-
Του έριξα ένα ban για να στρώσει.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Για να σπας πλακα ειναι οτι πρεπει ο ΙΚΕ.
Ωχ είσαι έτοιμος για banιο?
viewtopic.php?p=2441342#p2441342
-
-
http://www.autoblog.gr/2012/02/04/citro ... lift-2012/ Citroen DS5 και ανανεωμενο Berlingo πολυ καλη δουλεια της citroen στο σουλουπομα της ds5 σαν οικογενειακο που ειναι και αρκετα ενδιαφερον εσωτερικο .
-
Τι παίζει με το Diesel now ? στο site δεν έχει τιμές .
-
Ξέρω ότι για τα diesel DS3 είναι -1.300 +όφελος απόσυρσης. Για τα άλλα μοντέλα δεν ξέρω τι ισχύει.
-
Νομίζω το ίδιο.
-
-
-
Σειρά έχει η DS,το Simca 1000 Rallye ,Mehari,Xsara WRC μάλλον της auto art με τα προβόλια στο καπώ ,ZX Volcane,Renault 4L
Billara να σε περιμένουμε στη συνάντηση?
-
Ψάξε DS απο την Solido.
Ειναι η mkI... και με την πίσω ανάρτηση να αλλάζει το ύψος της (μέσο μοχλού απο κάτω). -
Thnk 's ρε Θάνο,θα το δω αν και με ενδιαφέρει περισσότερο η πιστότητα της αντιγραφής και η λεπτομέρεια.
-
Δεν έχω δει απο κοντα το αντίστοιχο της Norev, αλλα απο αλλα μοντέλακια της εταιρίας που είχα, πιστεύω ότι και οι δυο αυτές εταιρίες είναι στα ίδια επίπεδα.
-
Πω ρε τον τρελό δες! Ακόμη και τ' αυτοκόλλητα κράτησε στις πόρτες! Καλά, δεν σ' έπιασε η περιέργεια να παίξεις μαζί του;
Θάνο μην λες τέτοια...
-
Θα ανεβασω το βράδυ καμία φωτογραφία απο την solido.
-
Θα ακολουθησουν μερικες ακομα οταν γυρισω σπιτι
Sent from my MB525 using a vodka burner -
Decapotable?!
Πάντως τα φανάρια δεν είναι του γούστου μου...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Decapotable?!Πάντως τα φανάρια δεν είναι του γούστου μου...
+1000
Το μονοκόμματο φανάρι κι όχι κάμπριο. -
Αλέξανδρε, τα φανάρια αυτά πήγαιναν για τους Αμερικάνους επειδή έλεγαν ότι τα κατευθυνόμενα είναι ''επικίνδυνα''
Κι αυτή έχει πολλές πιθανότητες να είναι Αμερικανίσκυ, λόγω των φαναριών και των φλας...
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Αλέξανδρε, τα φανάρια αυτά πήγαιναν για τους Αμερικάνους επειδή έλεγαν ότι τα κατευθυνόμενα είναι ''επικίνδυνα''Κι αυτή έχει πολλές πιθανότητες να είναι Αμερικανίσκυ, λόγω των φαναριών και των φλας...
Και σήμερα πενήντα χρόνια μετά (από τότε έχει καεί η γη 30 φορές απ τον ήλιο και ξαναδημιουργήθηκε ζωή απ την κλανιά του κουναβιού ουκ ολίγες φορές αλλά οι Ούνοι εκεί,μεταλλαγμένοι ή μη δε χάθηκε το ίχνος τους ακόμη)εκεί στη Μερκ ξανανακάλυψαν τον τροχό και τα μοστράρουν σαν κάγκουρες
Πω ρε τον τρελό δες! Ακόμη και τ' αυτοκόλλητα κράτησε στις πόρτες! Καλά, δεν σ' έπιασε η περιέργεια να παίξεις μαζί του;
Μη με κολάζεις ρε ευλογημένη μέχρι να πάρω βιτρίνα,σκόνη λέμε
CITROËN FORUM