-
Δεν νομίζω οτι υπάρχει καινούριο μοντέλο στην αγορά χωρίς υδραυλικό συμπλέκτη πλέον.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Δεν νομίζω οτι υπάρχει καινούριο μοντέλο στην αγορά χωρίς υδραυλικό συμπλέκτη πλέον.μάλον λάθος κανεις
-
Ενίσταμαι! Τα ψάρια μου είναι πάντα φρέσκα! (με σένα Θανάση θα τα πούμε εξ ιδίαν που δημιουργείς τέτοιες εντυπώσεις για μένα στον ξένο κόσμο).
Οχι ότι είμαι ψαράς (αυτό πάει για το στρατό)
Αλλά και πάλι, ούτε χοντρός είμαι, ούτε με κοτσίδα, ούτε (τόσο) ξανθός...
Πρέπει να ψάξω να βρω με ποιον χαρακτήρα μοιάζω περισσότερο...
Σε μπελάδες με βάλατε πάλι!
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Καλησπέρα!
ρε σεις είσται φοβεροί! δεν τολμώ να απουσιάσω 1.5 μέρα κ γεμίζετε 5 σελίδες????
ΑΜΑΝ!Ερώτηση, ωραία η 'οικογένεια' να μπω κ εγώ να κάνω το αγριογούρονο (τέτοιο γρν που είμαι... χιχι) ειδικά τώρα που ο 'Οβελίξ' είναι φίλος μου κ δεν κινδυνεύω...
BTW κ εδώ από 'τρύπα' ξεκίνησε σε φαγητό γύρισε.... είμεθα αδιόρθωτοι Κύριοι (καμιά Κυρία εδώ μέσα δεεεεν? )
Καλό απόγευμα Κυριακής, από αύριο επιστρέφω κ πάλι Αθήνα οπότε για να κανονίζουμεεεεε
ΝικόλαςΑν δείς λίγο προσεκτικότερα την οικογένεια θα καταλάβεις οτι έχεις για σύζυγο μια ξανθιά γκομενάρα η οποία σε φωνάζει γιατί θα κρυώσει η σούπα σου
ουυυυπςςςςς άτιμο λαπιτόπι με κόντρα ήλιο (για την γκαβομάρα μου δεν λέω τίποτα...) κοίταγα ότι mickname είναι σε μαύρο χρώμα κ μου ξέφυγε το... λευκό
Αχαχαχαχα!!! παπούς! το άλλο καλύτερο που μου ταιριάζει
Σήμερα λοιπόν τα πρόσεξα περισσότερο, κ αν μη τι άλλο είναι ευρηματικότατα! ααχαχαχαχα! να είστε καλά μου φτιάξατε (κ πάλι ) την διάθεση!!!
λέτε να παρεξηγηθεί η κοπέλα μου που είναι... μελαχροινή??
Eίδες όταν έχω κέφια τι κάνω Νικόλα...;
Τα πρόσωπα είναι προσεκτικά διαλεγμένα και τοποθετημένα!ΥΓ Πλέον το έχω και στην υπογραφή μου.
-
είσαι απίστευτος!
κ όχι τίποτα άλλο αλλά ο Astrix μου άρεσε ιδιαίτερα, έχω κ έναν συγκενή του ιντεφιξ για αβαταρ όλα τέλεια
χιχι!!!! -
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
- Υπήρξε κανένα θέμα με τον 1600άρη, όπως με εκείνον που είχαν δοκιμάσει αρχικά οι 4Τ και είχε χειρότερη γενικά απόδοση από το επόμενο αυτοκίνητο που δοκίμασαν;
Το 1600αρη εκεινο ηταν προπαρασκευης και ισως γιάυτο να ειχε προβληματα. Απο τοτε εχω δει αλλες 6 δυναμομετρησεις χωρις να υπαρχει προβλημα(γυρω στα 115-116 αλογα ολες) και απο το δικο μου τουλαχιστον μπορω να σου πω οτι απο χαμηλα πεταει!
Συμφωνώ με τον engine. Αν και δεν νομίζω ότι είχε χειρότερη απόδοση ο πρώτος κινητήρας που είχαν δοκιμάσει οι 4Τ. Απλώς ο 2ος είχε περισσότερα χλμ και 'άνοιγε' καλύτερα
-
Ο χρήστης tony78 έγραψε:
Συμφωνώ με τον engine. Αν και δεν νομίζω ότι είχε χειρότερη απόδοση ο πρώτος κινητήρας που είχαν δοκιμάσει οι 4Τ. Απλώς ο 2ος είχε περισσότερα χλμ και 'άνοιγε' καλύτερα
Συμφωνω και σε αυτο.
-
Μπορει καποιος να μου πει τι ειναι το χρονοσερβις που αναφερετε σε σελιδες για citroen;
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
μάλον λάθος κανειςΠοιό έχει? Μιλάω για μοντέλα καινούρια, π.χ. 2001 και μετά...
-
Μπορει καποιος να μου πει τι ειναι το χρονοσερβις που αναφερετε σε σελιδες για citroen;Για δες αυτο στο site της Σιτροεν.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
μάλον λάθος κανεις
Ποιό έχει? Μιλάω για μοντέλα καινούρια, π.χ. 2001 και μετά...
Αρκετά έχουν ντίζα, πχ το Κλιό μου (Απρίλης 2001).
Μάλλον πάει με την κατηγορία. Συμφωνώ ότι πλέον τα περισσότερα μικρομεσαία και πάνω έχουν υδραυλικό.
Δεν έχω πρόβλημα με την υλοποίηση του concept συμπλέκτης (sic), αρκεί να λειτουργεί σωστά.
-
-
Γεια σας ρε μαγκες.
Αυριο εχω κλεισει ραντεβου για το πρωτο σερβις (10000 km) του μωρου μου(c4 coupe 1.6).Ελπιζω εκτος απο τα λαδοφιλτρα να κανουν και κατι με τις παρατηρησεις μου!!!!!Ειπαν οτι θα μου αλλαξουν κατι κλιπς στους οδηγους των γρυλων γιατι τριζουν πολυ τα τζαμια μου(μισανοιχτα).Να μου αλλαξουν ταπετσαρια συνοδηγου που ξεφλουδισε , οπως και τον διακοπτη του δε τζαμιου που επισης φευγει το βερνικι!!(Οσο για τις ταπετσαριες μου ειπαν οτι περιμενουν νεα παραλαβη γιατι εχει τυχει σε αρκετα c4).Το αλλο που εχω παρατηρησει ειναι οτι εχωντας off το esp και σπινιαρεις και βρει ενα τοσο δα σαμαρακι η λακουβιτσα,το εμ/δε μερος κανει ενα τρομακτικο θορυβο,σα να εχει σπασει η αναρτηση η η βαση μηχανης!Δεν ξερω.....Θα δειξει αυριο.sorry αν σας κουρασα. -
Ο χρήστης MPOMPIO έγραψε:
Μπορει καποιος να μου πει τι ειναι το χρονοσερβις που αναφερετε σε σελιδες για citroen;
Για δες αυτο στο site της Σιτροεν.
το εχω δει αυτο αλλα δεν καταλαβαινω τι ειναι στην ουσια. Εκει ολο σαλτσες λεει!
-
Συμφωνα με οσα εχω διαβασει καταλαβαινω οτι η Citroen και η Peugeot δεν εξαγουν καθολου στις ΗΠΑ. Κανω λαθος; Ουτε παραγγελιες γινονται δηλαδη ε; Δηλαδη αν παω εγω με το c4 μου αμερικη θα με κοιτανε σαν να εχω lambo ε; Ασχετο αλλα η Renault εξαγει;
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Τι είναι πάλι αυτό? Ένα 2CV μέσα σε θιμωνιά?
-
Σημερα περασα απο τα κεντρικα για να ρωτησω για τον ελεγχο των πρωτων 2000χλμ που θα περασω σε κανα δυο βδομαδες και για να ακουσουν τα αμορτισερ και μου ειπαν οτι ακομα και για τον ελεγχο πρεπει να κλεισω ραντεβου! Και σε εσας ετσι εγινε; Νομιζα οτι ο ελεγχος γινεται αμεσα χωρις ραντεβου! Αχ επαρχια και παλι επαρχια!
-
Σημερα περασα απο τα κεντρικα για να ρωτησω για τον ελεγχο των πρωτων 2000χλμ που θα περασω σε κανα δυο βδομαδες και για να ακουσουν τα αμορτισερ και μου ειπαν οτι ακομα και για τον ελεγχο πρεπει να κλεισω ραντεβου! Και σε εσας ετσι εγινε; Νομιζα οτι ο ελεγχος γινεται αμεσα χωρις ραντεβου! Αχ επαρχια και παλι επαρχια!Τι ακριβως ελεγχο κανουν? Ακουστικο μονο η αμορτισερομερηση?
-
Συμφωνα με οσα εχω διαβασει καταλαβαινω οτι η Citroen και η Peugeot δεν εξαγουν καθολου στις ΗΠΑ. Κανω λαθος; Ουτε παραγγελιες γινονται δηλαδη ε; Δηλαδη αν παω εγω με το c4 μου αμερικη θα με κοιτανε σαν να εχω lambo ε; Ασχετο αλλα η Renault εξαγει;Καμία Γαλλική δεν εξάγει στις ΗΠΑ.
-
Ο χρήστης panc4 έγραψε:
Γεια σας ρε μαγκες.
Αυριο εχω κλεισει ραντεβου για το πρωτο σερβις (10000 km) του μωρου μου(c4 coupe 1.6).Ελπιζω εκτος απο τα λαδοφιλτρα να κανουν και κατι με τις παρατηρησεις μου!!!!!Ειπαν οτι θα μου αλλαξουν κατι κλιπς στους οδηγους των γρυλων γιατι τριζουν πολυ τα τζαμια μου(μισανοιχτα).Να μου αλλαξουν ταπετσαρια συνοδηγου που ξεφλουδισε , οπως και τον διακοπτη του δε τζαμιου που επισης φευγει το βερνικι!!(Οσο για τις ταπετσαριες μου ειπαν οτι περιμενουν νεα παραλαβη γιατι εχει τυχει σε αρκετα c4).Το αλλο που εχω παρατηρησει ειναι οτι εχωντας off το esp και σπινιαρεις και βρει ενα τοσο δα σαμαρακι η λακουβιτσα,το εμ/δε μερος κανει ενα τρομακτικο θορυβο,σα να εχει σπασει η αναρτηση η η βαση μηχανης!Δεν ξερω.....Θα δειξει αυριο.sorry αν σας κουρασα.Φίλε panc4, δεν μοιράζεσαι μαζί μας πιο λεπτομερώς τις παρατηρήσεις σου, γιατί κάποιοι ενδιαφερόμαστε άμεσα;;
CITROËN FORUM