-
Οι Clima Select έχουν περίπου την ίδια σκουρότητα με τις UV Visual και πρακτικά δε φαίνεται καμία διαφορά.
-
HF, μην μασάς! Έχουν τρελή διαφορά τώρα το καλοκαίρι.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
:ysterical:
έχει να φάει κάζο
αυτές του κουτσάν είναι πιο σκουρες απ τις δικές σου, δεν έχω καταλάβει
Ούτε εγώ έχω καταλάβει και είμαι σίγουρος πως ούτε ο koutsan κατάλαβε γιατί τις έβαλε!
Κάνουμε χιουμοράκι της κ@λάρας ε ;
Οι clima select έχουν διαπερατότητα φωτός 57% και οι UV Visual 55% άρα ελάχιστα πιο φωτεινό εσωτερικό αλλά έχουν μεγαλύτερο συντελεστή ανάκλασης πράγμα που σημαίνει ότι καθρεφτίζουν-γυαλίζουν αρκετά σε σχέση με τις δικές σου (μεμβράνες με συντελεστή ανάκλασης άνω του 25% απαγορεύονται, θεωρούμενες τύπου καθρέφτη. Οι clima select έχουν 14% και οι UV Visual 8%)...Επίσης απειροελάχιστα πρασινίζουν ενώ οι δικές σου γκριζάρουν ελαφρά...
Οι clima select έχουν ανάκλαση συνολικής ηλιακής ενέργειας (% solar energy rejected) 44% οι UV Visual δεν ξέρω σίγουρα αλλά το pdf που είχες στείλει μοιάζει να λέει 34% (μόνο αυτό ταιριάζει με τα υπόλοιπα νούμερα.) Eπίσης εδώ http://www.autoglas-velbert.de/autoglas ... 0086883cf8 φαίνεται σαν οι UV Visual να είναι οι Titanium Light του site καθώς και τα νούμερα ταιριάζουν και το D5110 που είναι ο αρ. πιστοποιητικού της UV Visual.
Με 2 λόγια ενώ είναι και ελαφρά πιο φωτεινές ελπίζω να είναι πιο αποτελεσματικές, τι σκατά με τόσο μεγαλύτερο συντελεστή ανάκλασης δεν θα ρίχνει και τη θερμοκρασία περισσότερο ;
Κατάλαβες τώρα γιατί τις έβαλε ο koutsan ;
Α ότι κόβουν περισσότερη ζέστη μου το είπε και ο εγκαταστάτης αλλά δεν πολυδίνω σημασία σε αυτό -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Κατάλαβες τώρα γιατί τις έβαλε ο koutsan ;
Κατάλαβα!
Ο καημένος ο...εγκαταστάτης, θα έπαθε την πλάκα του!Πόση ώρα τον...έπρηζες με ερωτήσεις μέχρι ν' αποφασίσεις;
Θα τις δω και θα σου πω... Δεν νομίζω πάντως να είναι καλύτερες από τις δικές μου, γιατί... έτσι!
Περιμένω feedback κι από τον άλλο, που σίγουρα θα επιλέξει κάτι διαφορετικό και 'καλύτερο' για να μας την πει και στους δύο!
-
Δεν ξέρω τι λέτε για φωτεινότητες, διαπερατότητες, UV, SGXPL, φορ και Τούρμπο και άλλα τέτοια πολιτικώς ορθά, είστε και οι δύο επίτιμοι δημότες
-
-
-
-
Καλησπερα κ απο'μενα τον ξεμπαρκο..!
Εβαλα πριν κανα-δυο εβδομαδες το 2ο σταδιο 3Μ.
Μια χαρα μου φαινονται προς το παρων, σιγουρα βλεπω διαφορα στη θερμοκρασια κ την δυνατοτητα να δροσιζει πιο ευκολα ο χωρος μεσα, και ακομα πιο σιγουρα δεν καιγεται & δεν μαυριζει ΜΟΝΟ το αριστερο μου χερι!Απο'κει κ περα.. σε σχεση με τις LLUMAR το ανιστοιχο 2ο σταδιο σκουροτητας, ποια απο τις 2 μαρκες μεμβρανων δειχνει να εχει περισσοτερη σκουροτητα/ανακλαση/(ή δεν ξερω πως αλλιως να το πω) απ'εξω..??
-
Ο χρήστης Giannis k. έγραψε:
Καλησπερα κ απο'μενα τον ξεμπαρκο..!Εβαλα πριν κανα-δυο εβδομαδες το 2ο σταδιο 3Μ.
Μια χαρα μου φαινονται προς το παρων, σιγουρα βλεπω διαφορα στη θερμοκρασια κ την δυνατοτητα να δροσιζει πιο ευκολα ο χωρος μεσα, και ακομα πιο σιγουρα δεν καιγεται & δεν μαυριζει ΜΟΝΟ το αριστερο μου χερι!Απο'κει κ περα.. σε σχεση με τις LLUMAR το ανιστοιχο 2ο σταδιο σκουροτητας, ποια απο τις 2 μαρκες μεμβρανων δειχνει να εχει περισσοτερη σκουροτητα/ανακλαση/(ή δεν ξερω πως αλλιως να το πω) απ'εξω..??
Καλημέρα και σε σένα!
Μη δίνεις σημασία στα παραπάνω καγκούρια που έβαλαν φιμέ για ομορφιά και μετράνε ποιός την έχει πιο...σκούρα.Ας μπω στο θέμα:
2ο στάδιο = μεμβράνες CS 35?Το 2ο στάδιο σκουρότητας που λες για τις Llumar για ποιά μεμβράνη λες?
Επιπλέον...Αναλόγως τη μεμβράνη αλλάζει και η σκουρότητα, ανάκλαση κτλ.
Άλλο σκουρότητα (πόσο μαύρη είναι η μεμβράνη), άλλο η ανάκλαση (πόσο καθρευτίζει). -
Περιμένω feedback κι από τον άλλο, που σίγουρα θα επιλέξει κάτι διαφορετικό και 'καλύτερο' για να μας την πει και στους δύο!Ες αύριον τα νεώτερα και τα σπουδαία
μέχρι τώρα έχω καταγράψει:
UV Visual
Clima Select
να έχουν επιλεγεί.Για να δούμε
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Περιμένω feedback κι από τον άλλο, που σίγουρα θα επιλέξει κάτι διαφορετικό και 'καλύτερο' για να μας την πει και στους δύο!
Ες αύριον τα νεώτερα και τα σπουδαία
μέχρι τώρα έχω καταγράψει:
UV Visual
Clima Select
να έχουν επιλεγεί.Για να δούμε
-
κάτι σε μάρσιπο που θα βρω όμως;
-
-
Αγορι μου να σε λεω ή κοριτσι μου?
-
Γεια σας...!
Τι προτεινεται : 3M η LLUMAR ? Εμπειριες τοποθετησης για Θεσσαλονικη?
Ευχαριστω
-
google
-
Αν πάει και ο...τρίτος της παρέας και βάλει τίποτις άλλο, **πχ Titanium **(για να είναι πιο σκούρες και να ταιριάζουν με το καγκουράμαξό του... ), θα έχει ολοκληρωθεί η...ανατροπή!Ο καινούριος μου μάρσιπος είναι πολύ βολικός
... και σαφέστατα μεγαλύτερης χωρητικότητας από το δικό σας -
σιγά μην είναι πιο σκούρες απ τις δικές μου
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Αν πάει και ο...τρίτος της παρέας και βάλει τίποτις άλλο, **πχ Titanium **(για να είναι πιο σκούρες και να ταιριάζουν με το καγκουράμαξό του... ), θα έχει ολοκληρωθεί η...ανατροπή!
Ο καινούριος μου μάρσιπος είναι πολύ βολικός
... και σαφέστατα μεγαλύτερης χωρητικότητας από το δικό σαςΓια γράψε στοιχεία για το λάο βρε κλάμπανε!
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ