση (7 λίτρα ανα 100 χλμ στον αυτοκινητόδρομο με ταχύτητα 160χλμ/ωρα-
9 λίτρα στην πόλη)
-κρατήματα
-τιμόνι
-ανεση αναρτησης
-ΦΡΕΝΑ
-μπακετ καθισματα
-χωροι-χρηστικότητα
-κιβώτιο-συμπλέκτηςτα -
-χρειαζεται και μια 6η
-ηχομόνωση
-που θέλει πιο φαρδιά λάστιχα και άρα πιο φαρδιές ζάντες
-θέλει αλλά 20 αλογα
-μονο 4 ηχεία
-υπαρξη aircondition και οχι clima
μαλιστα το aircondition δεν ειναι πολύ δυνατόcinquecento μοντ '93
που ομως δεν το εχουμε πια
τα +
-παρκαρει οπου θέλεις
-δεν σε νοιαζει αν το χτυπήσουν
-900 κυβικα οπότε χαμηλά τελη βενζινες κτλ
-εξοπλισμός για την εποχή του (ηλ. παραθυρα/κλειδαριες/aircondition )
-κρατήματα,ανεση στις λακούβες της πολης
-φθηνά ανταλλακτικά σερβις
-αξιοπιστία (για ΦΙΑΤ)
-χώροι (για μινι αυτοκινητο ήταν πολύ μεγάλο)τα -
- επιδοσεις
-δυσχρηστο κιβώτιο-βαρύς συμπλεκτης
-οχι και τοσο δυνατά φώτα
-χαμηλή θεση οδηγησης
-κατάναλωση στην πολη (8 λιτρα/100 χλμ με βαρύ ποδι)
-αξιοπιστια
- επιδοσεις
-
Λιγα πράγματα για το Toyota Avensis (μοντ. 2001) που έχω τώρα (εταιρικό)
(+)
- Ειναι Toyota
- Αξιοπιστια. Μετά από 50000 (πολύ σκληρά) χιλιομετρα δεν εχει ζητήσει τίποτα
- Δυνατός και εύστροφος (για 1600κυβ) κινητήρας
- Ανεση τηρουμένων των αναλογιών
- Κατανάλωση
(-)
- Ο προηγούμενος του ειχε βγάλει τα ματια!! (Αν ηταν αλλο τουτού θα ειχε παραδώσει το πνεύμα).
- Οδική συμπεριφορά
- Δεν ειναι Mazda 6 !! (σνιφ σνιφ.. )
- Εσωτερικος διακοσμος
- Εμφάνιση
-
Τελευταια οδηγω και ενα Golf 1.6 FSI της κοπελας μου.
Απτη Ποιοτητα κατασκευης
Ποιοτητα κυλισης/αισθηση στιβαροτητας
Αρκετα καλο κιβωτιο
Πολυ καλα φρενα
Καλος εξοπλισμος
Πολυ καλος (διζωνικος) κλιματισμος
Σκληρη αλλα ταυτοχρονα ανετη αναρτηση
Καλο τιμονι
Πολυ καλη οδικη συμπεριφορα
Πολυ καλοι χωροι
'Σοβαρο' design
Καλη θεση οδηγησης
_Τιμη
Τραχυς και θορυβωδης κινητηρας
Καποιοι συντονισμοι απο την αναρτηση
Μετρια ορατοτητα (για εμενα ειναι ΟΚ αλλα ειμαι 1.90)
Καποια πλαστικα στο εσωτερικο δειχνουν φτηνα (ειδικα αν συγκριθουν με το υπολοιπο 'πακετο')
Αν και σχετικα σκληρο σε νορμαλ συνθηκες, το αυτοκινητο οταν πιεστει γερνει αρκετα
Αθλιος ηχος κορνας!!! (αν τον ακουσετε θα γελασετε...) -
μεν αλλά με τόσα νέα μέλη νομίζω είναι ευχάριστο να δούμε και άλλες κριτικές.
-
βολβο εξσι 90 σουπερ τσιπς!! 250 αλογατα(ετσι μου ειπαν)!!!
επιδοσεις-8.0δ 0-100( επιβεβαιωμενο με τζιπ πι ες κ χρονομετρο)------217κμ τελικη με κοφτη!
αποσταση απο εδαφος 23εκ.
κρατημα-ιεσπι!!
σαλονι ποιοτητα
χωροι-7θεσιο!
πρεστιζζζζζζ!πινει φουλ βενζινα!
αν και εχει 23εκ. απο το εδαφος δεν μοιαζει για 4χ4 με ικανοτητες.
+ KAI - ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΜΕ!