-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Φιλε ντρίφτη την πάτησες ... μέχρι και γάλλος mod έσκασε μύτη .... το κόλπο είναι στημένο
Αλλά ας προσέχω γιατί μπορεί να μου αλλάξουν το nick σε κάτι γιαπωνέζικο ...
Καντου το TheloCitroenaki
http://www.slang.gr/lemma/show/koupepe_ ... epe_11607/
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
31700 ευρώ η C5 thp στην Γαλλία. Αποκλειστικά σε exclusive και άρα με υδροπνευματική στάνταρ.Ακριβο αν ερθει ετσι ελλαδα..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
31700 ευρώ η C5 thp στην Γαλλία. Αποκλειστικά σε exclusive και άρα με υδροπνευματική στάνταρ.
Ακριβο αν ερθει ετσι ελλαδα..
εμάς πάτε να ψήσετε η τον ντριφτη.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
31700 ευρώ η C5 thp στην Γαλλία. Αποκλειστικά σε exclusive και άρα με υδροπνευματική στάνταρ.
Λογικά θα είναι πολύ φτηνότερο λόγω πολύ χαμηλότερων φόρων, αλλά κατα τι ακριβότερο απο την 1.8 εκτός αν σταματήσει η εισαγωγή της που δεν το πιστεύω
-
Ξέρουν τι κιβώτιο βάλανε; Γιατί τους έχω ικανούς να έχουν το 4αρι του 304 μου.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Λογικά θα είναι πολύ φτηνότερο λόγω πολύ χαμηλότερων φόρων, αλλά κατα τι ακριβότερο απο την 1.8 εκτός αν σταματήσει η εισαγωγή της που δεν το πιστεύω
30000+ χτυπάνε τα c5 και εδώ (υδροπνευματικα) και αν αρχίσεις και τα έξτρα....
-
Kαίγεστε ομαδικά εδώ μέσα
Ο χρήστης mirage έγραψε:
206 ΜΑΚΡΙΑ
Θα διαφωνήσω οριζόντια και κάθετα ειδικά στα προ multiplex δεν υπάρχει θέμα, όπως δεν υπάρχει γενικότερα θέμα με τα 206. Αν σου βγήκε λεμόνι, συμβαίνει αλλά δεν είναι ο κανόνας αυτός για τα 206.
Παναγιώτη, ας κοιτάξει αν τον παίρνει για 1.6 με τον 16β αν υπάρχουν στην αγορά...Αν κάνει και το ταξίδι Ολλανδία-Σερβία νομίζω οτι θα τον βολέψει πάρα πολύ καλά, όπως και τα 90αρια dieselείναι πολλά τα κυβικά, και ντίζελ λόγω φορολόγησης δεν παίζει, μιλάμε αποκλειστικά για το 1,4.
Το σκ μπορεί να έχω νεώτερα από κανα τρολάρισμα ιδιοκτήτη, θα αναφερθώ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ξέρουν τι κιβώτιο βάλανε; Γιατί τους έχω ικανούς να έχουν το 4αρι του 304 μου.6αρι κύριος Αποκλειστικά με χειροκίνητο...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
6αρι κύριος Αποκλειστικά με χειροκίνητο...
Ποτέ μην είσαι σίγουρος με τους γάλλοι, μπορεί εκείνη την μέρα ο φρανσουά ντε μεντιγιέ να μπερδέψει τα κιβώτια και να βάλει ένα από ρυμουλκό.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
εμάς πάτε να ψήσετε η τον ντριφτη.
Για το εξωτερικο θελω να πω ειναι καλη η τιμη..Καταλαβες βλεπω που πηγαινε η δημοσιευση..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
6αρι κύριος Αποκλειστικά με χειροκίνητο...
Ποτέ μην είσαι σίγουρος με τους γάλλοι, μπορεί εκείνη την μέρα ο φρανσουά ντε μεντιγιέ να μπερδέψει τα κιβώτια και να βάλει ένα από ρυμουλκό.
Θα κάνουνε μια επιτροπή, 8 reunion και 1 pot και στο 3ο επαγγελματικό γεύμα θα τα βρούνε και θα λυθεί το θέμα
-
Το σαρντονέ είναι έξτρα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το σαρντονέ είναι έξτρα;Πο χωρίς αρκετό κρασί για να γίνουμε ντέφι δεν νοείται
-
Deal!
-
σε χαλασε η γαλλια
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
σε χαλασε η γαλλιαΚαι ελεγα ποιος λειπει αποψε..
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
σε χαλασε η γαλλιαΟχι παραπάνω από ένα κομμάτι ροκφόρτ
-
Με νο
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Με νο??
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
σε χαλασε η γαλλια
Οχι παραπάνω από ένα κομμάτι ροκφόρτ