-
ο άγγελος πρέπει να μυηθεί στην ορολογία του τοπικού
άκου εκεί citroenάκηδες.
ψιτροενάκηδες
ομοίως ο κύριος παραπάνω αποκαλείται ψιτροβαγ -
-
ψιτ, κύριος, άντε να γράψεις καμια ιστορία στο τοπικό
-
Οτι ηταν να πω το ειπα
Εχω κι αλλες με νοσοκομεια αμα θες
-
Ο χρήστης angelosmak έγραψε:
Γειά σας citroenάκηδες. Σας παρακολουθώ χρόνια αλλά δεν έχει τύχει να γράψω. Είμαι άλλος ένας με το μικρόβιο που όμως πρόσφατα αγόρασα 308 1.6. Η καρδιά όμως λέει υδροπνευματική. Είχαμε ami (δεν το πρόλαβα), gs xsara και στην ευρύτερη οικογένεια zx.καλώς τον λεβέντη μας.
-
GeZ, περιμένω μιά απάντηση για την ξανθιά
-
Να γίνω λίγο κακός και να πω ότι το Citroen forum το έχετε (επί πολλές σελίδες) μετατρέψει σε προσωπικό σας forum με λίγα στοιχεία για Citroen? Τι φταίει κάποιος να πρεπει να διαβάζει όλα τα προσωπικά σχόλιά σας, πειράγματα, ραντεβού κλπ? Μήπως να ανοίξετε ένα άλλο θέμα για να βρίσκεστε μεταξύ σας? Sorry παιδια αλλά νομίζω ότι με όλα αυτά τα (κυρίως προσωπικά) μηνύματά σας δυσκολεύετε αφάνταστα κάποιον που θέλει να βρει πληροφορίες για citroen. Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολικός, κάποιος mod θα μπορούσε να πάρει θέση.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
GeZ, περιμένω μιά απάντηση για την ξανθιάΕφτασε!! τσεκαρε πρωτα το ποτενσιομετρο του κλιματισμου αν εχει φαγωθει το ελατηριακι και το πατημα του κερσορα (λιγο απιθανο)
αλλιως πας για καρβουνακια του μοτερ καθως αυτα τα μοτερ εχουν κατι σαν ρελε μεσα τους και οταν τελειωνει το καρβουνακι παυει να λειτουργει σωστα (μια δεν λειτουργει μια λειτουργει λιγο κλπ)(γι'αυτο και οταν εβγαλες το καλωδιο ο ρελες σταματησε να λειτουργει και αφησε το μοτερ να λειτουργησει). Αλλιως εγκεφαλακι.....Να γίνω λίγο κακός και να πω ότι το Citroen forum το έχετε (επί πολλές σελίδες) μετατρέψει σε προσωπικό σας forum με λίγα στοιχεία για Citroen? Τι φταίει κάποιος να πρεπει να διαβάζει όλα τα προσωπικά σχόλιά σας, πειράγματα, ραντεβού κλπ? Μήπως να ανοίξετε ένα άλλο θέμα για να βρίσκεστε μεταξύ σας? Sorry παιδια αλλά νομίζω ότι με όλα αυτά τα (κυρίως προσωπικά) μηνύματά σας δυσκολεύετε αφάνταστα κάποιον που θέλει να βρει πληροφορίες για citroen. Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολικός, κάποιος mod θα μπορούσε να πάρει θέση.
αν θελει καποιος μπορει να ρωτησει για οποιδηποτε αμαξι της Citroen να του δωσουμε μεχρι και ζωτικες μηχανολογικες πληροφοριες απλα επειδη δεν ενδιαφερεται σχεδον κανενας ειμαστε μεταξυ σιτροενακηδων Δεν ειναι και κατι τοσο κακο αλλοι 'τσακωνονται' σε αλλα φορουμ εδω τουλαχιστον ειμαστε αταραχτοι σαν τα υδροπνευματικα
-
Ο χρήστης GeZ έγραψε:
αν θελει καποιος μπορει να ρωτησει για οποιδηποτε αμαξι της Citroen να του δωσουμε μεχρι και ζωτικες μηχανολογικες πληροφοριες απλα επειδη δεν ενδιαφερεται σχεδον κανενας ειμαστε μεταξυ σιτροενακηδων Δεν ειναι και κατι τοσο κακο αλλοι 'τσακωνονται' σε αλλα φορουμ εδω τουλαχιστον ειμαστε αταραχτοι σαν τα υδροπνευματικα -
GeZ ευχαριστούμε πολύ
α, δεν είστε μόνο ψιτροενάκηδες εδώ μέσα, σας επισκέπτονται και φίλοι εγκάθετοι
Κι εγώ νομίζω ότι κατά καιρούς γράφονται πολύ ωραία πράγματα, μιας και το τοπικό έχει ανθρώπους που έχουν γνώση για τα ψιτροέν, αλλά δεν είναι κακό να υπάρχει ένα χαλαρό κλίμα, ΙΜΟ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Κι εγώ νομίζω ότι κατά καιρούς γράφονται πολύ ωραία πράγματα, μιας και το τοπικό έχει ανθρώπους που έχουν γνώση για τα ψιτροέν, αλλά δεν είναι κακό να υπάρχει ένα χαλαρό κλίμα, ΙΜΟ
+mod
-
-
-
Ο χρήστης GeZ έγραψε:
αν θελει καποιος μπορει να ρωτησει για οποιδηποτε αμαξι της Citroen να του δωσουμε μεχρι και ζωτικες μηχανολογικες πληροφοριες απλα επειδη δεν ενδιαφερεται σχεδον κανενας ειμαστε μεταξυ σιτροενακηδων Δεν ειναι και κατι τοσο κακο αλλοι 'τσακωνονται' σε αλλα φορουμ εδω τουλαχιστον ειμαστε αταραχτοι σαν τα υδροπνευματικαΓια κανένα καλό συνεργείο εκτός εξουσιοδοτημένων στη Θεσ/νίκη όμως ξέρει κανείς τίποτα;;;; Το ρωτάω πόσο καιρό!
Το απορόφησε η υδροπνευματικότητα του θέματος;;;;
Η απλά οι έννοιες δεν συμβιβάζονται;;;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
αν θελει καποιος μπορει να ρωτησει για οποιδηποτε αμαξι της Citroen να του δωσουμε μεχρι και ζωτικες μηχανολογικες πληροφοριες απλα επειδη δεν ενδιαφερεται σχεδον κανενας ειμαστε μεταξυ σιτροενακηδων Δεν ειναι και κατι τοσο κακο αλλοι 'τσακωνονται' σε αλλα φορουμ εδω τουλαχιστον ειμαστε αταραχτοι σαν τα υδροπνευματικα
Για κανένα καλό συνεργείο εκτός εξουσιοδοτημένων στη Θεσ/νίκη όμως ξέρει κανείς τίποτα;;;; Το ρωτάω πόσο καιρό!
Το απορόφησε η υδροπνευματικότητα του θέματος;;;;
Η απλά οι έννοιες δεν συμβιβάζονται;;;
δυστυχως δεν γνωριζω κατι απο εκει πανω ουτε μπορω να κρινω αλλα σιγουρα θα σου ελεγα να αποφυγεις τον πρωην μαστορα της ΒΧ μου (οταν την ειχε ο προηγουμενος)αφου ειχε κανει μεχρι και λαθος χρονισμο!!!! Θα ρωτησω καποιον εμπιστο και θα σου πω!
-
Θέλω να ευχαριστήσω σε αυτό το ιερό τόπικ τον φίλο και γείτονα citrovag για την λύση ενός προβλήματος που είχα στο parking assistance του τρισκατάρατου Leon μου.
Να σαι καλά φίλε.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θέλω να ευχαριστήσω σε αυτό το ιερό τόπικ τον φίλο και γείτονα citrovag για την λύση ενός προβλήματος που είχα στο parking assistance του τρισκατάρατου Leon μου.Να σαι καλά φίλε.
Χαλάνε και τα VAG Σάββα?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Θέλω να ευχαριστήσω σε αυτό το ιερό τόπικ τον φίλο και γείτονα citrovag για την λύση ενός προβλήματος που είχα στο parking assistance του τρισκατάρατου Leon μου.
Να σαι καλά φίλε.
Χαλάνε και τα VAG Σάββα?
όχι μόνο οι after market αισθητήρες πάρκινγκ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Να σαι καλά φίλε.
Χαλάνε και τα VAG Σάββα?
όχι μόνο οι after market αισθητήρες πάρκινγκ.
Τέλος καλά όλα καλά λοιπόν.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θέλω να ευχαριστήσω σε αυτό το ιερό τόπικ τον φίλο και γείτονα citrovag για την λύση ενός προβλήματος που είχα στο parking assistance του τρισκατάρατου Leon μου.Να σαι καλά φίλε.
Σε ευχαριστω σαββα δεν κανει τιποτα
δεν νομιζω να δουλεψει για πολυ ομως
δεν σου ειχα στειλει πμ με τα στοιχεια ενος φιλου απο θερμη ?
CITROËN FORUM