-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Εξάλλου για αυτοκίνητα ήταν η ψηφοφορία όχι για golf
Ζηλεύεις γι αυτό τα λες αυτά.
-
καλορίζικη η xsara Νικόλα!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Χεχε, την ίδια ακριβώς δε θα μπορούσα έτσι κι αλλιώς να βρω. Ψάχνω μια λίγο μικρότερη σε ηλικία και με περισσότερα έξτρα.Λιγότερα χιλιόμετρα, ατρακαριστη χωρίς να εχει παρει σασί (πισωκούνα τι θες; )
-
Ευχαριστώ, Πρόεδρε!
Μέσα στην εβδομάδα γδύνονται οι ταπετσαρίες (πόρτες/φτερά/πορτ μπαγκάζ και ίσως το μισό ταμπλώ). Πρέπει να περαστούν καλώδια για το ηχοσύστημα (πόσο το βαριέμαι)...
Ομως έχω κάποιες καλές ιδέες για τούτο. Το καλό είναι πως οι κατασκευές από το προηγούμενο ταιριάζουν απόλυτα (μη γελάσετε αλλά έπαιξε κι αυτό το ρόλο του στην επιλογή αυτοκινήτου).
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
[i]World Car Of The Year 2006Tέλος, τo βραβείο καλύτερου σχεδιασμού κέρδισε η Citroen C4 ενώ το βραβείο οικολογίας κατέκτησε το Honda Civic Hybrid.
-
-
paidia kalimera skeftome na agoraso mia c4 1400 cc kai me exoun zalisi me ta provlimata sxetika me ta ilektronika pou vgazi.exi na katathesi kanenas kapia apopsi?
thanks guys -
Σήμερα έβαλα την αντι-ηλιακή μεμβράνη Llumar Alu light ...το αμάξι έγινε ΚΟΥΚΛΑ!
Από ζέστη δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Μέσα το περιβάλλον έγινε ανθρώπινο.
Δεν έχει αντηλιά πλέον.Από τις καλύτερες αγορές μου!
3 ώρες μου πήρε και 220 ευρώ.
-
To saxaki εχτες για service....97500 km και 180 ευρω συνολο μαζι με το ΦΠΑ
Οι εργασιες που υπηρξαν ηταν λαδια, φιλτρα, καθαριστικο, ανταπτορας a/c, αλλαγη διακοπτη alarm και καρτα καυσαεριων
Το αμαξακι μια χαρα...φτου φτου και συνεχιζει ακαθεκτο
-
from now on we have to speak in english as kavvathas demanded in 4wheels magazine, because our Japan friends read this forum....
On peut aussi parler en Francais....
-
Στο τεύχος Απριλίου, μην ξεχνιόμαστε.
-
Πρόκειται να γίνει αγορά εντός του μήνα και η C4 είναι το φαβορί για αλλαγή, προς το καλύτερο ελπίζω, μετά απο 12 χρονια συμβίωσης με την γερμανική σχολή . Θέλω όμως να ακούω και cd με mp3 αλλά το στάνταρ ηχοσύστημα δεν παίζει και παραγγελία για να έρθει με το JBL δεν αντέχω να περιμένω. Οι κάτοχοι έχουν να πρότεινουν κάτι??
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
To saxaki εχτες για service....97500 km και 180 ευρω συνολο μαζι με το ΦΠΑΟι εργασιες που υπηρξαν ηταν λαδια, φιλτρα, καθαριστικο, ανταπτορας a/c, αλλαγη διακοπτη alarm και καρτα καυσαεριων
Το αμαξακι μια χαρα...φτου φτου και συνεχιζει ακαθεκτο
Εχει η μητέρα μου ένα τέτοιο..και πραγματικά δεν καταλαβαίνει τπτ...δεν καίει τπτ...και είναι και ευχάριστο
-
Ο χρήστης antonisk7# έγραψε:
from now on we have to speak in english as kavvathas demanded in 4wheels magazine, because our Japan friends read this forum....On peut aussi parler en Francais....
pourquoi?? Les francaises participent a cette forum?? Vive le xantia!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
pourquoi?? Les francaises participent a cette forum?? Vive le xantia!!!!!!!!!!!!!!!
Εσένα ο νους σου στις γαλλίδες, ε? Μπαγασάκοοο...
@ssot, μπορείς να συνδέσεις ipod ή κάποιο αντίστοιχο player στο εργοστασιακό ηχοσύστημα αν θέλεις, υπάρχει βοηθητική είσοδος (auxiliary input, ελληνιστί).
-
@ssot, μπορείς να συνδέσεις ipod ή κάποιο αντίστοιχο player στο εργοστασιακό ηχοσύστημα αν θέλεις, υπάρχει βοηθητική είσοδος (auxiliary input, ελληνιστί).[/quote]
Ευχαριστώ για την πληροφορία. Να υποθέσω πως η είσοδος είναι κάπου κρυμμένη καλά ή φαίνεται εξωτερικά? Να πάρει, πήγα και το είδα απο κοντά σήμερα, ρεπό γαρ, αλλά δεν είδα κάτι... Ελπίζω σε 2-3 βδομάδες να είμαι μέλος της γαλλικής οικογένειας, φτάνει να πουληθεί πρώτα ο γερμανός
-
Οχι, δε φαίνεται, ίσως χρειαστεί να κάνεις μια μικρή πατεντούλα...
Βρε παιδιά, πού είχαμε βρει εκείνες τις φωτό που έδειχνε πώς βγάζει aux στο C4? Ενας γερμανός δεν ήταν?
-
Εσένα ο νους σου στις γαλλίδες, ε? Μπαγασάκοοο...
Δυστυχώς αν και ξενέρωτα τα συγκεκριμένα θυληκά μου αρέσουν αρκετά...
-
Αντε μωρέ, βλακείες... Ούτε έναν καφέ της προκοπής δεν ξέρουν να φτιάξουν.
(Οχι ότι πίνω καφέ, αλλά λέμε...).
-
Οχι, δε φαίνεται, ίσως χρειαστεί να κάνεις μια μικρή πατεντούλα...Βρε παιδιά, πού είχαμε βρει εκείνες τις φωτό που έδειχνε πώς βγάζει aux στο C4? Ενας γερμανός δεν ήταν?
Eλληνας ήταν ρεεε...
το μέλος tsipi04 από το citroen club. Eίναι λίγο πρόχειρη λύση αλλά μπορείς να βάλεις καλύτερης ποιότητας υλικά και βίδες που να μην φαίνονται τόσο άσχημες.
CITROËN FORUM