-
Καλή χρονιά και σε σένα και ότι επιθυμείς
-
Καλή χρονιά σε όλον τον κόσμο... Εμένα αν όλα πάνε όπως τα προγραμματίζω, θα είναι η τελευταία μου χρονιά με το ξάντια σαν 1ο αυτοκίνητο. Ήρθε η ώρα να πάρω κάτι άλλο καινούργιο να γράφω χιλιόμετρα...
ίδωμεν...
-
citastak
τι σκέφτεσαι τελικά να πάρεις;
Καλη χρόνια κ από μένα...σε σας 'ξαδέρφια' και στους υπόλοιπους.
-
Spike δεν ξέρω ακόμα.
Σκέφτομαι για A-class (3 πορτες), λόγω το του έχω ένα πολύ συγγενή μου στην Mercedes και θα μπορέσω να πάρω αρκετά καλύτερη τιμή και εξοπλισμό στη λιανική. πήγα και το έκανα test drive και για τα δικά μου δεδομένα το βρήκα μια χαρά και το πιο ποιοτικό από όλα τα άλλα που έχω οδηγήσει τον τελευταίο μήνα που έψαχνα..Είχα σχεδόν κλείσει C4 και την ακύρωσα (ευτυχώς) και έχω δεί Bravo, Astra GTC και μερικά ακόμα. Το Bravo δεν τολμώ να το πάρω (είμαι κολλημένος και θεωρώ ότι ΦΙΑΤ δεν είναι για πολλα χιλιόμετρα-είπαμε κόλλημα- και το Astra μου βγαίνει πιο ακριβό από το Αclass με την έκπτωση)..
Τα service του Merc, είναι αρκετά νορμάλ (μου είπαν για παράδειγμα τακάκια εμπρος, εργασία και ανταλλακτικά 100 ευρώ).
Η Σιτροέν είναι αγαπημένη εταιρεία, αλλά όταν μιλάμε για λεφτά, δόσεις και απαξίωση νομίζω ότι έχει υψηλή θέση σε αυτά.. Δυστυχώς.
Πάντως το ξάντια μένει σπίτι μας, και που ξερεις.... -
Στο θέμα της μεταπώλησης όταν αγοράζεις ένα αμάξι με ορίζοντα τα 5-6 χρόνια κ βάλε καλό είναι να μην το υπολογίζεις...ούτως ήλλως όλα σε αυτά τα χρόνια απαξιώνονται.
Το Α class ωραίο είναι αλλά κ αυτό δυστυχώς εν έτει 2008 πλέον πάσχει από πολλά.
κινητήρα, χώροι μερικά που σκέφτομαι.
[άσχετο] όταν είχα πάει το Α4 για λάστιχα είχε έρθει εκείνη την ώρα ένας με Α150 3πορτο με λάστιχο. Επειδή ήταν ψιλοταλαιπωρημένα τα λάστιχα του, λέει στον λαστιχά να παραγγείλει κανούρια. Αυτός φορούσε (και λογικά όλα τα Α150) 195-65-16 ή 195-55-16 δεν θυμάμαι ακριβώς. Το μονό που θυμάμαι ήταν η αντίδρασή του στο άκουσμα της τιμής ; «πόσααα;» και χτύπαγε το κεφάλι του. Το ποσό ήταν 715 ευρώ. [/ασχετο]
πόσο το αγοράζεις με την έκπτωση και ποιά έκδοση;
-
Η 150 είναι ψοφίμι ειδικά για τα λεφτά που δίνεις αλλά εφόσον σε ικανοποιεί πάω πάσο.
-
Η αλήθεια είναι ότι το μοτέρ δεν είναι τίποτα αξιόλογο. Απλά είναι πιο γρήγορη (ίσως λόγω κλιμάκωσης) από το ξάντια που οδηγώ τώρα. Εν πάσει περιπτώσει, για τα δικά μου δεδομένα με καλύπτει το μοτέρ.
πάντως είμαι ανοιχτός σε προτάσεις (απλά δε θέλω να ανοίξω ένα κλασσικό θρεντ 'τι αμάξι να πάρω μεταξύ Χ Υ Ζ γιατί θα καταλήξει εκεί ποθ καταλήγουν όλα)
-
Στην περίπτωσή σου είναι ωραίο αμαξάκι κ μετά από την έκπτωση που λες.
Χωρίς την έκπτωση όμως είναι ακριβή για αυτά που σου δίνει.Η Α150 στην 3θυρη έκδοση είναι πανέμορφη και αρκετά προσιτή.
Αλλά η Α170 noway...για επιπλέον 20 άλογα ανεβαίνεις 5+ χιλιάρικα. -
ευχαριστω παιδες.χρονια πολλα και καλη χρονια σε ΟΛΟΥΣ!
-
Καμιά ιδέα τι ακριβώς είναι αυτό? Είναι παλιό ή κατι καινουριο?
http://www.worldcarfans.com/9071230.003 ... -wednesdayΔεν είδα τίποτα τέτοιο στο citroen.com ή στο citroen.fr
-
Xμμμ, θα μπορούσε να είναι το C5 cabrio?
-
Το βρήκα τελικά .... http://www.c-reveal.citroen.com/
Tο νέο Berlingo ... περίμενα κάτι σε κάμπριο ή εκτος δρόμου ... -
καλησπερα παιδια, η αδερφη μου εχει ενα ξαρα κουπε 1600 μοντελο 99 με τα 90 αλογα. ηρθε η ωρα να αλλαξει λαστοιχα και δεν εχει ιδεα τι να βαλει. το αμαξι χρησιμοποιηται για κανονικες βολτες και για ταξιδια.
ευχαριστω εκ των προτερων.
-
ρώτα εδώ : http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... sc&start=0
-
Καλη χρονια και απο μενα σε ολον τον κοσμο, εστω και καθηστεριμενα...
-
Μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει;Θέλω να πουλήσω το saxo της γυναίκας μου(1100 cc μοντ 3/2000 με 47000 χλμ).Πρέπει όμως πριν να αλλάξω την πίσω πόρτα που μας την έφαγε μαλλον φορτηγό ή τζιπ ενώ ήταν παρκαρισμένο.
Πού μπορώ να βρω στη Θεσσαλονίκη μάντρα ή μαγαζί με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για saxo;
Υ.Γ. Θα με βόλευε να βρω άσπρη πόρτα για να αποφύγω το βάψιμο. -
Ο φαναρτζής που θα το πας είναι καλύτερα να σου βρει την πόρτα διότι με τις γνωριμίες του θα βρει και άσπρη αλλά μην περιμένεις να μην χρειάζεται και η μεταχειρισμένη βάψιμο.
-
+1
-
Μετά από 3 μέρες συμβίωσης, δηλώνω ερωτευμένος με την υδροενεργητική ανάρτηση, το κυρτό πίσω τζάμι και το heads up display
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μετά από 3 μέρες συμβίωσης, δηλώνω ερωτευμένος με την υδροενεργητική ανάρτηση, το κυρτό πίσω τζάμι και το heads up displayΝέα C5 Σπύρο;
CITROËN FORUM