-
Ολα τα βγαζει σε ρωσσικα, ρουμανικα, δε ξερω κι εγω τι ειναι
Του zx το haynes μου το χαρισε ο μηχανικος μου στην Αθηνα, καμμενος zxακιας -
http://www.autoblog.gr/2015/09/15/frank ... crossback/
-
Ποσο φρεσκο δειχνει ακομα αυτο το αμαξι..
νταξ αυτα τα 'cross' κτλπ μαρκετινιστικες παπριτσες,δε μου λενε τιποτα.. αλλα το DS4 σα μοντελο παντα πανεμορφο. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ολα τα βγαζει σε ρωσσικα, ρουμανικα, δε ξερω κι εγω τι ειναιστο zx παταμε δεξιά στη στηλη το скачать και κατεβαζουμε καθε κεφαλαιο σε pdf.
στο 2ο link (με ολα μαζεμενα), κοιταμε τα κοκκινισμενα για να ξεχωρισουμε το μοντελο (xsara,xantia,bx,c5 κλπ)
citroen solutions - full technical guide -
http://www.autoblog.gr/2015/09/17/citro ... s-anymore/
Citroen: Δεν θέλουμε “κλασικά” αυτοκίνητα πλέον
Απ’ ότι φαίνεται, το C4 Cactus και η επιτυχία που σημειώνει θα “σημαδέψει” την Γαλλική εταιρία, ορίζοντας σε μεγάλο βαθμό την κατεύθυνση στην οποία θα κινηθεί όσον αφορά τα αυτοκίνητα της στο εγγύς μέλλον. Μιλώντας στο περιθώριο της έκθεσης της Φρανκφούρτης, ο Xavier Peugeot, επικεφαλής προϊόντων της Citroen και υιός του Pierre Peugeot, επιβεβαίωσε ότι η Citroen πρέπει να διαφοροποιηθεί, προσφέροντας νέα και μοναδικά προϊόντα στους υποψήφιους αγοραστές.
Πρέπει να σκεφτούμε να φέρουμε αυτή την φρεσκάδα και την διαφορά ανεξαρτήτως προϊόντος. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι δεν θέλουμε να έχουμε κλασικά αυτοκίνητα πλέον!
Θέλεις να έχεις μία πιο σαφή εικόνα ως προς το πού κινείται η Citroen; Κοίταξε το Aircross concept –κεντρική φωτογραφία-. **Η Γαλλική εταιρία θέλει να εστιάσει στα SUV και τα ιδιαίτερα/ξεχωριστά αυτοκίνητα **και θέλει να το κάνει αυτό σε παγκόσμια κλίμακα. Γι’ αυτό, θα χρησιμοποιήσει δύο πλατφόρμες: μία για τα μικρά αυτοκίνητα και μία για τα μεγαλύτερα. Από εκεί και πέρα, όλα είναι ανοιχτά.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ποσο φρεσκο δειχνει ακομα αυτο το αμαξι..
νταξ αυτα τα 'cross' κτλπ μαρκετινιστικες παπριτσες,δε μου λενε τιποτα.. αλλα το DS4 σα μοντελο παντα πανεμορφο.Μαζί σου με 1000...αλλά αυτό με τα πίσω παράθυρα που δεν ανοίγουν, παρά μόνο σαν φινιστρίνια..? Πως σου φαίνεται?
Ψάχνω από το πρωί κάποιο review που να το αναφέρει, αλλά τίποτα!
Ακόμα και ένα μεγάλο 25λεπτο..Ειλικρινά μπορεί να είναι και ο μόνος λόγος που δεν θα το πάρω τελικά...
-
Το προf/l DS4 έφαγε κραξιμο για τα πίσω παράθυρα. Και μάλλον και στο νέο εξακολουθεί έτσι. Να βρέθηκε τρόπος να το ανεβωκατεβασουν? Μπαααα!
Κατά τα λοιπά όμως το DS4 ειναι ωραίο.
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Για εμενα δεν ειναι λογος να μη το παρεις.. γενικα οταν κατι μου αρεσει ξεπερναω ενα μειωνεκτημα του αν το θεωρω μηχανημα με αρετες.. σε ολα τα πραγματα.. αλλα οκ αυτος ειμαι..δε μπορω να μη κατανοησω οτι ειναι ενοχλητικο για καποιον. Το θεμα με τα πισω παραθυρα στο Ds4 εχει προκυψει λογω του σχηματος της πορτας που δεν επιτρεπει το ανεβα κατεβα.
-
Και για μένα δεν αποτελεί λόγος απόρριψης.
Σε td στο προηγούμενο είχα διαπιστώσει ότι έχει ένα από τα καλύτερα και αποδοτικότερα συστήματα κλιματισμού που έχω συναντήσει.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γιατί τόσο μεγάλο ζήτημα με τα πίσω παράθυρα του DS4; Στο 3πορτο κουπέ της πρώτης γενιάς C4 που τα πίσω παράθυρα ούτως η άλως δεν άνοιγαν ποτέ δεν υπήρξε ποτέ θέμα απο όσο τουλάχιστον θυμάμαι. Στην περίπτωση που συζητάμε με το DS4 που πλασάρεται επίσης ως κουπέ έχεις επιπλέον την πρακτικότητα της πίσω πόρτας.
-
Πρεμιέρα για το νέο Citroen E-Mehari
Άρθρο και φωτογραφίες εδώ -
Πλάκα έχει . Και ρεύμα , κυριολεκτικώς .
-
4o υπερυψωμένο από την Citroen... H LandRover του φτωχού!
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Νταξ ειναι σιχαμενα,προκλητικα ασχημο...
-
Γιατί τέτοια πικρόχολα σχόλια ρε παιδιά; Εντάξει δεν είναι για εμάς των 40 Χριστουγέννων αλλά για την πιτσιρικαρία θα ήταν το απολυτο γκατζετ του καλοκαιριού... Την πλούσια πιτσιρικαρία όμως!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Νταξ ειναι σιχαμενα,προκλητικα ασχημο...Ε βρε συ! Ένα χαριτωμένο μικρό αμαξάκι παραλίας είναι...
Στα κοσμικά νησιά μας θα το ηθελα!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Γιατί τέτοια πικρόχολα σχόλια ρε παιδιά; Εντάξει δεν είναι για εμάς των 40 Χριστουγέννων αλλά για την πιτσιρικαρία θα ήταν το απολυτο γκατζετ του καλοκαιριού... Την πλούσια πιτσιρικαρία όμως!Οριακα πιτσιρικαρια ειμαι αν και οχι πλουσια
-
Πιτσιρικαρία οριακά μπορεί να είσαι , αλλά μάλλον δεν αισθάνεσαι ἐτσι
Τι σου έφταιξε το αμαξάκι ? Μια χαρά είναι για παραλιακά μέρη . Μην ξεχνάς ότι για ηλεκτρικό είναι και σχετικά φτηνό .
Αλλωστε το λέει και η εταιρεία . Μέσα σε ξενοδοχεία και εταιρείες ενοικιάσεως παραλιακές . Σε νησάκια με μικρό κόστος λειτουργίας μια χαρά θα είναι .
Το μόνο πρόβλημα των ηλεκτρικών είναι ότι δεν ακούγονται όταν έρχονται από τους πεζούς .
-
Σαν ιδέα αναβίωσης του συγκεκριμένου την βρίσκω πολύ καλή και την ήθελα από την Citroen. Αντίθετα μου είναι αδιάφορη η μανία της εταιρίας στα υπερυψωμένα που ανταγωνίζονται το QQ ή το Rav4 ή ακόμα και το ... Pajero!
Και εδώ στην Ελλάδα αυτού του είδους αμαξάκια τύπου MiniMoke, Pony και κάποια άλλα που θυμάμαι (ένα που έμοιαζε με το Φιατ 127 αν θυμάμαι καλά ή και το παλιότερο 500ράκι με την υφασμάτινη τέντα στην οροφή) κυκλοφόρησαν και εκτός ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων και εκτιμήθηκαν.Αν έφτιαχναν και του έβαζαν και κανα 'κανονικό' κινητήρα 700-800 κυβικά με 50 αλογάκια μια χαρά θα ήταν ...
-
Αν ήμασταν σοβαρή χώρα, ένα τέτοιο αυτοκίνητο θα μπορούσαμε να το συναρμολογούμε εδώ. Άλλωστε η Namco με την συνεργασία με τη citroen θα μπορούσε να το υλοποιήσει αυτό.
Αλλά σοβαρή χώρα δεν είμαστε, οπότε ας κοιτάζουμε τους άλλους που φτιάχνουν ή συναρμολογούν αυτοκίνητα.
CITROËN FORUM