-
εγκαταστατη τι εννοείτε; το εκάστοτε συνεργείο που δινει και επιλογή υλικού ή τον ίδιο προμηθευτή που αναλαμβάνει και την εγκατασταση;
θα θεωρηθει διαφήμιση αν προτείνετε εγκαταστάτη;
ποια ειναι η προσφορα της carglass; -
Μιλαμε.παντα για τον τεχνιτη-μαστορα που θα τοποθετησει τη.μεμβρανη
-
Εβαλα 3Μ στο Panda , η τοποθετηση εγινε αψογα , αλλα μεσα σε 6 μηνες εσωτερικα η μεμβρανη αρχισε να εμφανιζει μικρες αχνες γρατζουνιες απο το ανεβα κατεβα , παρολο που καθαριζω και τις τσιμουχες των παραθυρων .Πραγμα που με αλλη εταιρεια δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα . Επιφυλασσομαι παντως για την αντοχη τους ακομα..
-
Ο χρήστης fiatz έγραψε:
Εβαλα 3Μ στο Panda , η τοποθετηση εγινε αψογα , αλλα μεσα σε 6 μηνες εσωτερικα η μεμβρανη αρχισε να εμφανιζει μικρες αχνες γρατζουνιες απο το ανεβα κατεβα , παρολο που καθαριζω και τις τσιμουχες των παραθυρων .Πραγμα που με αλλη εταιρεια δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα . Επιφυλασσομαι παντως για την αντοχη τους ακομα..Έχει σημασία α) ποιο μοντέλο της 3Μ (δλδ. ποια ποιότητα, γιατί έχει διάφορες και η πιο χαμηλή ποιότητα δεν δίνει μεγάλη εγγύηση που σημαίνει ότι αποχρωματίζεται) και β) πόσο σωστά έγινε η τοποθέτηση.
-
Ο χρήστης fiatz έγραψε:
Εβαλα 3Μ στο Panda , η τοποθετηση εγινε αψογα , αλλα μεσα σε 6 μηνες εσωτερικα η μεμβρανη αρχισε να εμφανιζει μικρες αχνες γρατζουνιες απο το ανεβα κατεβα , παρολο που καθαριζω και τις τσιμουχες των παραθυρων .Πραγμα που με αλλη εταιρεια δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα . Επιφυλασσομαι παντως για την αντοχη τους ακομα..Δοκίμασες να καθαρίσεις εσωτερικά τα τζάμια;;;και εγώ έχω δει πολλές φορές κάτι παρόμοιο και δεν ειναι γρατσουνιές !
-
Φυσικα και τα καθαρισα .
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Εβαλα 3Μ στο Panda , η τοποθετηση εγινε αψογα , αλλα μεσα σε 6 μηνες εσωτερικα η μεμβρανη αρχισε να εμφανιζει μικρες αχνες γρατζουνιες απο το ανεβα κατεβα , παρολο που καθαριζω και τις τσιμουχες των παραθυρων .Πραγμα που με αλλη εταιρεια δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα . Επιφυλασσομαι παντως για την αντοχη τους ακομα..
Έχει σημασία α) ποιο μοντέλο της 3Μ (δλδ. ποια ποιότητα, γιατί έχει διάφορες και η πιο χαμηλή ποιότητα δεν δίνει μεγάλη εγγύηση που σημαίνει ότι αποχρωματίζεται) και β) πόσο σωστά έγινε η τοποθέτηση.
Α) Ειναι η FX-ST 35
Β) Η τοποθετηση εγινε σωστα αφου για τους πρωτους μηνες ΔΕΝ ειχα προβλημα , με τον καιρο αρχιζε και εμφανιζοταν αυτο .Η τοποθετηση εχει να κανει με φουσκαλες , γδαρσιματα (δλδ κακος χειρισμος εγκαταστατη) , και με μη σωστο καθαρισμο πριν βαλει μεβρανη και φυσικα σωστο μετρημα . Αυτα ειναι που πρεπει να προσεξουμε πριν παραλαβουμε αμαξι. -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Έχει σημασία α) ποιο μοντέλο της 3Μ (δλδ. ποια ποιότητα, γιατί έχει διάφορες και η πιο χαμηλή ποιότητα δεν δίνει μεγάλη εγγύηση που σημαίνει ότι αποχρωματίζεται) και β) πόσο σωστά έγινε η τοποθέτηση.
Δε νομιζω Φανη. Σημασια εχει ο μαστορας. Ποτε δε καθαρισα λαστιχα στο τζαμι και δεν ειχα θεματα με γρατσουνιες. Ακομα και στο κορολλα που ειχα βαλει μεμβρανες του κωλου γιατι δεν ηξερα τι επαιζε
-
Ο χρήστης fiatz έγραψε:
Εβαλα 3Μ στο Panda , η τοποθετηση εγινε αψογα , αλλα μεσα σε 6 μηνες εσωτερικα η μεμβρανη αρχισε να εμφανιζει μικρες αχνες γρατζουνιες απο το ανεβα κατεβα , παρολο που καθαριζω και τις τσιμουχες των παραθυρων .Πραγμα που με αλλη εταιρεια δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα . Επιφυλασσομαι παντως για την αντοχη τους ακομα..Το είχα πάθει στο Pajero Pinin με μεμβράνες Madico και οι αχνές γραντζουνιές ήταν χαμηλά. Αιτία του προβλήματος τα μεγάλα τζάμια και το βάρος τους που κατά την κίνηση πιέζουν περισσότερο τα οριζόντια βουρτσάκια στις τσιμούχες. Δεν κατάφερα τότε να βρω λύση.
-
Έχω κι εγώ της Madico, όσο πιο διάφανες γίνεται, τις νόμιμες δηλαδή. Είναι εξαιρετικές ωστόσο δε μου άρεσε και τόσο η εγκατάσταση. Όταν το πήρα είχε κάτι μικρές φουσκίτσες που μου είπε θα φύγουν μόλις στεγνώσουν. Δεν έφυγαν ποτέ, ή μπορεί να έφυγαν και να γίναν άλλες. Αισθητές δεν είναι παρά μόνο αν τις προσέξεις στο φως. Εφ όρου ζωής εγγύηση μου δώσαν οπότε αν κάνουν πως χειροτερεύουν τους το ξαναπάω.
-
Οι φυσαλιδες/φουσκες,πχ στα φινιστρινια ειναι συνηθες φαινομενο,καποιες μπορει να εξατμιστουν με τον καιρο,καποιες μπορει να μεινουν ομως μονιμα,σε καθε περιπτωση αν ειναι εντονο το προβλημα και δεν εχει διορθωθει μετα απο καποιο ευλογο διαστημα απαιτεις αλλαγη/αντικατασταση.
Στο πισω τζαμι,που δεν παταει καλα η μεμβρανη σε καποια τζαμια μπορει να προεξεχει σε ενα σημειο, η να υπαρχει μικρο ζαρωμα,αυτα ειναι καθαρα θεμα ποσο σχολαστικα ασχοληθηκε ο εγκαταστατης η απλα περασε τις μεμβρανες για να ξεμπερδευει και να παει στην επομενη δουλεια.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Στο πισω τζαμι,που δεν παταει καλα η μεμβρανη σε καποια τζαμια μπορει να προεξεχει σε ενα σημειο, η να υπαρχει μικρο ζαρωμα,αυτα ειναι καθαρα θεμα ποσο σχολαστικα ασχοληθηκε ο εγκαταστατης η απλα περασε τις μεμβρανες για να ξεμπερδευει και να παει στην επομενη δουλεια.
Πίσω δε μπόρεσε καν να βάλει.
-
Αν δεν μπορεσε να βαλει πισω, δεν νομιζω οτι το κατεχει το σπορ. Στην λουμαρ στο μαρουσι, την τοποθετηση στο πισω τζαμι την ανελαβε ο υπευθυνος κ τα υπολοιπα τζαμια οι 2 υπαλληλοι. Σε 3 τεταρτα ειχαν τελειωσει το yaris κ πουθενα φουσκαλες, τσακισματα, ακομα κ σε 2 δυσκολα φινιστρινια εμπρος.
-
Είχε πέσει σιλικόνη πίσω και πριν κάνει το οτιδήποτε του είπα να την καθαρίσει. Μου είπε ότι αν πέσει σιλικόνη είναι σχεδόν αδύνατο να καθαριστεί σωστά και δε γίνεται δουλειά. Μετά μου είπε πως ούτως η άλλως δεν μπορεί να μπει γιατί τα καλώδια των αντιστάσεων είναι κολλημένα στο τζάμι και δεν μπορεί να τα αφαιρέσει.
Κατ εμέ δεν ήθελε να ρισκάρει λόγω σιλικόνης, ήταν και εγκατάσταση προσφοράς οπότε μάλλον δεν ήθελε να μπλέξει καθώς σε περίπτωση προβλήματος θα έπρεπε να το διορθώσουν λόγω εγγύησης. Δεν πιστεύω κοτζάμ Carglass να μην έχει βρει λύσεις πως να αφαιρεί τα πάντα από ένα τζάμι. Επιπλέον με όσους άλλους μίλησα μετά μου είπαν πως τοποθετούν κανονικά μεμβράνη στο πίσω τζάμι στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Η πρόσβαση είναι εύκολη αν τραβηχτεί το κάθισμα και η πλάτη και ακόμα πιο εύκολη και από sedan αν βγουν οι 4 βίδες του καθίσματος.
Γενικά δεν έμεινα ευχαριστημένος. Εξαιρετικές οι madico αλλά η εγκατάσταση όχι τόσο, εκτός των άλλων μου είπε ότι τα παράθυρα είχαν γρέζι γιατί μάλλον κάποιος έβαλε τροχό εκεί γύρω οπότε αν κάποιες φουσκάλες δε φύγουν είναι από αυτό το λόγο.
Η τιμή προσφοράς τους ήταν ίδια με την κανονική τιμή των υπολοίπων με ASWF. -
Δημοσίευση από dexter130101 » 08 Ιαν 2018 19:32
Αν δεν μπορεσε να βαλει πισω, δεν νομιζω οτι το κατεχει το σπορ. Στην λουμαρ στο μαρουσι, την τοποθετηση στο πισω τζαμι την ανελαβε ο υπευθυνος κ τα υπολοιπα τζαμια οι 2 υπαλληλοι. Σε 3 τεταρτα ειχαν τελειωσει το yaris κ πουθενα φουσκαλες, τσακισματα, ακομα κ σε 2 δυσκολα φινιστρινια εμπρος.
κανένας άλλος εμπειρία από λουμαρ; το σκέφτομαι να επιλέξω αυτούς.
εν τω μεταξύ στο σαιτ δινουν και ενδεικτικη τιμή ανάλογα με το μοντέλο. τι περιθώριο για εκπτωση μπορει να υπαρξει, αν εχει καποιος εμπειρια; -
LLUMAR αν είναι κατάστημα του δικτύου τους τότε δεν θα έχεις πρόβλημα.
Έχω βάλει πολλές φορές LLUMAR σε Περιστέρι και Μαρούσι. Άριστοι σε όλα.Με άλλους εγκαταστάτες είχα προβληματάκια, με 3Μ και Madico. Με LLUMAR ποτέ.
-
Llumar άριστη τοποθέτηση στο κατάστημα στο Αιγάλεω κοντά στα ΙΚΕΑ.
-
Μόλις έκλεισα 10ετια με το 6αρι και τις Llumar
Είναι όπως την πρώτη μέρα. Τις τοποθέτησα στον αντιπρόσωπο που είχαν στη Μεταμόρφωση απέναντι από το Practiker.
Στο i10 εξαιρετικές προς το παρόν και οι madico,χρωστάω φωτό...... -
Λουμαρ και γω 10 χρόνια. Ξαναέβαλα τώρα
-
Έχουμε καμία προσφορά σε φιμε?
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ