-
Υπάρχει στην Ελλάδα αυτός ο αφρός (snow) που ρίχνεται με το πιεστικό;
-
Ναι...και σύμφωνα με την εμπειρία μου, δεν κάνει και σπουδαία δουλειά...
-
Η γυναίκα, το κοτόπουλο και το αμάξι θέλουν χέρι.
-
Γιατί, το παϊδάκι τι θέλει δηλαδή;
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Ναι...και σύμφωνα με την εμπειρία μου, δεν κάνει και σπουδαία δουλειά...Εμένα πάλι το αντίθετο λέει η εμπειρία μου... Τον έχουν στην jetoil και μάλλον είναι αρκετά ραδιενεργός, μετά το πιεστικό δεν μένει τίποτα από την συνήθη μπίχλα πουθενά. Γιαυτό και τον φοβάμαι, δεν πρόκειται να ξαναπλύνω εκεί.
-
Ο χρήστης piii έγραψε:
Ισως να μην το βάζω στο κατάλληλο σημείο αλλά δεν ξέρω που διάολο ταιριάζει.
Πριν κάποιο καιρό είχα πάρει ένα καθαριστικό ζαντών απο το alex pack προκειμένου να μην
κουράζομαι στο καθάρισμα των ζαντών.
Αυτό το προιόν αποδείχτηκε εν τέλει ολίγο τοξικό μιας και αναθυμιάσεις τρελές βγάζει(δεν μπορείς να κρατήσεις την μούρη σου κοντά) και κατα δεύτερο με κάποιο μαγικό τρόπο, υπολείμματα απο την σκόνη απο τα τακάκια έχουν γίνει ένα με την ζάντα(μαύρα στίγματα εδώ και εκεί), και τα οποία δεν μπορώ να ξεφορτωθώ.Υπάρχει κάτι που θα μπορούσα δοκιμάσω μήπως και είμαι τυχερός;
Από την περιγραφή συμπεραίνω ότι το προϊόν συμπεριφέρθηκε σαν ακουαφόρτε κάνοντας pitting, σπηλαιώσεις στο αλουμίνιο, άρα τα μάυρα στίγματα είναι η αλουμίνα του κράματος αλουμινίου και όχι η σκόνη από τα τακάκια. Αν συμβαίνει αυτό που το απεύχομαι, έχουν καταστραφεί οι ζάντες σου.
Πήγαινε σε κάποιον που ξέρει ( βουλκανιζατέρ, μηχανικό κλπ ) να τις εξετάσει, αν τα στίγματα είναι σκάψιμο στο αλουμίνιο να αποφανθεί εγγράφως και να στείλεις εξώδικο για καταστροφή περιουσίας από πώληση ακατάλληλου και επικίνδυνου προϊόντος ζητώντας την απόσυρση του και την αποκατάσταση της βλάβης σου !
Δεν μπορούν να πουλάνε χωρίς κανένα έλεγχο ότι Κινέζικη μαλακία βρίσκουν μπροστά τους.
Για καθαριστικά αυτοκινήτου μόνο επώνυμα Ευρωπαϊκά και Αμερικάνικα, και τα Ελληνικά έχουν πρόβλημα με στίγματα κλπ.
-
Καλησπερα σε οσους αγαπανε το αυτοκινητο τους και την καθαριοτητα του.Ανοιξα αυτο το θεμα για να μαθουμε ολοι πως πρεπει να καθαριζουμε το καμαρι μας χωρις να του κανουμε ζημια..οσοι και οσες θελουν να μαθουν διαβαστε εδω..http://www.cardetailing.gr/phpBB3/index.php
και εδω..http://www.swell.gr/car/
θα σας βαλω σε εξοδα και μπελαδες αλλα πιστευω πως αξιζει..
-
Εγώ καθαρίζω το αμάξι μου εσωτερικά 3 με 4 φορές τον χρόνο!!! Εξωτερικά τους χειμερινούς μήνες πλένεται με την βροχή τους δε καλοκαιρινούς όταν βγάζω έξω την βάρκα μου και την πλένω ρίχνω και λίγο νερό στο αμάξι και μια φορά τον χρόνο θα χρησιμοποιείσω και απορυπαντικό!!!!
-
και μετα το πετας η το πουλας για παλιοσιδερα..!!
-
Ο χρήστης dimitris bmw x3 3.0d έγραψε:
Καλησπερα σε οσους αγαπανε το αυτοκινητο τους και την καθαριοτητα του.Ανοιξα αυτο το θεμα για να μαθουμε ολοι πως πρεπει να καθαριζουμε το καμαρι μας χωρις να του κανουμε ζημια..οσοι και οσες θελουν να μαθουν διαβαστε εδω..http://www.cardetailing.gr/phpBB3/index.phpκαι εδω..http://www.swell.gr/car/
θα σας βαλω σε εξοδα και μπελαδες αλλα πιστευω πως αξιζει..
Σχετικά με τον Μike απο το swell εχω να πω μόνο τα καλύτερα..ο άνθρωπος είναι πολύ καλός επαγγελματίας..ίσως απο τους τελευταίους εναπομείναντες
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Ισως να μην το βάζω στο κατάλληλο σημείο αλλά δεν ξέρω που διάολο ταιριάζει.
Πριν κάποιο καιρό είχα πάρει ένα καθαριστικό ζαντών απο το alex pack προκειμένου να μην
κουράζομαι στο καθάρισμα των ζαντών.
Αυτό το προιόν αποδείχτηκε εν τέλει ολίγο τοξικό μιας και αναθυμιάσεις τρελές βγάζει(δεν μπορείς να κρατήσεις την μούρη σου κοντά) και κατα δεύτερο με κάποιο μαγικό τρόπο, υπολείμματα απο την σκόνη απο τα τακάκια έχουν γίνει ένα με την ζάντα(μαύρα στίγματα εδώ και εκεί), και τα οποία δεν μπορώ να ξεφορτωθώ.Υπάρχει κάτι που θα μπορούσα δοκιμάσω μήπως και είμαι τυχερός;
Από την περιγραφή συμπεραίνω ότι το προϊόν συμπεριφέρθηκε σαν ακουαφόρτε κάνοντας pitting, σπηλαιώσεις στο αλουμίνιο, άρα τα μάυρα στίγματα είναι η αλουμίνα του κράματος αλουμινίου και όχι η σκόνη από τα τακάκια. Αν συμβαίνει αυτό που το απεύχομαι, έχουν καταστραφεί οι ζάντες σου.
Πήγαινε σε κάποιον που ξέρει ( βουλκανιζατέρ, μηχανικό κλπ ) να τις εξετάσει, αν τα στίγματα είναι σκάψιμο στο αλουμίνιο να αποφανθεί εγγράφως και να στείλεις εξώδικο για καταστροφή περιουσίας από πώληση ακατάλληλου και επικίνδυνου προϊόντος ζητώντας την απόσυρση του και την αποκατάσταση της βλάβης σου !
Δεν μπορούν να πουλάνε χωρίς κανένα έλεγχο ότι Κινέζικη μαλακία βρίσκουν μπροστά τους.
Για καθαριστικά αυτοκινήτου μόνο επώνυμα Ευρωπαϊκά και Αμερικάνικα, και τα Ελληνικά έχουν πρόβλημα με στίγματα κλπ.
Σόρρυ τώρα είδα την απάντηση σου στο post μου. Θα ανεβάσω φωτογραφία μήπως και φανεί τίποτα παραπάνω.
-
Ξέρει κανένας που μπορώ να βρω ένα καλό πανάκι microfiber? Αν το πουλάει κάποια αλυσίδα καταστημάτων ή SM καλύτερα μη τρέχουμε και στου διαόλου τη μαμά...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Ξέρει κανένας που μπορώ να βρω ένα καλό πανάκι microfiber? Αν το πουλάει κάποια αλυσίδα καταστημάτων ή SM καλύτερα μη τρέχουμε και στου διαόλου τη μαμά...Στο praktiker θα βρεις τα guard που είναι αξιοπρεπή και σε λογική τιμή
-
Πριν απο λιγο καιρο εβαλα γρασσο σε σπρευ στις κλειδαριες των πορτων.Χωρις να καταλαβαινω τον τροπο με τον οποιο εγινε ειδα κατι πιτσιλιες πανω στις επνδυσεις των πορτων (εννοω εκει που ακουμπαμε το χερι μας οταν οδηγουμε με ανοιχτο παραθυρο - ταριφας style).Το manual του αυτοκινητου λεει καθαρισμα αυτων των επιφανειων με οτιδηποτε δεν εχει οινοπνευμα.Το απορυπαντικο για τα πιατα θα κανει δουλεια;
-
all-time classic επιλογη είναι το tide, αλλά δοκίμασε για καλό και για κακό σε καμιά γωνία
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
all-time classic επιλογη είναι το tide, αλλά δοκίμασε για καλό και για κακό σε καμιά γωνίαΕυχαριστω
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
.......... γρασσο ........ πανω στις επνδυσεις των πορτων ...................Ειναι υφασματινη η επενδυση?
-
παλικάρια...ψάχνω μαγαζί που προσφέρει πιεστικό (με χρονοχρέωση) κτλ (αυτά τα self service car wash)...
ξέρουμε που μπορούμε να βρούμε φυσικά στα περίχωρα της Αττικής?
-
Τι προτείνετε για καθαρισμό ενός υφασμάτινου καθίσματος;
Χύθηκε icetea και στην πρώτη απόπειρα να το καθαρίσω με νερό άπλωσε κι'άλλο.. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Τι προτείνετε για καθαρισμό ενός υφασμάτινου καθίσματος;
Χύθηκε icetea και στην πρώτη απόπειρα να το καθαρίσω με νερό άπλωσε κι'άλλο..Το καρπέξ παίζει πολύ σε υφασμάτινα.
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ