-
Χωρίς να είμαι πελάτης του ή να θέλω να τον διαφημίσω μου δόθηκε
έντυπο του ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ) 210-9851223 οπου
έχει τις κάτωθι τιμές :205/55/16
premium contact H 410E
energy 3A H 450E
re720 V 450E -
Ο χρήστης TONY PAP έγραψε:
Χωρίς να είμαι πελάτης του ή να θέλω να τον διαφημίσω μου δόθηκε
έντυπο του ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ) 210-9851223 οπου
έχει τις κάτωθι τιμές :205/55/16
premium contact H 410E
energy 3A H 450E
re720 V 450EΠολυ καλες οι τιμες που λες αλλα δυστυχως εγω ειμαι Θεσσαλονικη.
Καμια ιδεα για την επιλογη ελαστικου??????
-
Έκανα έναν έλεγχο στο TireRack το οποίο παρότι Αμερικανιά ως νοοτροπία και επιλογές ελαστικών είναι αρκετά αντικειμενικό. Βρήκα λοιπόν
-
Τελικα αγοραστηκαν τα Fulda Extremo απο τα οποια ειδα ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα σε σχεση παντα με τα προηγουμενα Bridgestone Turanza ER30.
Ευχαριστω ολους για τις συμβουλες τους. -
ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΤΟ MICHELIN EXALTO ΙΙ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?
ΦΟΡΑΩ 185/60/14 ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ 195/50/15.
ΑΝ ΒΑΛΩ 195/55/15 ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΗΜΑ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟBΛHMATA ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΚΑΤΙ?
ΤΕΛΟΣ, ΤΙ ΛΑΣΤΙΧΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΩ BRIGESTONE RE 720, MICHELIN EXALTO II H KATI AΛΛΟ? -
σε τι αμαξι???
-
Σε rover βάρκα με 103 άλογα τα re720 βελτίωσαν κάπως το κράτημα(185-60-14). Πολύ καλά στο στεγνό. Στο βρεγμένο ικανοποιητικά. Απλά λόγω μαλακής γόμας μάλλον έχει πέσει η απόδοση τους μετά από 1.5-2 χρόνια...
Σου τα συστήνω πάντως
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
σε τι αμαξι???ΣΕ ΑΛΦΑ 146 1.6
-
Για την 146 τα 195/50/15 είναι υπέρ αρκετά. Τα 55άρια εκτός ότι θα μακρύνουν το βήμα και θα ψηλώσουν το αυτοκίνητο , προσθέτουν και βάρος. Στο κράτημα δεν προσφέρουν τίποτα και ίσως τα μόνα θετικά τους θα είναι η πιο προοδευτική αντίδραση τους και η λίγο καλύτερη άνεση. Ειναι και ακριβότερα ....
Για τα RE 720 έχω προσωπική άριστη εμπειρία , για τα νέα Exalto ακούω τα καλύτερα λόγια (ίσως ότι είναι νεότερο μοντέλο από τα 720 και ότι είναι ο αντικαταστάτης ενός τουλάχιστον ισάξιου ελαστικού , να είναι πιο σωστή επιλογή)
-
βαλτα.......
-
Η προσωπική εμπειρία συμφωνεί με ότι γράφτηκε για τα 720 σε 185/60 14. Πολύ καλά και κρατάνε ακόμα (παρόλο το σκίσιμο )
Τώρα όμως που το σκέφτομαι μιας και έχω 100 άλογα, 1100 κιλά και σπορ ανάρτηση, ίσως να χρειάζομαι 17αρες
-
TA 720 EINAI ΣΚΥΛΙΑ, ΑΥΤΑ ΦΟΡΑΩ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΠΛΑΙΝΑ ΤΟΥΣ, 45000ΚΜ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΚΑΣΙΜΟ.
ΤΑ EXALTO ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΖΕΣΤΑΘΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΨΙΛΟΓΛΙΣΤΡΑΝΕ.
ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΩΝ 720 ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ 146(ΚΟΝΙ ΚΙΤΡΙΝΑ)? -
ta 720 meta apo 20.000 σκλυραινουν και το αμαξι γινεται σαν κατσικι......
-
Επειδή το θέμα γράφει Λάστιχα γενικά, μπορώ να ρωτήσω τιμές ελαστικών; Bridgestone Turanza 391 195/50 /15. Βγαίνουν ακόμα; Έσκισα ένα μου λάστιχο και ψάχνω να το αλλάξω. Έχει κανείς ιδέα; HELP!!!
-
Απαντάω στον HUNTER... Το έκανα, άδικα απασχολώ το forum με ανοησίες. Αν σβήσεις την παρακάτω δημοσίευσή σου, θα σβήσω κ εγώ τις δύο αυτές, να καθαρίσουμε το topic απ τις βλακείες. Ευχαριστώ!
-
Γιατί δέν παίρνεις τηλέφωνο κανα-δυό βουλκανιζατέρ,νά μάθεις από πρώτο χέρι Νάσσο;
-
Πόσο 'φρέσκα' πρέπει να είναι τα λάστιχα που βάζουμε?
Είχα τα exalto I σε διάσταση που δεν βγαίνουν τα exalto II και σκέφτομαι να βάλω πάλι τα Ι. Έχουν όμως ημερ. παραγωγής μέσα 2003 και με προβληματίζει..
-
Ο χρήστης thanos_astra έγραψε:
Πόσο 'φρέσκα' πρέπει να είναι τα λάστιχα που βάζουμε?Είχα τα exalto I σε διάσταση που δεν βγαίνουν τα exalto II και σκέφτομαι να βάλω πάλι τα Ι. Έχουν όμως ημερ. παραγωγής μέσα 2003 και με προβληματίζει..
Μαλλον μη το κανεις. Μεσα στους 2-3 μηνες πρεπει να εινε απο την παραγωγη στη καταναλωση...
-
Σε 2-3 μήνες αμφιβάλλω αν θα έχουν φτάσει από το εργοστάσιο στην Ελλάδα. 6 μήνες είναι συνηθισμένο διάστημα. 1 χρόνος είναι εντάξει αν είναι αποθηκευμένα σωστά.
-
Εγώ είχα τα Εξάλτο Ι στο Ίμπιζα, και μόλις τα φόρεσα ήξερα πως δεν τα ξαναλλάζω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
Τελικά τα ξανάλλαξα, με Εξάλτο Ι πάλι, ίδια διάσταση!!! ΜΑΓΕΙΑ!Τα Εξάλτο ΙΙ δεν τα έχω οδηγήσει, ο λαστιχάς μου όμως μου είπε πως είναι σαν τα Ι με λίγο πιο σπορ προσανατολισμό και τα συστήνει ανεπιφύλακτα!
Τον εμπιστεύομαι, αφού αυτός μου είχε συστήσει και τα Εξάλτο Ι!!
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....