-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
¨Το εχω ξαναπει...Τα σωστα αυτοκινητα δεν χρειαζονται χειροφρενο για να γυρισουν....
By the way drifter, μην κανεις κανα αστειο και τραβηξεις εν κινησει χειροφρενο σε υδροπνευματικο...Το χειροφρενο πιανει μπροστα σε αυτα...ρώτα τους μπάτσους να σου πουν τι έχουν πάθει όταν προσπάθησαν να γυρίσουν τις ξανθιές με χειρόφρενο.
-
Γι αυτο ακριβως το πα, μεσ στο μυαλο μου εισαι
-
Μιλωντας για τα καλοπαιδα τα μπλε, σημερα το μεσημερι ειδα στο ΑΤ Ν. Κηφισιας παρκαρισμενη απ'εξω μια Xantia turbo ct περιπολικο σε αριστη κατασταση!
-
τι ξεφτίλα για την xantia
-
Να ειναι περιπολικο....?
-
Η Xantia θελει απαλο οδηγημα, οχι χειροφρενα
-
πόσο απαλό δηλαδή, όσο πατάει η γάτα.
-
Tελικά όλα τα μπουρδ@λα έχουν κοινά σημεία.
Σαν τις alfettes που τα δισκόφρενα ήταν στο διαφορικό και πλημύρισαν απ τα λάδια που έτρεχαν απ το σασμάν. Πού χειρόφρενο
Ενώ στο τουότα, δεν τα χρειάζεσαι κάνΤώρα μεταξύ μας να βάζετε τον ντριφτάκο στην ίδια κατηγορία με μπάτσους είναι τελείως μειωτικό
Απορώ τί θα γίνοταν αν το τράβαγα βέβαια -
Θα έσπερνες ράγες στην εφαπτομένη της στροφής.
-
Και στην GS εκει ηταν drifter...Τα τακακια αλλαζα πολυ ευκολα...Οι δισκοι ειχαν ενα θεμα...!
-
ψιτροενακιδες αλλά απόψε ασχολούμεθα μα τα εξ αγχιστείας τριμπουρδελα.
-
Και λεγαν τα δικα μας προβληματικα
-
Ήρθε το προσπέκτους της ψ6
έχω πάθει ζημιάααακατα λάθος μου στέιλαν δύο, να σας ταχυδρομίσω ένα ?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αμα τα γραφει στα ολλανδικα αστο θα στραμπουλιξουμε την γλωσσα μας
Εμαθες ποσο παιζει εκει?
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Αμα τα γραφει στα ολλανδικα αστο θα στραμπουλιξουμε την γλωσσα μας
Εμαθες ποσο παιζει εκει?
τι έπαθε ο ντριφτης είναι καλά,μήπως σήκωσε πυρετό να του στείλουμε γιατρό .
-
φέρτε μας τον ψυχίατρο να δούμε τί θα γίνει,
να τον τρελάνουμε κι αυτόν και συνταγές να δίνειψιτροβαγ, αν πάμε για μια 3λιτρη ντίζελ αυτόματη exclusive αν το ερμηνεύω καλά πάει ένα 76k
η 2,2 ντίζελ πιάνει τα 56k χωρίς μεταλικό (1.100) gps (2.400) και διάφορα άλλα πακέτα, που αν σέβεσαι το πρίμιουμ του πράγματος θα τα κοτσάρεις
α, επέκταση εγγύησης στα 3 χρόνια πάει 920 και στα 4, 2120€ (120.000χλμ)
με αυτό το αμάξι τα 30k θα τα είχα για προθέρμανσηεδιτ: έχει και αυτόματο σπόιλερ από πίσω!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
φέρτε μας τον ψυχίατρο να δούμε τί θα γίνει,
να τον τρελάνουμε κι αυτόν και συνταγές να δίνειψιτροβαγ, αν πάμε για μια 3λιτρη ντίζελ αυτόματη exclusive αν το ερμηνεύω καλά πάει ένα 76k
η 2,2 ντίζελ πιάνει τα 56k χωρίς μεταλικό (1.100) gps (2.400) και διάφορα άλλα πακέτα, που αν σέβεσαι το πρίμιουμ του πράγματος θα τα κοτσάρεις
α, επέκταση εγγύησης στα 3 χρόνια πάει 920 και στα 4, 2120€ (120.000χλμ)
με αυτό το αμάξι τα 30k θα τα είχα για προθέρμανσηεδιτ: έχει και αυτόματο σπόιλερ από πίσω!
Και δωρο το τασακι...
-
Aν δεν κανω λαθος εννοεις την 2,7biturbo diesel
Eχει απιστευτη ροπη το μοτερ ,αυτο θα διαλεγα αν επερνα ποτε τετοιοΑλλα τα 76κ πολλα μου φαινονται
-
εχω την εντυπωση οτι στην ολλανδια γενικα παιζουν πολυ πιο ακριβα αυτοκινητα...
-
Πρέπει να είσαι κολλημένος Ψιτροενάκιας ( ) για να πάρεις αυτήν αντί για μια Jaguar XF πχ.
CITROËN FORUM