-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Είπε κανείς C4???
Λοιπόν από οτι ακούγεται το C4 θα παρουσιαστεί επίσημα το Φθινόπωρο αλλά θα κυκλοφορήσει στο δρόμο στα τέλη του 2004. Νοέμβριο ή Δεκέμβριο. Τότε δηλαδή που συμπληρώνονται 7 χρόνια από την παρουσίαση της Xsara.Δεν ξέρω αν είμαι τόσο κολλημένος αλλά το να αγοράσει κάποιος Xsara τώρα το βρίσκω τρομερή αγορά λόγω τιμής και του τι παίρνει....(Προσωπικά μου αρέσει κιόλας)
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Πότε το πήρες?
Ο Χανιαδάκης τι λέει για service?Τι εντύπωση σου έδωσε δηλαδή?
Μετά τα Χριστούγεννα.
Ο Χανιαδάκης καλός είναι, αλλά ακριβός.htanso21, το ότι έχουν 5 πόρτες τα μοντέλα μας είναι προτέρημα!
-
Ο χρήστης tifosaros έγραψε:
Πότε το πήρες?
Ο Χανιαδάκης τι λέει για service?Τι εντύπωση σου έδωσε δηλαδή?
Μετά τα Χριστούγεννα.
Ο Χανιαδάκης καλός είναι, αλλά ακριβός.htanso21, το ότι έχουν 5 πόρτες τα μοντέλα μας είναι προτέρημα!
Που;;;
-
tifosare καταρχήν καλορίζικο το ΑΧ
Το πρόβλημα στο ποτενσιόμετρο είναι γενικό σε όλα τα ευρωπαικά που χρησιμοποιούν μονό ψεκασμό της Bosch αν δεν μπορούν να το επισκευάσουν θα έλεγα να κοιτάξεις για μεταχειρισμένο ή για καινούργιο από κάποιο κατάστημα που πουλά ανταλλακτικά της Βosch είναι αισθητά φθηνότερα απ' τα αντοίστιχα της Citroen και είναι ακριβώς τα ίδια.
Οι σταγόνες του χρώματος φεύγουν εύκολα με γυάλισμα το ίδιο και τα οι μικρορατζουνιές
ημιαξόνια υπάρχουν ανακατασκευής σε πολύ καλές τιμές
Αμορτισέρ εγώ αφού έβγαλα τα δικά του έχω μόνο Bilstein γκρουπ Ν οπότε μόνο για αυτά έχω γνώμη τέλεια για γρήγορη οδήγηση αλλά όχι για άνεση, για πιο ήπιες λύσεις δεν ξέρω
το πιο δύσκολο είναι τα προβολάκια πριν μερικά χρόνια που είχα τρακάρει πληρωσα ένα προβολάκι όσο δύο μπροστινά φανάρια
Από κρατήματα δεν το συζητώ κορυφαίο ακόμα και εντελώς μαμά (το ότι γέρνει δεν σημαίνει ότι δεν κρατάει)
Απο προβλήματα αν δεν το αφήσεις δεν σε αφήνει. Δεν είναι και τέρας αξιοπιστίας αλλά για τα λεφτά που έχει προσφέρει πάρα πολλά που άλλα μικρά δεν μπορούν
Τώρα όσο το αν αντέχει την γρήγορη οδήγηση τι να σου πω? Έχω πεποίθηση ότι το δικό μου όταν δεν το λιώνω τότε μου βγάζει τα προβλήματα -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
:oops: Το ξέρω
Με κάνεις να νιώθω άσχημα...
Καλά σόρρυ!
Για να μην νιώθεις άσχημα μπορώ να σου πω τα εξής...
Θα το πουλήσεις και θα το πάρει κάποια 20χρονη φοιτήτρια.
Προφανώς θα είναι άσχετη! (!) και σε κάθε ταχύτητα που θα αλλάζει θα ακούς όλα τα γρανάζια να φωνάζουν! ενώ σε κάθε παρκάρισμα θα αποκτά και ένα σημάδι
Προφανώς επίσης θα αλλάζει λάδια κάθε 100.000 kms οπότε καταλαβαίνεις πως θα λειτουργεί ο κινητήρας.
Αυτή η φοιτήτρια μένει στην Ν.Μάκρη οπότε και χρησιμοποιεί την Μαραθώνος καθημερινά...Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό ε?Βρήκε και ένα γκόμενο ο οποίος το έχει ταράξει στα χειρόφρενα και στις κόντρες το καιμένο το ΑΧ
Κάποια στιγμή κάνουν και 2 παιδιά τα οποία κάνουν και όλες τις φυσικές ανάγκες τους μέσα στο ΑΧ και καταλαβαίνεις επίσης πως είναι η κατάσταση...
Ε κάποτε το βαριούνται και καταλήγει σε μια πρέσα και αποκτά το καλύτερο χαμήλωμα των 5 cm ...
Τι λέγαμε?
Το πουλάς?Το βρήκα Sirgus παίρνεις εσύ το 5θυρο που θα το προσέχεις σε αντίθεση με την φοιτήτρια και επιπλέον θα ξεκουράζει το Ami σου απ' τις καθημερινές αγγαρίες και ο htanso21 μπορεί να πάρει ένα τρίθυρο
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
:oops: Το ξέρω
Με κάνεις να νιώθω άσχημα...
Καλά σόρρυ!
Για να μην νιώθεις άσχημα μπορώ να σου πω τα εξής...
Θα το πουλήσεις και θα το πάρει κάποια 20χρονη φοιτήτρια.
Προφανώς θα είναι άσχετη! (!) και σε κάθε ταχύτητα που θα αλλάζει θα ακούς όλα τα γρανάζια να φωνάζουν! ενώ σε κάθε παρκάρισμα θα αποκτά και ένα σημάδι
Προφανώς επίσης θα αλλάζει λάδια κάθε 100.000 kms οπότε καταλαβαίνεις πως θα λειτουργεί ο κινητήρας.
Αυτή η φοιτήτρια μένει στην Ν.Μάκρη οπότε και χρησιμοποιεί την Μαραθώνος καθημερινά...Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό ε?Βρήκε και ένα γκόμενο ο οποίος το έχει ταράξει στα χειρόφρενα και στις κόντρες το καιμένο το ΑΧ
Κάποια στιγμή κάνουν και 2 παιδιά τα οποία κάνουν και όλες τις φυσικές ανάγκες τους μέσα στο ΑΧ και καταλαβαίνεις επίσης πως είναι η κατάσταση...
Ε κάποτε το βαριούνται και καταλήγει σε μια πρέσα και αποκτά το καλύτερο χαμήλωμα των 5 cm ...
Τι λέγαμε?
Το πουλάς?Το βρήκα Sirgus παίρνεις εσύ το 5θυρο που θα το προσέχεις σε αντίθεση με την φοιτήτρια και επιπλέον θα ξεκουράζει το Ami σου απ' τις καθημερινές αγγαρίες και ο htanso21 μπορεί να πάρει ένα τρίθυρο
Εγώ θα το προσέχω, η Κυψέλη δεν ξέρω...
Τι χρώμα είναι τα ΑΧ σας???
-
Από φωτογραφιές δεν υπάρχει τίποτα επίσημο πλήν του C4 WRC. Νομίζω όμως οτι δίνουν μια καλή εικόνα για την τρίθυρη τουλάχιστον έκδοση
http://www.citroen.com/site/htm/fr/actu ... 4_Sport_fr
http://www.salon-auto.ch/en/en_images/i ... =33&page=1
Πάντως δεν ξέρω τι λές εσύ Θανάση αλλά τα πεντάπορτα είναι σαφώς πιο πρακτικά από τα τρίπορτα ειδικά αν έχεις ψηλούς φίλους που θέλουνε να κάτσουν πίσω. Έχω τραυματικές εμπειρίες απο Renault Clio και 306. Βέβαια αμά πάρεις το κολλάει όλα είναι ΟΚ αλλά και πάλι μου ψιλοπροκαλεί κλειστοφοβία το γεγονός οτι δεν υπάρχει πόρτα.
Και μην μου πείς οτι έτσι είναι πιο σπορτίφ γιατί το σπορτιφ το κάνει η οδήγηση και μόνο αυτηΆσχετο αλλά δείτε και την σουηδική αποψη περί υπεραυτοκινήτου
http://www.salon-auto.ch/en/en_images/i ... =61&page=1
και μια ακόμα ( όχι τόσο πρωτότυπη όπως συνήθιζε ) ιδέα από τον τρελό Ελβετο καροσερίστα Rinspeed
http://www.salon-auto.ch/en/en_images/i ... =19&page=1 -
Τι χρώμα είναι τα ΑΧ σας???[/quote]
Η άδεια λέει Βυσσινί ο κόσμος Μπορντώ αλλά εγώ προτιμώ την σωστή ονομασία στα Γαλλικά: Rouge Mandarin
-
Το χρώμα του είναι μαύρο.
Αλλά όσο για το αν το 3θύρο είναι πιο sport, η γνώμη μου είναι οτι, ναι για εμένα το 3θύρο είναι ένα ¨κλίκ¨ πιο sport απο το 5θύρο.
Μπορεί να είναι πιο ¨άνετο¨ αλλά το 3θύρο, θα είναι και πιο ¨δεμένο¨. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Από φωτογραφιές δεν υπάρχει τίποτα επίσημο πλήν του C4 WRC. Νομίζω όμως οτι δίνουν μια καλή εικόνα για την τρίθυρη τουλάχιστον έκδοση
http://www.citroen.com/site/htm/fr/actu ... 4_Sport_fr
http://www.salon-auto.ch/en/en_images/i ... =33&page=1
Πάντως δεν ξέρω τι λές εσύ Θανάση αλλά τα πεντάπορτα είναι σαφώς πιο πρακτικά από τα τρίπορτα ειδικά αν έχεις ψηλούς φίλους που θέλουνε να κάτσουν πίσω. Έχω τραυματικές εμπειρίες απο Renault Clio και 306. Βέβαια αμά πάρεις το κολλάει όλα είναι ΟΚ αλλά και πάλι μου ψιλοπροκαλεί κλειστοφοβία το γεγονός οτι δεν υπάρχει πόρτα.
Και μην μου πείς οτι έτσι είναι πιο σπορτίφ γιατί το σπορτιφ το κάνει η οδήγηση και μόνο αυτηΆσχετο αλλά δείτε και την σουηδική αποψη περί υπεραυτοκινήτου
http://www.salon-auto.ch/en/en_images/i ... =61&page=1
και μια ακόμα ( όχι τόσο πρωτότυπη όπως συνήθιζε ) ιδέα από τον τρελό Ελβετο καροσερίστα Rinspeed
http://www.salon-auto.ch/en/en_images/i ... =19&page=1To 3θυρο ειναι πιο βολικο γιατι δεν κουβαλας μαζι σου αυτους τους ψηλους που λεγαμε παρα μονο την κοπελια σου διπλα σου!
Βλεπουν οτι ειναι μανικι να μπουν πισω...και την κανουν με ελαφρα πηδηματακια!
Αλλωστε το αμαξακι σου το πηρες για να το **ευχαριστιεσαι εσυ **και οχι για να κουβαλας ψηλους...ταξι εισαι? -
Εμένα είναι γκρι!
Ανακατασκευής ημιαξόνια δεν παίρνω, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τί θα σου βγουν και πόσο θα αντέξουν. Προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω και να βάλω καινούργια...
Για αμορτισέρ, σκέφτομαι να οδηγηθώ σε πιό ήπιες λύσεις, για να έχω και την απαραίτητη άνεση.
Όσον αφορά το ποτενσιόμετρο, όντως είναι ακριβό το λογότυπο της Σιτροέν!!! Μάλλον θα δω τί θα κάνω. Αν δεν παίρνει περεταίρω βελτίωση, θα του πάρω κανένα καλό μεταχειρισμένο ή καινούργιο, ανάλογα τί θα με συμβουλέψει και ο μάστοράς μου.
Σας ευχαριστώ πολύ φίλοι μου! Τελικά τα Σιτροέν, που τόσο τα είχα παρεξηγήσει και δε μου άρεσαν μικρότερος, τώρα μου αρέσουν και τα βρίσκω και καλά αυτοκίνητα! Ειδεμή δε θα κυκλοφορούσαν τόσα πολλά στους Ελληνικούς δρόμους! -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Λέτε να το έδινα σε καμία μάτρα και να έπερνα αυτό με τις 3 πόρτες;
Απαπαπα!
Κανένα Citroen δεν είναι το ίδιο με το άλλο!Αυτό είναι το Citroen ΣΟΥ!
Δεν ξέρω αν με πιάνεις!
Φίλε Sirgus είσαι ο ορισμός της καλής διαφήμισης για Citroen-όφιλος. Πάντα μέσα στο πνέυμα.
Εχεις δίκιο ίδιο το δικό ΣΟΥ (ΜΟΥ κτλ) Citroen με των υπολοίπων ???? Μπα τα δικά μας είναι καλύτερα! -
Ο χρήστης scientist έγραψε:
Λέτε να το έδινα σε καμία μάτρα και να έπερνα αυτό με τις 3 πόρτες;
Απαπαπα!
Κανένα Citroen δεν είναι το ίδιο με το άλλο!Αυτό είναι το Citroen ΣΟΥ!
Δεν ξέρω αν με πιάνεις!
Φίλε Sirgus είσαι ο ορισμός της καλής διαφήμισης για Citroen-όφιλος. Πάντα μέσα στο πνέυμα.
Εχεις δίκιο ίδιο το δικό ΣΟΥ (ΜΟΥ κτλ) Citroen με των υπολοίπων ???? Μπα τα δικά μας είναι καλύτερα!Καλά,μπορεί να έχει και μια δόση υπερβολής αυτό που έγραψα!
Συγχωρέστε με!! -
Sir εχεις δικιο σε αυτο που λες...κανενα Citroen δεν ειναι σαν το δικο ΣΟΥ!
Γιατι ξερεις πως το εχεις μεταχειριστει..
Σε ενα αλλο δεν γνωριζεις τιποτα παρα μονο τα 'λεγομενα' του ιδιοκτητη που το πουλα! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Sir εχεις δικιο σε αυτο που λες...κανενα Citroen δεν ειναι σαν το δικο ΣΟΥ!
Γιατι ξερεις πως το εχεις μεταχειριστει..
Σε ενα αλλο δεν γνωριζεις τιποτα παρα μονο τα 'λεγομενα' του ιδιοκτητη που το πουλα!Νομίζω τελικά ότι εννοούμε κάτι ανάλογο με εκείνο το Topic αν τα αυτοκίνητα έχουν ψυχή...
Για να είμαστε δίκαιοι όλα τα αυτοκίνητα 'έχουν ψυχή'! (ακόμα και αν δεν είναι citroen!!! )
Ο κάτοχος του δίνει ψυχή όχι η μάρκα...
-
Sirgus το Ami σου το χρησιμοποιείς καθημερινά;
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Sirgus το Ami σου το χρησιμοποιείς καθημερινά;Yes!
Μου λένε όλοι ότι τέτοια αυτοκίνητα πρέπει να μένουν ακίνηταΔιαφωνώ μόνο και μόνο λόγω κυψέλης γιατί όσες ώρες έχεις παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην Κυψέλη τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να βρεις σημάδι!
Εξάλλου δεν ξέρω αν ένα αυτοκίνητο που κινείται κάθε Κυριακή για 20 Kms είναι πιο 'υγιές' από ένα που λειτουργεί καθημερινά
-
Ο θείος μου αγόρασε πρίν κανα μήνα ένα DS! Ψάχνω μερικά τεχνικά χαρακτηριστικά για αυτό το αυτοκίνητο. Το πρόβλημα είναι οτι δεν το έχω δεί απο κοντά το αυτοκίνητο (είμαι στην Αγγλία τώρα) και το μόνο που ξέρω με σιγουριά είναι οτι στην άδεια γράφει 14 φορολογήσιμους ίππους (2000-2300 κυβικά???). Γνωρίζει κανείς τίποτα?
Μάλλον το αυτοκίνητο θα το πάρω απο τον θείο μου με 'συνοπτικές διαδικασίες'
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
]Για να είμαστε δίκαιοι όλα τα αυτοκίνητα 'έχουν ψυχή'! (ακόμα και αν δεν είναι citroen!!! )
..
Απλά τα Σιτροέν έχουν πιό καλή ψυχή.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ο θείος μου αγόρασε πρίν κανα μήνα ένα DS! Ψάχνω μερικά τεχνικά χαρακτηριστικά για αυτό το αυτοκίνητο. Το πρόβλημα είναι οτι δεν το έχω δεί απο κοντά το αυτοκίνητο (είμαι στην Αγγλία τώρα) και το μόνο που ξέρω με σιγουριά είναι οτι στην άδεια γράφει 14 φορολογήσιμους ίππους (2000-2300 κυβικά???). Γνωρίζει κανείς τίποτα?Μάλλον το αυτοκίνητο θα το πάρω απο τον θείο μου με 'συνοπτικές διαδικασίες'
Τι DS είναι?
]
Για να είμαστε δίκαιοι όλα τα αυτοκίνητα 'έχουν ψυχή'! (ακόμα και αν δεν είναι citroen!!! )
..
Απλά τα Σιτροέν έχουν πιό καλή ψυχή.
Ναι πάνε στον παράδεισο!!
CITROËN FORUM