-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
το ειπε γιατι εχει μικρο μουτρακι το αυτοκινητο...
ειναι και το γεγονος που εχει και τα ματακια περιεργα ειδικα αν εχει ξενον ειναι και το οτι η μασκα του ειναι σαν μουσουδι...
καλα αν συνεχισω ετσι θα με πατε σε κανα γιατρο...
μερικες φορες και εγω απορω με το ποσο μου αρεσει αυτο το αυτοκινητοΣυνέχισε!
-
φιλε αν συνεχισω θα χαρακτηριστω υποκειμενικος...
δεν λεει...
παιδες γιατι ι αλφα στο τεστ των 4Τ εχει λιγοτερους ιππους στο δυναμομετρο?και λιγοτερη ροπη?αναφερεται στην ισχυ που παει στουσ τροχους?δεν καταλαβαινω γιατι δεν ειμαι Ελλαδα και δεν εχω το περιοδικο...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
παιδες γιατι ι αλφα στο τεστ των 4Τ εχει λιγοτερους ιππους στο δυναμομετρο?και λιγοτερη ροπη?
αναφερεται στην ισχυ που παει στουσ τροχους?Ακριβώς...
-
καταλαβα...και παλι ομως η απωλεια ειναι μεγαλη...τουλαχιστον ετσι νομιζω εγω...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
eidate loipon?????
passat kurioi....kalo leitourgiko kai megalo...alla gia to gousto mou polu megalo gia na exei mprosta kinisi kai to 4motion kaiei polu...roufaei...
Το 4ΜΟΤΙΟΝ δεν ρουφάει πολύ, αφού είναι Haldex, τρία διαφορικά μόνο στην Audi πλέον (σε επιβατικά)
τα υπόλοιπα στα funniest quotes
-
'Q4 four-wheel drive '
-
Video (μάλλον απο νέα Μ3, γιατί για εξακύλινδρο δεν μου ακούγεται)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
φοβερο....
αντε να ερθουν και τα αλφα τα αντιστοιχα να σπασουμε πλακιτσα...
αν ερθουν...(δυσκολα...)
τεκνικ επειδη το ξερω που γουσταρεις...συνεχιζω με τα καλα λογια για την τριαρα...
ειναι σαν την απαιτητικη γυναικα η πισωκινητη μαουνα θελει απαλα χερια να της γυριζουν το τιμονι να το χαιδευουν στη στροφη απαλα...
πρεπει ο εραστης να ειναι εμπειρος....
αλλα τα πισωκινητα δεν παιζονται...(σαν το πισωκινητο σεξ...χεχεχε :X)αααα καλο εεε????
(παραπεω)
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
φοβερο....
αλλα τα πισωκινητα δεν παιζονται...(σαν το πισωκινητο σεξ...χεχεχε :X)αααα καλο εεε????
(παραπαιω)
Λέω να παραπέσω μαζί σου:
Καλό και το 4κίνητο σεξ (Q4) μια από μπρος μια από πίσω και πάλι από την αρχή την ξεσκίζεις...
-
οπα φιλε θα μας κοψει το ραδιοτηλεοπτικο...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
οπα φιλε θα μας κοψει το ραδιοτηλεοπτικο...Αυτό είναι σίγουρο...
-
διαβασα στο Ε90ποστ και στο Μπιμερφεστ που ετοιμαζουν 335ι με 310 γαιδαρακια...
αν αυτο ισχυει θα πεσει γελιο...αντε αν κανει μεχρι 55χιλιαρικα να δω τι θα παρει καποιος..
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
φοβερο....
(παραπαιω)
Λέω να παραπέσω μαζί σου:
Καλό και το 4κίνητο σεξ (Q4) μια από μπρος μια από πίσω και πάλι από την αρχή την ξεσκίζεις...
Μην κάνουμε το τοπικ... 'Alfa Romeo 159' (sorry παιδιά) !
Ξέρω ένα καλό σάιτ για τα παραπάνω που αναφέρατε...
-
oxi φιλε απλα ετσι το αναφεραμε....μην ανησυχεις...
εδω ασχολουμαστε με μια αλλη μπεμπα...
την Ε90/Ε91/Ε92....
-
[quote='pik.']διαβασα στο Ε90ποστ και στο Μπιμερφεστ που ετοιμαζουν 335ι με 310 γαιδαρακια...
quote]335ti 3000cc 330ps- turbo.
-
Και το αγγλικό CAR το αναφέρει αυτό για turbo, λογικά είναι έγκυρο
-
περιεργα και ωραια πραγματα...
-
αντε και turbo στα 1600!!!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Και το αγγλικό CAR το αναφέρει αυτό για turbo, λογικά είναι έγκυροΘα κάνει τέτοιο 'άλμα' η αγαπητή εταιρεία ;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Και το αγγλικό CAR το αναφέρει αυτό για turbo, λογικά είναι έγκυρο
Θα κάνει τέτοιο 'άλμα' η αγαπητή εταιρεία ;
Για τους γκρινιαριδες!
Παντως εγω δεν ειμαι ...
Νέα BMW Σειρά 3