-
Ο χρήστης kobulis έγραψε:
Το καλό της υπόθεσης είναι πως τα ανταλλακτικά ειναι πάμφθηνα κ σχετικά εύκολα να βρεθούν.Πραγματικά αν η γυναίκα μου δε με ειχε απειλήσει με διαζύγιο, θα είχα μια ΖΧ για καθημερινές μετακινήσεις.
Στάλθηκε από το σαβουροκινητό μου με χρήση Tapatalk
-
Ηρθε και ο αλλος με τη μπαγκαζιερα τωρα για φροντιστηριο... Ε ρε κορδονακια που σου χρειαζονται...
-
Μην το γελατε, είχα φτάσει στο παρά ένα για αγορά ΖΧ τέλη του 2013.
Σκεφτόμουν να παραδώσω πινακίδες στη C5, να μη δώσω στο Ελ δημόσιο τα 3300€ ενοίκιο για το 14 (660€ ΤΚ, 440€ ΦΠ, 2200€ φόρος τεκμαρτού μή εισοδήματος ΕΕ), και να βρω ενα 16άρι ΖΧ ή ενα 18άρι xantia όπου θα περνιοταν υγραέριο κ σοβαρό στερεοφωνικό.
Έπεσαν όλοι να με φάνε, και το πρότζεκτ ναυάγησε.
Πάντως η πλάκα ειναι πως βρίσκεται ΖΧ φθηνότερη απο μια τετράδα 225/60/16 Μισλέν για τη C5.
Στάλθηκε από το σαβουροκινητό μου με χρήση Tapatalk
-
Ποτε δεν ειναι αργα..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5199000/ -
Ναί................
Κορδονάκια.................. -
-
Μάγος είσαι δικέ μου?
Γιατί εσύ τι εννοείς? -
Δε βρισκω και καμια φωτογραφια.. Η αποδειξη οτι τα κορδονακια της εταζερας της zx να κρεμονται εξω ειναι 'μεμονωμενο περιστατικο'
-
Επαναλαμβανόμενο κάθε μέρα όμως?
-
Μιλαμε επιτελους την ιδια γλωσσα..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
................................. Η αποδειξη οτι τα κορδονακια της εταζερας της zx να κρεμονται εξω ειναι 'μεμονωμενο περιστατικο'Αχ τι μου θυμησες....
Με τα κορδονακια απ'εξω επι σειρα ετων και ετσι πηγε και στην αποσυρση......Αλλη μια αβαρια της που θυμαμαι ειναι οτι καπου στα 250000 χιλιομετρα χαλασε ο μετρητης ολικων και μερικων χιλιομετρων και με αναγκαζε να αλλαζω λαδια καθε 8-10 γεμισματα... Αμα ξεχνουσα το νουμερο ξαναρχιζα απο την αρχη....
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ποτε δεν ειναι αργα..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5199000/Θεωρώ πως λοίπουν 3 μηδενικά στα χλμ ...
-
Ε ναι..υποθετω το γραψε για συντομια(?)
Επειδη ψαχνεις, στην εχω προτεινει στο gcc αυτη.
Εχει εμφανισιακες αβαριες βεβαια και μια 'σουπιτσα' πισω την εχει κανει καποτε.. -
Ο THP 1600cc με βενζίνη 95αρα Πώς τα πάει; δεν έχω βάλει ποτέ αλλά δελεαζομαι...
-
Μια χαρά τα πάει. Πόσα χλμ κάνεις το μήνα;
-
Ε λίγα, χίλια με το ζόρι.....
Γιατί τι ρόλο παίζει; -
Ρε παίδες στον Billopoulo ανέβει check engine με 95αρα στον 150αρι της Vts
Έτσι μου χει πει κατ' επαναληψιν τουλαχιστον -
Και τι σφάλμα βγάζει;
-
'buy a Honda now'
-
:lol::lol: