Nov 19, 2003, 1:15 PM

Καλησπέρα σε όλους....!!
Ο λόγος που θέλω να ανοίξω αυτό το topic είναι για να ρωτήσω την άποψή σας σχετικά με το πώς μπορούμε να καθαρίζουμε όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται το εσωτερικό και το εξωτερικό του αγαπημένου μας αυτοκινήτου. Είτε μόνοι μας είτε να δίνουμε το τουτού μας για καθαρισμό. Ζητάω δηλαδή να συγκρίνουμε τρόπους καθαρισμού που μας προσφέρονται στην αγορά για το εξωτερικό (π.χ. με βούρτσες, με πιστόλι, στο χέρι κ.λ.π.) και για το εσωτερικό (π.χ. ηλεκτρική σκούπα, αφροί και φάρμακα για τις ταπετσαρίες κ.λ.π.).

Εγώ προσωπικά δίσταζα στην αρχή να δώσω σε πλυντήριο το ραλακι μου μέχρι που άνοιξε ένα που έχει αντί για βούρτσες πανιά που δεν χαράζουν το χρώμα κοντά στο σπίτι μου. Μετά το πλύσιμο το μηχάνημα βάζει και γυαλιστικό αφρό που δίνει ένα πολύ ωραίο χρώμα.
Για το εσωτερικό όμως δεν είμαι ικανοποιημένος γιατί βάζουν μόνο σκούπα, φυσάνε με αέρα τα πατάκια και ξεσκονίζουν με πανιά και πινέλο το ταμπλό. Υπάρχει βέβαια και ένα πακέτο που κοστίζει 80ευρώ και διαρκεί 4-5 ώρες όπου περνάνε όλο το εσωτερικό με καθαριστικό αλλά βρίσκω την τιμή υπερβολική.

Εσείς αγαπητοί φορουμάδες τί κάνετε για να λάμψει το τουτού σας?
Και όσοι τέλος έχουν δέρματα πώς τα περιποιούνται?