-
Το Πόνυ είχε 602 κ.εκ κινητήρα και έβγαζε 34 άλογα και πουλήθηκαν σχεδόν 50.000 αμάξια νομίζω .
Μετά έβγαλε το επόμενο , μεγαλύτερο με κινητήρα φόρντ 1100 με 55 άλογα .
Είχαμε το φίατ 127 , με την ονομασία Αμίκο με 900 κ.εκ μηχανή , το ρενώ Φάρμα με 1100 νομίζω , το μίνι - μόουκ , το νταιχάτσου σαρέιντ , όλα αυτά σε τζιπάκια , το τρίκυκλο ρέλιαντ και βέβαια στον Βόλο τα τσέρυ και σάνυ .
Αλλά μετά είπαν στον Ελληνα . Μην είσαι μλκ να δουλεύεις . Ελα να σε διορίσω στο δημόσιο να κάθεσαι και να με ψηφίζεις να βγαίνω και να τρώω τα λεφτά του κράτους . Και έτσι έγινε και φτάσαμε ως εδώ .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Αλλά μετά είπαν στον Ελληνα . Μην είσαι μλκ να δουλεύεις . Ελα να σε διορίσω στο δημόσιο να κάθεσαι και να με ψηφίζεις να βγαίνω και να τρώω τα λεφτά του κράτους . Και έτσι έγινε και φτάσαμε ως εδώ .Off topic αλλα μονόπλευρη προσέγγιση (όχι οτι δεν ισχύει βέβαια).
Τα αθώα συνδικάτα και οι κακομοιροι βιοπαλεστες και πάντα κυνηγημένοι επιχειρηματίες απο την άλλη...From my SMO72HD via Tapatalk
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Το Πόνυ είχε 602 κ.εκ κινητήρα και έβγαζε 34 άλογα και πουλήθηκαν σχεδόν 50.000 αμάξια νομίζω .Μετά έβγαλε το επόμενο , μεγαλύτερο με κινητήρα φόρντ 1100 με 55 άλογα .
Είχαμε το φίατ 127 , με την ονομασία Αμίκο με 900 κ.εκ μηχανή , το ρενώ Φάρμα με 1100 νομίζω , το μίνι - μόουκ , το νταιχάτσου σαρέιντ , όλα αυτά σε τζιπάκια , .
Και ηταν και πετυχημένα σε πωλήσεις.
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σαν ιδέα αναβίωσης του συγκεκριμένου την βρίσκω πολύ καλή και την ήθελα από την Citroen. Αντίθετα μου είναι αδιάφορη η μανία της εταιρίας στα υπερυψωμένα που ανταγωνίζονται το QQ ή το Rav4 ή ακόμα και το ... Pajero!Εγω ειμαι εντελως αντιθετος με οποιαδηποτε αναβιωση απ οποιαδηποτε αυτοκινητοβιομηχανια.. ατυχεστατες αισθητικα επιλογες απο beetle, c3 κτλπ.. το mini τουλαχιστον ειναι καλο εργαλειο και παντα ηταν και το 500 ουτε κρυο ουτε ζεστη..
Πρωτα απ ολα δε γινεται ν αναβιωσεις τη νοοτροπια τετοιων οχηματων. Το mini φτιαχτηκε με στοχο να εχει τεραστια καμπινα σε διαστασεις mini, το 2cv προσωποποιουσε την απλοτητα φτηνων και πανεξυπνων λυσεων που ηταν και εξαιτερικα αποτελεσματικες και ο βατραχος ηταν χωρις υπερβολη 20 χρονια εμπρος. Δε μπορουν να ξαναβγουν παρομοια πραγματα σε μια εποχη συντηρητητικων και παρομοιων κινησεων ,οποτε και ανουσιες οι οποιες αναβιωσεις. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πρωτα απ ολα δε γινεται ν αναβιωσεις τη νοοτροπια τετοιων οχηματων.
Δεν αναβιώνουν την νοοτροπία των πρωτότυπων αλλά μόνο την εμφάνιση τους. Μια εντελώς πεζή προσέγγιση απο τα παλιά στο τώρα. Όλοι οι κάτοχοι των τωρινων 500, Mini, Beetle κλπ ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχουν με αυτούς που είχαν τα αντίστοιχα παλιά.
Μ' αρέσει πάντως που υπάρχουν. -
Καιρός ηταν...
http://www.alvolante.it/news/citroen-c3-2016-spy-rendering-344624Ωραίο το rendering.
-
Κι εμενα μ αρεσει αυτο που βλεπω στο σχεδιο
-
Game changer
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Η εταιρία πάντως μίλαγε για παραγωγή περισσότερων εναλλακτικών μοντέλων πχ κροσσοβερ με το μέλλον της σειράς C να ήταν ομιχλώδες. Αν υπάρξει και τρίτη γενιά C4 μετά την εξέλιξη με την 3η γενιά C3, τα σχέδια του CEO Κάρλος Ταβάρεζ μάλλον αλλάζουν.
-
Οτι τους κατεβει ανακοινωνουν.. Alfa Romeo θυμιζουν σ αυτο το τομεα..
-
Σημείο των καιρών, της κρίσης και ότι αποφασιστεί από τους συνέταιρους μάλλον. Συμβαίνει σε πολλές εταιρίες...
Παγώνουν projects, απλά καταγράφουν αντιδράσεις με εκθεσιακά κλπ.
Ευτυχώς έχουν το C1, το Picasso, το Cactus και το συμβατικό C4, λίγο ή πολύ να πορευτούν ... -
Να θυμίσουμε εδώ ότι ή εταιρία άλλαξε CEO πρόσφατα και είναι ή μοναδική Κυρία της βιομηχανίας
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Η κυραπαυτιτσα CEO ας μιλήσει με τον Bui και ας δουλέψει, αλλιώς στο σπιτάκι της να φτιάχνει σουφλε...
http://www.drive.gr/news/kosmos/citroen-i-anaviosi-tis-thrylikis-ds
Μακάρι...From my SMO72HD via Tapatalk
-
Ολο
Δε μπορει να κατεβασει τιποτα η κουτρα τους και κοιτανε να εντυπωσιασουν μ αυτοκινητα που μια φορα βγαινουν.... -
http://www.autoblog.gr/2014/10/25/test- ... cp_wrapper
σε σχέση με το captur, 100φορές τον κάκτο ....
γενικά κατά την οδήγηση μου άφησε καλές εντυπώσεις ...
-με χάλασε το ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΡΟΦόμετρο
-ότι το manual κιβώτιο ήταν ασαφές και είχε μεγάλες διαδρομές
-τα πίσω τζάμια,τελικά το απέρριψα, λόγο ότι μόλις είχαν βγει τα crastest και ήταν ****
και γιατί πριν 1χρόνο που το κοίταγα, μου είχε φανεί πολύ ακριβό, αφού ΔΕΝ έτρεχε καμία έκπτωση.στην τιμή του κάκτου καλά εξοπλισμένου, 1.6d , έφτανε στις τιμές V40cc έκδοση livstyl
δεν ξέρω αν σήμερα τρέχουν προσφορές .... το συνηθίζει αυτό η Citroen -
Δε το γνωριζα, ευχαριστω! ρε τους απατεωνες
Τρεχουν προσφορες.. Ιδιως αν ηταν κοντα στο λανσαρισμα ειναι παντα ακριβα. Τα 4* προκυπτουν συνηθως απο καποια ελλειπη καλυψη σε προστασια πεζων ή καποια 'χαζομαρα' μη ουσιαστικη.
Τα πισω παραθυρα ειναι feature not a bug.. αλλα σε καταλαβαινω,οκ..δε θα χαλανε να σιχτιριζει και ο Storm To στροφομετρο ,εχεις δικιο, ξεχασα να το αναφερω.Το κιβωτιο 6αρι ηταν? πολυ καλο το θεωρω. -
το κιβώτιο, 6ρι ήταν ... αλλά μου θύμιζε τις διαδρομές παλιού mercedes 302 λεωφορείου ... ο λεβιές ήταν πολύ μακρύς, γι αυτό και οι διαδρομές +μέτρια κουμπώματα. !!
ναι **** αστέρια πήρε γιατί δεν είχε κάτι μη ουσιαστικό, τις μέρες όμως που, εγώ έπρεπε να αγοράσω όχημα άμεσα, ΔΕΝ υπήρχαν κάπου αυτές οι 'λεπτομέριες', μιας και μόλις είχε διαρρεύσει ότι ήτα 4στερο ... -
Αν εννοεις οτι δεν ειναι honda το κιβωτιο οκ.
-
τώρα 'λαϊκίζεις' ...χαχα έχω οδηγήσει αρκετά γαλλικά οχήματα.
όχι honda, ούτε starlet δεν ήταν .....
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τελικά το έχει πάρει κανείς ή το έχει οδηγήσει κάποιος;
CITROËN FORUM