-
*For those who were not able to visit this event;
Here are some pictures of the Francemobile show today:
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ειδα ενα CX 25 GTI TURBO.
Τον ακολουθουσα στην Εθνικη με ενα Auris και μια δυο φορες που το 'ανοιξε' το αμαξι εφευγε σφαιρα.
Για να πει καποιος τιποτα απο 'τεχνικα' και ποσο χρονων ειναι.αν δεις ενα σταματημενο παρατηρησε οτι οι ροδες ειναι παντα ευθεια! αυτο γινεται γιατι ειχε συστημα επαναφορας!!!!
εχω εντοπισει 2-3 στην αθηνα. -
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Καλησπεραα.
Καλως σε βρηκα Λυκεmirage Που την ειδες αυτη την DS; Ειναι απιστευτη
Δεν την είδα, είναι φωτογραφία φίλου απο Γαλλία. Νομίζω σε κάποιο ξενοδοχείο στο Μονακό
-
Ο χρήστης crazywolf έγραψε:
Και να επιτραπει σε ποια βεντζιναδικα θα το φουλαρεις...?Γειά σου λύκε C2 VTRRR σου λέει κάτι???
-
-
Vitese Εγω σου θυμιζω τιποτα ;
-
Κάπου σε έχω ακουστά αλλά δε θυμάμαι που...
-
Δεν μπορω να κρυφτω πουθενα ρε γμτ...
-
Δε χαιρεσαι που μας βλεπεις ;
-
Geoky
παρουσιάσου!Για πες για το pony.....
-
Ειμαι ευτυχης-δυστυχης ιδιοκτητης δυο ΡΟΝΥ και καποιων ακομα παλιων Citroen . Θα τα λεμε συχνα και στα κλασσικα ...
-
Λοιπόν ακούστε τη γκαντεμιά μου μέσα.
Εκανα μεγάλο σερβις στο ξαντια και ξεκίνησα για πάτρα με τελικό προορισμό τη Σουηδία. 140κμ εξω από την Πάτρα, βλέπω ότι ενώ πηγαίνω με 130 έχω θερμοκρασία 95 βαθμούς. Σταμάτησα, εσβησα, ανέβασε θερμοκρασία, και πέταξε τα νερά.
Ηρθε η εξπρες οπου σε συνομιλία με το μηχανικό μου από την αθήνα, εβγαλε το θερμοστάτη, βάλαμε υγρά, εκανα εξαέρωση και συνέχισα για Πάτρα. Δεν είδα καμια πτώση στην απόδοση, πήγαινα πάλι τάπα μετά γιατί θα έχανα το πλοίο..
Τωρα είμαι χωρίς θερμοστάτη.... Τι κάνουμε; Να βάλω στην Ιταλία ή δεν χρειάζεται; Αν είχα κάψει φλάντζα, δεν θα είχα κάποια πτώση στην απόδοση του μοτέρ; δεν θα ρετάριζε;; Παρακαλώ πείτε μου, /εχω αγχωθεί.
Εκανα μεγαλο σερβις, top mount, τρομπα, φρενα, σφαίρες και έσκασε αυτή η μαλακία. Κοντεύω να σκάσω...
Σας γράφω από το πλοίο., Παρακαλώ απαντήστε σύντομα...
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Ειμαι ευτυχης-δυστυχης ιδιοκτητης δυο ΡΟΝΥ και καποιων ακομα παλιων Citroen . Θα τα λεμε συχνα και στα κλασσικα ...τι άλλα Citroen έχεις?
-
Μπορείς να συνεχίσεις χωρίς θερμοστάτη που το μείον είναι οτί απλώς θα αργεί να ζεσταθεί. Τώρα αν πάλι σου πετάξει νερά αυτό είναι προπομπός καμμένης φλάντζας αν παλι όχι τότε (πιστεύω) πως όλα οκ
-
Ενα Mehari, ενα Acadiane και συντομα και μια Traction Avant
-
Ο χρήστης GeZ έγραψε:
Μπορείς να συνεχίσεις χωρίς θερμοστάτη που το μείον είναι οτί απλώς θα αργεί να ζεσταθεί. Τώρα αν πάλι σου πετάξει νερά αυτό είναι προπομπός καμμένης φλάντζας αν παλι όχι τότε (πιστεύω) πως όλα οκΗ καμμενη φλάντζα δεν εχει κάποια απόδοση στο μοτερ;; Δηλαδή, να μην τραβάει, να μην είναι σταθερο κτλ?
Μηπως χωρις θερμοστατη, δεν θα ζεταθεί το μοτερ ποτε σε Αυστρια Γερμανία Δανια Σουηδια;
-
Η καμμένη φλάνζα το κάνει να ρετάρει και να μην τραβάει λόγω απώλειας συμπίεσης όμως αν η ''διαρροή'' των καυσαερίων είναι πολύ μικρή δεν φαίνεται τόσο. Τώρα το καλύτερο είναι να του βάλεις τον θερμοστάτη γιατί εκει πέρα πραγματικά μάλλον δεν θα ζεσταίνεται καθόλου εύκολα το μοτέρ!!
-
βάλτου θερμοστάτη ιταλία ...προτού ανέβεις στα κρύα.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
βάλτου θερμοστάτη ιταλία ...προτού ανέβεις στα κρύα.Μιλησα ηδη με τον Ιταλο φιλο. θα πάμε αυριο να βρούμε... Αν είναι φλάντζα και του βάλουμε θερμοστατη καινουργιο, τι θα κανει μετα;;;
-
Θα πετάξει πάλι τα νερά έξω....
CITROËN FORUM