-
Jeep2Jeep.
-
Aυτή δεν μετράει είναι του ίδιου ομίλου ( βλέπε Συγγελίδης ) η προσφορά
-
Δεν νομιζω ότι αξίζει να δεσμευτεί κανείς με τέτοιου είδους 'προσφορές'. Μόνο από τις υποχρεώτικες ασφαλίσεις σε δικές τους ασφαλιστικές εταιρείες και τα υποχρεωτικα σερβις, θα χάνει ο αγοραστής αρκετά χρήματα. Το χειρότερο βέβαια είναι ότι θα ξαναμπει κανείς στην διαδικασια να αγοράσει (υποχρεωτικα) την ίδια μάρκα....
-
Όσον αφορά στο θέμα των ασφαλιστικών αν ισχύει αυτό μπορεί να μη είναι και κακό λχ. το δικό μου (suzuki) το έχω ασφαλισμένο μέσω της αντ/πείας στην ΑΧΑ , λόγω μαζικών ασφαλίσεων έχει πετύχει καλή τιμή.
Τα σέρβις όσο είναι σε εγγύηση το αυτοκίνητο σχεδόν όλοι τα κάνουν στην αντ/πεία.
Όσον αφορά στο θέμα της δέσμευσης αγοράς της ίδια μάρκας έχεις δίκιο.
-
Μια ερώτηση: Αν έχει πάει κάποιος στην έκθεση , γνωρίζει αν η Σιτροέν έχει φέρει το C4 F/L ; Ρωτάω γιατί σήμερα για το σέρβις του C4 που το πήγε ο πατέρας μου του ειπαν απο την αντιπροσωπεια ότι το νέο μοντέλο ήδη παρουσιάζεται στο Ελληνικό, απλά τώρα είναι στην διαδικασία να ετοιμάσουν τα φυλάδια με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τα επίπεδα εξοπλησμού.
-
Ο χρήστης ΔΝΤΖ έγραψε:
Μια ερώτηση: Αν έχει πάει κάποιος στην έκθεση , γνωρίζει αν η Σιτροέν έχει φέρει το C4 F/L ; Ρωτάω γιατί σήμερα για το σέρβις του C4 που το πήγε ο πατέρας μου του ειπαν απο την αντιπροσωπεια ότι το νέο μοντέλο ήδη παρουσιάζεται στο Ελληνικό, απλά τώρα είναι στην διαδικασία να ετοιμάσουν τα φυλάδια με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τα επίπεδα εξοπλησμού.Κάπου το είχαμε ξανασυζητήσει, πως μέχρι μέσα με τέλος του μήνα θα βρίσκεται στις εκθέσεις.
Αν θέλεις, κάνε έναν κόπο και πήγαινε μέχρι την έκθεση αυτοκινήτου. Μην απογοητευτείς όμως από τις τιμές ... (Ξεκινάει από 19+χιλιάρικα η ατμοσφαιρική 120άρα 1.6 ) -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Μια ερώτηση: Αν έχει πάει κάποιος στην έκθεση , γνωρίζει αν η Σιτροέν έχει φέρει το C4 F/L ; Ρωτάω γιατί σήμερα για το σέρβις του C4 που το πήγε ο πατέρας μου του ειπαν απο την αντιπροσωπεια ότι το νέο μοντέλο ήδη παρουσιάζεται στο Ελληνικό, απλά τώρα είναι στην διαδικασία να ετοιμάσουν τα φυλάδια με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τα επίπεδα εξοπλησμού.
Κάπου το είχαμε ξανασυζητήσει, πως μέχρι μέσα με τέλος του μήνα θα βρίσκεται στις εκθέσεις.
Αν θέλεις, κάνε έναν κόπο και πήγαινε μέχρι την έκθεση αυτοκινήτου. Μην απογοητευτείς όμως από τις τιμές ... (Ξεκινάει από 19+χιλιάρικα η ατμοσφαιρική 120άρα 1.6 )Σε ευχαριστώ. Με βάση τις εκτιμήσεις σου για τις τιμές ένα είναι σίγουρο. Οι Γάλλοι δεν αλλάζουν νοοτροπία ότι και να γίνει.
-
Εντάξει, μην παρασύρεστε! Η τιμή των 19Κ θα ισχύει όσο υπάρχει στοκ από τις παλιές... Μόλις πουληθούν, θ'αρχίσουν οι προσφορές από την αντιπροσωπεία (κώδικας τιμής, άτοκες δόσεις, κλπ κλπ).
Απλώς περιμένετε από τον νέο χρόνο, αν θέλετε facelift... Δεν πρόκειται να πουλήσουν ούτε 1 με τέτοιες τιμές, το ξέρουν. -
Ο χρήστης ΔΝΤΖ έγραψε:
Κάπου το είχαμε ξανασυζητήσει, πως μέχρι μέσα με τέλος του μήνα θα βρίσκεται στις εκθέσεις.
Αν θέλεις, κάνε έναν κόπο και πήγαινε μέχρι την έκθεση αυτοκινήτου. Μην απογοητευτείς όμως από τις τιμές ... (Ξεκινάει από 19+χιλιάρικα η ατμοσφαιρική 120άρα 1.6 )Σε ευχαριστώ. Με βάση τις εκτιμήσεις σου για τις τιμές ένα είναι σίγουρο. Οι Γάλλοι δεν αλλάζουν νοοτροπία ότι και να γίνει.
Δυστυχώς δεν πρόκειται περί δικής μου εκτίμησης, αλλά (όπως γράφω και στις εντυπώσεις μου από την έκθεση αυτοκινήτου) είναι η πραγματικότητα ...
Εδώ ο ΙΔΙΟΣ ο πωλητής με παρότρυνε να 'πάρω' την τούρμπο, επειδή δεν θα έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή !! -
Θα κάνουν εκπτώσεις, δεν γίνεται αλλιώς.
-
HATCHBACK
1.4 S 14850
1.4 ELEGANCE PLUS 15650
1.4 VTRs 171501.6 120hp ELEGANCE PLUS 17410
1.6 120hp SX PACK automatic 19500
1.6 120hp VTRs 18880
1.6 150hp VTRs 20100
1.6 120hp EXCLUSIVE 20000
1.6 150hp EXCLUSIVE 21000COUPE
1.4 XT 13000
1.4 VTR PLUS 15520
1.4 VTRs 164001.6 120hp VTR+ 17000
1.6 120hp VTRs 17780
1.6 150hp VTRs 19100
1.6 120hp VTS 19300
1.6 150hp VTS 20300καλες τις βρισκω
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
HATCHBACK
1.4 S 14850
1.4 ELEGANCE PLUS 15650
1.4 VTRs 171501.6 120hp ELEGANCE PLUS 17410
1.6 120hp SX PACK automatic 19500
1.6 120hp VTRs 18880
1.6 150hp VTRs 20100
1.6 120hp EXCLUSIVE 20000
1.6 150hp EXCLUSIVE 21000COUPE
1.4 XT 13000
1.4 VTR PLUS 15520
1.4 VTRs 164001.6 120hp VTR+ 17000
1.6 120hp VTRs 17780
1.6 150hp VTRs 19100
1.6 120hp VTS 19300
1.6 150hp VTS 20300καλες τις βρισκω
Τις τιμές τις έχει σε καμιά ιστοσελίδα στο ίντερνετ ; Αν το VTRS έχει τον ίδιο εξοπλησμό τότε το κουπέ το 1.6 120 άλογα στα 17780€ είναι σχετικό καλό.
-
τις βρήκα στο επίσημο club ... http://www.greekcitroenclub.gr/forum
-
Στα 150 άλογα θα σταματάει η ιπποδύναμη ή θα βγεί αργότερα και πιό γρήγορη έκδοση?
-
Ο χρήστης ΔΝΤΖ έγραψε:
Τις τιμές τις έχει σε καμιά ιστοσελίδα στο ίντερνετ ; Αν το VTRS έχει τον ίδιο εξοπλησμό τότε το κουπέ το 1.6 120 άλογα στα 17780€ είναι σχετικό καλό.
Στο site του citroen club (δημοσίευση) κάποιο μέλος αναφέρει ότι το VTS δεν θα έχει Xenon (το παρόν έχει). Πολύ πιθανό να γίνει κάτι αντίστοιχο και με το VTRS.
-
Το VTRS ποτέ δεν είχε ξένον νομίζω...
-
ισχύει, μόνο τα VTS & Exclusive
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το VTRS ποτέ δεν είχε ξένον νομίζω...Το παρακάτω το έγραψα για να δείξω στον ΔΝΤΖ ότι, αφού το νέο VTS θα έχει μειωμένο εξοπλισμό σε σχέση με το απερχόμενο, πολύ πιθανό και το νέο VTRS να έχει μειωμένο εξοπλισμό σε σχέση με το απερχόμενο
Στο site του citroen club (δημοσίευση) κάποιο μέλος αναφέρει ότι το VTS δεν θα έχει Xenon (το παρόν έχει). Πολύ πιθανό να γίνει κάτι αντίστοιχο και με το VTRS.
-
Eμένα μου φαίνονται νορμάλ πάντως οι τιμές.
Τα VTS και Exclusive δεν θα έχουν Xenon
Πιο δυνατό μοτέρ δεν προβλέπεται προς το παρόν. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Eμένα μου φαίνονται νορμάλ πάντως οι τιμές.
Τα VTS και Exclusive δεν θα έχουν Xenon
Πιο δυνατό μοτέρ δεν προβλέπεται προς το παρόν.Μια χαρά τιμές είναι, τουλάχιστον του VTS. Μέχρι τα Χριστούγεννα με βλέπω να έχω παραγγείλει το νέο μου αυτοκίνητο και το 1.6THP VTS είναι το πρώτο στη λίστα των υποψηφίων (ακολουθεί το Leon 1.8TSI Sport Up). Το Σάββατο θα πάω στην έκθεση να τα δω (και να οδηγήσω το Leon FR) και σιγά-σιγά θα ξεκινήσουν και οι επισκέψεις στις αντιπροσωπείες
CITROËN FORUM