-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Η Αμελι ειναι παλι ζωντανη!!!!Η ΒΧουλα πηρε παλι μπροστα!!
Περισσοτερα λιαν συντόμος!!!με το καλό και στην πίστα!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Η Αμελι ειναι παλι ζωντανη!!!!
Η ΒΧουλα πηρε παλι μπροστα!!
Περισσοτερα λιαν συντόμος!!!με το καλό και στην πίστα!
Και με εμάς συνοδηγούς!
Και αυτό είναι δέσμευση!!
-
Αν δεν σε ζαλιζει η θαλασσα Γιατρε οσες γυρες θελεις.
Λεφτα τελος προς το παρων στην ΒΧ, με μαμα Ξαντια αναρτησεις στην πιστα και να ξυνει καθρεπτες!!!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Αν δεν σε ζαλιζει η θαλασσα Γιατρε οσες γυρες θελεις.Λεφτα τελος προς το παρων στην ΒΧ, με μαμα Ξαντια αναρτησεις στην πιστα και να ξυνει καθρεπτες!!!
Καλορίζικη κ πάλι!
Φυσικά παίρνω κ εγώ χαρτάκι κ μπαίνω στην σειρά αναμονής για... βόλτα! χεχε! -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Αν δεν σε ζαλιζει η θαλασσα Γιατρε οσες γυρες θελεις.Λεφτα τελος προς το παρων στην ΒΧ, με μαμα Ξαντια αναρτησεις στην πιστα και να ξυνει καθρεπτες!!!
Αντε με το καλο!
-
Αύριο κλείνω 2 μήνες στο στρατό...
Tάκη, στη Ρόδο είμαι. Δε σου λέω πού ακριβώς.
Χαιρετισμούς σε όλους!!!
-
Καλή θητεία κ ελπίζω σύντομα 'κοντά μας'
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αύριο κλείνω 2 μήνες στο στρατό...Tάκη, στη Ρόδο είμαι. Δε σου λέω πού ακριβώς.
Χαιρετισμούς σε όλους!!!
'Εβαλες' μεσα την επομενη σειρα; Αν ναι, εισαι αρχηγος!!!
Καλος πολιτης!!!
-
Παιδιά καλησπέρα,
Μια εγκυκλοπαιδική ερώτηση θα ήθελα να κάνω:
To citroen BX έχει δισκόφρενα μπρός πίσω σε όλες τις εκδόσεις;ακόμα και στις 1.4;
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης Gabriel έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα,
Μια εγκυκλοπαιδική ερώτηση θα ήθελα να κάνω:
To citroen BX έχει δισκόφρενα μπρός πίσω σε όλες τις εκδόσεις;ακόμα και στις 1.4;
ΕυχαριστώΝαιπ σε ολες
Ιδια διασταση σε ολες
Οσες εχουν ABS εχουν αεριζομεμα μπροστα!! -
απιστευτο...
Ειδικά για την 1.4 δε το περίμενα με τίποτα...
Έχασα φυσικά και το σχετικό στοίχημα... -
Χαιρετώ την παρέα του forum citroen. Είμαι νέος στην παρέα, κάτοχος ενός xsara II coupe 1.6 mod 9/2003, από την Θεσσαλονίκη.
Σκέφτομαι να αναβαθμίσω λίγο τις επιδόσεις και είμαι ήδη στο ψάξιμο...... δεκτή κάθε βοήθεια.
Φοράω ήδη τελικό και φίλτρο K&N.
Μετρημένος με το GTECH μου είμαι στα 91-95 άλογα (με GTECH πάντα) δηλάδη περίπου 105-110 τροχό με V power. Αν τα φτάσω 120 -125 τροχό με ένα λογικό κόστος θα είμαι ευχαριστημένος. -
Φίλε μου, καλώς ήλθες στην παρέα μας!
Δυστυχώς εγώ δεν ξέρω να απαντήσω σε αυτό, ίσως μπορούν να το κάνουν κάποια άλλα μέλη που έχουν αυτό το αυτοκίνητο...
Και πάλι καλώς ήλθες.
-
Καλημερα σε όλους!!
xsara 16v καλωσηρθες.
Δεν ειμαι ιδικτητης ξαρά οποτε δεν εχω δοκιμασει στο συγκεκριμενο αυτοκινητο.
Για δες εδω στα (συμβατικα) ξαδερφια μας τι εκανε ο frixos στο 307 του που εχει ιδιο κινητηρα με το ξαρά σου.
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... start=3240
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... start=3255Αυτα τα ολιγα, πρεπει να κατεβω να ασχοληθω με την γρια Αμελι μου τωρα.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Καλημερα σε όλους!Αυτα τα ολιγα, πρεπει να κατεβω να ασχοληθω με την γρια Αμελι μου τωρα.
Ναι,γιατί έχεις αναλάβει υποχρέωση να μας κάνεις κρουαζιέρα με κακό καιρό με την Αμελί...
-
Δραμαμινες να εχεις γιατρε!!!
-
Ο χρήστης xsara16v έγραψε:
Χαιρετώ την παρέα του forum citroen. Είμαι νέος στην παρέα, κάτοχος ενός xsara II coupe 1.6 mod 9/2003, από την Θεσσαλονίκη.Οκ σε φακέλωσα στην 1η σελίδα!
Ποιος δεν μου έχει δώσει τα στοιχεία για το Citroen που έχει?
Αν θέλετε με pm... -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Χαιρετώ την παρέα του forum citroen. Είμαι νέος στην παρέα, κάτοχος ενός xsara II coupe 1.6 mod 9/2003, από την Θεσσαλονίκη.
Οκ σε φακέλωσα στην 1η σελίδα!
Ποιος δεν μου έχει δώσει τα στοιχεία για το Citroen που έχει?
Αν θέλετε με pm...Καλημέρα κ καλή εβδομάδα σε όλους!
φίλε xsara16v καλώς ήρθες σρην παρέα μας
φίλε Gabriel γιατί σου φαίνεται περίεργο αυτό? εδώ τα GS 1049cc του 1971 κ είχαν δισκόφρενα πίσω οι ΒΧ δεν θα είχαν?
Κ πίστεψε με με τα φρένα του GS k GSA έχουν πάθει πλάκα πολλοί φίλοι κ ακόμα θυμάμε το νευρικό γέλιο που είχε πιάσει πριν μία δεκαετία έναν γνωστό τωρινό βελτιωτή όταν με το GSA φρενάραμε από τα 140 στο 0 πολύ γρηγορότερα από ένα Merc 190 χεχε!Η σειρά σου τώρα Κώστα (τι έκανα κ quote το post σου )
Μήπως δεν με θέλετε στην παρέα? γιατί στην λίστα δεν αναγράφομε? ή μήπως αν δεν πάρω τελικά και το GS δεν θα μου ξαναμιλήσετε?Φιλικά
ΝικόλαςPS: κανά καφεδάκι πάλι πότε θα πιούμε???
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Μήπως δεν με θέλετε στην παρέα? γιατί στην λίστα δεν αναγράφομε? ή *********μήπως αν δεν πάρω τελικά και το GS δεν θα μου ξαναμιλήσετε? *************8:lol:ΑΑααααακριβώς!
Για πες μοντέλο και χρονολογία
-
Citroen GSA 5/1986 (αν κ η άδεια λέει 5/1987 )
Αν τώρα 'κάτσει' κ το GS θα προστεθεί κ ένας 6/1976 χεχε!
CITROËN FORUM