-
Έτσι,έτσι,έτσι...
-
Και εγώ την οδήγησα χθες το απόγευμα (Ε90 320i- και μάλιστα μόνος μου για ένα δίωρο) αλλά επειδή δεν ήθελα να κατέβω και για να μην θεωρηθεί ότι μερολειπτώ υπέρ της, δεν λέω τίποτα τώρα. Θα πω την άποψή μου σε σχέση με κάποιους που την οδήγησαν και παραθέσουν ορθά επιχειρήματα.
-
Πειτε ρε παιδια, μην ντρεπεστε!!!!
-
Για παρθένα μιλάμε.....(απο μπροστά παρθένα) προστιοκίνητο
και από πισω (bmw ) μπαίνουν....
θα μας πεί κανένας ή θα παρατήσω το παιδί στο σπίτι μονο και θα παω σε καμία αντιπροσωπεία????
-
Μα γιατί δεν γράφετε οι αντικειμενικοί τις απόψεις σας;
Αν και ξέρουμε εκ των προτέρων
-
'Φοβού' τη σύγκριση
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
'Φοβού' τη σύγκρισηAuto itan to pio asteio ap'oles tis apantiseis....xoris pareksigisi
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
'Φοβού' τη σύγκριση
Auto itan to pio asteio ap'oles tis apantiseis....xoris pareksigisi
και χωρίς παρεξήγηση επίσης, τα πιο αστεία είναι τα ποστ σου, εκτός από τις ανακρίβειες που εμπεριέχουν
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
'Φοβού' τη σύγκριση
και χωρίς παρεξήγηση επίσης, τα πιο αστεία είναι τα ποστ σου, εκτός από τις ανακρίβειες που εμπεριέχουν
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
'Φοβού' τη σύγκριση
Λέω συνέχεια αστειάκια...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Λέω συνέχεια αστειάκια...Όπως για τα Αυδι, ότι είναι καλά αυτοκίνητα κοκ
-
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Μ3
http://speed.supercars.net/pitlane/pics/1077666d.jpgΉδη έχουν αρχίσει και φαίνονται οι λεπτομέριες του προφυλακτήρα. Πιστεύω πως πρέπει να περιμένουμε πολύ ωραία πράγματα
Υ.Γ. Το Σάββατο οδήγησα στην 320i και μπορώ να πω οτι το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ καλό. Πάρα πολύ καλή αίσθηση στο τιμόνι,ήχος που δε περιμένεις απο 4κύλινδρο και δύναμη που δε την περίμενα απο αυτοκίνητο 1,5 τόνου συν 4 μαντράχαλους. Τα μόνα αρνητικά που βρήκα ήταν η θορυβώδης (αλλά κατα τα άλλα άνετη και αποροφητική) πίσω ανάρτηση και οι χώροι για τους πίσω επιβάτες που αν και μεγάλωσε η 3άρα παραμένουν ίδιοι. Αλλά ποιός νοιάζεται για τους πίσω;
-
Aυτό, που είναι από ανεξηγήτο έως εκνευριστικό στην περίπτωση της 3άρας είναι ότι δε διατίθεται μπλοκέ, ούτε καν ως έξτρα, ούτε καν στις 6κύλινδρες.
Το οποίο μπλοκέ βέβαια, υπάρχει έτοιμο από τη Μ3. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας απαντούν ότι οι άλλες 3άρες δεν το χρειάζονται απλά. Αυτή η απάντηση όμως δεν με πείθει. Η 330 έχει ιπποδύναμη (258) που πλησιάζει αυτή της πρώτης Ε36 Μ3, αυτής με το 5άρι (286). Και οι ΒΜW είναι αυτοκίνητα σπορ, δεν είναι 'λουσάτα υψηλού τουρισμού,βλ. μερκ.'
Έχω οδηγήσει τη Ζ4 3.0, ούτε αυτή έχει μπλοκέ φυσικά, και παρότι είχε ωραία αίσθηση γενικά, το πίσω μέρος χάζευε όλη την ώρα. Δεν είναι κρίμα;
Αν σκεφτόμουν να αγοράσω 325 ή 330, η έλλειψη μπλοκέ θα ήταν αρκετός λόγος για τις αποκλείσω και τις δύο.
-
αν δεν κανω λαθος οι νεες (τουλαχιστον) 3αρες εχουν ηλεκτρονικο μπλοκε, το οποιο απο οτι λεγεται κανει και πολυ καλη δουλεια.
-
Το 'ηλεκτρονικό μπλοκέ' Σπύρο είναι τις περισσότερες φορές ψευδεπίγραφο, όταν χρησιμοποιείται από τις εταιρείες. Με τον όρο ηλεκτρονικό μπλοκέ εννοούμε κανονικά το ηλεκτρονικά ελεγχομένο (ενεργό) μπλοκέ διαφορικό, δηλαδή ένα μηχανικό μπλοκέ, το οποίο ελέγχεται ηλεκτρονικά από μία υπολογιστική μονάδα για τον καθορισμό των παραμέτρων του. Τέτοια ενεργά διαφορικά έχουν τα WRC. Τώρα, οι εταιρείες, συχνά αποκαλούν ηλεκτρονικά διαφορικά, έναν απλό έλεγχο της πρόσφυσης των κινητήριων τροχών μέσω των αισθητήρων του ΑΒS. Ηλεκτρονικό μπλοκέ αποκαλούσε παλαιότερα (και μέχρι και σήμερα) η Audi το EDL (electronic differential lock). Αυτό τι κάνει; Απλά φρενάρει τον τρόχο, που παρουσιάζει απώλεια πρόσφυσης.
Η λειτουργία ενός κλασικού μπλοκέ (με δίσκους ή τόρσεν) δεν υποκαθίσταται από τίποτα. Η 3άρα έχει σύστημα αντισπίν και ευστάθειας (dsc) αλλά αυτά είναι επικουρικά μέσα προστασίας. Το μπλοκέ προσφέρεται για βελτίωση της πρόσφυσης και για ακρίβεια στην πάντα. Για ουσιαστική διασκέδαση δηλαδή.
-
Oποτε διαβαζω 4 τροχοι θελω επειγοντως ψυχιατρο.....μετα τις βλακειες και τις παραλειψεις τουs στο συλλεκτικο τευχος για τα 35 χρονια επεσε στα χερια μου το τευχος απριλιου....1ο σοκ-ερωτηση τεμπεριδι στο νεο ceo tis alfa romeo-Αφου προερχεστε απο την κορυφαια ΙΣΩΣ αυτοκινητοβιομηχανια στον κοσμο ποιες αδυναμιες διαπιστωσατε στην αλφα?(Απο που το συμπεραινεις αυτο ρε τσοπανι ενος προβατου?....απο τις πωλησεις,απο την ιστορια,απο τις αγωνιστηκες επιτυχιες, η απο την επιδειξη τεχνολογιας με τα γονατα mcpherson και το ατσαλινο αμαξωμα στα υποτιθεμενα supercar m5-m6) 2o σοκ-Σχολιο του χατζηπαναγιωτου για την 159.Κουκλα αλλα η νεα σειρα 3 δε νομιζω να χασει τα ηνια στην κατηγορια αφου οι γερμανοι εφτιαξαν μια μικροτερη 5αρα.Ρε τσοπανι ενος προβατου ποτε οδηγησες την 159 που φερνει τη νεα τεχνολογια τις αλφα ρομεο στην κατηγορια....τετοια σχολια δεν τα κανει ουτε ο μπακαλης στην γειτονια....μου θυμιζει κατι συγκριτικα τοu ams οπου κανουν τη δηθεν τεχνικη αναλυση στο τελος πετανε την κωτσανα τους-θα επιλεξουμε την μπεμπα επειδη πεταει ποπο και εχει μεγαλυτερο πρεστιζ.Τα penrete pou ta pernete xontra...toulaxiston kratiste ta prosximata!
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Oποτε διαβαζω 4 τροχοι θελω επειγοντως ψυχιατρο.....μετα τις βλακειες και τις παραλειψεις τουs στο συλλεκτικο τευχος για τα 35 χρονια επεσε στα χερια μου το τευχος απριλιου....1ο σοκ-ερωτηση τεμπεριδι στο νεο ceo tis alfa romeo-Αφου προερχεστε απο την κορυφαια ΙΣΩΣ αυτοκινητοβιομηχανια στον κοσμο ποιες αδυναμιες διαπιστωσατε στην αλφα?(Απο που το συμπεραινεις αυτο ρε τσοπανι ενος προβατου?....απο τις πωλησεις,απο την ιστορια,απο τις αγωνιστηκες επιτυχιες, η απο την επιδειξη τεχνολογιας με τα γονατα mcpherson και το ατσαλινο αμαξωμα στα υποτιθεμενα supercar m5-m6) 2o σοκ-Σχολιο του χατζηπαναγιωτου για την 159.Κουκλα αλλα η νεα σειρα 3 δε νομιζω να χασει τα ηνια στην κατηγορια αφου οι γερμανοι εφτιαξαν μια μικροτερη 5αρα.Ρε τσοπανι ενος προβατου ποτε οδηγησες την 159 που φερνει τη νεα τεχνολογια τις αλφα ρομεο στην κατηγορια....τετοια σχολια δεν τα κανει ουτε ο μπακαλης στην γειτονια....μου θυμιζει κατι συγκριτικα τοu ams οπου κανουν τη δηθεν τεχνικη αναλυση στο τελος πετανε την κωτσανα τους-θα επιλεξουμε την μπεμπα επειδη πεταει ποπο και εχει μεγαλυτερο πρεστιζ.Τα penrete pou ta pernete xontra...toulaxiston kratiste ta prosximata!Χαλαρωσε ρε συ δεν σου εβρισαν την μανα σου
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Oποτε διαβαζω 4 τροχοι θελω επειγοντως ψυχιατρο.....μετα τις βλακειες και τις παραλειψεις τουs στο συλλεκτικο τευχος για τα 35 χρονια επεσε στα χερια μου το τευχος απριλιου....1ο σοκ-ερωτηση τεμπεριδι στο νεο ceo tis alfa romeo-Αφου προερχεστε απο την κορυφαια ΙΣΩΣ αυτοκινητοβιομηχανια στον κοσμο ποιες αδυναμιες διαπιστωσατε στην αλφα?(Απο που το συμπεραινεις αυτο ρε τσοπανι ενος προβατου?....απο τις πωλησεις,απο την ιστορια,απο τις αγωνιστηκες επιτυχιες, η απο την επιδειξη τεχνολογιας με τα γονατα mcpherson και το ατσαλινο αμαξωμα στα υποτιθεμενα supercar m5-m6) 2o σοκ-Σχολιο του χατζηπαναγιωτου για την 159.Κουκλα αλλα η νεα σειρα 3 δε νομιζω να χασει τα ηνια στην κατηγορια αφου οι γερμανοι εφτιαξαν μια μικροτερη 5αρα.Ρε τσοπανι ενος προβατου ποτε οδηγησες την 159 που φερνει τη νεα τεχνολογια τις αλφα ρομεο στην κατηγορια....τετοια σχολια δεν τα κανει ουτε ο μπακαλης στην γειτονια....μου θυμιζει κατι συγκριτικα τοu ams οπου κανουν τη δηθεν τεχνικη αναλυση στο τελος πετανε την κωτσανα τους-θα επιλεξουμε την μπεμπα επειδη πεταει ποπο και εχει μεγαλυτερο πρεστιζ.Τα penrete pou ta pernete xontra...toulaxiston kratiste ta prosximata!Σάκη .... ψυχραιμία , έχεις ξεφύγει μάλλον
-
Ρε Σάκη προς θεού!
Είπαμε,αλλά όχι και έτσι...
O Tεμπερίδης και ο ΣΧ που έχει φάει τα χρόνια του με τις Άλφα 'τσοπάνηδες ενός προβάτου'?
Μην φανατίζεσαι,γιατί στερείς την ουσία των επιχειρημάτων σου....
Φιλικά,
Νίκος
Νέα BMW Σειρά 3