-
Aυτή την στιγμή η γραμμή παραγωγής της C4 κάνει αναγκαστικές διακοπές αν δεν με απατά η μνήμη μου ίσως γι αυτό και η οδηγία.
-
http://www.automobile-magazine.fr/actua ... c6_3_0_hdi' target='_blank
3000 κυβικά, διαφορετικη ( σειριακή ) διατάξη για τα 2 τούρμπο περισσότερα άλογα, λιγότεροι ρύποι, μικρότερη κατανάλωση.
http://www.automobile-magazine.fr/actua ... ugeot_1001
Και ηλεκτρικό όχημα από το 2010-11 για το γκρουπ PSA -
Ουφ, τελείωσα.
-
Πραγματικά συγχαρητήρια για την υπομονή σου
-
H xm μου στο δυναμομετρο
http://www.youtube.com/watch?v=Ugk0qGhx ... re=channel
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
H xm μου στο δυναμομετροhttp://www.youtube.com/watch?v=Ugk0qGhx ... re=channel' target='_blank
Kαι το αποτελεσμα της μετρησης?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
H xm μου στο δυναμομετρο
http://www.youtube.com/watch?v=Ugk0qGhx ... re=channel' target='_blank' target='_blank
Kαι το αποτελεσμα της μετρησης?
209hp στις 6090rpm
286.2Nm ροπη 4190rpmΣτο βιντεακι ειναι μετρηση με 5η για πλακα για να δουμε περιπου τελικη
-
το 3λιτρο V6 έχεις;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το 3λιτρο V6 έχεις;Nαι μοντ98 με τα 215 αλογα υποτιθεται τα οποια μερικα χαθηκανε στον δρομο
Απλα το ειχα μετρηση μια νορμαλ και μια που ειχα βαλει εξατμισει απο καταλυτη και πισω
συν καταλυτη vic ... και φιλτρο ελευθερο...
H διαφορα ηταν 2-3 αλογα και 2 κιλα ροπη παραπανω ενταξει δεν περιμενα και τιποτα αλλο
νορμαλ πραγματα.... -
Έχετε ακουσει την προσφορά σε διαφήμιση σε ραδιόφωνο του Ρουσάκη. Δίνεις λέει το παλαιο αυτοκίνητο, το παίρνουν και έχεις επιπλέον έκπτωση 3.500 για μια C4. Ισχυει λέει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Ξέρει κανείς άλλες λεπτομέρειες?
-
η προσφορα του ρουσακη ειναι για προ facelift c4 και οντως δινει εκπτωση 3500. ισως να μην χρειαστει να δωσεις παλιο αυτοκινητο και να την παρεις και ετσι.
ενδεικτικα c4 hatchback 1.6 vtrs εκδοση τελικη τιμη με το κλειδι στο χερι 15800 -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
...ΜΕΤΑ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΙΤΡΟΕΝ ΤΗΝ ΒΧ ΑΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΡΕΝΑΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΑΞΙΔΙ ...Πριν κάπου 20 χρόνια είχα δανειστεί για βόλτα και μετά για ταξίδι στην Καβάλα BX 14. Θυμάμαι πως φορούσε 145/80 λάστιχα και παρόλα αυτά είχα εντυπωσιαστεί με το στρίψιμο της και όχι μόνο.
Το '95 αγόρασα μια μτχ ΒΧ 16 και έμενα πολύ ικανοποιημένος. Το '02 ως '07 μια Xantia 1,8 16V, μεγαλύτερο - ποιοτικότερο και γρηγορότερο αλλά σε πήγαινε και δεν το πήγαινες (σε σύγκριση με την BX - χειρότερη αίσθηση στον οδηγό).
Με στεναχωρεί που οι πραγματικές Citroen (με την σωστή ανάρτηση δηλαδή) μεγαλώνουν και βαραίνουν συνεχώς.
Να κάνει και η Citroen μια retro κίνηση και να ξαναβγάλει παρακαλώ μια GS (δεν έχω οδηγήσει ) ή BX σε σύγχρονη συσκευασία -
Εγώ τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα για τους Γάλλους...
-
λοιπον σημερα το απογευμα πηρα το c2 για να παω σε μια δουλεια και αρχισε παλι τις μαλακιες..
ξαφνικα αποφασισαν καποιες ταχυτητες να μην κουμπωνουν!!
ξεκινουσα με 2ες στα φαναρια, καμια φορα εβαζα και οπισθεν για να ξεμπλοκαρει και γενικα γινοταν χαμος..
το παραξενο ειναι οτι μου το εκανε τυχαια και με διαφορετικες ταχυτητες(1η,2α,3η κυριως αλλα και τις αλλες που και που).τι μπορει να φταιει??(και ποσο μπορει να μας παει το μαλλι?)πλεον στο παλιοκιβωτιο που μαλλον ειναι φτιαγμενο απο χαρτι και πλαστελινη εχω παθει ολων των ειδων τις βλαβες...
και το χειροτερο ειναι οτι εγω θα τα ακουσω τα καντιλια απο τον πατερα παλι κι ας το παιρνω σπανια... -
Μοχλικά (ντιζες) κιβωτιου. Μαλλον τα προηγουμενα δεν στα γρασσαρανε τα τζιμανια οποτε σου αφησαν χρόνους.....
-
μου εχουν αλλαξει ξανα ντιζες(οπως και γραναζια ,οπως και συγχρονιζε,οπως και διαφορικο και πολλα αλλα)..μεσα στη βδομαδα θα τους παμε παλι και θα τα σκασουμε παλι ,προς το παρον το εχουμε ακινητοποιησει..
αυτο το αυτοκινητο δε μας εχει αφησει καθολου σε ησυχια,ολο και κατι θα βγαλει ανα διαστηματα και πλεον δεν αξιζει να το πουλησουμε..επρεπε να το χαμε δωσει οταν μας εδιναν 9Κ..
ποτε ξανα γαλλικο απο μενα και τα καλυτερα αυτοκινητα του κοσμου να γινουν, μετα απο τοσες ζημιες ολη αυτη η ταλαιπωρια μου εχει αφησει τραυμα
-
Τα συγκεκριμένα είναι εμφανέστατα από μ@λακίες μηχανικών. Δεν είναι δικαιολογία, εννοείται πως εφόσον έτσι νιώθεις έτσι και να πράξεις, απλά είπα να το πω γιατί κάτι τέτοια με εξοργίζουν.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
λοιπον σημερα το απογευμα πηρα το c2 για να παω σε μια δουλεια και αρχισε παλι τις μαλακιες..
ξαφνικα αποφασισαν καποιες ταχυτητες να μην κουμπωνουν!!
ξεκινουσα με 2ες στα φαναρια, καμια φορα εβαζα και οπισθεν για να ξεμπλοκαρει και γενικα γινοταν χαμος..
το παραξενο ειναι οτι μου το εκανε τυχαια και με διαφορετικες ταχυτητες(1η,2α,3η κυριως αλλα και τις αλλες που και που).τι μπορει να φταιει??(και ποσο μπορει να μας παει το μαλλι?)πλεον στο παλιοκιβωτιο που μαλλον ειναι φτιαγμενο απο χαρτι και πλαστελινη εχω παθει ολων των ειδων τις βλαβες...
και το χειροτερο ειναι οτι εγω θα τα ακουσω τα καντιλια απο τον πατερα παλι κι ας το παιρνω σπανια...Άσχετο, τώρα θυμήθυκα αυτό που είχες γράψει στο άλλο τόπικ για το C4:>>Χθές πήρα το αμάξι απο το συνεργείο. Ο λεβιές πλέον έχει μια σαφήνεια ειδικά στο κούμπωμα 1ης-2ας που δέν θυμάμαι να είχε ακόμα και όταν ήταν καινούριο. Λές τελικά να είχε εξ αρχής πρόβλημα?
αν κρινω απο τη περιπτωση μου με κιβωτιο c2, δεν αποκλειεται καθολου
θα χαλαρωσει παντως συντομα παλι και θα γινει η γνωστη σουπα(ειδικα αν κανεις καφριλες) μην ανησυχεις,μην τρομαζεις και μην αγχωνεσαι απο αυτη τη 'πρωτογνωρη εμπειρια' που ζεις τωραΤελικά είχες 100% δίκιο, το αμάξι έχει κάνει μόλις 3000km απο τότε και ο λεβιές έχει γίνει πάλι το ίδιο μπουρδέλο που ήταν στην αρχή
-
@drino
η αληθεια ειναι πως παροτι το αυτοκινητο το εχουμε παει πολλες φορες σε 2 συνεργεια, το κιβωτιο συγκεκριμενα το κουραρει μονιμα ο Κυριακοπουλοςμαλλον κατι ασχημο παιζει με αυτους (και ειναι και πιασοκωληδες ),θα το παω στο αλλο στην Ηλιουπολη που ειναι και πιο φθηνοι και πιο εμπειροι.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Τελικά είχες 100% δίκιο, το αμάξι έχει κάνει μόλις 3000km απο τότε και ο λεβιές έχει γίνει πάλι το ίδιο μπουρδέλο που ήταν στην αρχή
ρε φιλε, παλια πονεμενη ιστορια τι να λεμε τωρα..?
το μονο που μενει ειναι να γελαμε με τα χαλια μας..
ευτυχως που εγω αλλαξα αυτοκινητο και καθαρισα,το c2 το εχει πλεον η μανα μου, ομως με βολευει και μενα για τιποτα μικροδουλειες,τωρα εμεινα μονο με τη βενζινορουφηχτρα..
το χειροτερο παντως ειναι οτι παρολο που πλεον το οδηγει κυριως η μητερα μου,παλι εγω ακουσα τα μπινελικια
δε θελει να καταλαβει ο πατερας οτι απλως χαλαει..και οταν τον πειθω καπως οτι ειναι προβληματικο μου λεει:
εγω σου λεγα να παρεις focus,εσυ δε μ'άκουγες..
CITROËN FORUM