-
Ο χρήστης evanpap333 έγραψε:
Γεια σας παιδια,είμαι στο παραπέντε να αγοράσω μία C4 1.6 SX PACk και έχω φτάσει σε αυτή την απόφαση αφού το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κέρδισε βασικά σε ομορφιά τους ανταγωνιστές του Golf, Astra, Focus.
Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με το τι θα πρέπει να προσέξω ή κάποιο αξεσουάρ που θα πρέπει οποσδήποτε να βάλω και γενικά γνώμες για το αυτοκίνητο (περισσότερο από κατόχους ή αυτούς που το έχουν οδηγήσει).
Είχα ένα polo 1.4 16V 101hp. Θα μου φανεί αργό το C4;Ακόμα το SX Pack δεν έχει ζάντες αλουμινίου. Πρέπει να βάλω στην αντιπροσωπία (τις κοστολογούν περίπου 1000 ευρώ) ή να το αφήσω για αργότερα και να αγοράσω έξω.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια
Με γιά... ως... παραλίγο αγοραστής σου λέω
α) Πήγαινε στο http://www.gcc.gr (Greek Citroen Club) να γραφτείς στο forum του C4
και να ρωτήσεις ότι θέλεις. Περιέργως τώρα τελευταία είναι σε ανακατασκευήβ) Βάλε έξω ζάντες. Θα σου βγούν φθηνότερα και θα κρατήσεις και τα 16άρια λάστιχά σου.
Τα 17άρια του exclusive/VTS είναι απείρως ομορφότερα και έχουν καλύτερο κράτημα αλλά
κάνουν 800€ να τα αλλάξεις, κοπανάνε περισσότερο, κάποιοι έχουν πρόβλημα τρέμουλου
στο τιμόνι με ζυγοστάθμιση που δεν λέει να διορθωθεί και τέλος κάνουν +200€ παραπάνω.γ) Εγώ σαν extra θα έβαζα τους αισθητήρες παρκαρίσματος ΑΝ ΕΒΑΖΑΝ 4 όμως και όχι
τους 2 που δεν καλύπτουν καλά. Και να τους βάλουν ΣΩΣΤΑ ώστε όταν ενεργοποιούνται
να χαμηλώνει volume το stereo και να βλέπεις/ακούς τις ενδείξεις και όχι μαμουνιές.δ) Πρόσεξε το σύστημα διαμερισμού του χώρου αποσκευών - να σου το δώσουν μαζί με
την παράδοση ('ξεχνιέται' εύκολα). -
Το exclusive κοστιζει 2000€ επιπλέον και έχει φώτα ξένον και ζάντες αλουμινίου. Μάλλον θα πάρω το SX Pack 5πορτο και θα ακολουθήσω την συμβουλή σου για αγορά ζαντων απο έξω.
Πόσα χιλιομετρα έχετε στα αυτοκίνητά σας και τι προβλήματα έχουμ παρουσιάσει έως τώρα΄
Η αλήθεια είναι ότι είμαι συναισθηματικά δεμένος με την Citroen αφού είχε ένα Βάτραχο ο πατέρας μου που το πούλησε όταν είμασταν μικροί με τηναδελφή μου και κλέγαμε συνέχεια. Μετά περάσαμε από αλλες μάρκες αλλα πάντα ήθελα ένα Citroen. (Νομίζω αλλωστε ότι σχεδιαστικά τα σημερινά μοντέλα βρίσκουν την ταυτότητα τους και την παλαιά φινετσα τους)
Ευχαριστώ και πάλι
Ελπίζω απο βδομάδα να είμαι και Citroeνάκιας -
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
α) Πήγαινε στο http://www.gcc.gr (Greek Citroen Club) να γραφτείς στο forum του C4
και να ρωτήσεις ότι θέλεις. Περιέργως τώρα τελευταία είναι σε ανακατασκευήΚαι θα συνεχίσεις για πολύ να το βλέπεις έτσι, γιατί πλέον δεν ισχύει, έχει γίνει http://www.greekcitroenclub.gr . Καλά χαμπάρι δεν έχεις πάρει?
-
Ο χρήστης evanpap333 έγραψε:
Πόσα χιλιομετρα έχετε στα αυτοκίνητά σας και τι προβλήματα έχουμ παρουσιάσει έως τώρα?΄
Μπές στο http://www.greekcitroenclub.gr να δείς. ΜΗΝ τρομάξεις όμως, όλα τα αυτοκίνητα παρόμοια
στραβά βγάζουν (πχ στο focusclub το ίδιο θα τρόμαζες, όπως και στην opel και στη VW).Νομίζω αλλωστε ότι σχεδιαστικά τα σημερινά μοντέλα βρίσκουν την ταυτότητα τους και την
παλαιά φινετσα τους. Ελπίζω απο βδομάδα να είμαι και CitroeνάκιαςΈχεις απόλυτο δίκιο και είναι καλή η επιλογή σου. Μάλιστα, το C4 είναι πολύ ησυχότερο
στις διαδρομές εκτός πόλης και από το focus που έχω και από τα astra, golf και mazda3
και αρκετά καλοστημένο πίσω. Εγώ για άλλους λόγους δεν έκατσα στο C4 το οποίο σε σχέση
ΜΕ ΟΤΙ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ήταν ποιό 'ανεβαστικό' οπτικά - απλά οδηγικά κέρδισε το focus.Και θα συνεχίσεις για πολύ να το βλέπεις έτσι, γιατί πλέον δεν ισχύει, έχει γίνει http://www.greekcitroenclub.gr .
Καλά χαμπάρι δεν έχεις πάρει?To focusclub και το project life βλέπεις
-
Από αυτά εγώ το clubford ξέρω μόνο.
-
Ξερει κανεις τι μαρκα λαδια βαζει η αντιπροσωπεια?
-
Total
-
Στο service των 20.000km στο c2 τους ζητησα να μου βαλουν 100%
συνθετικα αλλα δεν ρωτησα τι μαρκα βαζουν.
Παντως μου εκανε μεγαλη εντυπωση το οτι βαζουν ημισυνθετικα
λαδια για 10.000km -
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι όλα τα συνθετικά λάδια είναι καλά για evere day use μέσα σε κίνηση κλπ?
-
Μεγαλη κουβεντα που μαλλον πρεπει να γινει σε αλλο topic.
(να πει και ο Μιλτος τη γνωμη του).
Εγω παντως ημισυνθετικο πανω απο 5000km μεσα στην Αθηνα δεν θα τα αφηνα.
Τι εννοεις every day use? οτι το ημισυνθετικο ειναι καλο για αθηνα και
το συνθετικο για επαρχια? -
Αυτό που λέω είναι ότι όταν είχε στήλει e-mail στη motul ένας γνωστός για το 300v και ρώτησε για πόσα χλμ είναι οκ, δεν του έδωσαν απάντηση, αυτό που είχαμε συζητήσει σε άλλο φόρουμ τότε ήταν ότι ένα φουλ συνθετικό λάδι μέσα στην κίνηση σταμάτα ξεκίνα, που μπορεί να κάνεις 45' στη βουλιαγμένης πιγμένος μαμάει όλες τις ιδιώτητες του λαδιού.
-
Ta imisinthetika sta taxi h skoda ta afinei 10.000 km ta full sinthetika 20.000 me sympliroma opote xriazontai.Ypopsin oti ta taxi exoun me aftes tis alages pano apo 180.000km sto metriti xoris provlima.panta gia Athina fantasou na itan mono ethniki odo ta imisinthetika ta dinei gia 15.000km,se kanoniki xrisi.
signomi gia ta geeklish -
Πήγα χθες στην Citroen για να μου κάνουν αναβάθμιση στο πρόγραμμα των αερόσακκων, στα πλαίσια κάποιας αναβάθμισης.
Την ώρα που περίμενα, με ειδοποίησαν ότι υπάρχει ακόμα μια αναβάθμιση, στον διακόπτη ελέγχου ταχύτητας στο τιμόνι και θα την κάνουν. Τους λέω ότι ο διακόπτης λειτουργεί μια χαρά. Μου απαντάνε οτι το εργοστάσιο λεει να αλλάχθεί. Λέω ΟΚ! Πάμε παρακατω.
Ευγενέστατοι, σε 1 ώρα, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες. Παίρνω το αμάξι. Δοκιμάζω τον διακόπτη.........και δεν λειτουργεί!!! Και γμ τις αναβαθμίσεις!
Επειδή δεν τον χρησμοποιώ δεν θα ξαναπάω. Ιερά Οδό...βαριέμαι!
-
σώθηκες τώρα...θεωρώ τα Κεντρικά τους χειρότερους.
Μια φόρα πήγα και δεν ξαναπήγα. -
τελικά όποτε κάνεις αναβάθμιση σε κινητό, υπολογιστή, κλπ και πλέον και αυτοκίνητο σε κακό βγαίνει....
-
...σωστός...άλλωστε είναι γνωστό το 'ότι δουλεύει ΔΕΝ το πειράζεις'
-
Καλά που είναι εταιρικό!! Γιατι, αλλοιώς, θα ξαναπήγαινα!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
:lol: ...σωστός...άλλωστε είναι γνωστό το 'ότι δουλεύει ΔΕΝ το πειράζεις'που στα Windows είναι σοφή συμβουλή !
-
Και στα Citroen το ίδιο...
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
:lol: ...σωστός...άλλωστε είναι γνωστό το 'ότι δουλεύει ΔΕΝ το πειράζεις'
που στα Windows είναι σοφή συμβουλή !
Και στα Citroen το ίδιο...
Τα ίδια χάλια είναι.
CITROËN FORUM