-
Παρτε zx να σωθειτε...
Και στα ds3 συμβαινει.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Παρτε zx να σωθειτε...
Και στα ds3 συμβαινει..Ουτε στην Xsara...
-
Εγώ δεν έχω αμάξι Lego έχω!
Μια αυτό, μια το πλαστικό κάλυμα χερουλιού της πίσω πόρτας απο μέσα, μια στην ίδια πόρτα αλλα το εξωτερικό... και διάφορα άλλα.
Κάθε βράδυ το διαλάω το βάζω σε κούτες και μέσα στο σπίτι...
Το αμάξι ΙΚΕΑ -
Αρα, γι' αυτο το λενε 'πρακτικο'
Την μονη 'ζημια' απο νερα που εχω παθει, ειναι οταν μπηκα με 80km/h σε μεγαλη γουβα πλατους οσο 2 αμαξια στο Ριο στις προβλητες και βαθος οσο το 1/3 της ζαντας, με το ΒΧ, και εκοψε και τα αριστερα και τα δεξια σωληνακια των επιστροφων των μπουκαλων εμπρος. ΟΚ ηταν 23 χρονων τοτε.... Λογικο.... Α, και στο Xantia οταν αλλαξα συμπλεκτη, το πολυσφηνο ηταν σκουριασμενο οσο δεν παει. Γιατι ομως; -
Το ψ2 μου συνεχιζει τη μακρα του πλεον παραδοση βγαζοντας αλλη μια κουλη βλαβη..
Αυτη τη φορα τα παιξε το ηλεκτρονικο γκαζι.. να ζησουμε να το θυμομαστε, ευτυχως δεν ειναι πολυ ακριβο
Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
-
Ποτενσιόμετρο γκαζιού;
-
Δε ξερω ρε συ, το αυτοκινητο εκανε τρελα εδω και μερες.. ποτε εβγαζε check,ποτε οχι ποτε ανεβαζε στροφες κανονικα ποτε οχι, ποτε ψοφαγε ποτε πηγαινε κανονικα
Ακομα και στο συνεργειο το εψαχναν κανα 2ωρο+ μεχρι να βγαλουν ακρη, γιατι δεν ειχε σταθερη συμπεριφορα
Ο εγκεφαλος ομως δειχνει οτι εχει βλαβη το ηλεκτρονικο γκαζι, αρα αυτο θα αλλαχτει
Το ανταλλακτικο κανει 170 ευρω + τα εργατικα να παει κανα 250αρι
Παλι καλα γιατι φοβομουν οτι εχει καμια βλαβη η μηχανη
Στο νεο συνεργειο που παμε πλεον οι ανθρωποι ειναι επαγγελματιες, οχι σαν τα προηγουμενα αστερια..
Καθισαν τοση ωρα να βρουν τι φταιει και δε μας χρεωσαν τιποτα (το ανταλλακτικο αναμενεται)
Τελικα αν εχεις σοβαρο service οσο και να σε τρεχει με χαζοβλαβες το αυτοκινητο, εχεις τουλαχιστον καποιον να συννενοηθεις, γιατι τα προηγουμενα χρονια το αυτοκινητο πτροκαλουσε μονο νευρα
-
-
Ο Θανος χαρηκε που χαλασε του Κιουση το αμαξι..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ο Θανος χαρηκε που χαλασε του Κιουση το αμαξι..Άστα διάλα ρε!
Που βρήκε καλούς μάστορες! -
Αρχικα μπριζωσε το και δες τι σφαλμα ειναι. Δες αν ειναι καθαρη η πεταλουδα. Κινειται ευκολα με το χερι; Ή μαγκωνει; Εχει τυχει να εχει χαλασει το ρουλεμανακι του αξονα της πεταλουδας και να κολλαει, να μην ανοιγει παντα. Αλλιως αν ολα ειναι ΟΚ τοτε κανε ενημερωση λογισμικου στον εγκεφαλο και αρχικοποιηση πεταλουδας.
-
Οταν ξαναπαει το αυτοκινητο εκει για να μπει το ανταλλακτικο εκει θα δουμε και για την πεταλουδα, αν και δε νομιζω οτι ηταν αυτο το θεμα, το διαγνωστικο ανεφερε μονο βλαβη στο γκαζι
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ο Θανος χαρηκε που χαλασε του Κιουση το αμαξι..
Άστα διάλα ρε!
Που βρήκε καλούς μάστορες!Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
-
-
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Don't mess with a ZX...
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Citroen DS24
http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/CAR-DESIGN/113872546460Δεν εχω λογια για τα παιδια που το σχεδιασαν (δεν ειναι σχεδιο της Citroen το γραφει στην περιγραφη)...Μπραβο τους!!!
-
παιδιά κιαλησπέρα και καλή χρονιά..Έχω το c2 vtr 2004, και ειμαι στα 90000km.Γνωρίζει κανείς τι περιλαμβάνει αυτό το σέρβις και πόσο είναι το κόστος περίπου εκτός αντιπροσωπείας; Ευχαριστώ
-
C-crossback το όνομα του , 2012 η εμφάνιση του .
Πολύ πιό όμορφο νομίζω από τον γιαπωνέζο αδελφό τουhttp://translate.googleusercontent.com/ ... ost1926624
-
Τα φτερα και λιγο το πλευρο θυμιζει Tiguan. Γιατι ρε γμτ.........
CITROËN FORUM