-
Ακριβώς! Ηταν το φθηνοτετο της γκαμας, απευθυνομενο κυριως σε εταιρικους πελατες, χωρίς δυνατοτητα υδρο.
Αντιθετα, σε οτιδηποτε ανω των 2 λιτρων, η υδροπνευματική ηταν μονοδρομος, δεν εβγαινε με συμβατικη αναρτηση.
Στάλθηκε από το σαβουροκινητό μου με χρήση Tapatalk
-
Το πρόβλημα είναι καρντασια πως η γερμανοποιημένο C5 δεν έπεισε αρκετούς πριμιουμ πελάτες. Το κοστος του να μένει η υδροπνευματική στην γραμμή παραγωγης ειδικα ο nonos πρεπει να το καταλαβαίνει καλά.
Sent from Corsair's brick
-
Καλα..προς το παρων ,ψηνω τον father να παμε να τη δουμε κι ας ειμαστε πανι με πανι..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5344360/ -
Περίπτωση να κοιτάξεις άλλη μάρκα υπάρχει;
-
Χμμμ σα να λες σε μενα να μην κοιτάξω Renault.
Δύσκολο (αν και nonos απο οσο εχω καταλάβει θα χτυπαγανε και μια 159 1.75 Turbo Benzina πέρα από Citroen ) -
Για τον πατερα μου που τωρα τελευταια ψαχνεται για αλλαγη φιλολογικα, δυσκολο να τον πεισω για κατι αλλο.. Αλλωστε οταν πηραμε την xsara την αγορασε κρυφα απο εμενα ενω παντα συμμετεχω σε αυτα γιατι ηθελα την 147..
Εγω εχω πει απο χρονια οτι το επομενο θα ειναι alfa.. κοιταω και 'καλα' γιαπωνεζικα..πολλα με συγκινουνε. -
Χθες ετυχε να ειμαι συνοδηγος σε ενα απο τα best sellers εν Ελλαδι. C3 1,4 diesel με τα 70κατι αλογα.
Ξεκινώντας απο τον κινητηρα, πιστευω οτι για να εχεις και καποιες επιδοσεις πρεπει να κινηθεις προς τον 1,6 hdi. Καλο τραβηγμα μεν αλλα με 4 ατομα μεσα, δεν το ελεγες και σφαιρα... Τραβηγμα ισως οριακα καλυτερο απο το Fiesta. Αρκετα καλη ηχομονωση. Δηλαδη μεχρι τα 110 δεν πολυακουγεται ο κινητηρας. Απο κει και πανω ομως φαινεται οτι χρειαζεται εξαταχυτο κιβωτιο μπας και επεφτε λιγο ο ηχος.
Χωροι μπροστα πολυ ανετοι. Πισω το κεφαλι μου ναι μεν δεν εβρισκε αλλα χρειαζοταν μια προσπαθεια για να βολεψω τα ποδια μου. Απο αποψη ορατοτητας μπορω να πω οτι μου φανηκε ψηλο.
Ταξιδι κανεις σχετικα ανετα. Κλισεις εχει αλλα οκ δεν θα φοβησει. Καποιες εγκαρσιες ανωμαλιες ομως, τις καταλαβαμε.
Απο ποιοτητα, στο μεσο ορο μου φανηκε. Δεν ακουστηκε κανας τριγμος πουθενα. Βεβαια εχει ακομα 14.000 χλμ.
Το ηχοσυστημα με εντυπωσιασε. Πολυ καλη ποιοτητα ηχου.
Τα λεντ.... ε... ειναι λεντ!!
Ειχε ομως ενα θεμα. Τα φωτα των φρενων εμεναν αναμμενα συνεχως. Ακομα και χωρις να πατησεις το πενταλ του. Τι φαση?Γενικα σαν αυτοκινητο, ουτε κρυο, ουτε ζεστη.. Για ανθρωπομεταφορεα εντος πολης μια χαρα ειναι. Οποιος θελει το κατι παραπανω, καλυτερα να παει στο ds3 με το 1,6 hdi ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. Ή με τα 156 αλογα του thp για ακομα καλυτερα.
-
Εχμ νομίζω έχει 68 άλογα, μπορεί να κάνω και λάθος
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εχμ νομίζω έχει 68 άλογα, μπορεί να κάνω και λάθοςΕ τωρα για δυο αλογατα δε θα το χαλασουμε βρε παιδι μου.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ε τωρα για δυο αλογατα δε θα το χαλασουμε βρε παιδι μου.
Τέλος πάντων όταν οδήγησα πέρσυ για 4 μέρες ένα 208 1.4 πετρέλαιο απελπίστηκα, τάφος.... , τουλάχιστον έστρωσε χαρακτήρα στα χέρια μου
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Χμμμ σα να λες σε μενα να μην κοιτάξω Renault.
Δύσκολο (αν και nonos απο οσο εχω καταλάβει θα χτυπαγανε και μια 159 1.75 Turbo Benzina πέρα από Citroen )Best of 2 worlds...και συλλεκτικό και παμφθηνο!!
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ε τωρα για δυο αλογατα δε θα το χαλασουμε βρε παιδι μου.
Τέλος πάντων όταν οδήγησα πέρσυ για 4 μέρες ένα 208 1.4 πετρέλαιο απελπίστηκα, τάφος.... , τουλάχιστον έστρωσε χαρακτήρα στα χέρια μου
Αναρωτιέμαι τι περιμένετε όταν οδηγείτε τέτοια αμάξια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αναρωτιέμαι τι περιμένετε όταν οδηγείτε τέτοια αμάξια.
Θα σε πω εγω τι περιμενω.... --> να μπορει να σερνει αξιοπρεπως το σασι του Αν με ψηφίσετε για strategic planner στο PSA group υπόσχομαι να σας απαλλάξω απο τετοια αναιμικά κατασκευασματα.
-
Ποιοι να σε ψηφίσουμε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποιοι να σε ψηφίσουμε;ολοι ρε... ολοι
ΤΙ
ΔΕΝ
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ
? -
δηλαδη ρε λεβεντες οι αλλοι δεν εχουν τετοια αμαξια στην γκαμα τους.....η VW, Skoda, Seat, Fiat, Alfa Romeo (1.3 Jtdm) , Lancia, κλπ ?
Και πως δηλαδη πρεπει να κινειται ο τεχνικος του ΟΤΕ ας πουμε μεσα στην Αθηνα με την βαλιτσουλα του ? Με Πορσε Παναμερα ?
Μια χαρα επιλογη ειναι και δεν ξερω και κανεναν απο τους αρκετους που ξερω που εχουν τετοιο αμαξι που να μην χαμογελαει και να λεει βρηκα την γεια μου που το αγορασα! -
Οι απαιτήσεις σου πρέπει να είναι λίγο (πολύ λίγο όμως) υψηλότερες από την μετακίνηση με το αστικό για να λες ότι βρήκες την υγειά σου με τέτοιο αυτοκίνητο εν έτη 2014.
-
Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε η οικονομία στην κτήση και τη χρήση για κάποιους μπορεί να είναι παράγοντας που συμβάλλει να 'βρουν την υγειά τους' όσο και αν δεν συμφωνούμε οι υπόλοιποι.
Εξάλλου σε ένα εταιρικό στόλο, τέτοια αυτοκίνητα (ανεξάρτητα από μάρκα), που σε αυτό το φόρουμ χαρακτηρίζουμε 'τάφους', λύνουν τα χέρια και μειώνουν κατά πολύ την εκροή χρήματος, ως οικονομικά εργαλεία μεταφοράς.edit: Corsair δαγκωτό λέμε!!!
-
Εγω παντως με τον 1,6 hdi πιστεύω ότι θα ταν ολοκληρωμενο.
Το θεμα με τα μονιμως αναμμενα φωτα φρενων που εγραψα και παραπανω απο που μπορει να προέρχεται?Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Εγω παντως με τον 1,6 hdi πιστεύω ότι θα ταν ολοκληρωμενο.
Το θεμα με τα μονιμως αναμμενα φωτα φρενων που εγραψα και παραπανω απο που μπορει να προέρχεται?Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Χαλασμένη βαλβίδα πετάλ ->10€
CITROËN FORUM