-
Ο χρήστης tony78 έγραψε:
Και στα Citroen το ίδιο...συμφωνώ και εγώ.... από το 70 δηλαδή ισχύει αυτό....
-
Ήρθε η ώρα να αποχωριστώ το XSARA μου (XSARA 1.6, 16v VTS)
Όποιος ενδιαφέρεται το έχω καταχωρήσει αγγελία
-
Σήμερα πήγα το Σιτροενάκι για το σέρβις του.
Αλλάξαμε τα κλασικά, λάδια ξύδια, φίλτρα…
Την κόντρα βάση του μοτέρ.Φτιάξαμε το χειρόφρενο, ρυθμίσαμε τα φώτα.
Όλα μέχρι εδώ καλά.
Τα κακά είναι, ότι για δεύτερη φορά μου έκαψε φλάτζα, έτσι κάνει λάδια και τα πετάει στο λουρί του εκκεντροφόρου… πλάκα έχει…
Ότι έκανα, έκανα δεν παλεύετε άλλο η κατάσταση, το έχω ξαναπεί αυτό και το ξανά λέω και τώρα… πιστεύω ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που ταλαιπωρούμαι με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο…
Για να δούμε.
Φυσικά τα προβλήματα παραμένουν, παράδειγμα όταν κάνω όπισθεν και πατήσω φρένο, ακούγεται ένας δυνατός θόρυβος από εμπρός, σαν κάτι να χτυπά. Δεν μπορέσαμε να βρούμε τι φταίει.
Ακόμα τα φώτα είναι υπερβολικά αδύναμα, έτσι και στο μηχάνημα που τα βάλαμε, έδειχνε ότι ήταν πολύ χάλια.
Ο επιλογέας ταχυτήτων έχει την αίσθηση ότι ανακατεύεις κατσαρόλα, όπου οφείλετε σε μία παπαριούλα που βγαίνει από το κιβώτιο, αλλά για να την φτιάξεις, πρέπει να το κατεβάσεις, πράγμα ασύμφορο.
Επίσης, έχουν χαλάει ακόμα, η πεταλούδα γκαζιού, ο αισθητήρας θερμοκρασία και ένα ματάκι που βλέπει την ροή αέρα.Με λίγα λόγια, το μοναδικό πράγμα που δουλεύει σωστά πάνω στο αμάξι, είναι το μπρελόκ των κλειδιών…
Αυτά τα λίγα..
-
-
Kρίμα ρε Θανάση...πρέπει να το φέρεις εδώ στον μηχανικό μου να το φτιάξουμε καλά το καημένο...
-
htanso21 αυτό που λες για το σαζμάν μάλλον είναι τα ντιζάκια, δεν είναι κάτι ακριβό όταν πας για δισκόπλατο άλλαξε και τα ντιζάκια. Αυτό με το φρένο που λές το έκαναν πολλά 106 1300 ήταν απο τα δισκόφρενα, δεν είχε κανένα πρόβλημα απλά έκανε ενα τακ φαντάσου το σα να χτύπαγε το τακάκι στην δαγκάνα λόγο όπισθεν.
-
Αυτο με την οπισθεν το κανει και σε μενα, και μαλιστα μπρος πισο (ολα τα δισκοφρενα..). Ο λεβιες σου ειναι μαλον οι ντιζες.
Τωρα ολα τα αλλα...
Εγω καιω λαδια, και δεν ξερω τι με συφερει περισοτερο. Να αλλαξω μοτερ, ή να το φτιαξω... -
-
Μια σχετικά άσχετη ερώτηση.
Η C4 έχει την μικρή οθόνη στην βασική της έκδοση (αυτή που είναι στο κέντρο του ταμπλό), με κανένα 3άρακι χιλιάρικα παίρνεις την μεγάλη οθόνη (που κάνει πολλά πράγματα).
Τώρα… κάποιος που έχει την κλασική οθόνη, μπορεί να πάρει το πλαστικό που είναι για την μεγάλη οθόνη και να βάλει από πίσω μια δικιά του;Λογικά πρέπει να γίνετε, γιατί έτσι με πολύ λιγότερα χρήματα φτιάχνεις ένα ωραιότατο car pc και έχεις την οθόνη στην εργοστασιακή της θέση.
Ας πούμε ότι το κάνουμε.
Οι ενδείξεις που έχει η μικρούλα οθόνη, χάνονται; Λογικά ναι… τι περίπου σου λέει η αυτή η οθονοούλα;
-
Βάζεις την οθονούλα σε άλλη θέση... το έχουν κάνει αρκετοί σε c4 αλλά και σε 307...
-
σε άλλη θέση; που θα μπρούσε να μπεί;
έχεις καμια φώτο; -
-
Γεια σας παιδια,
Πήρα λοιπόν το C4 1.6 5D την Παρασκευή, και έφυγα αμεσώς στην εξοχή για σαββατοκύριακο.
Ολα καλά εκτός από ένα θόρυβο που τον ακούω περισότερο μέσα στην πόλη και μου σπάει τα νεύρα. Τον ακούω πιο πολύ στα φανάρια στο ρελαντί και όταν πηγαίνω με 1η και 2α. Οχι ότι μετα δεν τον ακούω αλλά δεν είναι τόσο έντονος.Πήγα λοιπόν σήμερα στο Χανιαδάκη και πληροφορήθηκα ότι αυτό τον θόρυβο τον κάνουν όλα τα C4 και μόνο τα C4 (ούτε C2΄, ή C3 ή C5).
Είναι η τρόμπα της βενζίνης..........(άραγε είναι?)Εφυγα λοιπόν σκασμένος γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένα τόσο προχωρημένο αυτοκίνητο κάνει τέτοιο θόρυβο. Εσας το κάνει?
Ακούτε συνέχεια ένα υπόκοφο θόρυβο σαν χαμηλό σφύριγμα?
Αυριο σκέφτομαι να πάω και στα κεντρικά στην ιερά οδό. Εσεις τι λέτε?
-
htanso21
Μην κλέβεις τις ιδέες μου.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
htanso21Μην κλέβεις τις ιδέες μου.
Mα δεν είπε ότι θα βάλει 12 ηχεία, 3 subs και 8 ενισχυτές για να το κάνει μπουμ car.
-
Υπάρχει κανένα spray για τους εγκάθετους? Εχουμε γεμίσει εδώ μέσα...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Υπάρχει κανένα spray για τους εγκάθετους? Εχουμε γεμίσει εδώ μέσα...Εχω ένα...150W...τριών δρόμων...με ενισχυτή...σου κάνει?
-
Μια ακόμα ερώτηση…
Η Citroen έχει μια προσφορά για –2000 ευρώ για το C4 (εκτός της καινούριας που είναι έως –3000 ευρώ).
Επίσης έχει την βασική έκδοση της C4 στα 13.670 ευρώ.
Αν η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει και στο παρόν μοντέλο, τότε μιλάμε για C4 με 11.670 ευρώ.Ποια η γνώμη σας πάνω σε αυτό;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Μια ακόμα ερώτηση…Η Citroen έχει μια προσφορά για –2000 ευρώ για το C4 (εκτός της καινούριας που είναι έως –3000 ευρώ).
Επίσης έχει την βασική έκδοση της C4 στα 13.670 ευρώ.
Αν η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει και στο παρόν μοντέλο, τότε μιλάμε για C4 με 11.670 ευρώ.Ποια η γνώμη σας πάνω σε αυτό;
Θαναση καλησπερα,
τι εξοπλισμο εχει στα χρήματα αυτα;; Μεταλλικό χρώμα συμπεριλαμβάνεται;εξοδα φακελων και πινακίδες;; -
Τα 13.670 ανταποκρίνονται στο πιο βασικό 3θυρο μοντέλο. Χωρίς μεταλλικό, και κατά πάσα πιθανότητα χωρίς έξοδα φακέλου και πινακίδες.
CITROËN FORUM