-
αντε βγαλε ακρη:)
-
o αδερφός μου έχει το c3 εδώ και και 6 μήνες και έχει γράψει 12000 χλμ.
έχει την μεσαία έκδοση η φουλ έχει ωραίο πανοραμικό παρμπρίζ και 3-4 πράγματα παραπάνω ελαφρώς ποιοτικότερο εσωτερικό αλλά ξέφευγε λίγο στα λεφτά.Μέση κατανάλωση 4,7 με νορμαλ οδήγηση ενω ποτε δεν έχει δεί πάνω απο 5,5 πατημένος.
Γενικά ικανοποιητικό αυτοκίνητο για πόλη κυρίως και άνετο στο δρόμο.Βέβαια μη περιμένεις πολλά από κρατήματα και στήσιμο όταν πιεστεί άλλα αυτα για τα οποια προορίζεται τα κάνει καλά. -
Ένα εξαιρετικό αμάξι για να πηγαίνεις από το σημείο Α στο σημείο Β ατσαλάκωτος και οικονομικά. Δεν έχει αναφερθεί ΚΑΝΕΝΑ, επαναλαμβάνω ΚΑΝΕΝΑ σοβαρό πρόβλημα σε Citroen diesel γενικά σε ΚΑΝΕΝΑ από τα 3 forums που εγώ παρακολουθώ ( GreekCitroenclub.gr , Panetecitroen.fr, C4owners.org) . Από εκεί και πέρα το clio δείχνει πιο φρέσκο και ίσως σύγχρονο εξοπλιστικά , όπως και το 208. Βεβαια στις ακριβότερες εκδόσεις με παρμπρίζ Zenith και 16αρες ζάντες, κλιματισμό, φυμε κρύσταλλα, αισθητήρες φωτων και βροχής, e-hdi, 115 ps.......το αμάξι είναι σε άλλη διασταση.
-
ευχαριστω
-
το εχω στην συζυγο μοντελο 2012 με 18000km...οντως οικονομικο και χωρις προβληματα.καταναλωσηε σε μποτιλιαρισμα εως 6lt/100km.εχει cruise control,Ομιχλης κτλ.καλο αμαξακι με καλους χωρους...
σκεφτομαι να το πουλησω για κατι μεγαλυτερο.αν ενδιαφερεσαι στειλε pm.
-
http://www.worldcarfans.com/11405227566 ... -and-xenon
-
Χρειαζοταν..αλλα τι περιμενουν για να βαλουν τον 1.2 thp πανω?
-
ερωτηση κρισεως...υπαρχει φθηνος τροπος να αγορασω τα ηλεκτρικα καθισματα της εξκλουσιβ?βασικα πρεπει να υπαρχει..οριτζιναλ ερχονται σε κομματια απο οτι μου ειπαν και κοστιζουν...5.000 ευρω...
-
Από τρακαρισμενο.
Sent from my HTC One_M8 using smoke signals.
-
Νονέ αφιερωμένο το ciNtroen και ολόφρεσκο το βίντεο πρίν μισή ώρα το τράβηξα που πήγα σούπερ μάρκετ.
-
Πωπω ραβει.. Το κιβωτιο ασυγχρονιστο ειναι?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πωπω ραβει.. Το κιβωτιο ασυγχρονιστο ειναι?Το κιβώτιο παρατήρείς? Εδώ ρίχνω ξερόγκαζα με το group N λέμε! Δεν ξέρεις από αυτά εσύ
-
Βρε καμμενε στις αλλαγες δινεις γκαζακι μη πεσουν οι στροφες.. ε τι διαολο ασυγχρονιστο ειναι? Ακου ξερογκαζα με το τρακτερ.. Καλουτσικα ακουγεται.. τι καμερα?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Βρε καμμενε στις αλλαγες δινεις γκαζακι μη πεσουν οι στροφες.. ε τι διαολο ασυγχρονιστο ειναι? Ακου ξερογκαζα με το τρακτερ.. Καλουτσικα ακουγεται.. τι καμερα?Δεν ακούγεται τίποτα βασικά... γιατί η κάμερα είναι σε θήκη και μου ψιλοαπομονώνει το μικρόφωνο (επίτηδες την έχω στην θήκη γιατί την σφηνώνω στο προσκέφαλο, μην φύγει και χτυπήσει πουθενά η κάμερα και πάθω εγκεφαλικά) . Το γκαζάκι το δίνω για τις ανάγκες του βίντεο και εκατσε καλά που πέτυχα τις κοπελίτσες για να γίνει ο χαβαλές .
Η κάμερα είναι Sony HDS-AS30V
https://www.youtube.com/watch?v=r-kdouNzRnI
Την πήρα ποιό φθηνά βέβαια στο media markt και ήμουν και τυχερός γιατί ήταν η τελευταία που πέτυχα σε χαμηλή τιμή, την επόμενη μέρα πήρε αύξηση 20 ελβετικά φράγκα
Πάντως τραβάει εξαιρετικά βίντεο (έχω τραβήξει τούνελ lhc και ολη την πρόσβαση), την περασμένη βδομάδα ένας φίλος βάφτισε το παιδί του και τράβηξε και γαμώ τα βίντεο και γενικά βγάζει τα λεφτά της . Πάλι καλά που δεν πέταξα λεφτά για go pro. -
Επίσης διαπιστωνω οτι κανεις δεν είδε την πανέμορφη C4 e-hdi λευκού χρώματος στην αρχή του βίντεο. Νόμια οτι όλες έρχονται στην Ελλάδα....τελικά και οι Ελβετοί είναι κοροιδα!!!
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Επίσης διαπιστωνω οτι κανεις δεν είδε την πανέμορφη C4 e-hdi λευκού χρώματος στην αρχή του βίντεο. Νόμια οτι όλες έρχονται στην Ελλάδα....τελικά και οι Ελβετοί είναι κοροιδα!!!Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Γαλλία είμαι στο βίντεο (ακριβώς 5 λεπτά από Ελβετία ), έχει πλάκα πως αλλάζουν τα πράγματα σε μια τόσο μικρή απόσταση. C4 και καθημερινά αυτοκίνητα έχουν και στην Ελβετία, με μια σημαντική διαφορά, όλα είναι φούλ έξτρα και όχι απλά με κάτι λίγα σε εξοπλισμό .
-
...καλλιο αργα παρα ποτε...Το DS3 αποκτα επιτελους -ως εξτρα- φωτιστικα σωματα που συνδυαζουν τεχνολογια Led με Χεnon...
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=16284
-
Μια μελλοντική ενδεχόμενη αλλαγή για το C4 :
http://www.autobild.de/bilder/citroen-c ... html#bild1 -
Ειναι τοσο περιεργο που μ'αρεσει!!
-
Κι εγω περιμενω να βαλουν την space μουρη των Picasso στη c4 !
Τις τελευταιες μερες εχω δει και 2 grand picasso λευκο και σκουρο γαλαζιο.. το πισω μερος μονο να μην ηταν τοσο αηδια.. κατα τ αλλα ισως το πιο ενδιαφερων μεγαλο mpv
CITROËN FORUM