-
Eπειδή δεν 'απέδωσε' η μέθοδος καθαρισμού του ταμπλώ που πρότεινα στον 307pavlos και δεν θέλω να γράφω π@#@ριές, εκανα το ακόλουθο τεστ:
Εβαλα βενζινόκολλα σε πλαστικό κουτί απο λευκοπλάστ. Περίμενα να στεγνώσει και τρίβοντας με πανάκι ποτισμένο με βενζίνη αραιωμένη με νερό, αφαίρεσα την βενζινόκολλα, η οποία όπως φαίνεται βγήκε πλήρως απο την πλαστική επιφάνεια του κουτιού, χωρίς να αφήσει ίχνη τριγύρω.
Αν προσέξετε όμως στη φωτό, θα δείτε ότι στο επάνω μέρος, αλλοιώθηκε η επιφάνεια του πλαστικού. Προφανώς 'κάηκε' απο τη βενζινόκολλα ώσπου να στεγνώσει, αφου ειχε απλωθεί ακριβώς σε αυτό το σημείο και με αυτή τη μορφή που αποτυπώθηκε!!!
Συμπέρασμα: Ας μην βάζουμε αυτοκόλλητα κλπ π@#@ριές σε οποιαδήποτε επιφάνεια του αυτοκινήτου μας, γιατί σε συνδυασμό και με τη θερμοκρασία που αναπτύσσεται το καλοκαίρι, όταν θα τα αφαιρέσουμε, μπορεί να ...
Υπόψιν ότι, ακόμα και απο τα 'αθώα' χάρτινα αρωματικά (δεντράκια κλπ), που τοποθετούμε στο αυτοκίνητο, τα σημεία (ταπετσαρία-πλαστικά) που βρίσκονται σε επαφή, μπορεί να τα 'ξεθωριάσουν'. Καλύτερα πιασμένα κάτω απο το κάθισμα ή κρεμαστά. -
Το λένε κιόλας στη συσκευασία τα αρωματικά... Ειδικά τα υγρά τύπου αμπιπουρ κλπ λιώνουν για πλάκα το πλαστικό
Και αυτές τις μαλακίες τις αναπνέουμε -
Το άρωμα κάνει καλό στο πνεμόνι, το μαλακώνει.
-
Μην το κάνει πουρέ είναι το θέμα
-
Για τετοιες περιπτωσεις υπαρχουν καθαριστικα κολλας, χρησιμοποιουν πολλα συνεργεια,
οπως επισης και πετρελαιο, με ελαφρυ τριψιμο με ενα πετσετε πανακι και μετα απλωνουμε λιγη βαζελινη, αλλα ποτε βενζιμη και διαλυτικα, δεν ειναι ολα τα πλαστικα το ιδιο ανθεκτικα. -
Λοιπον.
Εχει κατι σταμπες το αμαξι μανω στα καθισματα.Ειναι ενα πισω το οποιο ειναι ολοστρογγυλο και εχει αφησει ασπριλα απανω στο καθισμα και οι αλλοι λεκεδες ειναι μπροστα απο αλατι(μπηκε η μανα μου με μουσκεμα μαγιο ) και εχει αφησει κατι σαν γραμες απανω στο καθισμα.Για το αλατι ΟΚ βγαινει με νερο αλλα στο πισω ρε γαμωτο τι να κανω??Να βαλω καρπεξ???
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Για το αλατι ΟΚ βγαινει με νερο αλλα στο πισω ρε γαμωτο τι να κανω??Να βαλω καρπεξ???To αλατι ναι βγαινει με νερο αρκει ομως το νερο που θα χρησιμοποιησεις να μην εισχωρησει βαθυτερα στο αφρωδες υλικο γιατι αργοτερα θα το καταστρεψει ,
χρειαζεται μηχανημα που να ρουφηξει το νερο που θα ξεπλυνει τον λεκε ωστε να μην εισχωρησει μεσα, οπως καποιες σκουπες που εχουν αυτη την δυνατοτητα, με τον ιδιο τροπο αλλα με απορρυπαντικο βγαινουν και οι πισω λεκεδες. -
θα το παω καποια στιγμη απο μαγαζι που ειδικευονται μπας κ κανει τπτ!
-
Οι μπαμπάδες λογικά θα ξέρουν να μου απαντήσουν στην ερώτηση μου
Πως βγάζουμε σοκολάτα απο το κάθισμα;
-
Γεια σας θελω να αγορασω ενα σετ περιποιησης για το αυτοκινητο μιας και πλεον οικονομικα δεν την παλευω να πληρώνω κάποιο μαγαζί να μου το πλένει.
Σκέφτομαι και έχω ακούσει καλά λόγια για τα προιόντα της auto glym .Έχετε ακούσει τίποτα καλό για αυτά τα προιόντα?Θέλω κάτι εξαιρετικής ποιότητας.Αν δεν αξίζει σαν εταιρεία έχετε να μου προτείνετε κάποια εναλλακτική μάρκα?
Ευχαριστώ!
-
Εχω δοκιμασει 6-7 διαφορετικα προιοντα της Auto Glym
Εχω μεινει απο απολυτα ικανοποιημενος εως ικανοποιημενος -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Εχω μεινει απο απολυτα ικανοποιημενος εως ικανοποιημενοςDld kata ti gnwmi soy aksizei mia tetoia agora?
-
ναι... με το παραπάνω.
-
Καλησπέρα είμαι καινούριος στο forum.ονομάζομαι Ηλίας.
ο λόγος που γράφτηκα είναι διότι αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με τον καθαρισμό του αυτοκινήτου μου και συγκεκριμένα με τις καρέκλες.
πριν από 6 μήνες μου έπεσε λάδι φαγητού και δεν καθάριζε με τίποτα ούτε με ατμό καθώς έχω μια σκούπα καθαρισμού με ατμό.
τελικά έκανα βιολογικό και πλήρωσα αρκετά γιαυτό. καθώς έψαχνα κάποια λύση ώστε να μην λερώνουν τα καθίσματα ανακάλυψα κάποια προϊόντα Νάνο τεχνολογίας .Ασχολήθηκα λιγάκι και τελικά αγόρασα ένα σετ σφράγισης για τα καθίσματα μου. τα πέρασα φυσικά και ανακάλυψα ότι δεν ποτίζουν πλέων με τίποτα.ούτε με υγρά(καφέ θάλασσα νερό)
αλλά το κυριότερο ούτε με την σκόνη ούτε με το λάδι.
ξέρει κανείς τίποτα για αυτήν την τεχνολογία?να την χρησιμοποιήσω και στο εξωτερικό του αυτοκινήτου μου(τζάμια -ζάντες- χρώμα)?ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης ilias1908 έγραψε:
Καλησπέρα είμαι καινούριος στο forum.ονομάζομαι Ηλίας.
ο λόγος που γράφτηκα είναι διότι αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με τον καθαρισμό του αυτοκινήτου μου και συγκεκριμένα με τις καρέκλες.
πριν από 6 μήνες μου έπεσε λάδι φαγητού και δεν καθάριζε με τίποτα ούτε με ατμό καθώς έχω μια σκούπα καθαρισμού με ατμό.
τελικά έκανα βιολογικό και πλήρωσα αρκετά γιαυτό. καθώς έψαχνα κάποια λύση ώστε να μην λερώνουν τα καθίσματα ανακάλυψα κάποια προϊόντα Νάνο τεχνολογίας .Ασχολήθηκα λιγάκι και τελικά αγόρασα ένα σετ σφράγισης για τα καθίσματα μου. τα πέρασα φυσικά και ανακάλυψα ότι δεν ποτίζουν πλέων με τίποτα.ούτε με υγρά(καφέ θάλασσα νερό)
αλλά το κυριότερο ούτε με την σκόνη ούτε με το λάδι.
ξέρει κανείς τίποτα για αυτήν την τεχνολογία?να την χρησιμοποιήσω και στο εξωτερικό του αυτοκινήτου μου(τζάμια -ζάντες- χρώμα)?ευχαριστώ.
Άφοβα. Όχι βέβαια με το σετ που έχεις, αφού είναι για τα καθίσματα μόνο
Για το εξωτερικό του αυτοκινήτου βέβαια υπάρχουν μερικά γυαλιστικά κτλ συγκεκριμένα που κάνουν ακόμα καλύτερη δουλειά
πχ
Γυάλισμα - Autoglym Super resin polish
Κέρωμα - Collinite845 -
Ο χρήστης Panos89 έγραψε:
Εχω μεινει απο απολυτα ικανοποιημενος εως ικανοποιημενοςDld kata ti gnwmi soy aksizei mia tetoia agora?
ναι αρκετά ποιοτική η autoglym.
-
Αutoglym και meguiars φημίζονται ως τα καλύτερα.
-
Ναι τα ξέρω τα γυαλιστικά και τα καθαριστικά των 2 αυτών εταιριών.
δεν διαθέτουν όμως προϊόντα νάνο τεχνολογίας.από ότι έχω διαβάσει είναι καινούρια η νάνο τεχνολογία και κρατάει στο αυτοκίνητο πάνω απο 2 χρόνια. δεν επιτρέπει να λερωθεί εύκολα και το καθαρίζουμε πλέων μόνο με νερό και πανί η πετσί. γιαυτό ρωτάω αν γνωρίζει κάποιος η αν έχει βάλει στο αυτοκίνητο του νάνο τεχνολογία.
δεν ξέρω αν επιτρέπετε να σας πω από που τα αγόρασα για να τα δείτε.ευχαριστώ πολύ πάντως για τις οδηγίες σας.
-
Ναι τα ξέρω τα γυαλιστικά και τα καθαριστικά των 2 αυτών εταιριών.
έχω περάσει και εγώ αυτά τα προϊόντα πιο παλιά.
δεν διαθέτουν όμως προϊόντα νάνο τεχνολογίας.από ότι έχω διαβάσει είναι καινούρια η νάνο τεχνολογία και κρατάει στο αυτοκίνητο πάνω από 2 χρόνια. δεν επιτρέπει να λερωθεί εύκολα και το καθαρίζουμε πλέων μόνο με νερό και πανί η πετσί. γιαυτό ρωτάω αν γνωρίζει κάποιος η αν έχει βάλει στο αυτοκίνητο του νάνο τεχνολογία.ΤΟ ΝΑΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΕΡΙ ΟΥΤΕ ΣΙΛΙΚΟΝΗ. ΤΑ ΚΕΡΙΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΠΑΛΙ ΠΕΡΑΣΜΑ. Η ΝΑΝΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΑΝΟ ΑΠΟ 2ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.
www.euric.gr
http://www.euric.gr/prodtype.asp?PT_ID= ... istory=catευχαριστώ πολύ πάντως για τις οδηγίες σας.
-
www.epirusnanotechnology.gr
site στά ελληνικά, πλήρη γκάμα και στά 'προιόντα' αναλυτικές οδηγίες
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ