-
Βέβαια, αν το αυτοκίνητό σου είναι μαύρο και εκτίθεται άμεσα στον ήλιο, τότε ό,τι και να βάλεις φούρνο θα γίνει..
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Βέβαια, αν το αυτοκίνητό σου είναι μαύρο και εκτίθεται άμεσα στον ήλιο, τότε ό,τι και να βάλεις φούρνο θα γίνει..Εμένα είναι μπλε σκούρο Πάντως ακόμα και έτσι κάτι θα γλιτώσω (θέλω να πιστεύω)...
-
Κοίτα, όταν θα είσαι εν κινήσει με κλειστά τα παράθυρα, σίγουρα δεν θα καίγεται το χέρι σου όσο το να μην είχες φιμέ. Τώρα, αν έχεις πάει στη θάλασσα, έχεις αράξει το αμάξι στον ήλιο κανά 3-4ωρο, ό,τι και να βάλεις, θα καίει μέσα..
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Έβαλα σήμερα τις Titanium, τιμή τελικά 120 ευρώ για Ζ4. Είχε λήξει η προσφορά των -35 ευρώ και έχει μόνο 10% έκπτωση.Επειδή ανεβοκατεβαίνει ο τζάμι όποτε ανοίγει η πόρτα, είμαι με την αγωνία τώρα.
Αλήθεια, είναι φυσιολογικό να φαίνονται (αρκετά πιο) έντονα οι αντιστάσεις στο πίσω τζάμι πλέον ή να πάω από εκεί αύριο;
Εγώ που τελικά έβαλα 3Μ έγινε πολύ καλή εφαρμογή και σκεφτείτε πως ακόμα κ στα μπιμπίκια του αμαξιού έγινε καλύτερη δουλειά απότι περίμενα. Όσον αφορά το τζάμι που ανεβοκατεβαίνει οκ περίμενα 1 μέρα κ δεν άνοιξα τα παράθυρα,το είχα κ στον ήλιο το αμάξι κ όλα οκ. Τελικά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα απόσο περίμενα
-
εγω το αφησα 2,5 μερες. Ακόμα μυρίζει κόλλα όμως... χα χα ετσι λεει ο γιός μου
-
Τα φιμέ πάντως στις διακοπές κάνουν τη διαφορά. Εχει αισθητά λιγότερη ζέστη. Στους επαρχιακούς όμως δρόμους το βράδυ έχει λιγότερη ορατότητα στα πλαινά... κόβει φως... Μιλάω πχ για μία διαδρομή στη μέση του πουθενα σε βουνό με δέντρα. Δεν είναι θέμα συνήθειας... Αμα θέλει να δεις κάποιον άνθρωπο στο πλάι πρέπει να ανοίξεις παράθυρο. (35cs)
-
Εγώ έχω βάλει της 3Μ crystalline CR70 στα πλαινα οδηγού και CR40 πίσω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το air condition πλέον με καλύπτει σε κάθε περίπτωση, το χέρι μου δεν 'καίγεται' και δεν έχω κανένα πρόβλημα ορατότητας (οι CR70 είναι σχεδόν διάφανες). Κυρίως είμαι ήσυχος για τα παιδιά στο πίσω κάθισμα.
Βέβαια εαν αφήσεις το αμάξι στον ήλιο για ώρες πάλι θα πάρει 'φωτιά' όπως και χωρίς τις μεμβράνες.
Πάνως πιστεύω ότι για την χώρα μας οι μεμβράνες είναι απαραίτητες. Τις crystalline ή κάποιες καλύτερες εαν βρώ, θα τις ξανάβαζα εαν έπαιρνα καινούργιο αυτοκίνητο . -
Έπειτα από τις καλοκαιρινές διακοπές, έχω να δηλώσω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις μεμβράνες (Llumar Titanium 4 πόρτες και πορτπαγκαζ). Σε συνδυασμό με το σκίαστρο του μπροστινού παρμπριζ όταν είναι παρκαρισμένο, η θερμοκρασία είναι αισθητά μικρότερη μέσα στο αμάξι και έρχεται σε 1-2 λεπτά σε μια θερμοκρασία οκ.
Είναι αλήθεια είναι ότι η διαφορά καψίματος από το παράθυρο και το παρμπριζ είναι αισθητή, τόσο που θα θέλαμε να είχαμε και στο παρμπριζ (δυστυχως δεν γινεται). -
Το βράδυ πως βλέπεις? στο πλαι στα ορη και τα βουνα? Απλά επειδή θεωρώ ότι ένα θεματακι υπάρχει (δεν θα τις άλλαζα αλλά 20% μαυρες δε θα έβαζα και καλά που έβαλα 35%
-
Αφήνοντας το αυτοκίνητο στην παραλία να βράζει από τον ήλιο και επιστρέφοντας μετά από κάποιες ώρες, μπορώ να πω ότι πλέον τα δερμάτινα δεν προκαλούν έγκαυμα όταν έρθουν σε επαφή με γυμνό δέρμα αλλά (σε συνδιασμό με ηλιοπροστασία στο παρμπρίζ) τα νιώθεις πολύ ζεστά και σαφώς υποφερτά.
-
90E (3κουπονια χ 30Ε) για αγορά και την τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών ASWF (American Standard Window Films)
http://www.couponi.gr/deals.php?id=238
Οι κάτοχοι 3 κουπονιών μπορούν να τοποθετήσουν αντηλιακές μεμβράνες σε όλο το αυτοκίνητο (πίσω παρμπρίζ, πίσω τζάμια και φινιστρίνια και εμπρός τζάμια), εκτός από το μπροστινό παρμπρίζ.
Έχετε δυνατότητα επιλογής της απόχρωσης των αντηλιακών μεμβρανών ανάμεσα σε 3 επιλογές κατά την επίσκεψη στην εταιρεία.
λεει τιποτα αυτη η προσφορα?
-
Ο χρήστης tommygun έγραψε:
90E (3κουπονια χ 30Ε) για αγορά και την τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών ASWF (American Standard Window Films)http://www.couponi.gr/deals.php?id=238
Οι κάτοχοι 3 κουπονιών μπορούν να τοποθετήσουν αντηλιακές μεμβράνες σε όλο το αυτοκίνητο (πίσω παρμπρίζ, πίσω τζάμια και φινιστρίνια και εμπρός τζάμια), εκτός από το μπροστινό παρμπρίζ.
Έχετε δυνατότητα επιλογής της απόχρωσης των αντηλιακών μεμβρανών ανάμεσα σε 3 επιλογές κατά την επίσκεψη στην εταιρεία.
λεει τιποτα αυτη η προσφορα?
Λέει ότι οι κάτοχοι 3 κουπονιών μπορούν να τοποθετήσουν αντηλιακές μεμβράνες σε όλο το αυτοκίνητο (πίσω παρμπρίζ, πίσω τζάμια και φινιστρίνια και εμπρός τζάμια), εκτός από το μπροστινό παρμπρίζ. Έχετε δυνατότητα επιλογής της απόχρωσης των αντηλιακών μεμβρανών ανάμεσα σε 3 επιλογές κατά την επίσκεψη στην εταιρεία.
-
ευτυχως που μας το ανελυσες
-
παιδιά θέλω την βοήθεια σας... Η κοπέλα μου αγοράζει αυτοκίνητο (ford fiesta) και από την αντιπροσωπία της κάνουν δώρο τα φιμέ τζάμια... Αφού είδε κάποια άλλα αυτοκίνητα στην έκθεση της αντιπροσωπίας με φιμε της άρεσαν τα πολύ σκούρα (νομίζω ένα βαθμό πριν τα πιο σκούρα που βγαίνουν)... Από την αντιπροσωπία όμως τις είπαν ότι μόνο για τα πολύ ελαφριά φιμέ τζαμια(τα λιγότερο σκουρόχρωμα) της δίνουν βεβαίωση για την αστυνομία, αλλά επίσης την διαβεβαίωσαν ότι δεν θα έχει πρόβλημα ακόμη και με τα σκουρόχρωμα μιας και είναι πάρα πολλοί αυτοί που τα βάζουν. Τι γίνετε στο ΚΤΕΟ και αν την σταματήσει η αστυνομία? Εσείς τι λέτε??
Δεν έχουμε άλλη παρόμοια εμπειρία με φιμέ τζαμια για αυτό ρωτάω... Επίσης γνωρίζει κανείς ποιας εταιρίας φιμέ τζάμια τοποθετεί η αντιπροσωπία της Ford και αν είναι καλά? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...
-
Ο χρήστης mangelasakis έγραψε:
παιδιά θέλω την βοήθεια σας... Η κοπέλα μου αγοράζει αυτοκίνητο (ford fiesta) και από την αντιπροσωπία της κάνουν δώρο τα φιμέ τζάμια... Αφού είδε κάποια άλλα αυτοκίνητα στην έκθεση της αντιπροσωπίας με φιμε της άρεσαν τα πολύ σκούρα (νομίζω ένα βαθμό πριν τα πιο σκούρα που βγαίνουν)... Από την αντιπροσωπία όμως τις είπαν ότι μόνο για τα πολύ ελαφριά φιμέ τζαμια(τα λιγότερο σκουρόχρωμα) της δίνουν βεβαίωση για την αστυνομία, αλλά επίσης την διαβεβαίωσαν ότι δεν θα έχει πρόβλημα ακόμη και με τα σκουρόχρωμα μιας και είναι πάρα πολλοί αυτοί που τα βάζουν. Τι γίνετε στο ΚΤΕΟ και αν την σταματήσει η αστυνομία? Εσείς τι λέτε??Δεν έχουμε άλλη παρόμοια εμπειρία με φιμέ τζαμια για αυτό ρωτάω... Επίσης γνωρίζει κανείς ποιας εταιρίας φιμέ τζάμια τοποθετεί η αντιπροσωπία της Ford και αν είναι καλά? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Φίλε μου κατ'αρχάς καλοτάξιδο να είναι.
Έχω περάσει και εγώ φιμέ τζάμια, πρωτίστως για την άνεση και ασφάλεια που προσφέρουν (μέχρι ενα σημείο βέβαια).
Είτε είναι 3Μ, είτε LLumar είτε οποιαδήποτε άλλη μάρκα, αυτό που πρώτα πρέπει να δεί είναι η ασφάλεια της στο δρόμο. Αν είναι πάρα πολύ σκούρα, σίγουρα θα έχει πρόβλημα το βράδυ σε σκοτεινά μέρη, πολύ περισσότερο όταν βρέχει. Για την ποιότητα παίζει ρόλο και η εγγύηση που θα σου δώσουν. Εγώ πχ έχω lifetime από εξωτερικό μαγαζί, οπότε και να γίνει κάτι δε με νοιάζει, παρα μόνο η πιθανή ταλαιπωρία που θα τραβήξω κατα την αντικατάσταση.
Όσο για την βεβαίωση, θεωρώ ότι πρέπει να είναι πολύ κατράμι για να στην μπει ή να σε γράψει η τροχαία σε έλεγχο. Για ΚΤΕΟ δε γνωρίζω.. -
Αν βάλεις 20%, αν βάλεις 35% το πρόβλημα μειώνεται αισθητα.
Τα πράγματα μετραφράζονται απ΄οτι κατάλαβα ως εξής
20% (σαν να φοράς γυαλιά ηλίου την νύχτα). Το αντέχεις? -
εχω βαλει μεμβρανη στο πισω τζαμι, το βραδυ τα φωτα των πισω αυτοκινητων κανουν αντανακλαση πανω στις αντιστασεις για το ξεπαγωμα του τζαμιου, αλλαξα την μεμβρανη και παλι τα ιδια δεν ειναι θεμα καθτρεφτη, καθρεφτη γιατι οταν κοιταω πισω βλεπω παλη τα ιδια.Δεν βγαζω ακρη παρακαλω βοηθειστε με!
-
γυαλίζουν λίγο... και σε μένα αλλά όχι πολυ ενοχλητικά. Εχω και έξτρα κουρτινάκι και μειώνεται
Μάλλον ειναι στάνταρ αυτό το γυάλισμα
-
ειναι απιστευτα ενοχλητικο ειδικα οταν ειμαι στην εθνικη και εχει πολλα αυτοκινητα.
-
Ο χρήστης takismaras7 έγραψε:
εχω βαλει μεμβρανη στο πισω τζαμι, το βραδυ τα φωτα των πισω αυτοκινητων κανουν αντανακλαση πανω στις αντιστασεις για το ξεπαγωμα του τζαμιου, αλλαξα την μεμβρανη και παλι τα ιδια δεν ειναι θεμα καθτρεφτη, καθρεφτη γιατι οταν κοιταω πισω βλεπω παλη τα ιδια.Δεν βγαζω ακρη παρακαλω βοηθειστε με!γυαλίζουν λίγο... και σε μένα αλλά όχι πολυ ενοχλητικά. Εχω και έξτρα κουρτινάκι και μειώνεται
Μάλλον ειναι στάνταρ αυτό το γυάλισμα
Ειναι χαρακτηριστικό γνωρισμα των φιμε ? αυτη η αντανακλαση αραγε γινεται σε ολα τα μοντελα των εταιρειων ή σε καποια συγκεκριμενη μαρκα ?
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ