-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Νίκο εμένα οι πίσω με 20% φαίνονται αρκετά πιο σκούρες από αυτές που φαίνονται στο δικό σου με 5%.Δες εδώ: viewtopic.php?f=6&t=5551&start=2340#p3188711
5% είχα βάλει μόνο στο πίσω παρμπρίζ για αυτό είναι και μαύρο 'πίσσα'*.
Στα πλαϊνά μπρος-πίσω είχα βάλει 35% και μπροστά παρμπρίζ 55%. Όλες Onyx.- Επίτηδες το ήθελα μαύρο πίσσα για λόγους ασφαλείας. Το Pajero δεν είχε εταζέρα και όποιος ήθελε κοιτούσε το πορτμπαγκάζ.
Λουμαρ και ησυχασες. Ασχολουνται μόνο με αυτό. 10 χρονια στο γκολφ και ήταν άριστες. Ξαναβαλα τωρα
Έκλεισα ραντεβού... Όλα ok.
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Εμςνα στη 3μ μου την έσπαγε που άφηναν 1 εκ κενό στο πάνω μέροςΡε θηρίο, το είχες πάρει και εσύ είδηση;;;;
Αυτό το θέμα με τις 3Μ το είχαν πριν πολλά χρόνια οι 3Μ
Ξέρεις γιατί άφηναν κενό ε;
Δεν ήταν ιδιαίτερα λεπτές και υπήρχε περίπτωση στο ανέβασμα να έβγαιναν στο κούμπωμα του παραθύρου.Νομίζω ότι πλέον δεν το έχουν αυτό το πρόβλημα.
Εγώ το μόνο πρόβλημα που έχω δει με τις 3Μ είναι ότι το δίκτυο τους είναι πολύ περίεργο. Υπάρχουν πολλοί που δηλώνουν επίσημοι εγκαταστάτες χωρίς να ισχύει. Επίσης από φίλο που δουλεύει μέσα στην 3Μ (στο Σχηματάρι) έμαθα ότι γίνεται και παραεισαγωγή από κάποιους 'εγκαταστάτες' που δηλώνουν και αντιπρόσωποι.Η 3M θέλει καλό ψάξιμο.
-
Ο χρήστης p__nat έγραψε:
Εγώ θα πρότεινα και την 3Μ. Προσωπικά, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη και 9 χρόνια τώρα δεν έχουν πάθει το παραμικρό. Είχα ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ τότε, γιατί τα πίσω είναι εργοστασιακά φιμέ και έχουν μια ελαφριά απόχρωση πράσινου και ήθελα οι μεμβράνες στα μπροστινά να ταιριάξουν ακριβώς. Η φωτογραφία είναι 15 ημερών, οπότε φαίνεται πως δεν έχουν χάσει ίχνος απο την αρχική τους απόχρωση. Επίσης, είναι νόμιμες και δεν είχα ποτέ πρόβλημα ούτε με το ΚΤΕΟ, ούτε με την τροχαία.
Πολύ όμορφο! Αυτό ναι. Ίδια σκουρότητα.
-
Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα honda civic 2015 μοντέλο το οποίο στα πίσω πλαίνα τζάμια και το πίσω παρπριζ έχουν φιμέ από την εταιρία. Πήγα σε γνώστη αλυσίδα καταστημάτων που περνάνε φιμέ και γενικότερα τζάμια και μου έβαλαν μεμβράνες της Llumar 55%. Νομίζω πως μου φαίνεται οτι είναι τα τζάμια τώρα λίγο πιο σκούρα απο τα πίσω. Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά σκέφτομαι να τις αλλάξω και να βάλω 49%. Εσείς τι λέτε?
-
Αν τα μπροστά είναι πιο σκούρα από τα πίσω ναι βάλε λιγότερο σκούρα για να είναι πιο ωραίο οπτικά.
-
Θα έχει μεγάλη διαφορά αν πάω απ το 55% στο 49%?
-
Για skoda kodiaq πήρα προσφορά 159€ από 265 madico (black pearl μπροστά, onyx ή dessert πισω) απο carglass και 200€ από 265 lumar (από επίσημο εγκαταστάτη του δικτύου) , χωρίς το μπροστινό παρπρίζ. +100 το μπροστινό και στις 2. Τι λέτε; Eπίσης στο μπροστινό παρμπρίζ (75άρα) το προτείνετε ή το βράδυ θα κουράζει;;
-
Παραγγειλα και εγω σημερα τα δικα μου,στον Κυριακουδη,στα πλαισια των δωρων που μου εκανε με την αγορα του αυτοκινητου....
Llumar βαζει,και μου προτεινε τρεις τονους,αρχικα διαλεξα το μεσαιο για πισω και το ανοιχτο για μπροστα,αλλα τελικα καταληξαμε στο σκουρο πισω-ανοιχτο μπροστα...
Ονομασιες δεν πολυθυμαμαι,το μεσαιο αν δεν κανω λαθος το ελεγε titanium... -
Ο χρήστης giannisT έγραψε:
Για skoda kodiaq πήρα προσφορά 159€ από 265 madico (black pearl μπροστά, onyx ή dessert πισω) απο carglass και 200€ από 265 lumar (από επίσημο εγκαταστάτη του δικτύου) , χωρίς το μπροστινό παρπρίζ. +100 το μπροστινό και στις 2. Τι λέτε; Eπίσης στο μπροστινό παρμπρίζ (75άρα) το προτείνετε ή το βράδυ θα κουράζει;;Καλές τιμές
Μπροστά βάλε διαφανη -
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Παραγγειλα και εγω σημερα τα δικα μου,στον Κυριακουδη,στα πλαισια των δωρων που μου εκανε με την αγορα του αυτοκινητου....
Llumar βαζει,και μου προτεινε τρεις τονους,αρχικα διαλεξα το μεσαιο για πισω και το ανοιχτο για μπροστα,αλλα τελικα καταληξαμε στο σκουρο πισω-ανοιχτο μπροστα...
Ονομασιες δεν πολυθυμαμαι,το μεσαιο αν δεν κανω λαθος το ελεγε titanium...Εγώ έβαλα μεσαίο μπρος και πίσω
Καλυτερα που βάζεις ανοιχτό μπροστά για να μην έχεις πρόβλημα σε ελεγχο -
Αυτο ειναι το θεμα,αλλιως ολοι κατραμι θα βαζαμε
-
Μεσαίο Λουμαρ μπροστά πίσω.
Πισω είχε εργοστασιακά φιμε αλλά έβαλα και μεμβρανες -
Ωραίο το αποτέλεσμα. Θυμάσαι ποια μεμβράνη είναι;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ωραίο το αποτέλεσμα. Θυμάσαι ποια μεμβράνη είναι;Η μεσαία είναι Νίκο. Έχει δύο νούμερα. Το 48 και το 49. Δε θυμάμαι ποιο είναι αλλά από τα δύο ειναι το σκουροτερο
Σκεφτομαι μηπως παω και βάλω τη διαφανή μπροστα -
Ο χρήστης giannisT έγραψε:
Για skoda kodiaq πήρα προσφορά 159€ από 265 madico (black pearl μπροστά, onyx ή dessert πισω) απο carglass και 200€ από 265 lumar (από επίσημο εγκαταστάτη του δικτύου) , χωρίς το μπροστινό παρπρίζ. +100 το μπροστινό και στις 2. Τι λέτε; Eπίσης στο μπροστινό παρμπρίζ (75άρα) το προτείνετε ή το βράδυ θα κουράζει;;Εγώ θα έβαζα Madico.
Μια χαρά είναι μπροστά, δεν κουράζει (είχα μπροστά στην Ζ4, στο Μινι και στην 116), αρκεί να βάλει ό,τι πιο ανοιχτό υπάρχει (75% ή και 89% εάν βρείς).
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Ωραίο το αποτέλεσμα. Θυμάσαι ποια μεμβράνη είναι;
Η μεσαία είναι Νίκο. Έχει δύο νούμερα. Το 48 και το 49. Δε θυμάμαι ποιο είναι αλλά από τα δύο ειναι το σκουροτερο
Σκεφτομαι μηπως παω και βάλω τη διαφανή μπροσταΕγώ πάντα με ονομασίες έπαιζα με την LLUMAR, π.χ. τώρα θα βάλω AluLight (Titanium20).
Εδώ περισσότερα για όποιον ψάχνει στοιχεία για τις LLUMAR που έρχονται Ελλάδα:
http://www.fodig.de/downloads/llumar_automotive.pdf -
Για μένα 3M ή Madico (Onyx ή Wincos)...
Οι LLumar αν και έχουν καλή απόδοση ακούω οτί έχουν θέματα με τα σήματα (GPS κλπ). -
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
Πήρα και εγω τηλεφωνική προσφορά για το VOLVO S60 από την Carclass
Black pearl 75 στα μπροστινά πλαινά και ότι βάζουν πίσω 135€ , τους είπα ότι θέλω παντού Black pearl 75 (πλην παμπρίζ) 225 απάντησαν .
Ξέχασα να τους ρωτήσω για Wincos 75 που θα ταιριάζει καλλίτερα στο γαλάζιο του αυτοκινήτου, κάποια στιγμή θα το κάνω αλλα θέλω να πάω από μαγαζί μη δω τίποτα περίεργα όπως ο storm
Παίζει και ενα 5% επιστοφή με κάρτες Eurobank.Πήγα από το μαγαζί που έχουν ανατολικά μετά την διασταύρωση για Θέρμη οι Wincos 70 που μπλεδιάζουν ελαφριά για όλα τα παράθυρα πλην παρμπρίζ, 225€ ,προσφορά σε αυτή την επιλογή δε παίζει τοποθέτηση 4 ώρες πως θα περάσουν (απομονωμένο το σημείο δεν εχει τίποτα κοντά) πρέπει να πάρω τηλ τον realzeus να έρθει για παρέα αλλά το ξέχασα δεν πίνει καφέ θα πλήξει...
-
Ο χρήστης nick-sport έγραψε:
Για μένα 3M ή Madico (Onyx ή Wincos)...
Οι LLumar αν και έχουν καλή απόδοση ακούω οτί έχουν θέματα με τα σήματα (GPS κλπ).Όπως ακούς να σου φύγει. Δεν έχω μαγαζί λουμαρ αλλά 10 χρονια στο γκολφ και τωρα στο τιγκ κανένα θέμα με gps. Ειδικά το κινητό το βαζω ανάμεσα στα καθισματα
-
@Nikos Golf:
Οι CTX είναι Signal-Enabling αλλά οι πιο αποδοτικές σειρές όχι...
Μήπως έχεις αυτές;
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ