-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
παιζει μια μειωση τιμων στα 225/45/17 απο τις εταιρειες...
Πες μας τις τιμές φίλε. Πήρε ο αδερφός μου κάτι τιμές από γνωστό λαστιχά στο ΙΚΕΑ.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πες μας τις τιμές φίλε. Πήρε ο αδερφός μου κάτι τιμές από γνωστό λαστιχά στο ΙΚΕΑ.
γελαμε...γελαμε?
-
-
μαρεσει που οι απαντησεις σου ειναι ολο εικονιδια
-
Ειναι πιο εκφραστικά!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
γελαμε...γελαμε?
Γράψε τις τιμές γιατί τον αδερφό του τον κορόιδεψαν στο ΙΚΕΑ.
-
paidia zito ti voithia sas!!!
thelo na balo imislick se ignis sport (930kila)poia mou proteinetai se 195/50/15??
tha zestainontai pio grigora apo ta politika lastixa kai xoris na xreiastei na to trekso???thelo na kratane sto stegno!!! sto vregmeno de me polinoiazei esto na mporo na giriso spiti mou...
episis kanenan lastixa me xamiles times stin athina???
-
ανάρτηση, (πιο σκληρή) θα βάλεις ?
-
ελα ρε φιλε τωρα ημισλικ λαστιχα θα βαλεις
βαλε εκει ενα λαστιχακι να κανεις την δουλεια σου . -
Ο χρήστης bad boy έγραψε:
tha zestainontai pio grigora apo ta politika lastixa kai xoris na xreiastei na to trekso???thelo na kratane sto stegno!!! sto vregmeno de me polinoiazei esto na mporo na giriso spiti mou...
Έχω βάλει εδώ και λίγο καιρό Kumho V70A μεσαίας γόμας.
viewtopic.php?p=1485651#p1485651
viewtopic.php?p=1475823#p1475823Ακόμα και εντελώς κρύα κρατάνε καλύτερα απο πολιτικό λάστιχο. Επίσης και στο βρεγμένο κρατάνε καλύτερα, αρκεί να μήν έχει ομως λιμνάζοντα νερά κάτω γιατί επειδή δέν έχει πολλά αυλάκια θα υδρολισθίσει. Πάντως είχαν εμφανή πτώση απόδοσης μέσα σε 1500 χιλιόμετρα, ίσως φταίει και οτι είναι μεσαίας γόμας. Για χρήση δρόμου πιό κατάλληλα είναι τα σκληρά.
Πάντως όπως είπε και ο johnkyr, αν δέν έχεις ήδη βάλει, πρώτα βάλε ανάρτηση και μετά ημισλίκ. Η μαμά ανάρτηση απλά θα ξεφτιλιστεί απο την επιπλέον πρόσφυση.
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
τοσο χαλια ειναι τα 3 σε σχεση με τα 2?
πώς και καταφεραν κατι τετοιο?μηπως να ψαξω να βαλω παλι sc2 ή δεν παραγονται πια?
Εάν βρεις τα 2 να τα ξαναβάλεις, η καλύτερη επιλογή σου!
Εγώ δεν τα έβρισκα πουθενά όταν έψαχνα για λάστιχα, έβαλα τα F1 και μετά από 2 βδομάδες ως δια μαγείας τα βρήκα στην ίδια τιμή με τα SC3 (1050€)Ρε παιδιά τόσο καλά είναι τα SportContact2 ; Τα είχε βάλει φίλος στο Mazda του και μετά τα 15.000 χλμ γλυστράγανε
-
Ποια η γνώμη σας μεταξύ Eagle F1 Asymmetric / Eagle F1 GS-D3 και ContiSportContact 3... σε αυτοκίνητο 1260kg και διάστασης 245/40/18...?
(έχοντας περάσει απο Eagle F1 GS-D3 και SportContact 2, το πρώτο μου άφησε λίγο καλύτερη εντύπωση) -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Ποια η γνώμη σας μεταξύ Eagle F1 Asymmetric / Eagle F1 GS-D3 και ContiSportContact 3... σε αυτοκίνητο 1260kg και διάστασης 245/40/18...?
(έχοντας περάσει απο Eagle F1 GS-D3 και SportContact 2, το πρώτο μου άφησε λίγο καλύτερη εντύπωση)Για ποιό αυτοκίνητο μιλάμε ;
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
(έχοντας περάσει απο Eagle F1 GS-D3 και SportContact 2, το πρώτο μου άφησε λίγο καλύτερη εντύπωση)Για ποιό αυτοκίνητο μιλάμε ;
ΤΤ 2.0Τ
-
Φρέσκες τιμές για λαστιχόνια:
Για 185/60/14:
--> energy saver 230€
--> exalto 320 € (τσίμπησαν κανένα 50αρι από πέρσι, γιατί άραγε; )Για 195/65/15
--> energy απλά 285€
--> energy saver 305€
--> premiumcontact2 290€ (στα ίδια επίπεδα με πριν από 2 χρόνια) -
Πρέπει να κάνω ένα σχετικά μεγάλο ταξίδι με πλήρες φορτίο στο αμάξι, δλδ 5 ενήλικες + αποσκευές. Πέραν του ότι το μπρίκι μου θα είναι τάφος από επιδόσεις θα πρέπει να ανεβάσω προφανώς και τις πιέσεις. Από 32-30 ξέρουμε πόσο περίπου πρέπει να ανέβει; 34-32;
Ευελπιστώ και για μια θετική μέτρηση κατανάλωσης κάτω από τα 7 λίτρα/100χλμ καθώς θα παίξει πολύ η 6η
-
Πρέπει στο ταμπελάκι με τις πιέσεις να έχει και αντίστοιχες για φορτωμένο (συνήθως υψηλότερη πίσω). Αν θες να δοκιμάσεις διαφορά, βάλε 40 γύρω γύρω.
-
Σωστά, το είχα ξεχάσει ότι στο πορτάκι έχει πληροφορίες σχετικά, θα το κοιτάξω
Μόλις έκανα και άθροισμα το βάρος των επιβατών και του αυτοκινήτου για να δω αν ο δείκτης 91 στα λάστιχα επαρκεί Μάλλον θα θέλει κανα 36άρι πίεση πίσω
-
μιας και φευγω ταξίδι αύριο ανέβασα στα potenza RE050A(225/45/17) την πίεση απο 2.3 στα 2.6 όπως λέει το manual..
ερώτηση..
θεωρητικά που χάνω έτσι και που κερδίζω?ρωτάω μιας και ψήνομαι να το αφήσω μόνιμα εκεί καθώς το αμάξι μάλλον είναι αρκετά πιο άνετο σε αυτές τις πιέσεις και μου φαίνεται πως πάταγε καλύτερα.. ωστώσο έπιασε ψιλόβροχο, έκοψα ρυθμούς και δεν είμαι σίγουρος..
-
Με τις μεγαλύτερες πιέσεις θα έχεις πιο κοφτερό τιμόνι και αμεσότερες αντιδράσεις στην οδική συμπεριφορά, όμως στο όριο το αμάξι θα είναι πιο απότομο όταν τελειώσει η πρόσφυση και πιθανώς θα δυσκολευτείς περισσότερο να το ελέγξεις. Σε λακούβες οι αντιδράσεις είναι πιο ξερές (το ελαστικό απορροφά μικρότερο μέρος του κραδασμού) ενώ σε βρεγμένο έχω την εντύπωση πως μπορεί να γλιστρήσει πιο εύκολα (τουλάχιστον τα Energy με τα οποία πειραματιζόμουν πιέσεις, με μεγαλύτερη από 32 (2.2) σε βρεγμένο ήταν ανύπαρκτα!). Επίσης δεν πρέπει να κυνηγάς την τελική του ελαστικού όταν έχεις μεγαλύτερη πίεση από την προτεινόμενη γιατί επηρεάζει τις ανοχές του...
όλα τα παραπάνω με μια μικρή επιφύλαξη όμως, προκύπτουν μόνο από δικούς μου πειραματισμούς.. ας πει και κάποιος που ξέρει καλύτερα τη γνώμη του.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....