-
Εκεί που δουλεύω με χέζουν καθημερινά ένα κοπάδι περιστέρια. Το αυτοκίνητό μου έχει αποκτήσει καψίματα/θολώματα στο χρώμα με στάμπες από κουτσουλιές( που εννοείται δε φτιάχνουν με πλύσιμο ). Ποια θα ήταν η καλύτερη μέθοδος πιστεύετε για να το επαναφέρω σχετικά;
-
Τι χρωμα ειναι? αν το χτυπαει και ο ηλιος η ειναι στο καπο και σκουρο χρωμα προβλημα....μαλλον πας για βαψιμο και χρειαζεται καλη προεργασια γιατι δεν ξερεις ποσο εχει προχωρισει το καψιμο γενικως δεν πρεπει οι κουτσουλιες να μενουν επανω καθολου ειδικα τωρα το καλοκαιρι και ποτε δεν τις αφαιρουμε με ζεστη την λαμαρινα του αυτοκινητου.
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
Τι χρωμα ειναι? αν το χτυπαει και ο ηλιος η ειναι στο καπο και σκουρο χρωμα προβλημα....μαλλον πας για βαψιμο και χρειαζεται καλη προεργασια γιατι δεν ξερεις ποσο εχει προχωρισει το καψιμο γενικως δεν πρεπει οι κουτσουλιες να μενουν επανω καθολου ειδικα τωρα το καλοκαιρι και ποτε δεν τις αφαιρουμε με ζεστη την λαμαρινα του αυτοκινητου.Είναι μπλε πέρλα. Δεν το χτυπάει ο ήλιος συχνά, αλλά τα καψίματα στο χρώμα είναι αρκετά και είναι στον ουρανό και στο καπό.
Αναρωτιόμουν αν υπάρχει κάποια αλοιφή που να μπορεί να διορθώσει ελαφρώς την κατάσταση, αλλά χλωμό απ ότι καταλαβαίνω. -
Aπο αλοιφες αν βρεις δοκιμασε την autoglym ultra deep shine η εναλακτικα κατι αντοιστιχο απο την megiuar αλλα κανονικα θα χρειαστεις και αλοιφαδορο για καλυτερο αποτελεσμα.Σε περιπτωση που βαλεις αλοιφη και δεν γινει κατι και πας για βαψιμο μετα να το αναφερεις στον βαφεα οτι το εχεις περασει με αλοιφη και ποια για την αναλογη προεργασια που θα κανει.
-
Αναρωτιόμουν αν υπάρχει κάποια αλοιφή που να μπορεί να διορθώσει ελαφρώς την κατάσταση, αλλά χλωμό απ ότι καταλαβαίνω.
Κάνε και μια ερώτηση στους ειδικούς..κάτι παραπάνω θα ξέρουν
http://www.cardetailing.gr/phpBB3/index.php -
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
Aπο αλοιφες αν βρεις δοκιμασε την autoglym ultra deep shine η εναλακτικα κατι αντοιστιχο απο την megiuar αλλα κανονικα θα χρειαστεις και αλοιφαδορο για καλυτερο αποτελεσμα.Σε περιπτωση που βαλεις αλοιφη και δεν γινει κατι και πας για βαψιμο μετα να το αναφερεις στον βαφεα οτι το εχεις περασει με αλοιφη και ποια για την αναλογη προεργασια που θα κανει.Μπαίνουν στα υπ'όψη για έρευνα αγοράς λοιπόν.
Αναρωτιόμουν αν υπάρχει κάποια αλοιφή που να μπορεί να διορθώσει ελαφρώς την κατάσταση, αλλά χλωμό απ ότι καταλαβαίνω.
Κάνε και μια ερώτηση στους ειδικούς..κάτι παραπάνω θα ξέρουν
http://www.cardetailing.gr/phpBB3/index.phpΘα τους κάνω μια επίσκεψη, ευχαριστώ!
-
Καλησπερα!!!
Προσφατη μακακια μου....παρκαρωνας χτυπησα το αυτοκινητο του γειτονα ,το οποιο δεν επαθε τπτ,αλλα στο δικο μου αφησε μια μαυριλα απο τον προφυλακτηρα του στην ασπρη λαμαρινα του δικου μου....καμια ιδεα πως να βγαλω αυτη την μαυριλα.....
ευχαριστω εκ των πρωτερων.... -
Ο χρήστης red jim έγραψε:
Καλησπερα!!!
Προσφατη μακακια μου....παρκαρωνας χτυπησα το αυτοκινητο του γειτονα ,το οποιο δεν επαθε τπτ,αλλα στο δικο μου αφησε μια μαυριλα απο τον προφυλακτηρα του στην ασπρη λαμαρινα του δικου μου....καμια ιδεα πως να βγαλω αυτη την μαυριλα.....
ευχαριστω εκ των πρωτερων....Aν σου άφησε το χρώμα του, τότε βγαίνει εύκολα με μια ψιλή αλοιφή. Αν δεν έχεις, μπορείς να περάσεις κ από έναν φαναρτζή. Πάνω από 10-15ε δε νομίζω να σου πάρει.
-
Το καθαρισα με λιγο νερο αλλα τπτ....ουτε να το σκεφτομαι για νεφτι??
-
Ο χρήστης red jim έγραψε:
Το καθαρισα με λιγο νερο αλλα τπτ....ουτε να το σκεφτομαι για νεφτι??Όχι!
Καλησπερα!!!
ευχαριστω εκ των πρωτερων....Aν σου άφησε το χρώμα του, τότε βγαίνει εύκολα με μια ψιλή αλοιφή. Αν δεν έχεις, μπορείς να περάσεις κ από έναν φαναρτζή. Πάνω από 10-15ε δε νομίζω να σου πάρει.
-
Πήγαινε σε βαφέα αυτοκινήτων και ζήτησε να το καθαρίσεις με διαλυτικό.
-
κανουν τα μωρομαντηλα για τις κουστουλιες στο χρωμα...?
-
Με αυτά καθαρίζουν μερικοί και τα δέρματα/δερματίνες, γιατί να μην κάνουν για τις κουτσουλιές;
Έχω δυό μπουκάλια με νερό, για αυτή την περίπτωση...
Και τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον θα τα αντικαταστήσω με ψεκαστηράκι προπιέσεως -
Πήρα αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/Bilt-Hamber-A ... =RTM756594
και σε δοκιμή σε καπό αυτοκινήτου 10ετίας, απέδωσε πολύ καλά. κατάφερε κι έβγαλε ακόμα και μικρές σταγόνες από μπογιά που είχαν ξεραθεί καιρό. Δεν θέλει λιπαντικό, παρά μόνο νερό. Φινίρισμα με απλό κερί. Στο μάτι δεν φαίνεται η διαφορά τόσο, αλλά στην αφή καταλαβαίνεις πόσο καλό είναι. -
Εχω θέμα με το μπεζ υφασμάτινο υποβραχιόνιο της πόρτας του οδηγού στο QQ. Παραλερώθηκε στην άκρη του. Κανένας τρόπος να ξαναγίνει σαν καινούριο?
-
Αφρός καθαρισμού..
Μπορείς επίσης, να δοκιμάσεις με ένα πανί ή σφουγγάρι με λίγη σαπουνάδα.![](http://i.ebayimg.com/00/$(KGrHqR,!loE4ly(c,31BOMV9!iFMg~~0_1.JPG)
famas, Ελλάδα δεν στέλνει; -
Στέλνει, αλλά ζητάει πολλά.
Εγώ το πήρα από εδώ. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0829849507 -
καλη αλοιφη για γρατσουνιες??
η 3Μ λεει τιποτα??
το σαμπουαν με κερι ucare το χει χρησιμοποιησει καποιος? -
Ο χρήστης dava έγραψε:
καλη αλοιφη για γρατσουνιες??
η 3Μ λεει τιποτα??
το σαμπουαν με κερι ucare το χει χρησιμοποιησει καποιος?3Μ λέει πολλά.
-
η 3Μ scratch remover εκτος απο γρατσουνιες μπορει να χρησιμοποιηθει σε ολο το αμαξωμα για το να φυγει το αραχνιασμα π.χ?
και επισης αν υπαχει τροπος ξεθαμπωματος στα φωτα χωρις επισκεψη σε ειδικο και χωρις αλοιφαδορο?
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ