-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ρε συ έχεις πλυντήριο δίπλα στο σπίτι σου;;;;;;;;; Τυχερός είσαι.Άμα είναι και καλό, ακόμα καλύτερα. Πολλά έχω κοντά στο σπίτι μου...και στην Κλεισθένους εχει 2-3.
και στο παλιό σπίτι είχα ένα απέναντί μου, το οποίο μετά έφυγε (ήταν παράνομο) και πήγε στην Αναπαύσεως, δηλαδή αντί απέναντί μου στα 2'. Γενικά, εκτός κέντρου που έμενα, στα άλλα σπίτι είχα πλυντήρια πολύ κοντά μου.
Δεν με απασχολεί και τόσο βέβαια (π.χ. τις BMW τις πήγαινα αρχικά στον Πλάτωνα και ας ήταν 20' δρόμος και από κέντρο ήταν 45'), αλλά τώρα με το παιδί και τον περιορισμένο χρόνο βολεύει το δίπλα.
-
Φίλε Φάνη εγώ πήγα από περιέργεια για να δω τι παίζει εκεί.
Πήγαινε μία φορά το Panda για να δεις τι παίζει.Για πρώτη φορά και για 6,5 euro το special εξωτερικό πλύσιμο, μου φάνηκε καλό.
Φυσικά το κέρωμα/γυάλισμα δεν γίνεται όπως στο PitstopPark.
Με σπρέυ ρίχνουν στις μεταλλικές επιφάνειες γυαλιστικό κερί, το ξεπλένουν και το στεγνώνουν με αέρα.Τώρα, τι θα γίνει τις επόμενες φορές δεν ξέρω. Μπορεί να δω τίποτα περίεργο και να αναθεωρήσω.
Για μένα στο PitstopPark αξίζει μόνο το εξωτερικό πλύσιμο (απλό ή σπέσιαλ). Τα υπόλοιπα δεν...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Φίλε Φάνη εγώ πήγα από περιέργεια για να δω τι παίζει εκεί.
Πήγαινε μία φορά το Panda για να δεις τι παίζει.Για πρώτη φορά και για 6,5 euro το special εξωτερικό πλύσιμο, μου φάνηκε καλό.
Φυσικά το κέρωμα/γυάλισμα δεν γίνεται όπως στο PitstopPark.
Με σπρέυ ρίχνουν στις μεταλλικές επιφάνειες γυαλιστικό κερί, το ξεπλένουν και το στεγνώνουν με αέρα.Τώρα, τι θα γίνει τις επόμενες φορές δεν ξέρω. Μπορεί να δω τίποτα περίεργο και να αναθεωρήσω.
Για μένα στο PitstopPark αξίζει μόνο το εξωτερικό πλύσιμο (απλό ή σπέσιαλ). Τα υπόλοιπα δεν...
Θα περάσω και εγώ όποτε βρω χρόνο, θενκς!
τις BMW τις πήγαινα αρχικά στον Πλάτωνα και ας ήταν 20' δρόμος
Ο πλάτωνας που αναφέρεις που είναι; Κάνει και πλύσιμο;
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ο πλάτωνας που αναφέρεις που είναι; Κάνει και πλύσιμο;
Ήταν στην Πεύκη...τώρα νομίζω έχει μεταφερθεί Μαρούσι ή άνοιξε και στο Μαρούσι. Δεν ξέρω ακριβώς, γιατί έχω να πάω πάνω από 4 χρόνια!
Παλιά έκανε και πλύσιμο, νομίζω ακόμα κάνει. Απλά τις τελευταίες φορές που πήγα είχε απίστευτη αναμονή και δεν είχα πλέον χρόνο και υπομονή να περιμένω. -
O autostar ειναι; Λυκοβρυση βλεπω, οχι μαρουσι.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
O autostar ειναι; Λυκοβρυση βλεπω, οχι μαρουσι.Ναι αυτός.
-
παιδια καλημερα....
θα ηθελα την βοηθεια σας....καταρχας θα ηθελα να μου πρωτεινετε ενα πολυ καλο καθαριστηριο για το αμαξι σε περιοχες γυρω απο γαλατσι η και πιο μακρια αν γινεται...
δεν το εχω παει ποτε εξω αυτα τα 2,5 χρονια που το εχω στην κατοχη μου
επειδη του φοραω αντιλιακες μεμβρανες θα πρεπει να τους επισημανω πως δεν πρεπει να χρησιμοποιησουν απορρυπαντικο απο την εσωτερικη πλευρα των παραθυρων?
οπως και επισης οτι οι καθρεπτες ειναι ηλεκτρικοι για να εχουν τον νου τους?
αυτα ειναι που φοβαμαι και παντα προτιμω να το καθαριζω μονος μου η να πυγαινω σε πλυντηρια τυπου λαμπικο - carwash... -
Γαλάτσι πριν χρόνια το πήγαινα στο Τσουνάμι. Δεν ξέρω αν υπάρχει το μαγαζί ακόμα. Πολύ καλό το παλικάρι.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Σήμερα πήγα το Fabia σε άλλο πλυντήριο.
Clean Car ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ.
Είναι 500 μέτρα ποιο πάνω από το PitStopPark.Το Clean Car ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ανήκει στην γνωστή οικογένεια.
Ξεχώρισα την φιλικότητα του Αλέξανδρου (Καλογρίτσα) ο οποίος είχε όλη την καλή διάθεση να μου πει για τις υπηρεσίες. Ο ίδιος βοήθησε και στο πλύσιμο. Πολύ καλός.Πήγα το Σάββατο και δεν έχω λόγια...ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ο Αλέξανδρος!! Πλέον έγινε το μόνιμο πλυντήριο των αυτοκινήτων μου.
Το Kuga ήταν σε μαύρο χάλι και εσωτερικά είχε κάνει εμετό ο μικρός οπότε ήταν δύσκολο το καθάρισμα. Αρχικά μου είπε ο Αλέξανδρος ότι θα το καθαρίσει όπως μπορεί, αλλά θέλει βιολογικό και στις 16:30 που το πήγα και Σάββατο (πάρα πολύ κόσμο) δεν θα προλάβαινε να το κάνει. Του είπα ΟΚ και το άφησα.
Όταν πήγα να το πάρω, δεν είχε τελειώσει ακόμα, γιατί μου είπε ότι μύριζε τόσο πολύ που θα ήταν κρίμα να το άφηνε με τον εμετό μέχρι την Δευτέρα και τελικά έκατσε και έκανε βιολογικό στα πατάκια και στην πίσω μοκέτα. Το αυτοκίνητο καθάρισε και η δουλειά ήταν υποδειγματική και με αστείο κόστος.
Πραγματικά ο άνθρωπος ενδιαφέρεται για την δουλειά του και τους πελάτες του...και πήγα 1η φορά δεν είμαι καν πελάτης (σε αντίθεση με άλλο πλυντήριο που έχω δώσει πολλά χρήματα αλλά εξυπηρέτηση μηδέν όταν έχει κόσμο). Με κέρδισε και σύντομα θα πάει και το Panda και πλέον δεν αλλάζω πλυντήριο, εκεί για όλες τις υπηρεσίες. Κάνει πολύ καλή δουλειά και έχει πολύ λογικές τιμές.
-
Ωραίος!...
Δεν ξέρω αν παρακολούθησες το εξωτερικό πλύσιμο, αλλά επειδή ουσιαστικά δεν υπάρχει τούνελ, όλα γίνονται πολύ γρήγορα.
Κάποια στιγμή πρέπει να περάσω με το Chevy για ένα μέσα/έξω πλύσιμο.
Εγώ τώρα θέλω να ψάξω και για πλυντήριο τούνελ που να μην μπαίνει καθόλου ανθρώπινο χέρι στο αυτοκίνητο.
Δηλαδή να μπαίνω με το αυτοκίνητο στο τούνελ, πλύσιμο, κέρωμα, στέγνωμα και γεια σας...Αναρωτιέμαι αν αυτό μπορεί να γίνει στο PitStopPark...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν ξέρω αν παρακολούθησες το εξωτερικό πλύσιμο, αλλά επειδή ουσιαστικά δεν υπάρχει τούνελ, όλα γίνονται πολύ γρήγορα.Κάποια στιγμή πρέπει να περάσω με το Chevy για ένα μέσα/έξω πλύσιμο.
Εγώ τώρα θέλω να ψάξω και για πλυντήριο τούνελ που να μην μπαίνει καθόλου ανθρώπινο χέρι στο αυτοκίνητο.
Δηλαδή να μπαίνω με το αυτοκίνητο στο τούνελ, πλύσιμο, κέρωμα, στέγνωμα και γεια σας...Αναρωτιέμαι αν αυτό μπορεί να γίνει στο PitStopPark...
Όχι Νίκο, έφυγα και πήγα σπίτι (είμαι 5' με τα πόδια!) γιατί είχε κόσμο και αρκετό κρύο και βαρέθηκα να περιμένω, προτίμησα να πάω σπίτι να πιω ζεστό καφεδάκι.
Στο Pit Stop μπορείς να μείνεις μέσα στο αυτοκίνητο και εάν θές να μην στο στεγνώσουν μετά, δηλαδή όσο το στεγνώσει το μηχάνημα και μετά να φύγεις.
-
Το τούνελ του PitStop είναι το δυνατό του σημείο.
Το κέρωμα/γυάλισμα στο PitStop αξίζει πολύ.Εγώ είμαι της θεωρίας ότι όσο ποιο πολύ ξένο χέρι μπαίνει πάνω σε ένα αυτοκίνητο, τόσο ποιο γρήγορα γίνονται και ζημιές.
Ειδικά στα πλυντήρια αυτοκινήτων που τρέχουν σαν τους τρελούς για να στεγνώσουν τα αυτοκίνητα, οι ζημιές θεωρούνται δεδομένες.Οπότε προτιμώ το αυτοκίνητο να στεγνώσει εντελώς στο δρόμο... παρά με τα 'πατσαβούρια' και τις βεβιασμένες κινήσεις κάποιων υπαλλήλων.
-
Αν θέλετε να μου στείλετε τη διεύθυνση του Καλογριτσα,με πμ.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Αν θέλετε να μου στείλετε τη διεύθυνση του Καλογριτσα,με πμ.Γιατί πμ, δεν είναι κρυφό!
https://www.google.gr/maps/place/Clean+ ... d23.838372
Εάν ξέρεις από την περιοχή, είναι στον κόμβο της Ηρακλείτου (μετά την 1η έξοδο για Α.Ο και μετά τον Σταθμό της Δ. Πλακεντίας) με την 2η έξοδο της Α.Ο, στο σημείο ακριβώς που ο δρόμος Δ. Πλακεντίας αλλάζει όνομα σε Ηρακλείτου. Ο δρόμος που είναι το πλυντήριο (η Μπενάκη) είναι ο δρόμος που είναι το Έθνος.
-
Ευχαριστώ......... όμως κείται μακράν!!!! πολύ μακράν για ένα πλύσιμο
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ευχαριστώ......... όμως κείται μακράν!!!! πολύ μακράν για ένα πλύσιμοΕεε εάν είσαι μακριά δεν έχει νόημα, είπαμε ένα καλό πλυντήριο είναι. Εμένα που είναι δίπλα μου, αξίζει.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Ευχαριστώ......... όμως κείται μακράν!!!! πολύ μακράν για ένα πλύσιμο
Εεε εάν είσαι μακριά δεν έχει νόημα, είπαμε ένα καλό πλυντήριο είναι. Εμένα που είναι δίπλα μου, αξίζει.
To εξωτερικο πως το πλενει? Μηχανημα ή με το χερι? Κοστος? Μονο εξωτερικο με ενδιαφερει.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
To εξωτερικο πως το πλενει? Μηχανημα ή με το χερι? Κοστος? Μονο εξωτερικο με ενδιαφερει.Δεν είδα λεπτομέρειες, αλλά έχει μηχάνημα (το οποίο κινείται, δεν κινείται το όχημα). Το πλένει αρχικά με τον χέρι, μετά με το μηχάνημα και το τελειώνει στο χέρι με αρκετή προσοχή στις λεπτομέρειες. Κόστος €5.
-
Το μηχάνημα είναι το κλασσικό με τις βούρτσες με ότι αυτό συνεπάγεται.
Δεν είναι με παλλόμενα πανιά. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το μηχάνημα είναι το κλασσικό με τις βούρτσες με ότι αυτό συνεπάγεται.
Δεν είναι με παλλόμενα πανιά.Από ότι είδα όμως, δεν έχει τις σκληρές πλαστικές ίνες αλλά πάνινες βούρτσες.
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ