-
Avery dalton ?
-
Νikos Golf τι νουμερο εβαλες στα μπρος και τι στα πισω τζαμια?Τα δικα μου πισω τζαμια ειναι αρκετα σκουρα.Αν βαλω και μεμεβρανη θα γινουν πολυ μαυρα και δεν το θελω...Εβαλες και στο παρμπριζ?
-
Ο χρήστης nick-sport έγραψε:
Θεωρείται πρόβλημα το οτι έχει κρατήσει σκόνη και έχει κάνει αυτό το μπιμπίκι; Δηλαδή είναι προβληματική εγκατάσταση ή είναι νορμάλ;Sent from my iPhone using Tapatalk
Ούτε κι εμένα θα μου άρεσε, εγώ προσωπικά θα ζήταγα αλλαγή επικαλούμενος π.χ. ότι βρίσκεται στο οπτικό μου πεδίο όταν κοιτάζω αριστερά και με εμποδίζει και όχι σε κάποια γωνία που πιθανόν να μην πείραζε (απ,ό,τι βλέπω, ο καθρέπτης σου είναι αρκετά πιο μπροστά και κάτω, οπότε δεν μπορείς να ισχυριστείς κάτι επιπροσθέτως, ότι π.χ. σου επηρεάζει την ορατότητα πίσω).
Πάντως, γενικότερα μιλώντας, έχε υπόψιν ότι ο εγκαταστάτης μπορεί να επικαλεστεί ένα έστω μικρό ποσοστό αστοχίας ως φυσιολογικό, σου παραθέτω ενημερωτικά κομμάτι του κειμένου της εγγύησης για τις δικές μου μεμβράνες:
Σε κάθε περίπτωση, δεν έχεις τίποτα να χάσεις με το να ρωτήσεις και ελπίζω να σου κάνουν την αλλαγή, διαφορετικά δεν αξίζει να χαλιέσαι, δεν είναι και τόσο τραγικό.
-
Ο χρήστης Sers1612 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Τις μεμβρανες Avery τις ξέρουμε;
Επίσης μεταξύ Avery και 3M τι προτείνετε;Είναι δυνατόν να υπάρχει σύγκριση;
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Δεν ξέρω φίλε μου... Φαντάζομαι εννοείς ότι η 3M είναι καλύτερη;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Sers1612 έγραψε:
Δεν ξέρω φίλε μου... Φαντάζομαι εννοείς ότι η 3M είναι καλύτερη;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι με χαωδη διαφορα απο την αγνωστη δευτερη που αναφερεις.
-
Η Avery, αν είναι αυτή που νομίζω, δεν είναι άσχετη ή τυχαία εταιρεία. Δεν γνωρίζω όμως οι μεμβράνες αν είναι καλές.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης ΄giorgio7 έγραψε:
Κατοχος πλεον και εγω ενος 3008 gt line ενδιαφερομαι για να βαλω αντιηλιακες μεμβρανες.Εχω μερικες αποριες και ζητω απο τους γνωστες να μου τις λυσουν.Το αμαξι εχει εργοστασιακα φιμε πισω τζαμια.Πρεπει να βαλω και πισω μεμβρανες?Εχω παει σε δυο μαγαζια και το ενα μου εχει πει οτι πρεπει να μπει και στα πισω μεμβρανη γιατι τα τζαμια ειναι απλα σκουρα και δεν εχουν αντιηλιακη προστασια.Το αλλο μαγαζι μου ειπε οτι δεν χρειαζετε να βαλω μεμβρανη στα πισω τζαμια γιατι τωρα πλεον και τα εργοστασιακα φιμε τζαμια εχουν αντιηλιακη προστασια..Ποιον απο τους δυο να πιστεψω?Με ενδιαφερει η αντιηλιακη προστασια των πισω τζαμιων για τα παιδια...Και τα δυο μαγαζια εχουν την εταιρια LLUMAR και μου ειπαν οτι εχουν 3 επιλογες σκουροτητας.Ειναι καλες οι εν λογω μεμεβρανες??Το πρώτο μαγαζι έχει δίκιο. Αν θες προστασία απο τη ζέστη πίσω θα πρέπει να βάλεις μια σχεδόν δίάφανη μεμβράνη εφόσον έχεις ήδη σκούρα κρύσταλα. Εγώ έβαλα σε 3008 madico nanoceramic 75% Μπροστά και παρμπρίζ και 30 πίσω (λιγα ποστ ποιο πίσω έχω και φωτό). Οι 75 είναι σχεδόν διάφανες οπότε μπορείς να τις βάλεις πίσω χωρίς να σκουρύνει και άλλο.
Πάντως με τις συγκεκριμένες έχω δει μεγάλη διαφορά. -
παιζει καμια προσφορα σε μεμβρανες αυτες τις μερες;
(καποια καλη μαρκα) -
σε ερωτηση μου για τα πλαινα εμπρος για τελειως διαφανη, στη llumar μου ειπανε 65 ευρω
στην 3M 150
οι πρωτοι μου ειπανε δε χρειαζεται να βγουνε πλαστικα στις πορτες, οι δευτεροι μου ειπανε οτι κανονικα πρεπει να βγουνε αλλα αμα ο πελατης αντιδρα του λεμε δε χρειαζεται.... (αφοπλιστικα ειλικρινείς ο ανθρωπος) -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
σε ερωτηση μου για τα πλαινα εμπρος για τελειως διαφανη, στη llumar μου ειπανε 65 ευρω
στην 3M 150
οι πρωτοι μου ειπανε δε χρειαζεται να βγουνε πλαστικα στις πορτες, οι δευτεροι μου ειπανε οτι κανονικα πρεπει να βγουνε αλλα αμα ο πελατης αντιδρα του λεμε δε χρειαζεται.... (αφοπλιστικα ειλικρινείς ο ανθρωπος)Στο Jimny έβγαλε τα πλαστικά από τις πόρτες, στο leon έβγαλε μόνο τις γλυστρες. Aswf irp 70αρες έβαλα και στα 2
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νikos Golf τι νουμερο εβαλες στα μπρος και τι στα πισω τζαμια?Τα δικα μου πισω τζαμια ειναι αρκετα σκουρα.Αν βαλω και μεμεβρανη θα γινουν πολυ μαυρα και δεν το θελω...Εβαλες και στο παρμπριζ?Εμενα το τιγκ ειχε πισω φιμε απο το εργοστασιο.
Στη λουμαρ ειχε το μεσαιο με διαπερατοτητα 2 τιμες. 48 η 49.
Μου ειπαν να βαλω τη πιο ανοιχτη απο τις δυο πισω και τη σκουρα μπροστα για να ερθει το ιδιο σε αποχρωση.
Εγω εβαλα παντου τη πιο σκουρα και φαινεται ιδιο μπρος πισω
-
Nικο εχεις πισω φιμε τζαμια και εβαλες ιδιο νουμερο μεμβρανη μπρος πισω και φαινονται το ιδιο?Δεν θα επρεπε τα πισω να φαινονται πιο σκουρα?Σε ρωταω γιατι και εγω ειμαι ιδια περιπτωση με σενα!!!Εχεις βαλει και μπροστα στο παρμπιζ?Αν ναι τι νουμερο?
biliou το μαγαζι μου προτεινε να βαλω 75 πισω και 30 μπροστα για να ερθουν περιπου στο ιδιο χρωμα ολα τα πλαινα τζαμια.Συμφωνω με τα 75 πισω αλλα με φοβιζει λιγο το 30 μπροστα πλαι απο αποψη ορατοτητας...Μου ειπε ακομα οτι τα μαμα πισω φιμε τζαμια ειναι περιπου στη σκουροτητα σαν να φορανε 20αρα μεμβρανη..Για παρμπριζ ειμαι μεταξυ 75 και 50.. -
biliou το μαγαζι μου προτεινε να βαλω 75 πισω και 30 μπροστα για να ερθουν περιπου στο ιδιο χρωμα ολα τα πλαινα τζαμια.Συμφωνω με τα 75 πισω αλλα με φοβιζει λιγο το 30 μπροστα πλαι απο αποψη ορατοτητας...Μου ειπε ακομα οτι τα μαμα πισω φιμε τζαμια ειναι περιπου στη σκουροτητα σαν να φορανε 20αρα μεμβρανη..Για παρμπριζ ειμαι μεταξυ 75 και 50..Ισχύει αυτο που σου είπαν πως τα μαμά πίσω φιμέ είναι σαν να φοράνε 20 άρα. Εγω που δεν είχα φιμε και ήθελα να πετύχω το ερχοστασιακό αποτέλεσμα έβαλα 20 πίσω (κατα λάθος γράφω 30 στο προηγούμενο post). Εσυ με 75αρα πίσω στην ουσία κρατάς την ίδια σκουρότητα και κερδίζεις μόνο σε προστασία απο τη ζέστη. Τώρα οδηγό-συνοδηγό έβαλε 30αρα ο γαμπρός μου στο ίδιο αυτοκίνητο (3008) και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Δυστυχώς δεν έχω φωτό απο το δικό του όμως απο έξω φαίνεται ένα κλικ ποιο ανοιχτό απο τα πίσω (πίσω έβαλε και αυτός 20αρα και φαίνεται μια ελάχιστη διαφορά που σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται διχρωμία) και απο μέσα βλέπεις μια χαρά επίσης. Εγω εφόσον ήθελα φουλ εργοστασιακό αποτέλεσμα προτίμησα 75άρες μονο για προστασία απο ζέστη.
Για το παρμπρίζ να ξέρεις ότι οτιδήποτε κάτω απο την 75αρα είναι παράνομο (αυτο ισχύει για οδηγο-συνοδηγό επίσης αλλά σε παρμπρίζ είναι περισσότερο επικινδυνο φυσικά). Κατα τη γνώμη μου βάλε 75 άρα παρμπρίζ να έχεις το κεφάλι σου ησυχο και να προστατεύεσαι και απο τη ζέστη. Τέλος πολύ σημαντικό είναι να πας σε σοβαρό εγκαταστάτη ειδικά για το παρμπρίζ! Απο έρευνα αγοράς που έκανα οι περισσότεροι μου έλεγαν ότι δεν μπορούσαν να το κάνουν με διάφορες δικαιολογίες (δεν φτάνει το ρολό στο ύψος, έχω αθερμικό τζάμι και δεν πρέπει (τα 3008 δεν έχουν αθερμικό σίγουρα) η πως θα πέσουν νερά κατα την τοποθέτηση και φοβούνται τα ηλεκτρονικά κάτω απο το ταμπλό. Η τελευταία μου φάνηκε ποιο ρεαλιστική και έχει λόγο να ισχύει. Στον Γιαννικέλη που πήγα έκαναν την εγκατάσταση στις πόρτες χωρίς να ξεβιδώσουν τίποτα και στο ταμπλό είχαν βάλει πετσέτες παντού για να μη περάσει νερό. Πολύ επαγγελματική δουλεια βασικά και όσοι έχουν παει εκεί έχουν μείνει ευχαριστημένοι. -
Ο χρήστης biliou έγραψε:
Εγώ έβαλα το Σάββατο madico nanoceramic σε 3008. Πίσω 20 άρες, οδηγού-συνοδηγού και παρμπριζ 75 άρες. Συνολικό κόστος 360 και το παρμπρίζ δείχνει τέλειο προς το παρόν. Σε ένα μήνα μου είπε να ξαναπάω για να τις ξαναπατήσει και να κάτσουν καλά.σε ποιον τις εβαλες;
-
Ο χρήστης biliou έγραψε:
Εγώ έβαλα σε 3008 madico nanoceramic 75% Μπροστά και παρμπρίζ και 30 πίσω (λιγα ποστ ποιο πίσω έχω και φωτό). Οι 75 είναι σχεδόν διάφανες οπότε μπορείς να τις βάλεις πίσω χωρίς να σκουρύνει και άλλο.
Πάντως με τις συγκεκριμένες έχω δει μεγάλη διαφορά.Με αφορμή το παραπάνω post, θα μεταφέρω την εμπειρία μου από τις Nanoceramic 75. Πρώτα απ' όλα διευκρινίζω ότι βάζω μεμβράνες στα αυτοκίνητα της οικογένειας εδώ και 15 χρόνια (τουλάχιστον καμία 10αριά αυτοκίνητα) και έχω δοκιμάσει διάφορες.
Για μένα οι Nanoceramic 75 είναι πολύ υποδεέστερες από τις αντίστοιχες WinCos στο βασικότερο χαρακτηριστικό τους, την απόρριψη της θερμότητας. Δεύτερο καλοκαίρι με τις Nanoceramic στο παρμπρίζ και μετά βεβαιότητας μπορώ να πω ότι η ζέστη εντός είναι σαφέστατα μεγαλύτερη και το τιμόνι στα όρια του καυτού, αν αφήσεις το αυτοκίνητο στον ήλιο. Επιπλέον έχει και μικρές οπτικές αλλοιώσεις, σαν οριζόντια νερά (σα να έχει κατακρατήσει υγρασία, χωρίς να εννοώ ότι όντως έχει υγρασία).
Τις εντυπώσεις μου αυτές, τις έχει επιβεβαιώσει και ο φίλος εγκαταστάτης, ο οποίος μου είπε ότι πλέον δεν τις δουλεύει. Δεν αξίζει για μια μικρή διαφορά τιμής σε σχέση με τις WinCos να βάζεις κάτι τόσο υποδεέστερο...
-
Nικο εχεις πισω φιμε τζαμια και εβαλες ιδιο νουμερο μεμβρανη μπρος πισω και φαινονται το ιδιο?Δεν θα επρεπε τα πισω να φαινονται πιο σκουρα?Σε ρωταω γιατι και εγω ειμαι ιδια περιπτωση με σενα!!!Εχεις βαλει και μπροστα στο παρμπιζ?Αν ναι τι νουμερο?
biliou το μαγαζι μου προτεινε να βαλω 75 πισω και 30 μπροστα για να ερθουν περιπου στο ιδιο χρωμα ολα τα πλαινα τζαμια.Συμφωνω με τα 75 πισω αλλα με φοβιζει λιγο το 30 μπροστα πλαι απο αποψη ορατοτητας...Μου ειπε ακομα οτι τα μαμα πισω φιμε τζαμια ειναι περιπου στη σκουροτητα σαν να φορανε 20αρα μεμβρανη..Για παρμπριζ ειμαι μεταξυ 75 και 50..Οπως το λες. Εχω το ιδιο νουμερο μπρος πισω και φαινονται το ιδιο. Στο παρμπριζ μπροστα δεν εχω βαλει
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Εγώ έβαλα το Σάββατο madico nanoceramic σε 3008. Πίσω 20 άρες, οδηγού-συνοδηγού και παρμπριζ 75 άρες. Συνολικό κόστος 360 και το παρμπρίζ δείχνει τέλειο προς το παρόν. Σε ένα μήνα μου είπε να ξαναπάω για να τις ξαναπατήσει και να κάτσουν καλά.
σε ποιον τις εβαλες;
Γιαννικέλης
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Εγώ έβαλα σε 3008 madico nanoceramic 75% Μπροστά και παρμπρίζ και 30 πίσω (λιγα ποστ ποιο πίσω έχω και φωτό). Οι 75 είναι σχεδόν διάφανες οπότε μπορείς να τις βάλεις πίσω χωρίς να σκουρύνει και άλλο.
Πάντως με τις συγκεκριμένες έχω δει μεγάλη διαφορά.Με αφορμή το παραπάνω post, θα μεταφέρω την εμπειρία μου από τις Nanoceramic 75. Πρώτα απ' όλα διευκρινίζω ότι βάζω μεμβράνες στα αυτοκίνητα της οικογένειας εδώ και 15 χρόνια (τουλάχιστον καμία 10αριά αυτοκίνητα) και έχω δοκιμάσει διάφορες.
Για μένα οι Nanoceramic 75 είναι πολύ υποδεέστερες από τις αντίστοιχες WinCos στο βασικότερο χαρακτηριστικό τους, την απόρριψη της θερμότητας. Δεύτερο καλοκαίρι με τις Nanoceramic στο παρμπρίζ και μετά βεβαιότητας μπορώ να πω ότι η ζέστη εντός είναι σαφέστατα μεγαλύτερη και το τιμόνι στα όρια του καυτού, αν αφήσεις το αυτοκίνητο στον ήλιο. Επιπλέον έχει και μικρές οπτικές αλλοιώσεις, σαν οριζόντια νερά (σα να έχει κατακρατήσει υγρασία, χωρίς να εννοώ ότι όντως έχει υγρασία).
Τις εντυπώσεις μου αυτές, τις έχει επιβεβαιώσει και ο φίλος εγκαταστάτης, ο οποίος μου είπε ότι πλέον δεν τις δουλεύει. Δεν αξίζει για μια μικρή διαφορά τιμής σε σχέση με τις WinCos να βάζεις κάτι τόσο υποδεέστερο...
Το ότι οι nanoceramic είναι υποδεέστερες απο της Wincos είναι γνωστό. Με μια επίσκεψη στο site της madico βλέπεις τις διαφορές.
https://madico.com/automotive/window-ti ... no-ceramic
https://madico.com/automotive/window-tint/wincosΟι wincos όμως δεν υπάρχουν πουθενά και όπου ρώτησα όλοι μου είπαν πως έχουν καταργηθεί εδώ και πάνω απο ένα χρόνο στην ελληνική αγορά. Που τις βρήκε ο φίλος σου?? Δεν λές πάντως και άχρηστες τις nanoceramic.. Αυτή τη στιγμή είναι απο τις καλύτερες στην Ελληνική αγορά.
Οπτικές αλλοιώσεις δεν έχω δει σε κανένα απο τα 2 αυτοκίνητα με nanoceramic (ισως να παιζει ρόλο και ο εγκαταστάτης). Αντιθέτως στην ακριβότερη σειρά της 3Μ είχα θεμα σε mercedes SLK όπου έδινε την εντύπωση πως η μεμβράνη δεν ήταν crystal clear αλλά λίγο θολή.
Τεσπα, ο καθένας το βλέπει αλιώς.. -
Λοιπόν στην περιοχή που με βολεύει εχε έναν llumar και έναν 3Μ
Llumar ειχα στο προηγούμενο αμάξι για 6 χρόνια και ηταν μια χαρά . Οι 3Μ να ειναι καλύτερες; Βλέπω ειναι και πιο ακριβές
Μιλάω πάντα για την τελείως διαφανής σειρά σε κάθε μάρκα, και τέτοια δεν είχε ποτέ
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ