-
Ο χρήστης astronautis έγραψε:
Ρε παιδιά πήρα τηλέφωνο στην Carglass Μαρούσι και μου είπαν ότι η προσφορά ισχύει για:- Madico Desert στα μπροστινά - 75% διαπερατότητα
- Madico Onyx στα πίσω - ότι διαπερατότητα θέλω
Ξενέρωσα γιατί περίμενα να ακούσω για Wincos.
Οπότε συμπαιρένω ότι είτε άργησα και άρσισαν να περιορίζουν την προσφορά, είτε ότι η κοπέλα που μου τα έλεγε (πολύ ευγενική) δεν ήξερε τι της γινόταν
H προσφορά είναι η εξής (στείλε email στα κεντρικά για να την έχεις γραπτά):
Εμπρός Πλαϊνά: Wincos 70
Πίσω Πλαϊνά: Onyx 55, Desert 30, Desert 20, Desert 5Ό,τι άλλο σου είπαν είναι 'μπούρδα'!!!
ΥΓ: Σπάω το κεφάλι μου να βρώ ποια είναι η Madico Desert!!
ΔΕΝ υπάρχει τέτοιο μοντέλο σε κανέναν κατάλογο της Madico USA που έψαξα. Εντωμεταξύ η σφραγίδα του πιστοποιητικού είναι από τον ψαλτόπουλο, το επίσημο εισαγωγέα της Ελλάδας, ο οποίος στο site του αναφέρει την σειρά Desert, η οποία με την σειρά της δεν υπάρχει στον κατάλογο με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μεμβρανών!! Σκέτο μπέρδεμα....
-
ίδια απορία είχα κι εγώ, σειρά με το όνομα desert της madico μόνο στην Ελλάδα βρήκα στο web. Πουθενά αλλού.
Μάλιστα στο σηματάκι που μου έβαλε η carglass στα πίσω τζάμια γράφει όντως ''desert'' . -
Με τόση σκόνη που τρώμε πλέον κάθε χρόνο μαλλον προς ερημοποίηση πηγαίνουμε και σκέφτηκαν να σκεφτούν λιγο πιο μπροστά από την εποχή τους οι τύποι!
-
χεχε μπορεί κι αυτό.
εκτός κι αν κατάλαβαν τι ιθαγενείς είμαστε και μας πασάρουν σειρές χαμηλότερης ποιότητας .by the way fanis75 έδειξε ωραία το 20άρι πίσω.ήμουν στο δίλημμα 20 ή 35 και προτίμησα το 2ο.
Και το μετάνιωσα -
oi madico wincos ξερετε αν περιεχουν μεταλλα? Επισης στο φως το χρωμα τους ειναι μπλε ή ειναι η ιδεα μου?
-
Ο χρήστης veider έγραψε:
oi madico wincos ξερετε αν περιεχουν μεταλλα? Επισης στο φως το χρωμα τους ειναι μπλε ή ειναι η ιδεα μου?Φια μέταλλα δεν γνωρίζω. Η Madico αναφέρει ότι έχουν μπλέ απόχρωση, αλλά προσωπικά δεν το καταλαβαίνω (ίσως επειδή είναι πολύ ανοιχτές).
-
Fanis75 ευχαριστημένος μέχρι στιμγής με τις 20% ? Έχω κλείσει ραντεβού και εγώ για την άλλη εβδομάδα και σκέφτομαι και εγώ τον ίδιο συνδυασμό... Το βράδυ έχεις καλή ορατότητα απο το πίσω παρμπρίζ που ειναι 30% ?
-
Ο χρήστης twangeo έγραψε:
Fanis75 ευχαριστημένος μέχρι στιμγής με τις 20% ? Έχω κλείσει ραντεβού και εγώ για την άλλη εβδομάδα και σκέφτομαι και εγώ τον ίδιο συνδυασμό... Το βράδυ έχεις καλή ορατότητα απο το πίσω παρμπρίζ που ειναι 30% ?Πολύ ευχαριστημένος! Από έξω φαίνεται αρκετό σκούρο (και περισσότερο αν ήταν δεν θα με πείραζε!) και από μέσα βλέπεις πολύ καλά έξω, είναι πολύ λιγότερο σκούρο από όσο φανταζόμουν! Εάν προλάβω θα βγάλω φωτογραφία από το εσωτερικό να δείς την ορατότητα.
Η ορατότητα προς τα πίσω είναι μια χαρά, κανένα πρόβλημα ακόμα και το βράδυ.
-
Ευχαριστώ πολύ! Έχουν ήδη βοηθήσει πολύ και οι πρώτες photo που ανέβασες!
-
Ο χρήστης twangeo έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ! Έχουν ήδη βοηθήσει πολύ και οι πρώτες photo που ανέβασες!Σήμερα το πρωί, με διαφορετικές γωνίες και από την μια πλευρά πέφτει ο ήλιος ενώ από την άλλη όχι (έχει μεγάλη διαφορά ανάλογα με το φως και την γωνία, αλλά ποτέ δεν είναι ιδιαίτερα σκούρα από το εσωτερικό). Εάν θυμηθώ θα βγάλω και μια το βράδυ το πίσω τζάμι.
-
Όντως φαίνονται εξαιρετικά και απο μέσα!
-
Ανοιχτά πολύ φαίνονται από μέσα. Ελπίζω το καλοκαίρι σε ταξίδι να μην ενοχλεί ο ήλιος το παιδί γιατί σε βλέπω να κολλάς και άλλη προστασία πάνω στο τζαμι
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ανοιχτά πολύ φαίνονται από μέσα. Ελπίζω το καλοκαίρι σε ταξίδι να μην ενοχλεί ο ήλιος το παιδί γιατί σε βλέπω να κολλάς και άλλη προστασία πάνω στο τζαμιΘα δείξει Στέφανε! 20% είναι, οπότε πόσο πιο σκούρο να έβαζα? Το 5% μου φάνηκε πολύ σκούρο. Πάντως και στην 116 που είχα 55%, δεν γκρίνιαζε ο μικρός, σπάνια έβαζα την έξτρα προστασία. Τώρα, υπάρχει φυσικά μέσα στο αυτοκίνητο η 'βεντουζάτη' ηλιοπροστασία αλλά ελπίζω να μην χρειαστεί....θα μάθουμε σύντομα!
-
20 σκουροτητα ή διαπερατότητα ; Το υπογραμμίζω γιατί γράφεις αυτό το 55 για την 116 και με μπερδεύεις.
Σε κάθε δε περίπτωση η 116 είχε πιο μικρά παράθυρα σε σχέση με ένα SUV -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
20 σκουροτητα ή διαπερατότητα ; Το υπογραμμίζω γιατί γράφεις αυτό το 55 για την 116 και με μπερδεύεις.
Σε κάθε δε περίπτωση η 116 είχε πιο μικρά παράθυρα σε σχέση με ένα SUVΔιαπερατότητα μετράμε πάντα...όσο μικρότερο το νούμερο, τόσο πιο σκούρα η μεμβράνη.
Το Kuga έχει:75% εμπρός
20% πλαϊνά πίσω
30% πίσω παρ-μπρίζΗ 116 είχε
90% εμπρός παρμπρίζ
75% εμπρός πλάι
55% πίσω πλάι και πίσω παρ-μπρίζ -
49 εχω εγω στα πλαινα μπροστα και στα πισω-πορτμπαγκαζ
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Σε κάθε δε περίπτωση η 116 είχε πιο μικρά παράθυρα σε σχέση με ένα SUVΔιαπερατότητα μετράμε πάντα...όσο μικρότερο το νούμερο, τόσο πιο σκούρα η μεμβράνη.
Το Kuga έχει:75% εμπρός
20% πλαϊνά πίσω
30% πίσω παρ-μπρίζΗ 116 είχε
90% εμπρός παρμπρίζ
75% εμπρός πλάι
55% πίσω πλάι και πίσω παρ-μπρίζΦανή γνωρίζεις την διαπερατότητα των πίσω τζαμιών που έχει το kuga st line εργοστασιακά;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Jford έγραψε:
Φανή γνωρίζεις την διαπερατότητα των πίσω τζαμιών που έχει το kuga st line εργοστασιακά;Δεν γνωρίζω δυστυχώς και δεν ξέρω εάν γνωρίζουν και στην Ford Hellas να σου απαντήσουν. Πάντως (και εικάζω ότι όλα τα εργοστασιακά φυμέ θα είναι πάνω κάτω τα ίδια, αφού 2-3 εργοστάσια κρυστάλλων αυτοκινήτων υπάρχουν όλα και όλα) στην BMW/Mini που είχα εργοστασιακά φυμέ πίσω, μου είχαν απαντήσει ότι είναι 30% η διαπερατότητα.
-
Θα συμφωνήσω με fanis75. Την προηγούμενη εβδομάδα έβαλα 3Μ μεμβράνες σε VW TIGUAN II. Και μου είπαν ότι τα πίσω τζάμια είναι 30-35%
-
Σας ευχαριστω και τους δυο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ