-
Ο χρήστης ΔΝΤΖ έγραψε:
Γι'αυτό και η Σιτροέν τα 10 τελευταία χρόνια έχει πέσει αρκετα στις θέσεις των πωλήσεων των εταιριών.Pardon?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γι'αυτό και η Σιτροέν τα 10 τελευταία χρόνια έχει πέσει αρκετα στις θέσεις των πωλήσεων των εταιριών.
Pardon?
Δεν νομίζω ότι η Σιτροέν είναι τόσο υψηλά όπως την δεκαετία του 90΄. Τουλάχιστον απο όσο βλέπω την κατάταξη των εταιριών στις πωλήσεις.
-
Καλησπερα σας.Ενδιαφερομαι για ενα c4 picasso.Ξερετε αν θα περασει και αυτι απο f/l¨η οχι;Ακομη θα τοποθετηθουν οι νεοι κινητηρες και ποτε;Σας ρωταω γιατι εχω βρει καποια κομματια με εκπτωση 4000e και πραγματικα το σκεφτομαι. Ευχαριστω πολυ.
-
Ο χρήστης ΔΝΤΖ έγραψε:
Γι'αυτό και η Σιτροέν τα 10 τελευταία χρόνια έχει πέσει αρκετα στις θέσεις των πωλήσεων των εταιριών.
Pardon?
Δεν νομίζω ότι η Σιτροέν είναι τόσο υψηλά όπως την δεκαετία του 90΄. Τουλάχιστον απο όσο βλέπω την κατάταξη των εταιριών στις πωλήσεις.
Που στην Ελλάδα? Νόμιζα μιλούσες πανευρωπαϊκα
@jaxws
Οχι δεν θα περάσει f/l η μόνη αλλαγή που έγινε είναι η τοποθέτηση του ατμοσφαιρικού 1600αρη με τα 120 στη θέση του 1800αρι. Αν θα μπεί και ο τούρμπο δεν γνωρίζω πάντως προς το παρόν δεν εχει ακουστεί κάτι. -
Μιλάω πάντα για Ελλάδα. Για το μέσο όρο ευρωπαικώς που αναφέρεις δεν γνωρίζω κάτι αν και είχα διαβάσει σε κάποιες αναφορές ότι γενικά το γκούπ PSA πάει πολύ καλά και πλησιάζει την VAG. Άλλά δεν έχω κάποια στοιχεία που να αφορούν άλλες εθνικές αγορές πχ Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, κλπ και δεν ξέρω πόσο οφείλεται στην Σιτροέν και πόσο στην Πεζό. Απλά για την Ελλάδα νομίζω ότι στις εποχές Ξάντια, ΖΧ,ΑΧ Σάξο, Ξαρά, κλπ η Σιτροέν ήταν πολύ ψηλά-θυμάμαι ότι για κάποιους μήνες ήταν και 1η στις πωλήσεις.
Αυτή την στιγμή βλέπω να πουλάει μόνο το C4, και οι δυό εκδόσεις, και λιγότερο το C3- τουλάχιστον απο ότι μου είπαν σε αντιπροσωπία. Για C5/C2/C1 μέτρια εώς λίγα πράγματα.
-
mirage σε ευχαριστω για την απαντηση.Το εχει κανεις αυτο το μοντελο να μας πει εντυπωσεις;(1800) Ενα πραγμα που με κανει να το σκεφτομαι ειναι οτι δεν μπορω να βρω αυτοκινητο για test drive. Θεωρω μεγαλη κουταμαρα εν ετη 2008 να παρεις αυτοκινητο χωρις να το δοκιμασεις.
-
καποιος νομιζω το χε παρει απο δω.. για ψαξε στις προηγουμενες σελιδες και κανε και κανα search στο φορουμ..
-
Ο χρήστης ΔΝΤΖ έγραψε:
Μιλάω πάντα για Ελλάδα. Για το μέσο όρο ευρωπαικώς που αναφέρεις δεν γνωρίζω κάτι αν και είχα διαβάσει σε κάποιες αναφορές ότι γενικά το γκούπ PSA πάει πολύ καλά και πλησιάζει την VAG. Άλλά δεν έχω κάποια στοιχεία που να αφορούν άλλες εθνικές αγορές πχ Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, κλπ και δεν ξέρω πόσο οφείλεται στην Σιτροέν και πόσο στην Πεζό. Απλά για την Ελλάδα νομίζω ότι στις εποχές Ξάντια, ΖΧ,ΑΧ Σάξο, Ξαρά, κλπ η Σιτροέν ήταν πολύ ψηλά-θυμάμαι ότι για κάποιους μήνες ήταν και 1η στις πωλήσεις.
Αυτή την στιγμή βλέπω να πουλάει μόνο το C4, και οι δυό εκδόσεις, και λιγότερο το C3- τουλάχιστον απο ότι μου είπαν σε αντιπροσωπία. Για C5/C2/C1 μέτρια εώς λίγα πράγματα.
Σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη η εταιρεία αναπτύσονταν με θετικά νούμερα μεγαλύτερα από αυτά της Peugeot. Έβαλα αόριστο γιατί λίγο το πετρελαίο και περισσότερο η οικονομική κρίση έχουν αλλάξει τα δεδομένα.
-
Που βρίσκεται η τάπα πληρώσεως βαλβολίνης στα κιβώτια BE4? Πρέπει να βγάλω το θόλο του τροχού για να τη βρώ?
-
Ψάξε ψάξε δεν θα την βρεις…
Κοίτα, δεν ξέρω που είναι, αλλά αν είναι σαν τα εμπρός φανάρια της Xsara MKII που για να αλλάξεις λάμπα, πρέπει να κατεβάσεις τον εμπρός προφυλακτήρα…
Ε το βλέπω να χρειάζεται να βγάλεις τα πίσω καθίσματα…Αθάνατε γάλλε!
-
Την βρήκα τελικά. Δέν χρειάζεται να βγεί ο θόλος καθώς η τάπα είναι εκεί ακριβώς που το πλαστικό έχει το άνοιγμα που περνά το ημιαξόνιο. Όμως κλειδί δύσκολα μπαίνει εκεί και χρειάστηκε να βγάλω τη ρόδα.
-
Άλλαξες μπαλμπολίνες;
-
Ναί, καθαρά απο περιέργεια να δώ αν βελτιωθεί κάτι γιατί το κιβώτιο είναι χάλια πάλι. Όταν το παρέλαβα απο το συνεργείο έκανε έναν σχεδόν ανεπαίσθητο θόρυβο που έλεγα μπορεί να είναι η ιδέα μου. Τελικά ο θόρυβος μεσα σε αυτές τις 2-3 εβδομάδες αυξήθηκε και όπως πάει το κόβω σε κανα μήνα να ξαναγίνει όπως ήταν πρίν.
Και αυτό δέν είναι όλο! Η πέμπτη καμιά φορά δέν μπαίνει (ο λεβιές αρνείται να μετακινηθεί προς τα δεξια) και όταν το κιβώτιο ζεσταθεί γρατσουνάει η δευτέρα όπως όταν αλλάζεις ταχύτητα χωρίς να πατήσεις εντελώς το συμπλέκτη.
Η πλάκα είναι οτι με την καινούρια βαλβολίνη μειώθηκαν τα προβλήματα, ειδικά το γρατσούνισμα της 2ας και δέν του έβαλα και καμιά φοβερή, μια 75W-90 μή συνθετική της BP. Αναρωτιέμαι πόσο χάλια βαλβολίνη βάζουν απο το εργοστάσιο.
-
Κάτι δεν πάει καλά με το κιβώτιό σου, ή με το συνεργείο που πηγαίνεις.
-
ωχ υπάρχουν και χειρότερα βλέπω. dog80 βάλτου και ένα ενισχυτικό το κόκκινο της Wurth μήπως και δεις άσπρη μέρα. Πρόσεξε μόνο να φεύγει με κάθε αλλαγή βαλβολίνων και να μην κάθεται μέσα.
-
Νεαρη συγγενης μου,νεα οδηγος εκλεισε ενα C2 1.1 VTR,χωρις να με συμβουλευτει(OMG!),και χωρις καν να το οδηγησει πρωτα (&3LOL!)
επειδη δεν εχω ιδεα απο το συγκεκριμενο μοντελο,ειναι καλη κινηση ή να την κατευθυνω προς C3,η και μοντελα του ανταγωνισμου.με βαση τις απιτησεις της μηπως ενα Colt ή ενα Yaris θα ταν καλυτερη ιδεα?
-
Βρε το C2 μια χαρά αμαξάκι είναι. Όμορφο, άνετο (για 4 άτομα), μικρό, και περίεργο (με την καλή έννοια).
Το θέμα είναι το 1.1 που είπες…
Πολύ βαρύ αμάξωμα για 1.124 κ.εκ. -
4 ατομα...2 με ποδια, 2 χωρις?
κριμα το καημενο το κοριτσι..δε προλαβαινει να αλλαξει παραγγελια?
-
λογικα ναι(σιγα τωρα μην κανει μαγκιες η citroen με τα ετοιμοπαραδοτα)
απο τη μια θελω να επεμβω μπας και βοηθησω,κι απο την αλλη κραταω μουτρα που δεν ζητησε τη βοηθεια μου εξαρχης
για κυβικα και αλογα καπου εκει παιζει(κατω απο 1.4),οποτε την καλυπτει το μονολιτρο Yaris,το 1200ρι Colt κτλ.Βασικα απλα ενδιαφερεται να πηγαινει απο το σημειο Α στο σημειο Β,χωρις απροοπτα.Βεβαια ειναι και θεμα καταναλωσης περα απο τις επιδοσεις.Παντως τις ειπα και για C3 σαν πιο πρακτικο/λειτουργικο και γυναικειο.
απο ευκολια οδηγησης ειναι τα ιδια πανω κατω?περα απο την ορατοτητα πισω
-
Πόσο φίλη σου είναι; Αν δεν είστε πραγματικά κολλητάρια (wtf? μην κάνεις τα ίδια λάθη με εμένα ) άστην να κάνει εκείνη την επιλογή της... Αν στραβώσει κάτι, ποιός σε σώζει μετά...
CITROËN FORUM