-
Κυλιδα lhm πάλι στο πάρκινγκ.
Τι μπορεί να δείχνει;Σκέφτομαι και πού να το πάω τώρα..
Sent from my shίτι iPhone using Tapatalk
-
Έχεις καταλάβει από ποιό σημείο περίπου είναι; Μπροστά, πίσω, αριστερά, δεξιά;
-
Κάτω από το φίλτρο λάδιου αν δεν κάνω λάθος στάζει περίπου. Αν και μάλλον θα ´γλυφει´ και θα καταλήγει να στάζει από κει.
Υ.γ. Πόσο φανταστικό θα ήταν να έχεις ανυψωτικο ατο πάρκινγκ;Sent from my shίτι iPhone using Tapatalk
-
Δεν παίρνεις τον Γιώργο ένα τηλ;
-
Αρη ελα απο το gcc με φωτο να τη δει ο billaras να σου πει..Βαλτη κι εδω βεβαια..Ολο και καποιος θα βοηθησει..
-
Οκ, παίρνω
Χρήστο θα το κάνω και αυτό
Sent from my shίτι iPhone using Tapatalk
-
489km μαζί με ένα λάρισα- θεσσαλονίκη- λάρισα:
μέση κατανάλωση: 9.26lt/100km ( από τα αντίστοιχα 7.5 που έκαιγε το R19 )
Και εντωμεταξύ τα μισά έγιναν με 3000rpm και 110km/h -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
489km μαζί με ένα λάρισα- θεσσαλονίκη- λάρισα:
μέση κατανάλωση: 9.26lt/100km ( από τα αντίστοιχα 7.5 που έκαιγε το R19 )
Και εντωμεταξύ τα μισά έγιναν με 3000rpm και 110km/hΑυτό είναι σπάσιμο νεύρων δεν είναι ταξίδι
-
Ειναι πολλα Αρη..
7,5 καιει η δικια μας σε τετοιους ρυθμους με καμια 15000km λιγοτερα.. Κανε αλλο ενα ταξιδι μηπως ειναι θεμα συνηθειας του αυτοκινητου-γκαζιου-σχεσεων κτλπ.. Αλλιως το ψαχνουμε..Τα μπουζι ποσα χιλιομετρα εχουν?
Κοιτας μπουζι,πεταλουδα,μπεκ και τον λ.. -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Κάτω από το φίλτρο λάδιου αν δεν κάνω λάθος στάζει περίπου. Αν και μάλλον θα ´γλυφει´ και θα καταλήγει να στάζει από κει.
Υ.γ. Πόσο φανταστικό θα ήταν να έχεις ανυψωτικο ατο πάρκινγκ;Sent from my shίτι iPhone using Tapatalk
Πιθανότατα από αντλία υψηλής ή από το σωλήνα (μαρκούτσι) παροχής (και τσούζει το γ@μημένο σε τιμή)
-
Μιας που πιασατε τα energy saver σε προηγουμενες δημοσιευσεις..
Τη περασμενη Κυριακη εκανα καμια 200αρια πολυ βροχερα χιλιομετρα με τα συγκεκριμενα που τοποθετηθηκαν τον περασμενο Ιουνιο και αυτη τη στιγμη εχουν 9-10.000km..Προφανως τα εχω ξαναδοκιμασει σε βροχη αλλα δεν ειχε τυχει σε ταξιδι και με συνεχη βροχη σε μεγαλες ταχυτητες ωστε να εχουν ερθει σε σωστη θερμοκρασια..Φυσικα πιεστηκαν ιδιαιτερα σε επαρχιακους εξω απο τη Χαλκιδα. Μπορω να πω οτι εμεινα πολυ ευχαριστημενος, σε σημειο να απορω που τα εθαβες τοσο πολυ βρε Ντινο.. Βεβαια θα πρεπει να δουμε πως θα συμπεριφερονται και με 30.000km στη πλατη τους σε βροχη.. Δεν ειναι κορυφαια σιγουρα αλλα πραγματικα αξιζουν τα χρηματα τους πιστευω..Μακαρι να βγαλουν και καλα χιλιομετρα..Επειδη παντως δεν εχω μετρο συγκρισης καλο αφου πριν φοραγα klebber 5ετιας ισως παω σε continental την επομενη φορα για να δω διαφορες.. Απλα μετα απο αυτα που διαβαζα ,περιμενα να ειναι πολυ χειροτερα.. -
Δεν ειπαμε οτι ειναι και επικινδυνα , απλα αμα συνηθισεις καλυτερα λαστιχα σου φαινονται μετα σκατα (τα προηγουμενα energy τουλαχιστον)
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
σημερα (χθες δλδ) η c2-αρα μου περασε 2η φορα κτεο χωρις κανενα προβλημα (+ + )
μου εκανε φυσικα τρομερη εντυπωση να περναει κτεο ενα αυτοκινητο με κατεστραμμενη αναρτηση 90.000 χλμ και καθρεφτη κολλημενο με ταινια , αλλα παλι καλα που δεν χρειαστηκε να τρεχουμε να αλλαζουμε πραγματα που κανουν πανω απο 10 ευρω..
οταν πηγα γεματος περηφανεια (και απορια) να παρω το 'απολυτηριο' ηταν διπλα μου ενας με μια bmw ο οποιος τη περνουσε για πρωτη φορα και ειχε φαει τρελο σκαλωμα που του εγραφε το χαρτι οτι ειχε προβλημα στην αναρτηση (ειχε περασει ομως , δεν τον εβγαλαν επικινδυνο)
ο υπαλληλος προσπαθουσε να τον καθησυχασει και να του εξηγησει οτι μαλλον αυτα τα μηχανηματα βγαζουν ο,τι να ναι ( βασικα του ελεγε κατι του στυλ οτι υπαρχει μια τυποποιηση με βαση τις προδιαγραφες του υπουργειου = o,τι να ναι = το c2 εχει ακομα πιο σκληρη αναρτηση απο τα περισσοτερα αυτοκινητα αρα ειναι καλο ) , αλλα ο τυπος εκει να εχει φαει σκαλωμα και να λεει οτι θελει να ξερει αν κινδυνευει η ασφαλεια του και οτι το αυτοκινητο ειναι καινουριο και εδωσε τοσα λεφτα και πρεπει να ξερει
αισθανθηκα τρομερα cool
φυσικα δε μιλαω για δημοσιο κτεο και λαδια, με τη αξια του περασε το γλυκουλι μου
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
σημερα (χθες δλδ) η c2-αρα μου περασε 2η φορα κτεο χωρις κανενα προβλημα (+ + )ΑΞΙΟΣ
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μου εκανε φυσικα τρομερη εντυπωση να περναει κτεο ενα αυτοκινητο με αναρτηση 90.000 χλμ
μήπως φοράει υδροπνευματική ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μου εκανε φυσικα τρομερη εντυπωση να περναει κτεο ενα αυτοκινητο με αναρτηση 90.000 χλμ
μήπως φοράει υδροπνευματική ;
Και με 130.000 χλμ περνάει άνετα ΚΤΕΟ...
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
σημερα (χθες δλδ) η c2-αρα μου περασε 2η φορα κτεο χωρις κανενα προβλημα (+ + )
ΑΞΙΟΣ
-
-
Οη μάνα μουυυυυ!!! Καλά ρε θηρίο, πότε το βρήκες; Το απόγευμα ήμουν στο car.gr !
-
Μία αρκετά ταλαιπωρημένη XM Break
CITROËN FORUM