Dec 11, 2005, 11:46 AM

Προσωπικά, έχω οδηγήσει και 316 και 156 1.6
Άποψή μου είναι πως η 156 είναι καλύτερη.
Μου αρέσει η 3άρα (Ε46), δε θα αγόραζα ποτέ όμως (στην παρούσα φάση τουλάχιστον, ούτε και 156 ;))
Όσον αφορά τη σύγκριση 156 1.6 vs 316:
Η 316 μου φάνηκε αρκετά αργή (αν και μέσα στην πόλη δεν είναι σε καμία περίπτωση τραγικά τα πράγματα, αλλά άποψή μου είναι πως δεν αξίζει να την πάρεις για πόλη κυρίως, γιατί είναι πολύ μεγάλη.)
Η 156 μου φάνηκε πιο ζωντανή και πιο ψυχωμένη, και έχει ίσως το πιο τέλειο τιμόνι στην κατηγορία. Φοβερό! Eπίσης μου έδωσε την εντύπωση πως με όσα και να μπω σε στροφή, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα.. ενώ η bmw δεν είναι ότι με ανησυχούσε (σε καμία περίπτωση).. αλλά πως να το πω.. δεν με εμπνέει ρε παιδί μου, πιο πολύ σε εμπνέει για πιο κουλ ρυθμούς.
Επίσης το design της 156 είναι πολύ μπροστά σε σχέση με την ξενέρωτη 3άρα, και μέσα ακόμα χειρότερα με το βαρετό γερμανικό μουντό και άχρωμο εσωτερικό.
Σίγουρα είναι πιο καλοφτιαγμένη η 3άρα, και φαίνεται πιο στιβαρή, σου δίνει καλύτερη αίσθηση, πιο δεμενου αυτοκινήτου, και πιθανότατα είναι γενικά 'καλύτερο' αυτοκίνητο από την 156 .. εκτός του κινητήρα (και το τιμόνι που μου πήγαινε γάντι στην 156).
Αυτά προς το παρόν