-
Αυτή είναι η επόμενη αγορά...αλλά θα αργίσει πολύ λόγω τιμής...
140 ευρώ περίπου...Αξίζει όμως λένε
-
Κώστα, τι είναι αυτό, ένα είδος ηλεκτρονικής ανάφλεξης?
-
Ο χρήστης scientist έγραψε:
Ποιος είναι ο 1600 με τα 116 άλογα ;
Μήπως εννοείς τον 1800 16V ;Οχι.ειναι ενας 8βαλβιδος 1600αρης που φορούσε το πεζω 306. και ταιριάζει γάντι στν ξάνθια
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αλήθεια πότε μπήκε εγκέφαλος στα Citroen?
Στο ΑΧ?
Νομίζω στα ΖΧ, γύρω στο '91-92. Η μήπως ήταν η ΧΜ πιο πριν?
Τι λέτε τώρα??
Η DS δεν βγήκε με ηλεκτρονικό ψεκασμό? Αρα έχει εγκεφαλο. Οι CX έχουν εκδόσεις με ψεκασμό και ABS άρα 2 εγκέφαλοι όπως και η ΒΧ μου.xristos69 κινητήρας 1,6 8βάλβιδος με 116 άλογα του γκρουπ psa είναι μονο αυτός 205 gti 1,6 (και της 'ελληνικής ΒΧ gti') και φυσικά μη καταλυτικός. Αν ο δικός ειναι από 306 8βάλβιδος με 116 άλογα είναι ο 1,8.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Κώστα, τι είναι αυτό, ένα είδος ηλεκτρονικής ανάφλεξης?Ακριβώς...
Αντικαθιστά πλατίνες/πυκνωτή και είσαι super μετά...Τώρα αλλάζω πλατίνες κάθε 7000 kms περίπου, χάνω ένα 2ωρο....ενώ από τα 5000 kms έχει χαθεί κάπως η ρύθμιση όπως σε όλα τα παλιά....
Αρχίζω έρανο για 140 ευρώ..
Της πλάκας πρόεδρος που δεν έχω 140 ευρώ
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Αν ο δικός ειναι από 306 8βάλβιδος με 116 άλογα είναι ο 1,8.Θα'θελε... 103 έβγαζε...
-
Ο 1800άρης έβγαινε αρχικά με 8βάλβιδο καπάκι και 103 άλογα και μετά με 16βάλβιδο και 116 (Xantia ΙΙ & Xsara), ενώ στο τέλος της παραγωγής του 406 είχε μειωθεί η ισχύς του στα 112. Μάλιστα, στις Xantia II έβγαινε με δυο διαφορετικά κιβώτια (κοντό ή μακρύ).
-
Ο χρήστης scientist έγραψε:
Το να σας λέω ότι 'πατάω' (με σχετική δυσκολία κιόλας αφού πρέπει να έχει αρχίσει να γεμίζει η 2α μου για να ξεκινήσω να το περνάω) Saxo 1100 μάλλον αυτό τιμά το Saxo και γελοιοποιεί το Xantia αφού το Saxo είναι 1100 με 60 ίππους και βάρος κάπου 900 κιλά ενώ το Xantia μου είναι 1600 με 90 ίππους και βάρος 1170 κιλά.
.Εγώ τι να πω που έχω τα διπλάσια horses...?
Mπαίνω σε άλλα αργότερα συγγενών και οικογενείας και μου έρχεται να βγω απ' έξω και να σπρώξω... -
Ευχαριστω Νικόλα για την διευκρίνηση σχετικά με τον 1,8.
-
εχει κανεις καποια εμπειρια - γνωμη για το service της citroen απεργης??
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ευχαριστω Νικόλα για την διευκρίνηση σχετικά με τον 1,8.Δεν έχω συνηθίσει να με ευχαριστούν... Μήπως είπα/έκανα κάτι λάθος?
-
Σελίδες 150, ε? φτου μας!
-
$6,900.00 τελική τιμή για το Ami στο ebay!!!
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... egory=6183
Ορίστε τι πρόεδρο έχετε!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
$6,900.00 τελική τιμή για το Ami στο ebay!!!http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... egory=6183
Ορίστε τι πρόεδρο έχετε!
...δηλ 5,520 ευρώ. ..Ευρώπη γαρ!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
εχει κανεις καποια εμπειρια - γνωμη για το service της citroen απεργης??Πρέπει να κλείσεις ραντεβού αφού γίνεται χαμός όλη μέρα.Μάλλον τα βπ πάνε εκεί τα citroen τους Μου είχαν ζητήσει 90 ευρώ για αλλαγή λαδιών και φυσικά δεν ξαναπάτησα
-
Ημαρτον όχι και 90 ευρώ..
Εγώ πρόσφατα τα άλλαξα με συνθετικά 40 ευρώ.Να ναι καλά ο Γιάννης (μάστοράς μου)
-
Για τους φίλους που ενδιαφέρονται να δουν απο κοντά ένα Citroen Avant Traction του 1930-1935 υπάρχει ένα που το έχω δεί τακτικά να παρκάρει μπροστά απο κάποια ψαροταβέρνα στο τουρκολίμανο.
-
Ο χρήστης takiskoym έγραψε:
Για τους φίλους που ενδιαφέρονται να δουν απο κοντά ένα Citroen Avant Traction του 1930-1935 υπάρχει ένα που το έχω δεί τακτικά να παρκάρει μπροστά απο κάποια ψαροταβέρνα στο τουρκολίμανο.Πρέπει να είναι του Κου ΘΕΟΧΑΡΗ
Πρόεδρος της ΕΟΟΕ... -
Σιγά μην δεν τον ήξερες...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
εχει κανεις καποια εμπειρια - γνωμη για το service της citroen απεργης??Απο εκει πηρα μεταχειρισμενο το ΑΧ και το πηγα μετα απο λιγες μερες για αλλαγη ιμαντα χρονισμου. Γυρω στις 60000 δρχ το 1997( τα ανταλλακτικα καναν 20000)
CITROËN FORUM